Upplands Brossa yöllä täysi sotatila

Kuvakaappaus 2020-05-27 09-54-27

Tukholman pohjoispuolella sijaitsevassa Upplands-Bron kunnassa on ollut yön mittaan täysi sotatila ja tällä hetkellä, kun kello on paikallista aikaa 09.30 niin kaupungin kunnantalo ja ympäristö on evakuoitu mahdollisen pommin takia.

Yön aikana on poltettu useita kymmeniä autoja useissa eri paloryppäissä. Tuhopolttoisku alkoi noin 02.30 aikaan. Puolen tunnin sisällä sytytettiin kuudessa eri paikassa useita autoja tuleen. Välimatkaa palopaikoilla oli kilometristä muutamaan sataan metriin. Palopaikkoina oli ainakin Kungsängenin ja Bron kaupunginosat.
Kaiken kaikkiaan parisenkymmentä autoa tuhoutui lunastuskuntoon.
Pt-median kirjeenvaihtajan mukaan ainakin Kungsängenin nurkilla oli kummallista liikehdintää. Kymmenistä nuorista tulijoista koostuneita ihmisryppäitä kuljeskeli ees taas kylänraittia ja potki puiston penkkejä ja roskapönttöjä nurin.
– Mahdollisesti siellä valmistellaan jotain koulunpäättäjäisjuhlia.
Kun paloasiat oltiin saatu kuntoon, niin kaupungintalon edustalta löydettiin laatikko tai kassi, jonka päälle oli teipattu lappu ”pommi”. Poliisin pommiryhmä paikalle ja koko kortteli evakuoitiin. Aamuun mennessä ei oltu vahvistettu, etteikö kyseessä voisi olla oikea pommi.
Iso alue on evakuoitu ja paikallisjunat ajavat Kungsängenin juna-aseman ohi.
Yön tapahtumia tutkitaan vahingontekoina ja laittoman uhkauksena, mutta ketään ei ole otettu kiinni epäiltynä teoista. Käydään iltapäivällä paikanpäällä tekemässä tilannekatsausta asiasta, joten kannattaa seurata. Tunnelmakuvia Mitti.se:ssä.
Kungsängen on ollut aikaisemmin rauhallista aluetta, mutta vuodesta 2015 alkaen kuntaan on sijoitettu paljon kolmansista maista tulleita yksintulleita. Monet kokevat tämän häiritsevänä ja häiriötä tuottavana tekijänä. Varsinkin keväisin touko-kesäkuun vaihteessa on useina vuosina ollut pitkiä levottomia jaksoja.

Subscribe
Notify of
guest
18 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Anonymous
Anonymous
27.5.2020 10:37

Niinkuin moneen kertaan todettu, ne tuovat sen paskan mukanaan mistä tulivat.

Kekkuli
27.5.2020 13:08
Vastaa...  Anonymous

Onpa rasistinen kommentti! Varmaan keski-ikäinen, valkoinen, työssäkäyvä, äärioikeistolainen, kristitty mies taas huutelee nimimerkin takaa (tästä Pasilan trollitehdas juuri joku päivä sitten julkaisi matuhalaaja-siiderivalaan turhaketutkimuksen)
Kyseessä on taas yksittäistapaus, niin kuin otsikkokin jo kertoo!!!
Yksittäinen pieni alue on mukamas sotatilassa. Sotaa ja vainoa paenneet yksin tulleet lapset ovat turhautuneet rasismiin ja vihaan. Nyt heidät on leimattu syyllisiksi kaikesta mitä äärioikeisto ja natsit ovat tuolla alueella tehneet. Raketti-insinöörit, aivokirurgit, kamelikuskit, voimavarat, kultamunat eivät ikinä tekisi mitään pahaa. Hehän ovat lottovoitto kunnalle.
Nyt lisää rahaa kotoutukseen, Piirileikkejä, tarha ja kouluvierailuja, un-limitted Kela-Gold, jne kehiiin. Ouliusta varmaan löytyy konsultointiapua kotoutukseen ja mm. videon tekoon: https://www.youtube.com/watch?v=SvIQaIgKiO4

Maukka
Maukka
27.5.2020 16:12
Vastaa...  Anonymous

Näin on, Börjelle ja Svantelle ehdoton porttikielto Suomeen.

Kekkuli
27.5.2020 21:28
Vastaa...  Maukka

Totta puhut… Nuo äärioikeisto-natsit parru hanurissa ylen pitämälle suvaitsevuuskasvatusleirille ja otetaan papu-ukkoja tänne sen sijaan. Tilauslennot nopeasti käyntiin hakemaan vainottua ja hädänalaista väkeä Kreikan saaristosta ja Lähi-Idän terroristileireiltä. Varusmiehet punaista mattoa levittämään lentokentälle ja kasseja kantamaan.
Papu-ukot pelastavat taloutemme ja tuovat meille rikkauksia, niinhän?

murre riepunen
murre riepunen
27.5.2020 11:11

Maamme valtamedian toimittelijat annastiinat ja merituulet kipi kapi tekemään asiasta selkoa myös Yleä seuraavien keskuuteen.

KJ
KJ
28.5.2020 18:53
Vastaa...  murre riepunen

Heh. Olisi muuten SHOKKI suomalaisille YLE:n ja muiden aivopesemille lampaille ja itsemurhatilastoihin tulisi täällä iso piikki. Eihän lintukodossa voi tuollaista olla. Kullannuput ovat siellä integroimassa ruotsalaisia tulevaan yhteishyvään ja muuta paskaa.

kanander
kanander
27.5.2020 12:31

Onpa siivosti kirjoitettu. ”Nuoret tulijat” potkivat puiston roskiksia ja penkkejä nurin. Autoja ”sytytettiin”. Ketkä olivat tekijöitä. Ryyppyreissulla olleet suomalaiset??

T
T
27.5.2020 13:07
Vastaa...  kanander

Sehän oli tietysti Janne Suomesta jota hieman harmitti kun sixpackin viimeinen kalja tuli juotua ja lisää ei ollut saatavilla. Kylähän tuossa tilanteessa muutama auto pitää polttaa.

Termit pitää tuntea
Termit pitää tuntea
28.5.2020 09:13
Vastaa...  kanander

Toihan on ihan selvä ilmaisu toimitukselta. ”Nuoret tulijat”, ”nuorukaiset”, ”avun tarpeessa olijat” on kaikki suvakkivaltamedian keksimiä kiertoilmaisuja noille matuille, kun niiden tekosia koitetaan valkopestä.
Mielestäni on hauskaa, kun toimitus käyttää samoja ilmaisuja, ei niistä jää mitään arvailujen varaan.

Anonymous
Anonymous
27.5.2020 12:47

Onko 5Gee antenneja lähellä? Antennit saattavat aiheuttaa tuollaista, ainakin mitä tänne kirjoittavien rasmuslaisten kommentteihin on luottaminen.

T
T
27.5.2020 13:05

Ihme että valepommi-idea ei ole laajemmin otettu käyttöön. Tämähän on erinomainen tapa keppostella, kaikki paikat vain täyteen ”pommeja” joita pommiryhmien sitten pitää käydä varmistamassa huijauksiksi. Helppoa kuin mikä, aiheuttaa valtavan määrän häiriötä ja pelkoa + sitoo poliisia valtavan määrän hyvin pienellä vaivalla.

Järkyttynyt
Järkyttynyt
27.5.2020 14:28

Olen ihan sipilöinä.

Jaana
Jaana
27.5.2020 14:34

Etkö sinä Paavo voisi kirjoittaa joskus hienovaraisemmin.? Nyt kun kesä tekee tuloaan niin voisit vaikka kirjoittaa suloisista mehiläisistä jotka pörräävät kukasta, kukkaan. Olisi ihana nähdä sinut valokuvaamassa kauniin keltaisia voikukkia.

Sam Colt
Sam Colt
27.5.2020 15:34
Vastaa...  Jaana

Kukkaiskansaa on vihreissä ja vassareissa Pohjanlahden molemmin puolin. Kukkaiskansa juuri haluaa pitää puheenaiheen muualla kuin levottomissa lähiöissä.
Jaanan vertaus on siinä osuva, että voikukista on sama hyöty maataloudelle kuin yksintulleista yhteiskunnalle.

Fatwantarkistaja
Fatwantarkistaja
28.5.2020 08:39
Vastaa...  Jaana

Voisitko käydä jollekin kedolle kuvaamaan ittees vaikka joku seppele päässäs? Nätimpi kuva kait siitä syntyy, ku Paavosta konsaan. Luulen, tietoa ei ole.

Pörinää siellä sun täällä
Pörinää siellä sun täällä
28.5.2020 23:17
Vastaa...  Jaana

Eikun Paavo pörrää itse kukasta kukkaan. Sitä voisi joku käydä kuvaamassa? Tulisi viehättävä kuvasarja..

Suomi Finland
Suomi Finland
27.5.2020 21:33

”Ruotsalaiset kysyvät yhä kriittisemmin, tarvitseeko ­kuolleita tulla näin paljon. Samalla kasvaa huoli maan taloudesta.”
Kyse on siis koronaviruksesta, vaikka kieltämättä voisi olla ehkäpä jostain toisestakin asiasta.
Rasistit. Eivät nyt ajattele yhtään, että nuorukaiset ™ eivät voi olla toimettomia, koska he tulevat kovin levottomiksi, jos jotain rajoituksia asetetaan. Se ei olisi nuorukaisten ™ etu. Ruotsalaisten on pakko uhrautua, jotta nuorukaisten ™ elämä ei suistu täysin raiteiltaan.