Mitä Espoon tapahtumista tiedetään?

Skärmbild (364)

Tällä hetkellä ei paljon mitään. Poliisi meni Espoon Mäkkylässä sijaitsevaan huoneistoon ”poliisitehtävän” takia illalla klo 20.30.

Kun partio oli paikalla, niin huoneistossa sattui räjähdys. Räjähdyksen voimasta kaksi poliisia loukkaantui siinä määrin, että sairaalaa tarvittiin apuun. Poliisien vammat eivät kuitenkaan olleet hengenvaarallisia ja he ovat päässeet kotihoitoon.
Räjähdyksen jälkeen paikalle tultiinkin sitten isolla arsenaalilla. Paikalla oli kymmeniä aseistautuneita poliiseja, joilla kaikilla luotiliiviä lattiasta kattoon. Huoneistoon tehtiin rynnäkkö. Nyt asunnosta löydettiin sitten kuollut henkilö. Kerrostalon asukkaat evakuoitiin bussilla hotelliin.
Siinäpä mitä tällä hetkellä asiasta tiedetään.
Poliisi ei ole kertonut mikä räjähdyksen aiheutti. Oliko kyse käsikranaatista, joka räjäytettiin tahallaan? Vai menivätkö poliisi pirikämppään, jossa pirilaboratorio sattui räjähtämään väärään aikaan?
Luultavasti kuitenkin jotain sellaista, että asuntoon oli viritetty joku ansapommi, sillä pirilabran räjähtäminen poliisin tullessa kylään kuulostaa liian sattumanvaraiselta. Mahdollisesti poliisitehtävässä voisi olla kyse, että poliisit menivät asuntoon hakemaan etsintäkuulutettua henkilöä ja astuivat ansaan.
Itse asuinalue, tarkasti ottaen Puustellinmäki, on rauhallinen asuinalue. Ei kannata fantasioida terrori-iskulla tai maahanmuuttajien tekosilla niin kauan kuin asiasta ei ole mitään varmaa faktaa. Toistaiseksi mikään ei viittaa esimerkiksi uskonnolliseen terrori-iskuun.

Subscribe
Notify of
guest
24 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Anonymous

Samaan tyyliin kun varoiteliin levittämästä väärää tietoa missä kakarat potki ja hyppi yhden pienemmän oppilaan pään päällä ”kyseessä kantasuomaliaset, ei maahanmuuttajat”..
Vaikka tuolloinki jokainen joka videon katsoi näki että kyseessä oli romanit ei suomalaiset.
Joten sanon tästäkin että kyseessä on ählämit ihan vapaasti ja ilman paineita.

T

Yksi mahdollisuus on että tapaus liittyy järjestäytyneeseen rikollisuuteen….Mutta tulevaisuudessa tiedämme enemmän.

Robin

Siinä meni monen kuukauden papattien nysväys pieleen, ei tullutkaan putkipommia vaan tupakka tappoi äkisti.

p.grandell

kohta ei enään tarvitse ”fantasioida” näistä räjähdyksistä tulee joka päivän riesaa, eli korkeaa ruotsalaista kulttuuria, jota naapurimme ovat jo saaneet pitemmän aikaa…aina kun ei faktoja kerrota…ovat ajatukset vapaat. ennenvanhaan metsien siimeksissä pamahteli hirvikivääri tai ponupannu kun kipinämikko oli simahtanut.. vallersmanni tuli tutkimaan, ja huomattuaan tapahtumat, kirjattiin salamaniskuksi, pitihän virkaatekevänkin saada ”korpikyyneleitä”

Huru-ukko

Joo mutta osoite ihan sopiva paukulle, Ruutikellarinmäki:)

Huru-ukko

Eiku Ruutikellarintie, sori sotku osoitteessa:(

Juupeli

Kyllä Pt-media ongelma on juuri se, että faktoja ei kerrota kansalaisille, oli se sitten kyseessä mikä pohjoismaa hyvänsä. Nyt kun ollaan oikein tarkkoja niin pitää ottaa huomioon se, että jokainen virkamies on töissä kansalaisten piikkiin, eli me kansalaiset maksetaan näiden virkamiesten palkat. Siis me veronmaksajat maksetaan virkamiesten palkat.
Kyllä se vain niin on, että Suomessa pitää asetta naispuolinen henkilö poliisiylijohtajaksi. Tämä Kolehmainen on niin saamaton asemassaan.

Tuumaaja

Oikein, nyt olisi Anne Holmlundin kataiselle rautaiselle ammattilaispoliitikolle tilausta posliiniylijohtajaksi.

Tapiola

Juu, homma luistaisi ihan toiseen malliin, kun olisi sisäministerinä vielä. demari Rajamäki,. Ihmeellistä on mualima. Demari ja Kokkare. Ihmisiä löytyy niin moneen eri aatteiden alta.

Anonymous

No sanotaanko vaikka että tälläisiin joutuu poliisi luultavasti ns tottumaan. Ajan myötä. Olihan siitä joku Supon ( ?) raportti, jotta poliisin työ muuttuu vaarallisemmaksi pikku hiljaa. On järjestäytynyt rikollisuus sekä haittamaahanmuutto lieveilmiöineen muun muassa.

K.J. Pitkä

Ainoa millä kehityksen voisi estää, olisi parituhatta poliisia kentälle lisää jolloin nollatoleranssi toimisi.
Myös vankeinhoitoon tarvitaan lisää henkilöstöä sekä edullisia parakkivankiloita (parakkikoulujen tapaan !)

Lare

Paritauhatta poliisia. Alkuun.
Sitten kun kehitysmaalaisten määrä tuplaantuu lisätään 5000 poliisia.
Sitten kun kantaväestö jää vähemmistöksi maa muuttuukin kalifaatiksi jossa kaikki ampuvat kaikkia.

Hallito täällä pitäisi saada vaihdettua

Joo mutta kun nykyhallinto pistää poliisit vahtiin vihapuhetta ja rahastamaan autoilijoita yms.
Maasta ei saa matkustaa ulos, mutta kaikenmaailman matot – tervetuloa.

Syitä on monia

Kyllähän se kantistenkin rikollisuus pikku hiljaa nousee yhteiskunnan rapautuessa ja hyvinvoinnin laskiessa, kun kaikki resut kohta kohdennetaan juhlapaikan hakijoihin.

Una

Tiedetään sen verran että jonkun sortin erakko oli kyseessä. Itsekseen viihtyvä, hiljainen, pommeja virittelevä yhteiskunnan tukipilari ja voimavara siis kyseessä. Miten me selviämme ilman tätä meille niin tarpeellista henkilöä keskuudessamme, vain aika näyttää. Ikävä on kova, tuska ja kaipuu kestävät vuosikymmeniä. Voimahalit kaikille!

Elä kiusaksi, jos et muuten

Jos katsottaisiin tämän ihmisen elämä filminä, selviäisi miksi hän erakoitui. Kuinka paljon potkittiin, että tuli niin kipeäksi, ettei enää kyennyt yhteyteen ihmisten kanssa. Kuinka paljon vinoja ja ivallisia ihmisiä mahtui matkan varrelle, jotka nauttivat painaessaan reppanaa vielä vähän alemmas ja vieläkin alemmas toivottuun lopputulokseen saakka. Suomessa on esimerkiksi huomattavasti enemmän työpaikkakiusaamista kuin Euroopassa keskimäärin, joskus luin lehdestä. Täällä pitäisi ottaa suomalainen kansanperinne avuksi: Maassa maan tavalla – elän viimeiseen tappiin, JOS EN MUUTEN NIIN KIUSAKSI.

jippos123

Näin äkkiseltään kyseinen erakko on päättänyt lähteä maailmasta rytinällä. Tappanut ensin itsensä ja kyhäillyt ansan ulko-oveen.
R-aine ollut ilotuliteluokkaa joten tainnut enemmän olla ääntä kuin painetta tai sirpaleita.
Palamisnopeus on noilla leluilla sitä luokkaa, että sitä tavaraa pitää olla aika tuhdisti jos meinaa niillä isompaa vahinkoa tehdä, onhan näistä esimerkkejä Ruotsista.
Sinänsä tuollaisen ansan rakentaa aika simppelisti jos vaan on yhtään kokemusta räjähdysaineista ja sytytinviritelmistä.

paukku
Juupeli

”Rikosuutinen” kertoo sivuillaan, että Espoon Mäkkylässä 25.05.2020, räjähdystä tutkitaan kahtena murha yrityksenä.
Täytyy nyt myöntää, että kyllä Ruotsalainen poliisijohto oli oikeassa kun ovat varoittaneet Suomalaista poliisijohtoa tämän laatuisista rikoksista.

Suomi Finland

Oma asiantuntematon diagnoosini tästä tapauksesta on viimeisimpien tietojen perusteella seuraava:
Työtön/oletettu mies/oletettu on saanut elämästä tarpeekseen. Hän on päättänyt tehdä itsemurhan. Mitä ilmeisimmin hän on ajatellut saada tapaukselleen julkisuutta asettamalla räjähteen. Hän on tiennyt, että räjäytysuutinen saa julkisuutta, mutta hän ei ole tarkoittanut tappaa ketään (tämä arvaus näkemättä tuhoja/jälkiä tai tietämättä mitä vammoja poliiseille on tullut), vaan on tehnyt lopustaan spektaakkelin.
Ehkä tyyppi/oletettu on protestoinut ahdinkoaan ja kertonut, että näin käy, jos velat ja häätö iskee päälle ja ihmistä vituttaa.

tapsa

Espoon räjäyttäjä oli saanut häädön,kun raha-asiat alkoivat mennä pieleen.
Tästä voimme satavarmasti päätellä tämän olleen pottunokka,koska matuilla on vuokranmaksun takuumiehenä pomminvarma(heh heh) maksaja eli me veronmaksajat.

KJ

Sellaista, että vaikka kuinka väitetään ettei Suomessa ole kusenhajuisia pirilabroja niin ainakin itse tiedän yhden labran. Ne vaihtaa kyllä paikkoja, jos tilanne alkaa kuumottamaan joidenkin muiden konnien taholta. Kaipa myrkkykytätkin ovat asioista tietoisia. Noin seitsemän vuotta sitten kävin yksin hakemassa serkkuni pois siitä läävästä, vaikka jotkut niistä olivat tuttuja yli 20 vuoden takaa ja kaikki aseistautuneita. Itselläni replika. Silloin joskus ei ollut aseita käsiaseita paljon kuin kenties sahattuja haulikoita. Se oli sitä aikaa elämässäni. Oli vankiloita, tappoja, murhia ja prostituutiota. Paras vauhti tuli silloin Puolasta.
En usko että tämä tapaus olisi huumeisiin liittyvä vaan sitä että tyypillä on mennyt oikeasti lailliset bisnekset sekä työt vituilleen. Mutta luettuani uutisen – mahdutan huumeet nyt tähän tapaukseen mahdollisena. Ikinä ei voi tietää, eikä murha.infossa ole vielä mitään järkevää.

Sekopäitä riitt

Ruotsin piti heti pistää paremmaksi: Kungsängenissä pommiuhka ja 18 poltettua/pilattua autoa.
”Under natten larmades räddningstjänsten ut till sex bränder inom en halvtimme i Upplands-Bro och Kungsängen, 18 bilar fick skador.”