Subscribe
Notify of
guest
4 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Tuumaaja
Tuumaaja
28.5.2020 16:15

Sehän on ollut tirdossa jo vuosikymmeniä, että tiedustelupalvelut pelaavat joidenkin harmaiden eminenssien piikkiin valtion rahoituksella.
Nämä myös tehtailevat rikoksia niin ulkomailla kuin omassa maassaan esim. FBI toimii euroopassa, CIA omassa maassaan ja NSA siellä sun täällä.
CIA:n meriitteihinhän kuuluu aseistaa ensin mujahideenit afganistanissa stingereillä (Bush itse oli luovuttamassa niitä ja siitä on S.O.F lehden kanskuvakin) venäläisiä vastaan ja ihmettelevät muutamia vuosia myöhemmin mistä ne niitä on saaneet.
Samoin CIA ja Mossad tukevat avoimesti Kalifaattia ja muita pienempiä terroristisoluja kuten PPK ja Syyrian ”kapinalliset”, itse hääräävät siellä ”valko”kypärinä median edessä.

Aappa
Aappa
29.5.2020 00:10

Ei mitään uutta – monotonista schaibaa, johon ympätty typerä ja liian äänekäs taustamusiikki vie viimeisetkin kiinnostuksen rippeet keneltä tahansa vähääkään tolkulliselta oletetulta.

T
T
29.5.2020 08:59
Vastaa...  Aappa

Tuohan oli pelkkää asiaa. USA on kiduttanut ihmisiä Abu Ghraibissa ja Guantanamossa. Ei CIA:n johtavat henkilöt ole immuuneja korruptiolle.

"Miksi ovet ei aukene meille, onko rotumme syytä tääää! Nyyh!"
"Miksi ovet ei aukene meille, onko rotumme syytä tääää! Nyyh!"
30.5.2020 14:10

Kulmahousut taas puuhissaan Vantaan Myyrmäessä. Lukekaa IS:sta. Miten kukaan on noin hölmö, että luottaa mustalaisiin, olivat kuinka ”siistejä herrasmiehiä” tahansa.
Poliisi kaipaa vihjeitä: Rollaattorilla liikkunut mies hyväksyi avuntarjouksen kahdelta mieheltä – hetkeä myöhemmin oli menettänyt rahansa https://www.is.fi/kotimaa/art-2000006524648.html
Rollaattori-papparainen pääsi ”vain” rahoistaan. Olisi voinut käydä pahemminkin. Eivätkä olleet edes nuorukaisia, vaan 5-6-kymppisiä paskoja.
Olen oppinut, ettei niitä kohti pidä edes katsoa, tai rahtihameet piirittävät heti aiotun uhrinsa. Myös niiden kakarat pidettävä monen metrin päässä.