Ruotsin puoluemielipidemittauksissa ei mitään muutoksia

Mielipidemittausten mukaan Ruotsin puoluekannatukset jatkuvat kuten ennenkin. Sverigedemokraateille ei ole tulossa mitään jytkyä, toisaalta Sosiaalidemokraateillekaan ei ole odotettavissa mitään suurta montunpohjaa.

SVT:n ja Novuksen puoluemielipidemittausten mukaan järjestys näyttää siltä, että Sosiaalidemokraatit johtavat 31,5 %, kakkosena Moderaatit 19,2 % ja Sverigedemokraatit 18 %. Monet ovat odottaneet koronaepidemian myötä SD:n saavan jättimäistä nousua, mutta mitään sellaista ei ole näköpiirissä. Toisaalta Sosiaalidemokraattien suunallakaan ei ole sen kummemmin nousua kuten ei laskuakaan.
Kaiken kaikkiaan voidaan sanoa, että puolueet ovat jämähtäneet poteroihin eikä mitään järisyttäviä muutoksia ole tapahtumassa. Tilastoja ei voi katsoa haukottelematta. Toisin sanoen mikään ei sada sverigedemokraattien laariin, mutta eipä sitä sadetta ole tapahtumassa mihinkään muuhunkaan laariin. Samoja mätiä pottuja laarit täynnä.
 

Subscribe
Notify of
guest
20 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
kanander
kanander
28.5.2020 11:58

Mitäpä se demarien kannatukseen vaikuttaa, että tukevat Tegnellin tappavaa koronapolitiikkaa. Vastahan vainajia on hieman yli 4000.

CoronaNoopalia odotellessa.
CoronaNoopalia odotellessa.
28.5.2020 12:37
Vastaa...  kanander

Juu ja ensi viikolla coronakuolleita on Ruotsissa 5000. Tegnellin edeltäjä Linde sanoo nyt että tämänhetkinen strategia on hyvin riskaabeli ja luultavasti väärä.
Suomessa kuolleita on 300+, Norjassa 200+ ja Tanskassa runsaat 500. Koskahan ruotsalaisten pääkopassa alkaa raksuttaa? Ei koskaan!

Suomi Finland
Suomi Finland
28.5.2020 12:54

Kyllä siellä raksuttaa, mutta he tietävät, etteivät voi muuta. Haavoittuvat ihmiset haavoittuvat ja se olisi rasismia ja syvä vääryys. Siispä on pakko uhrata porukkaa vanhemmasta päästä, että haavoittuvuusrauha säilyy. Jos asetettaisiin rajoituksia ja haavoittuvat ihmiset kapinoisivat sitä vastaan tarpeeksi haavoittuvaisesti, niin yhteiskuntakin alkaisi vaikuttaa haavoittuvaiselta. Jopa haavoittumattomien ihmisten mielestä. Se voisi lisätä haavoittuneiden ihmisten haavoittuvaisuutta.

Acc358
Acc358
28.5.2020 14:27
Vastaa...  kanander

”Mitäpä se demarien kannatukseen vaikuttaa, …”
Niinpä. Ihmisten äänestyspäätöksiin eivät vaikuta tosiasiat, jos tosiasiat eivät aiheuta välitöntä suurta haittaa. Ja vaikka aiheuttaisivat, silloinkin ihmisillä voi olla taipumusta äänestää itselleen haitallisella tavalla.
Äänestyspäätöksiin ei siis voi vaikuttaa tosiasioilla. Mutta niihin voi vaikuttaa luomalla viestinnän keinoin ihmisille unelmia siten, että ihmiset uskovat itse keksineensä kyseiset unelmat. Ihmiset ovat taipuvaisia sitoutumaan oman ajattelun tuotteiksi uskomiinsa fantasioihin ja kärsimään suuria tappioita niiden puolesta.

imaami
imaami
28.5.2020 12:03

Its not who votes, it’s who count the votes
Onhan se koneistonkin että valta ei vaihdu ja karuselli jatkaa pyörimistään samaan suuntaan!

Janis Petke
Janis Petke
28.5.2020 12:27

Onkohan niilläkin Soroksen Galluppi- ja äänestyskone?

Kannatta katsoa - kieli englanti
Kannatta katsoa - kieli englanti
28.5.2020 12:50

Onkohan noikin jo manipulaatiota samoin kuin vaalit???
Tässä lyhyt jopa yöunet vievä 9 min dokkari, joka väittää ja perustelee, että USA:n johto ja hallinto olisi jo rikollisten käsissä ja samoin käy Euroopankin..en väitä että näin olisi, mutta kun seuraa tätä länsimaiden hulluutta ei voi ainakaan olla pohtimatta asian mahdollisuutta.
https://www.youtube.com/watch?v=MRtEgdgj_XQ&feature=youtu.be

Siellä on
Siellä on
28.5.2020 14:11

Löytyy blokkimediasta suomiteksteillä, ja vaihtoehto raportti sivulta.

Ok
Ok
28.5.2020 14:28
Vastaa...  Siellä on

Aijaa, en tiennytkään. Mitä mieltä olet sanomasta? Omasta mielestä voi olla tottakin, koska sen verran outoa ja epäloogista tää touhu on tai ainoa logiikka tuntuu olevan ajo täysillä päin seinää.
Kulisseissa on pakko olla jotain kummallista, kun tämä tauti vaivaa kaikkia länsimaita.

Särmääjä
Särmääjä
28.5.2020 12:59

Ihan sama tappaako demarit kansaa koronalla (Ruotsi) vai yrittää hillitä sen etenemistä (Suomi) niin kannatus vaan nousee ja molemmissa maissa on toimittu tosi hyvin.

Tapiola
Tapiola
28.5.2020 16:42
Vastaa...  Särmääjä

Marin on kuukautisvapaalla, sillä korona kuulemma sekoittaa asioita. Kulmuni on alkanut säteillä pääministeriä sijaistaessaan ja hymyilee vähän kaikille itsevarmoilla vastauksillaan tänäänkin eduskunnassa. Hyvin on iltaläksyjä tehty. Tietysti hauska maneeri ”On aivan selvää”, jonka hän saattaa melkein toistaa muutamassa lauseessa melkein kolmeen kertaan.
Kun Kulmuni sitten puhui varutumisesta, jolloin riitävät puskurit pitää olla varalla, minä hieman uneliaana katselen hänen ihania puskureita, ja olen samaa mieltä.

Anonymous
Anonymous
28.5.2020 17:16
Vastaa...  Tapiola

Jokohan Marinalla on burn out?

Tapiola
Tapiola
28.5.2020 20:08
Vastaa...  Anonymous

Ei olisi yhtään sanottu, vaikka sellaisia merkkejä jo näkisikin.

Puosuvaari
Puosuvaari
28.5.2020 18:23

AfS – Alternativ för Sverige ei ole edes ehdolla missään gallup-listassa. Uskoisin, että lähestyvät nopeasti vihreiden ja lipilaarien tasoja eli 2-4 prosenttia.. Mutta pidetään tietentahtoen pimennossa.

Tapiola
Tapiola
28.5.2020 20:13
Vastaa...  Puosuvaari

Eikös strutsi piilota päänsä vaaran uhatessa maahan tai johonkin pensaaseen? Jospa ruotsalaistenkin pää halutaan piilottaa, kun vaikkapa rikastaja käy soittamassa hanuria, tai joku on olevinaan liian hyvä?

Anonymous
Anonymous
28.5.2020 18:57

Eikö siellä oo se musupuoluekin joka haluu ählämintapojen kritisoimisesta vankeutta.
Nyans puolue?

Tuumaaja
Tuumaaja
28.5.2020 21:47

Ruotsalaiset noudattavat ”puolueettomuutta” myös tässä asiassa, eivät ole juuri mitään mieltä mistään mutta kuitenkin…
Ihan samalla tavalla kuin toisen maaottelun aikana, Bofors myi aseita/ osia kummallekkin puolelle ja puolueettoman maan läpi kulki malmia valtakuntaan, jätte bra.

Tyhmä goyim
Tyhmä goyim
29.5.2020 00:10

Ymmärrän yskän! Oli kukakin oppositio tai ei niin perehdy totuuteen! Turhaa koittaa jängätä jokaiselta ottaa oma aikansa! Ja raamattu on ja oli oikeassa melkein joka asiassa! Suosittelen avaamaan silmiä! Tässä muutama hyvä kanava esim entisistä puista ja muusta ja suomalainen huippu kanava litteästä maasta alla: Kukaanhan ei väitä tietävänsä mailmamme oikeaa muotoa mutta 100% varmuudella sanon ettemme ole pyöri vitun lujaa ja ole avaruus apinoita!! Niinkuin sanoin jokainen teistä tulee samaan tulokseen joka ainoa kun tutkitte asiaa!! Moni ”niin kutsuttu” HERÄNNYT ihminen on vielä kaukana mistään heräämisestä! Mitä enemmän ymmärrät sitä enemmän tulet vakuuttuneemmaksi siitä tosiasiasta että meillä on LUOJA!
https://www.youtube.com/channel/UCNClz5_r0LrFH8TwjIt2zKA/videos
https://www.youtube.com/channel/UCNClz5_r0LrFH8TwjIt2zKA/videos
https://www.johnkaminski.org tämä ei kuulu asia yhteyteen!!
Toki monia muitakin hyvIÄ KANAVIA!!
https://www.youtube.com/user/waykiwayki/videos PARAS KESKUSTELU NIIN SANOTUN MASSA ASTROLOGIN KANSSA LÖYTYY TÄLTÄ KANAVALTA!! JOS VIELÄKIN LUULET ELÄVÄSI MAAPALLOLLA NIIN PAKKO HOITO ON AINOA VAIHTOEHTO!!
https://www.youtube.com/watch?v=zoAhIsk5m9Y
Itsekin maahanmuuttokriittisenä seurasin mm. UMV-lehteä ja Suomen Uutisia. Koronavedätyksen paisuttelu sekä globalistien koordinoimien lockdown-, pakkolääkintä-, seuranta-, ym.- tyranniatoimenpiteiden puolustelu on ollut itselle jopa järkytys, vaikka olenkin oppinut tuntemaan persujen metkut. Uskottavia vaihtoehtomedioita ei ole enää Suomessa kuin kaksi tai kolme. Kansallismielisen rintaman reagointi koronaan osoittaa uskomatonta tyhmyyttä ja tietämättömyyttä globalistien valtakenteista ja heidän aikomuksistaan. Kaikenlaista typerää saa kuulla, kuten lapsellista uskoa siihen, että korona-kriisi nykytyylin paisuteltuna ja hoidettuna vahvistaa kansallisvaltioita.
Korona-huijaus perustuu tarkkaan psykologian tuntemukseen. Mediavedätyksellä saadaan aikaiseksi valtava pelkoreaktio. Pelkoa vahvistaa materialistinen maailmankatsomus. Syntyy kognitiivinen dissonanssi, jossa kerran traumaperäisesti omaksuttua uskomusta ei hylätä, vaikka saatavilla olisi päinvastaisia todisteita. Media pitää esillä tietoa ja mielipiteitä, jotka ruokkivat uhrien vahvistusharhaa. Tässä harhassa mieli etsii ja hyväksyy vain omaa uskomustaan vahvistavia todisteita. Turvaetäisyydet ja maskit lisäävät harhan vaikutusta. Heikot naiselliset luonteet ovat tälle erityisen alttiita.

Hurmaava joukkoitsemurha
Hurmaava joukkoitsemurha
29.5.2020 03:27

Mikäs aivopestyn kansan mieltä muuttaisi. Vaikka seinät ja katto palaa, ihmiset ovat tyytyväsi että on lämmin koska pihalla on kylmä ja koska poliitikot sanovat että näin on hyvä tällä hetkellä. Aina naureskellaan pohjois-korean touhuille, mutta ei tämä nyky meininki pohjoismaissa paljoa siitä eroa. Uskotellaan että ollaan niin perkeleen rikkaita että meillä on hartioita kantaa kaiken maailman murheet kansojemme harteilla ja meillä on vara maksaa kehitysmaiden ongelmat oman kansan hyvinvoinnin mennessä päin helvettiä. Missähän se raja sitten paukkuu, tiedä sitten.

Görman Hering
Görman Hering
29.5.2020 21:58

Tuosta löytyy ruotsalaisen yhteiskunnan aukipitämisen eräs osasyy ja samalla askelmerkit suureen koronakuolleisuuteen:
https://www.svt.se/nyheter/inrikes/coronasmittan-stangda-skolor-kan-leda-till-fler-brott
Pääomien, tavaroiden ja ihmisten vapaa liikkuvuus kykenee muuttamaan sekä ruotsalaisen kansankodin että amerikkalaisen unelman polarisoituneiksi kehitysmaiksi.