Huomaa uusi meiliosoite: Pt-media@protonmail.com

SDFSD

Jonkun mystisen ongelman takia mail.com-meili ei toimi enää. Sinne tulee kyllä postia, mutta sieltä ei voi lähettää meilejä. Kaikki lähetettävät meilit palautuvat takaisin jonkun virheviestin kera. Sama vika outlook-meiliosoitteessa.

Nyt uusi meiliosoite on siis:

pt-media@protonmail.com

Tuota osoitetta kannattaa käyttää siis jatkossa. Luen vielä muutaman viikon mail.com:iin tulevat postit, mutta pyrin kääntämään koko tulevan postin protonmailiin.
Jos olet viime päivien aikana laittanut jotain meiliä vanhaan osoitteeseen, ja koet, että juttu oli tärkeä, mutta en ole vastannut siihen, niin laita postia tähän uuteen osoitteeseen. Eli siis: pt-media@protonmail.com

Subscribe
Notify of
guest
7 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Puolueeton

Internetissä meitä seurataan kaiken aikaa. Tein eilen uuden pankkiliittymän ja tunnin päästä tuli kyseisen pankin mainoksia evästeissä. Joku kyttäsi mitä tein ja kyttää kaiken aikaa, mitä internetissä teen.

Jesse

Jutteles puhelin pöydällä vaikka keittiöremontista ja käy hetken kuluttua facebookissa niin yllätys yllätys, keittiömainoksia pukkaa……..

KJ

Jep. Juteltiin kaverin kanssa bitcoineista, niin yht’äkkiä mun puhelimeen tuli Google-haku ja kehotus SANO JOTAIN, sekä mikin kuva. Siitä asti on tullut Bitcoin-mainoksia emaliin ja olen ohjannut ne suoraan spämmiksi.
Löytyy kyllä Protonmail-tilejäkin, mutta niitä käytän virallisiin juttuihim. Salaus on hieno toiminto.

Orvokki Heikkilä

Jos haluaa lähettää salattuja viestejä muusta kuin Protonmail-osoitteesta, on julkinen salausavain ladattavissa protonmailin linkistä:
https://api.protonmail.ch/pks/lookup?op=get&search=pt-media@protonmail.com
Tuolla osoitteella voi ladata minkä tahansa protonmail-osoitteen julkisen avaimen, kun vaihtaa linkin loppuosan vastaavasti.
Protonmailin asetuksissa käyttäjä voi ladata sinne omia avaimia, ja luoda uusia. Tätä kautta voi Protonmailiin edelleen-lähettää salattuja viestejä (toiselta tililtä) ja avata ne Protonmailissa.

Grynder Turun loosista

Etkö luota j-miesten Gmailiin? Oletko salaliittoteoreetikko tai muuten harhaatikko?