Upplands Bron autogrilliyön jälkiä

Viime öisen autopalon jäljet Upplands Brossa olivat karua monikulttuurisuuden soihtukulkuetta. Auton raatoja, auton raatoja ja lisää auton raatoja.

Yön tapahtumat ovat siinä mielessä mielenkiintoisia, että kaikki yön autopalot tapahtuivat puolen tunnin sisällä, mutta matkaa tapahtumapaikkojen välillä oli sen verran, että yksi ja sama porukka ei ole voinut kulkea ympäriinsä tikkujen kanssa.
Kun kävin tarkistamassa palopaikat, niin käsitykseksi jäi se, että kaikki Kungsängenin kaupunginosa-alueella sytytetyt palot olivat jollain tavalla ei ongelma-alueilla, mutta alueilla, josta saattaa syntyä joskus ongelma-alueita.
Kolme paloa oli siis Kungsängenin alueella kun taas kolme muuta paloa olivat Brossa. Bro taas on sellainen keskiluokkaisten työssäkäyvien keskivertolapsiperheiden keskivertoalue. Ei vähäisimmässäkään määrin mikään ongelma-alue. Bron palot olivat yksittäisiä autoja, jossa yksi auto oli tuikattu tuleen, josta palo oli levinnyt mahdollisesti viereiseen. Kun taas Kungsängenin alueella kaikissa paloissa oli sytytetty muutamasta useampaan autoon. Esim. alla filminpätkällä oli tuhottu 6-7 autoa, yksi oli ainakin jo viety pois.
Paikalle sattunut ruotsalainen mies jutteli muutaman minuutin ja oli kauhistunut. Hän oli suoraan sitä mieltä, että asialla ovat olleet kehitysmaista tulleet marakatit, jotka ovat hilluneet aina silloin tällöin pitkin pensaikkoa.
– En tiedä mikä vittu niitä riivaa, mutta kulkevat pihapensaissa ihan kuin kadulla ei voisi kulkea, mies kertoi. Ja puisteli päätään.
 
[wpvideo pZQirleY]  
Muuan uusruotsalainen mies, joka sattui niin ikään paikalle, kertoi, että tapahtuma oli kostoa poliisille. Tai tarkasti ottaen ”yhteiskunnalle”. Miehen mukaan polttoporukka on jonkin sortin pikkuvarasjengi.
– Poliisi oli eilen tehnyt ratsian tässä lähistöllä yhteen autotalliin, jossa kopla piti pesäpaikkaa. Tallista löytyi useita varastettuja mopoja, moottoripyöriä, päältäajettavia ruohonleikkureita, useita autojen rengaskertoja ja sen sellaista irtotavaraa. Kaikki varastettua tavaraa, jotka poliisi takavarikoi. Nämä autopalot olivat nyt jengin kosto poliisille. Eli yhteiskunnalle. Ja sitä myöten laskun maksaa kovimmiten vaikkapa se henkilö, jolla ei ole auton ilkivalta- tai palovakuutusta.
_____________

Subscribe
Notify of
guest
15 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Hans Kompis.
Hans Kompis.
27.5.2020 22:33

Päättäjät pakoilee vastuutaan niin kauan kun se on myöhäistä, sossujen salaiset sopimukset muslimi-imaamien kanssa edellyttää että nämä plus kaikki muu rikollistoiminta siivotaan maton alle,Ruotsissa on kaksi yhteiskuntaa mutta vain yksi rahoittaja.

Rinkebyssä suuri suru
Rinkebyssä suuri suru
28.5.2020 07:38
Vastaa...  Hans Kompis.

Sossujen kannatus on kaikesta huolimatta nousussa ja Sveridemokraatit ovat pudonneet kolmannelle sijalle:
https://www.svt.se/nyheter/inrikes/novus-fortsatt-upp-for-s-och-ner-for-sd
a/ koska SD on täysin näkymättömissä ja b/ koska ruotsalaiset ovat edelleenkin hyväuskoisia idiootteja.
Tässä ent. kommunistien sekä feministien puoluejohtaja Gudrun sanoo aivan äskettäin etteivät rajat ja sotilaat auta coronaan joten armeija pitää lakkauttaa ja rajat avata kokonaan:
https://www.svtplay.se/video/26802553/motet/motet-sasong-1-corona-framtiden?info=visa
Coronasta puheenollen, jihadistirekrytoija Abu Omar, Rinkeby, on kuollut ja syynä on covid-19:
https://www.expressen.se/nyheter/jihadistrekryterare-i-sverige-dod-i-covid-19/

Anonymous
Anonymous
28.5.2020 07:47
Vastaa...  Hans Kompis.

Sossujen kannatus on kaikesta huolimatta nousussa ja Sveridemokraatit ovat pudonneet kolmannelle sijalle (kertoo SVT, E ja AB) a/ koska SD on täysin näkymättömissä ja b/ koska ruotsalaiset ovat edelleenkin naiveja idiootteja.
Tässä yksi, ent. kommunistien sekä feministien puoluejohtaja Gudrun, sanoo etteivät rajat ja sotilaat auta coronaan joten armeija pitää lakkauttaa ja rajat avata kokonaan:
https://www.svtplay.se/video/26802553/motet/motet-sasong-1-corona-framtiden?info=visa
Coronasta puheenollen, jihadistirekrytoija Abu Omar, Rinkeby, on kuollut ja syynä on covid-19:
https://www.expressen.se/nyheter/jihadistrekryterare-i-sverige-dod-i-covid-19/

Kekkuli
27.5.2020 22:39

Pitäiskö yhteiskunnan ja/tai poliisin järjestää ”velkojen maksu” tuolle porukalle, jonka varasto löytyi? Poliisi keräisi kriminaalit aidan sisään. Tuhotun omaisuuden omistajat antaisivat ”sukka-saippuaa” tai paremminkin ”telamiina-makuupussia” porukalle parituntia sen verran perusteellisesti, että vasta parin päivän päästä kykenisivät ryömimään kotikoloihinsa.
Toinen vaihtoehto olla laittaa posse vaikka linja-autoon ja laittaa se palamaan.

Suomi Finland
Suomi Finland
27.5.2020 22:48

We are the world & Maksamme velkaa

rocky
rocky
27.5.2020 23:29

Ehkä raketti-insinöörit ovat tankanneet autojaan rakettien polttoaineella,sehän on äärimmäisen helposti syttyvää.

Anonymous
Anonymous
28.5.2020 04:12

Korona ei ilmeisesti haittaa näitä harrastuksia pahemmin 🔥🔥🔥

Los6666
Los6666
28.5.2020 05:35

keharipalleroilla on ollut niin kauhea koti-ikävä sinne paskamaahansa, josta ovat sotaa ja vainoa paenneet..
tuhopoltoilla vähän kotimaansa tunnelmaa hakeneet

Well done
Well done
28.5.2020 07:11

Kiitos taas Paavolle että menit paikanpäälle kuvaamaan! Nämä live-raportit paikanpäältä ovat PT-median arvokkainta sisältöä jota ei löydy mistään muualta.

M
M
28.5.2020 08:05
Vastaa...  Well done

Olen vähän huolissani miten Yle ollenkaan pärjää kilpailussa PT-mediaa vastaan autopalouutisoinnissa. Tarvitsisikohan Yle-veroa nostaa, että saataisiin kattavampaa autogrilliuutisointia?

Juupeli
Juupeli
28.5.2020 08:05

On surkeaa katseltavaa kun ihmisten omaisuutta hävitetään toisten sairaasta tahdosta. Tässä on nyt sitten fakta tulosta eu-maiden päättäjien sopimuksesta 2015, ja varmaan lisää tämän sortin terrorismia tulee olemaan.
Ihmetyttää sekin, että Brysselissä pidetään Unkarin pääministeri Viktor Orban:ia jonkunsortin ongelma ministerinä. Unkarilaiset on onnekkaita koska heillä on ministeriö joka on kansalaisten asialla.

Erkki
Erkki
28.5.2020 08:29
Sitä se on
Sitä se on
28.5.2020 11:42

Silkkaa kaupunkisotaa.

juha II
juha II
28.5.2020 17:28

Vihreet varmaan tykkää kun autoja poltetaan. Laskun maksavat muut eli suoranaisesta ”aikuisviihteestä” on siis kyse.