Afrikkalaiset tuhoavat Minneapoliksessa kaupunkia, täysi sotatila

EZLAO8GUcAApaNW

 
EZLAO99VAAEYxXc

EZLAO77UcAIE-yc

Yhdysvalloissa Minneapoliksen kaupungissa on täysi rähinä päällänsä. Kauppoja ryöstellään, kokonaisia kortteleita sytytetään tuleen ja tavallisten ihmisten omaisuutta tuhotaan. Kaupunkiin on nyt julistettu hätätila mellakoiden takia.

Valtamedia on rakentanut  Minneapoliksen tapauksesta taas hienon säälitarinan. Se menee jotenkin siten, että ilkeät pahat valkoiset poliisit surmasivat tahallaan mustan afrikaanon. Paikalliset ihmiset osoittavat nyt mieltään, koska heidän mielestään mustienkin elämällä on väliä.
Mellakoiden tausta on siis se, että poliisi surmasi pidätystilanteessa George Floyd-nimisen afrikaanon. Poliisi painoi polvella maassa makaavan Floydin kaulaa siten, että Floyd luultavasti tukehtui kuoliaaksi. Poliisi toimi pidätystilanteessa ilmeisen väärin.
Nyt alueen ihmiset näkevät tuon tapahtuman tekosyynä mellakointiin. Tilanne on riistäytynyt täysin käsistä. Alla olevien filmien perusteella saa kuvan, että kyse ei todellakaan ole mistään mustiin kohdistuneen poliisiväkivallan vastustamisesta vaan puhtaasta halusta mellakoida.


 


Yhdysvalloissa Minneapoliksen kaupungissa on täysi rähinä päällänsä. Kauppoja ryöstellään, kokonaisia kortteleita sytytetään tuleen ja tavallisten ihmisten omaisuutta tuhotaan. Kaupunkin on nyt julistettu hätätila mellakoiden takia.
Valtamedia on rakentanut  Minneapoliksen tapauksesta taas hienon säälitarinan. Se menee jotenkin siten, että ilkeät pahat valkoiset poliisit surmasivat tahallaan mustan afrikaanon. Paikalliset ihmiset osoittavat nyt mieltään, koska heidän mielestään mustienkin elämällä on väliä.
Mellakoiden tausta on siis se, että poliisi surmasi pidätystilanteessa George Floyd-nimisen afrikaanon. Poliisi painoi polvella maassamakaavan Floydin kaulaa siten, että Floyd luultavasti tukehtui kuoliaaksi. Poliisi toimi pidätystilanteessa ilmeisen väärin.
Nyt alueen ihmiset näkevät tuon tapahtuman tekosyynä mellakointiin. Tilanne on riistäytynyt täysin käsistä. Alla olevien filmien perusteella saa kuvan, että kyse ei todellakaan ole mistään mustiin kohdistuneen poliisiväkivallan vastustamisesta vaan puhtaasta halusta mellakoida.
 


 
Kannattaa olla siis hyvin kriittinen mitä asian tiimoilta lukee valtamediasta. Mellakoille halutaan ihan selvästi hakea oikeutus Floydin kuolemasta.
EZLEczOU8AA5N7M
EZLAO-GVcAAFFuQ