Afrikkalaiset tuhoavat Minneapoliksessa kaupunkia, täysi sotatila

EZLAO8GUcAApaNW

 
EZLAO99VAAEYxXc

EZLAO77UcAIE-yc

Yhdysvalloissa Minneapoliksen kaupungissa on täysi rähinä päällänsä. Kauppoja ryöstellään, kokonaisia kortteleita sytytetään tuleen ja tavallisten ihmisten omaisuutta tuhotaan. Kaupunkiin on nyt julistettu hätätila mellakoiden takia.

Valtamedia on rakentanut  Minneapoliksen tapauksesta taas hienon säälitarinan. Se menee jotenkin siten, että ilkeät pahat valkoiset poliisit surmasivat tahallaan mustan afrikaanon. Paikalliset ihmiset osoittavat nyt mieltään, koska heidän mielestään mustienkin elämällä on väliä.
Mellakoiden tausta on siis se, että poliisi surmasi pidätystilanteessa George Floyd-nimisen afrikaanon. Poliisi painoi polvella maassa makaavan Floydin kaulaa siten, että Floyd luultavasti tukehtui kuoliaaksi. Poliisi toimi pidätystilanteessa ilmeisen väärin.
Nyt alueen ihmiset näkevät tuon tapahtuman tekosyynä mellakointiin. Tilanne on riistäytynyt täysin käsistä. Alla olevien filmien perusteella saa kuvan, että kyse ei todellakaan ole mistään mustiin kohdistuneen poliisiväkivallan vastustamisesta vaan puhtaasta halusta mellakoida.


 


Yhdysvalloissa Minneapoliksen kaupungissa on täysi rähinä päällänsä. Kauppoja ryöstellään, kokonaisia kortteleita sytytetään tuleen ja tavallisten ihmisten omaisuutta tuhotaan. Kaupunkin on nyt julistettu hätätila mellakoiden takia.
Valtamedia on rakentanut  Minneapoliksen tapauksesta taas hienon säälitarinan. Se menee jotenkin siten, että ilkeät pahat valkoiset poliisit surmasivat tahallaan mustan afrikaanon. Paikalliset ihmiset osoittavat nyt mieltään, koska heidän mielestään mustienkin elämällä on väliä.
Mellakoiden tausta on siis se, että poliisi surmasi pidätystilanteessa George Floyd-nimisen afrikaanon. Poliisi painoi polvella maassamakaavan Floydin kaulaa siten, että Floyd luultavasti tukehtui kuoliaaksi. Poliisi toimi pidätystilanteessa ilmeisen väärin.
Nyt alueen ihmiset näkevät tuon tapahtuman tekosyynä mellakointiin. Tilanne on riistäytynyt täysin käsistä. Alla olevien filmien perusteella saa kuvan, että kyse ei todellakaan ole mistään mustiin kohdistuneen poliisiväkivallan vastustamisesta vaan puhtaasta halusta mellakoida.
 


 
Kannattaa olla siis hyvin kriittinen mitä asian tiimoilta lukee valtamediasta. Mellakoille halutaan ihan selvästi hakea oikeutus Floydin kuolemasta.
EZLEczOU8AA5N7M
EZLAO-GVcAAFFuQ

Subscribe
Notify of
guest
79 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Anonymous
Anonymous
29.5.2020 12:03

Todellakin luin ns rivien välistä heti, että ideologia ja agenda paistaa jälleen läpi valtamedian uutisoinnista.

M
M
29.5.2020 12:35
Vastaa...  Anonymous

Ylen mukaan Floydin kuolema aiheutti mellakat.

Minä
Minä
29.5.2020 16:03
Vastaa...  M

Mellakat aiheutuvat mellakoijista.
Syyksi voi nimetä mitä vaan, mutta jos ei ole himoja mellakoida, sitten ei mellakoida.
Mellakoinnilla ei saavuteta mitään.
Sikäli outoa, että kun pännii, niin rikotaan, ryöstellään ja tuikataan tuleen oma kaupunki.

Apinatkin taitaa olla fiksumpii
Apinatkin taitaa olla fiksumpii
29.5.2020 16:12
Vastaa...  Minä

Miksi noi affikaanot eivät käy kouluja?? ja sitten väittävät ettei ole mahdollisuuksia, jengiytyvät, rötöstelevät ja riehuvat. Rikollisuusprosentit paljon korkeammat kuin valkoisilla, joten kai niitä pidätetäänkin enemmän. Ovat myös aggressiivisempia ja täten polisiinkin on käytettävä useammin kovempia otteita.
Ei siitä pidä valittaa ja ei se oikeuta tollaiseen toimintaan.

Älä itke Iines
Älä itke Iines
29.5.2020 22:10

Amerikassa opiskelu on kallista ja se pitää maksaa itse, käytännössä köyhän perheen lapsella ei ole mitään mahdollisuutta opiskella peruskoulua pidemmälle.

Pelle
Pelle
29.5.2020 23:45
Vastaa...  Älä itke Iines

Höpsis pöpsis, siellä on ihan samalla tavalla mahdollista käydä koulua kuin on myös Suomessa.
Ns. kunnallinen koulu on Jenkeissä jopa tasokkaampi kuin meidän hömppäaineilla täytetty lukuvuosi, mutta toki siellä Jenkeissäkin on tätä alapäätutkimusta ja muuta sosiaalikonstruktioita, tosin vain kunnallisella puolella, yksityistä käyvät ei oikein tahdo maksaa siitä hömpästä.

Voihan kukka
Voihan kukka
30.5.2020 01:35

Henkilö ei vastustanut pidätystä, samasta paikasta löytyy lisää todistusaineistoa.
lbry://handcuffed-man-killed-by-minneapolis#77c7632ce95bed512318c7ca7f8f3e4ebd2251f4

gastronomi
gastronomi
30.5.2020 13:41
Vastaa...  M

tämä James ei ole mikään herranterttu, van ihan aito huijari ja huumekauppias, jonka poliisi aiheellisesti pidätti. Kuoli seuraavana päivänä sairaalassa, ilmeisesti oli niellyt myytäväksi tarkoitetun huumelastinsa ja sen aiheuttamaan komplikaatioon sitten kuollut, ei siis poliisin aiheuttamaan vammaan. Kyllä nuo mustat ovat elukoita, anteeksi elukat, te olette sentään fiksuja noihin verrattuina!

Johanna Anttila
Johanna Anttila
29.5.2020 12:03

Tämä voidaan nähdä myös tavanomaisena rikollisjärjestöjen välisenä selkkauksena.
Järjestäytynyt poliisi, – itsessään rikollinen järjestö, jonka tarkoitus on vain toimia valtion, kansalaisia väkivallalla uhaten ryöstelevän emäjärjestön, valtion, käsikassarana, – yrittää väkivaltaa käyttäen alistaa kilpailevat rikollisjärjestöt.
Ihonväri liittyy tapahtumiin vain sen kautta, että sillä merkataan kuulutko maihin vaiko niihin.
– On muitakin tapoja merkata kuuluminen ryhmään: mahonkinen työpöytä, osoite arvokkaalla asuinalueella, yksityinen suihkukone jne.

Tapiola
Tapiola
29.5.2020 14:39
Vastaa...  Johanna Anttila

”Tämä voidaan nähdä”, no miksipä ei!
Tämä voidaan nähdä myös erilaisten blokkien / heimojen välisinä. Erilaiset yhdyskunnat alkavat pian konkreettisesti vetää uusia rajoja. Minusta Suomineidon rajat ovat kauniit, vaikka toinen käsivarsi puuttuu. Mutiaiset ulos Suomesta. Suomi on suomalaisten.

T
T
29.5.2020 18:18
Vastaa...  Tapiola

Hieman off-topic, mutta silti: Karjala takaisin ja Petsamo takaisin ovat tuttuja lauseita ja molempia kyllä kannatan, mutta en ole vielä kuullut Salla takaisin kansanliikkeestä.

Tapiola
Tapiola
29.5.2020 20:56

Kyllä. Itse kirjoitin puuttuvasta käsivarresta. Sillä ikään kuin kollektiivisesti kuvasin kaikkia aluemenetyksiä.

T
T
29.5.2020 18:16
Vastaa...  Johanna Anttila

Tietyllä tavalla kyllä. Poliisi ikäänkuin edustaa sen toisen heimon sotilasta. Jos ajattelutapa on mennyt näin pitkälle on vaikeaa enää rakentaa yhteistä yhteiskuntaa. Separatismi olisi ratkaisu. Toimii hyvin Ent. Jugoslaviassa.

Herätys
Herätys
29.5.2020 12:11

George Soros rahoittaa ”Black lives matter”- liikettä, feminismiä, LGBT- pride moskaa ja monta muuta kivaa kohdetta. Hajoita ja hallitse. Taikurin temppu, katse pois oikeista asioista mitä taustalla tapahtuu.

Kysymys
Kysymys
29.5.2020 21:06
Vastaa...  Herätys

Entäs sitten se että #metoo hyökkäsi erityisesti Harvey Weinsteinin kimppuun mutta Weinsteinhan on [niitä] kuten Epsteinkin?

Anonymous
Anonymous
29.5.2020 12:38

Demarit vaalityössä

Tapiola
Tapiola
29.5.2020 14:51
Vastaa...  Anonymous

Kyllä. Vähän kuin Niinistön kertomat kasakat. Kaikki kelpaa sosialisoitavaksi, mikä on löyhästi kiinni.Demarit Kokoomus ja Vihreät plus pikkukokoomus RKP halpatyövoimaa haluavat ja liittovaltiota.
Halla-aho eilisellä kyselytunnilla osoitti kysymyksen Anderssonille, mikä on hänen kantansa tähän uuteen taakan jakoon tms? Li oli myös kesäisen iloisella tuulella, ja evästi kysyjää olevansa opetusministeri ja sen jälkeen puhui liirumia kouluista ym. Vasemmistoliitto ei halua ottaa virallisesti kantaa. Heidän joukossaan on jopa suht isänmaallisesti ajattelevia vanhan liiton vasemmistolaisia, ja heistä LI tahtoo tietysti pitää kiinni.
No Jussiahan vastaus ilmeestä päätellen harmitti kuin pientä oravaa. Vieläkö nähdään joskus niin ihmeellinen päivä, että jonain heikkona hetkenä Persut ja Vassut komppaavat toisiaan?

Tapiola
Tapiola
29.5.2020 21:39
Vastaa...  Tapiola

Haluaisin tässä vielä sanoa jatkoksi edelliseen. Jos haluamme Fixitin ja välttää vaikkapa nuo Minneapolisin kaltaiset tapahtumat? Me emme onnistu Persuilla, Vielä vähemmän jollain isänmaallisella öyhöttäjäporukalla. Tarvitaan kaikki suomalaiset, joille asia on tärkeä. Tarvitsemme vasemmistoliiton mukaan sillä terveimmällä aatepohjalla itsenäisestä Suomesta, jota siellä on paljon, vieläkin.
Tarvitsemme kepulaisista ne maan hiljaiset, jotka vaaleista seuraavaan äänestävät ”omiaan” kun aina on ollut tapana.
Isänmaallisia on demareissakin, vähän. Kokoomuksessa perusduunareita yrittäjiä, jotka tuntevat jotain käsittämätöntä arvopohjaa vieläkin tuohon liberaalikonservatismia julistavaan porukkaan.

Tapiola
Tapiola
30.5.2020 18:54

Ei voi olla, sillä Fixit ei voi edes toteutua jos tuo sanomasi asia menisi noin.
Tuli tässä samalla mieleen, kun Rinne jyräsi Urpilaisen puh.johtajavaalissa, ja isoperseiset kolmekymppiset unelmaämmät lähtivät kuin lortot lahtivajasta itkien, miten demokratia oli rikottu, kun Antti valittiin. Jos Verkkosukka olisi voittanut, hän ei ehkä olisi nyt afrikkakomissaarina.
Noh, olisiko Sanna nyt pääministeri siinä jatkumossa? Epäilen. Verkkosukka olisi ryssinyt sen verran, että Sannakin eläisi vain haaveissa ministeripaikasta. Kokematon kerta kaikkiaan.
Muistammehan miten vaalien jälkeen Rinteen I hallitus muodostui, ja Rinne II Sanna I aloitti todella epämääräisissä olosuhteissa. Esim. Paatero oli jäänyt vuoden lopulla sairauslomalle häntä koipien välissä, mutta koki ihmeparantumisen, ja kuohujuoma maistui taas uuden hallituksen ollessa totta.
Demarien varaan ei Fixitiä voi odottaa, ei myöskään vihreiden. Sosialistit sosialisoi yhteiseen hyvään kansan työtä, mutta lopputulos on aina, että se yhteinen hyvä on vain lieroille, esim. Baltzharin tapaus yhtenä räikeänä, joka ei enää voi olla erehdystä. Demarit on Lieroja suurin osa. Vain kokoomus pystyy samaan.
Persut, Vasemmistoliiton terve osa, Kristilliset, Keskustan oikeaa työtä tekevä osa, samoin Kokoomuksesta ne oikeat duunariyrittäjäreppanat, jotka jostain kummasta syystä pitävät sen asiaa omanaan. Siinä Fixit minun mielestäni.

jippos123
jippos123
29.5.2020 12:51

Kädellisille tällaiset sattumukset ovat aina oiva syy lähteä pistämään paikkoja paskaksi ja palamaan. Samalla ryöstetään kaikki korttelin liikkeet.
Vaikkaisin, että niissä liikkeissä on myös kädellisiä omistajina.
Roskasakkihan nuo pellet ovat.

Anonymous
Anonymous
29.5.2020 13:12

Taas yksi esimerkki siitä miksi multikultti ei toimi ja aiheuttaa vain ongelmia.
Unity unites – diversity divides
Yhtenäisyys yhdistää – moninaisuus jakaa

Lehmän häntä
Lehmän häntä
29.5.2020 13:22

Kaipaisin Ruotsiinkin kantisten taholta tällaista toimintaa mutta eihän ne rassukat pysty mihinkään. Vaikka sossujen kannatus on ”noussut” on luottamus hallitukseen ja coronan kanssa touhuaviin viranomaisiin laskenut, usko hallitukseen peräti 11% alaspäin (SIFO, Expressen):
SVENSKARNAS FÖRTROENDE MINSKAR
Andelen som har ganska/mycket stort förtroende för (förra veckans siffror inom parantes).
Folkhälsomyndigheten 70 procent (78)
MSB 53 procent (58)
Sjukvården 79 procent (82)
Regeringen 48 procent (59)
Socialstyrelsen 40 procent (47)

Sissos tana
Sissos tana
29.5.2020 13:47

Voe mahoton mitä kaikkea se 5G teettää. Lentää tavarat ja ihmiset hyökkää päin, ei pelkät varikset ennää riitä. Mellakoijat ja varikset verkostuu, niin tulee siis varisverkosto.

Food for
Food for
30.5.2020 23:10
Vastaa...  Sissos tana

5G:stä on runsaasti trollitarinoita. Todellinen osuus on että ne taajuudet liittyvät Covid-tatuointiin jonka myötä tulee digi-ID ja ihonsisäinen valvontajärjestelmä.
Mene ja tiedä onko kristittyjen osuus asioiden kertomisessa osa harhautuksesta. He kun ovat maailman vainotuin kansanryhmä tänään. Kuten olivat Neuvostoliitossakin.
https://theunexpectedcosmology.com/luciferase-quantum-dot-tattoo-the-mark-the-seething-energies-of-the-light-bearer/

leopardisilinteri
leopardisilinteri
29.5.2020 14:37

Keenerit näyttävät huippuosaamistaan. Vihervasemmistolaisten toimittelijoiden mielestä ongelma ei ole se, että että keenerit riehuvat kuin raivotautiset, vaan se että poliisi lopetti vahingossa keenerin pidätystilanteessa.

Tapiola
Tapiola
29.5.2020 14:59

Se tosiaan on väärin, jos painetaan niskaan maassa makaavaa, vaan asian näkee uudessa valossa, kun itse joutuu sellaista rimpuilevaa käsittelemään. Se niskanotko on siinä aina väärässä paikassa, kun makaava riehuu.
Poliisi hoiti hienosti tunnejärkkyneen miehen eduskuntatalon portailla. Ikävät mustelmat ja kolhut olivat oman riehunnan tulosta.

Rautaa ja pamppua
Rautaa ja pamppua
29.5.2020 15:23

Kumiluoteja ensin alkuun ja sitten kovemman puolelle, kyllä se siitä. Poliisipäällikkö on tumma mutta ei se näköjään auta kun riehuminen on verissä ja elämäntapa.YLE:n kannattaisi esim. vetää vähän faktoja esiin ja tuoda syy miksi USA:n poliisi on kovaotteinen. Koskaan ei voi tietää mitä asehullun Amerikan poliisilla on vastassa, vaikka normaalissa liikenne ratsiassa. Ja kumma kyllä mustien rikollisuus on suhteessa aika kova tuolla mantereella. Ai niin se köyhyys ja syrjintä on selitys jota valtamedia tuo aina näissä tapauksissa.

Anonyymi
Anonyymi
31.5.2020 07:36

Onhan se mukavaa, kun tavarataloissa ja viinakaupoissa on hullut päivät ja ulos voi kantaa tavaraa niin paljon kuin jaksaa! Veikkaan, että vankiloissa alkaa pian tulla ahdasta; Atlantassa porukan hyökkäys CNN:n toimitiloihin (mikä yhteys konfliktiin?) näyttää videolla tarkkaa kuvaa riehujista ja eräskin valkoihoinen skeittaaja ei edes yritä peittää kasvojaan; pitää varmaan itseään oikeuden esitaistelijana. Kaikilla köyhillä ja sorretuilla näkyy myös olevan älypuhelin, aivan kuten meilläkin.

Aappa
Aappa
29.5.2020 16:44

Oli kyllä sen näköinen afrikaano, että ongelmat paistoivat kilometrin päähän. Sekaisin kuin käki ja vastusti virkavaltaa. Jos olisi totellut, niin näiltäkin mellakoilta olisi säästytty, mutta kun ei – aina pitää ulista ja pullikoida.

Kaakaonvärinen Homo
Kaakaonvärinen Homo
29.5.2020 17:04

No ei ole ensimmäinen eikä viimeinen kerta kun musta mies tapetaan niin muut mustat käyvät hakemassa kaupoista tavaraa. Jännä solidaarisuus-ilmiö. Yeah baby, another FREE STUFF-INCIDENT, let’s go! Voi sitten nyyhkytellä rotuveljensä kuolemaa uusissa vaatteissa. Jännä miten tämä ei toimi valkoisilla samalla tavalla kun heistä yksi lahdataan.

The Rift
The Rift
30.5.2020 23:15

Joku voisi väittää että on rasismia että jos valkoihoiset reagoisivat noin oman heimon jäseneen kohdistuvaan epäoikeudenmukaisuuteen, olisi NATO kohta paikan päällä, tekemässä siellä ”Libyat”.

?
?
30.5.2020 23:44

Ei voi kuin ihmetellä miten mustaihoisia kasvatetaan? Samat ongelmat eri puolilla. Mitä heidän vanhempansa tekevät tai jättävät tekemättä, että päädytään tähän sotkuun? Mustaihoisten perhe-elämässä täytyy olla jotakin megaongelmia. Sen tiedän, että kulttuuriin kuuluu, että miehet puhisevat jos ei jokaisen, niin joka toisen puskan juurella ja jättävät helposti naiset ja lapset. Mutta mitä äidit tekevät, että lopputulos on tätä?

Pandemon
Pandemon
29.5.2020 17:17

Paikallisilla etnoilla nyt on vaan veressä tuo riehuminen, murhailu ja raiskailu. Minkäs sille mahtaa, että kun saadaan hyvä tilaisuus, niin voidaan (taas kerran) heittäytyä täysin elukoiksi ja lähteä riehumaan antaumuksella. Tällä ei ole mitään tekemistä pidätyksessä surmatun mustaihoisen kanssa.

kaakao-osaaja
kaakao-osaaja
29.5.2020 17:28

Kuukeri riehuu ja rauhoitetaan/raudoitetaan, ja menehtyy. Yksi roska pois yhteiskunnasta. Sen jälkeen vihervasemmiston lemmikit alkavat toteuttaa eläimellisiä vaistojaan, ja vihervasemmistolainen media komppaa. Ja keksii kurpitsavankkuritarinoita tästäkin väärinymmäretystä huipuosaajasta.

Anonymous
Anonymous
29.5.2020 17:52

Trump se kehui että jos ryöstelyt alkaa silloin alkaa armeija ampumaan kovilla.
No, missäs se armeija nyt on, eihän sen trumpin pitänyt paskaa puhua.
Samanlainen tollo uhoaja kun monet täälläkin, jos pitäsi alkaa toimiin islamisteja vastaan, kyllä sitä puhutaan ja kiejoitellaan kun oltaisiin jotain terminaattoreja.
Kun sitten otetaan yhteyttä että lähdetäänkö vetämään pieni lenkki islamistiseudulla, ”on muuta menoa, vaimo pitää viedä lääkäriin”.. ”voi helkutti, sattu just auton katsastus, katotaan joku toinen kerta”.. ”hirveä krapula..äää..ei pysty”
Joka kerta aina joku tekosyy.
Tuo riitti siihen että kyllä meikäläisen kaveripiiri alkoi uusiutumaan, jatkossa kyllä teen selväksi että silloin kun lähdetään niin silloin mennään eikä itketä.
Perkele!

Anonymous
Anonymous
29.5.2020 18:00
Vastaa...  Anonymous

USA:ssa mustien ampumisista suurimman osan tekee mustat mutta eihän se ketään kiinnosta.

Anonymous
Anonymous
29.5.2020 20:12
Vastaa...  Anonymous

Aivan.
Eikä mediat kerro sitäkään miten usein ”päivettyneet” poliisit ampuu tau muuten surmaa valkoihoisia lain tuolla puolen kulkijoita, sillä se luku on paljon suurempi kun toisinpäin.

Anonymous
Anonymous
30.5.2020 10:11
Vastaa...  Anonymous

Saiskos tuohon jonkun linkin?

Anonymous
Anonymous
30.5.2020 12:33
Vastaa...  Anonymous

Yhyy ja taas yksi ymmärtämötn huutaa linkkien perään. Varmaan kykenet itsekin ottamaan asiasta selvää, mutta ei taida kantti kestää ja pilaahan totuus hyvän kuvitelman.

Ronsu
Ronsu
30.5.2020 13:51
Vastaa...  Anonymous

Eihän tuo osaa se on vihervasemmiston tollo, joka sai apukoulusta kenkää tyhmyytensä takia!

Occamin partaveitsi
Occamin partaveitsi
30.5.2020 23:19
Vastaa...  Ronsu

Joku oli tosi ilkeä, sanoi että sitä tyhmyyttäkään ei siitä löytynyt. Vain korvien välissä oleva sieni johon ”auktoriteetin sana” uppoaa kuin sula tina muottiin.

Viisasta menoa
Viisasta menoa
30.5.2020 22:06
Vastaa...  Anonymous

Taannoin oli uutinen kun somalitaustainen jenkkikyttä ampui valkoisen pyjamaan pukeutuneen naisen asunnon ulkoportaille tämän viittoillessa saapuvalle partiolle, nainen oli soittanut poliisille kun oli kuullut avunhuutoja.
Somalikyttä nousi autosta ja ampui naisen kysymättä hengiltä.

Komoon nyt, touhua pystyyn!!
Komoon nyt, touhua pystyyn!!
30.5.2020 23:56
Vastaa...  Viisasta menoa

Niin missä mellakat ????????

Anonymous
Anonymous
31.5.2020 09:35

Siinä olisi ollut aihetta lähteä jyräämään mustien asuin- ja työkorttelit jos suvakkimustasta mallista esimerkkiä otettaisiin.
”White lives matter” -huudot vain raikuisivat ja liekit loimottaisivat.

Eräs vaan
Eräs vaan
30.5.2020 08:09
Vastaa...  Anonymous

Kertokaas tyhmälle, miten tämä ”when the looting starts, the shooting starts” on meidän mediassa saatu väännettyä rasismiksi. Onko nykyään ryöstön estäminen rasismia???
Toinen kysymys, miksi media ei uutisoi näistä jotka ottivat oikeuden omiin käsiin ja järjestivät mellakat, eikö uskalleta kertoa totuutta järjestäjistä ja rahoittajista, mitä häh!!!

Binoculars
Binoculars
30.5.2020 23:23
Vastaa...  Eräs vaan

Uskallus ei ole se juttu, vaan se että Suomen deep-state -mafia on samaa poppoa jenkkilän pimeyden mädän kanssa.

Moonman
Moonman
29.5.2020 19:51

Joka kerta sama kuvio. Joggerin kuolema toimii aina tekosyynä ryöstelylle ja tuhoamiselle. Mikä tämänkin kehityksen lopussa odottaa? Se, että eri ryhmiä koskevat eri lait: esim. valkoinen poliisi ei saa puhua tai estää joggeria lenkkeilemästä vaikka olisi tapahtumassa mitä vain. Median rakentama narratiivi oli taas ennakoitavissa: Ryöstelijät ja talojen polttajat eivät olekaan rikollisia vaan uhreja, ja poliisi on se rikollinen. Eurooppalaiseen silmään poliisin voimakäyttö amerikassa näyttää raa,alta ja tarpeettoman ylimitoitetulta, mutta täällä ei ollakaan totuttu siihen että joggerilla todennäköisemmin on ase kuin ei ole ja poliisia vihataan niin että ammutaan ennemmin kuin näytetään ajokortti/henkkarit pyydettäessä.

Klarsyn
Klarsyn
29.5.2020 20:03

”Nyt alueen ihmiset näkevät tuon tapahtuman tekosyynä mellakointiin”.
Rotukysymys oli median ja suvakkien mielestä mustan kiinniotetun vahingossa tapahtunut kuolema pidätyksen yhteydessä. Kun on musta, niin liioiteltu reaktio on sallittu. Media ei näe, eikä tunnusta rotuyhteyttä, kun mustat mellakoivat, ryöstävät, riehuvat, sytyttävät paloja – media ymmärtää tätä joukkoa, ja jopa tappamisessa tekijän rotu nyt sivuutetaan.
Rotukysymys on siis valikoivaa. YLE ja muu media mukana vasemmistolaisessa narratiivissa valikoimassa syylliseksi valkoisen ja uhriksi mustat olipa tilanne mitä tahansa tai miten päin tahansa.

murmeli
murmeli
29.5.2020 20:49

Sielläpä tuhoavat omat asuinalueensa. Näinhän ne Ruotsissakin räjäyttelee oman asuinalueensa taloja ja kouluja. Mutta sitten ei kannata ulista, että yhteiskunta ei rakenna heille uusia kouluja ja taloja. Jälleenrakentakoot itse uudelleen omat paikkansa.
Hyysääminen saisi jo loppua.

Tapiola
Tapiola
29.5.2020 21:02
Vastaa...  murmeli

Varmaan noin. Mitäs jos Itä-Helsingissä alkaisi sama. Tepsisikö sinun lääkkeet, vai pitäisikö alkaa rajoja rakentamaan. Helsingille, ja myös Suomelle uusi Åland itsehallintoineen sillä erolla, että aluetta ei tarvitse demilitarisoida.

Otak Suma
Otak Suma
29.5.2020 21:04

Lieneekö sillä asialla jotain merkitystä, että George Floyd ja Derek Chauvin työskentelivät iltaisin samalla klubilla turvamiehinä. Oliko jotain henkilökohtaista kaunaa? ”George Floyd and now-former Officer Derek Chauvin both worked security at the El Nuevo Rodeo club on Lake Street, according to Maya Santamaria. Santamaria owned the building for nearly two decades, but sold the venue within the last few months. ”

Anonymous
Anonymous
29.5.2020 21:27

Länsimaiden lipilaarit hyväksyvät mustilta vaikka minkälaisen riehunnan, vaikka ylimitoitettuun voimankäyttöön syyllistynyt poliisi tullaan tuomitsemaan oikeudessa kuten kuuluu. Mitään perusteltua syytä riehuntaan ei ole vaikka se onkin rotuspesifi ominaisuus.

Nimetön
Nimetön
29.5.2020 21:40

Amerikkalaista kulttuuria rikastavat punavihreät Afrikkalais- ja lähi-itäläistaustaiset nuorukaiset ™ siellä vain hieman keppostelevat.
Autogrillit ja muut pienet pommikeppostelut ovan niiiin last season. Tuota on Amerikkalainen ”Unelma” nykyisin käytännössä.

Typerä paskalakki oli
Typerä paskalakki oli
29.5.2020 22:16

Mies murhattiin koska epäilynä oli että hän oli käyttänyt marketissa väärennettyä 20 dollarin seteliä.
Murha suoritettiin vaikka paikalla oli kansalaisia kuvaamassa tapahtumaa.
Kyseisen poliisin paikka ei ole vankila vaan eläintarhan paviaanihäkki,
kansalaiset voisivat säälistä heittää pöntölle banaaneja.
Paskalakki on nyt pidätettynä murhasyytteen kera.

El Paviaano
El Paviaano
29.5.2020 22:25

Poliisi teki vain työnsä pitääkseen sekopäisen afrikaanon aloillaan.

Anonymous
Anonymous
30.5.2020 10:08

Mitä luulet että tuo päivittynyt apina olisi tehnyt jos olisi annettu olla hellin käsin, se olisi käynyt täysillä poliisin kimppuun.
Nuo ”silminnäkijät” on samoiten päivittyneitä eivätkä edes kuvanneet mikä ajoi tuohon tilanteeseen.
Oma veikkaus oli että tuo nirhattu apina oli vetänyt huumeita ja silloin varsinkin nuo on ihan hulluja.

Eräs vaan
Eräs vaan
30.5.2020 11:27

Sivistyksen ja elämänkokemuksen puute selittää vihaa tihkuvan tekstin, koulut käymättä ja ainoa elämä on netti ja näppiskännit.

Älä itke Iines
Älä itke Iines
30.5.2020 20:08
Vastaa...  Eräs vaan

Sinähän se sivistynyt olet kun kannatat ihmisten tappamista

Eräs vaan
Eräs vaan
31.5.2020 16:19
Vastaa...  Älä itke Iines

Lukutaitoisena ymmärtäisit, ettei tuossa kannateta kenenkään tappamista tai julkista nöyryytystä. Tämä lukutaidon puute on valitettava ongelma jota Suomen koululaitos ei osaa korjata, omat lapseni käyvät yksityistä, sivistävät itseään ja ymmärtävät mistä tuollainen vihaa tihkuvan teksi syntyy.
Mikä tässä on parasta, sinulaisesi pahoinvoiva ihmisvihaaja ns. hyödyllinen idiootti ampuu taas kerran omaa jalkaan. Poltatte siltanne, jätätte koulut käymättä ja päädytte halpatyövoimaksi.

Ohisalo
Ohisalo
29.5.2020 22:56

Tämäkin ongelma ratkaistaan niin että Amerikan kaikki mustat saavat muuttaa Suomeen elämään sosiaalituilla loppuelämänsä, sukupolvi sukupolven jälkeen, näin aluksi kokeilumielessä seuraavat 300 vuotta. Näin me ratkaisemme tämän valtamerten takana olevan SUOMEN ongelman ja saamme tuntea auttamisen lämmintä mielihyvää!

Suomi Afrikkalaisille
Suomi Afrikkalaisille
29.5.2020 23:09
Vastaa...  Ohisalo

Tuli niin hyvä mieli tuosta miten hienosti ilmaisit tämän meille kaikille niin yhteisen, tärkeän ja olennaisen monimuotoisuuden perspektiivin.

UMGAWA!
UMGAWA!
30.5.2020 03:58

Samaa ovat tehneet jo iät ja ajat. You can take a negro out of Africa but you can never take Africa out of the negro. Mikäs shokki ja yllätys tämä nyt TAAS muka on? NOIN NUO TEKEE! Se on niitten luonto.

Särmääjä
Särmääjä
30.5.2020 05:55

Aika samalta vaikuttaa kun vaikka kuuluisat Los Angelesin mellakat vuodelta 1992. Mustilla ei ole tuollapäin kovin vaikeeta lyödä täyttä rodullista sotatilaa päälle ja sitten on vielä näitä valkosia hännystelijöitä ja toimittajia tsemppaamassa että nyt on tärkeetä kansalaisaktivismia mustien puolesta ja nimenomaan niiden puolesta. Valkosilla poliisin uhreille ei taas ole mitään merkitystä.

Irmeli
Irmeli
30.5.2020 07:52

Monikulttuurisuus on pelkkä helvetti. Meilläkin sen huomaa, että määrätyt ihmiset eivät sopeudu, mutta eivät muuta poiskaan ja se tulee tuomaan ongelmia, kuten Ruotsille on käynyt. Surkea ja väkivaltainen on tulevaisuus niissä Euroopan maissa joihin otetaan liikaa Lähi-itää ja Afrikkaa. Suomi voisi nyt pysäyttää maahanmuuton, ettemme olisi Ruotsi muutaman vuoden päästä…Tommonen väkivaltainen riehuminen mitä tuolla Amerikassa nyt on ei ainakaan rasismia poista, vaan tuo kitkaa entistä enemmän ihmisten välille.

Tapiola
Tapiola
30.5.2020 13:59
Vastaa...  Irmeli

Vanhoja vähän kaivelee, niin 2017 juurikin Minnesotassa somalipoliisi ampui autosta käsin kadulla yöpaidassa apua huutaneen valkoisen nuoren naisen.
Amerikka hoitakoon omat sotkunsa intiaanien, mustien, latinojen, meksikolaisten ym kanssa. Meidän tulee oppia tästä vain, että pidetään Suomi siistinä. Siihen ei tarvita kotouttamista, vaan vieraat kulttuurit pidetään pois. Nyt jo kautta vuosikymmenien olemme maksaneet gepardilakeille korruptiohyvää, eikä mikään muutu.

Juuri niin
Juuri niin
30.5.2020 22:09
Vastaa...  Tapiola

Husuttelijat vittuun maasta, rasistit takaisin kotimaihinsa.

Anonymous
Anonymous
30.5.2020 12:49

Tähän mm. median punavihernatsit ovat pyrkineet jo vuosia jatkuvalle vihanlietsonnalla ja yksipuolisella ja vääristyneellä uutisoinnilla.

Meillä osataan
Meillä osataan
30.5.2020 22:15
Vastaa...  Anonymous

Suomalainen apukoulun suorittanut lähiötantta hallitsee kotoutuksen salat.
lokarit.auki@spr.kana

Herlokki Solmunen
Herlokki Solmunen
30.5.2020 14:27

Mitä yhteistä kaikilla näillä on apinoiden kanssa: pistävät paskaksi ja paskovat oman elinympäristönsä – sitten on ilmeisesti kiva olla. Samahan se on tuolla aavikko- ja savannimaissa. Eikä se nyt eroa oikeastaan anarkokommarien menosta – on niin heitellä esim. pyörätelineitä liikkeiden ikkunoihin. Jippii, äly loistaa!

Anonymous
Anonymous
30.5.2020 14:44

Joo. Autoja poltellaan, joukkoraiskaillaan, ryöstellään ja palvotaan mielisairasta kulttia siinä sivussa.

Nutafari
Nutafari
30.5.2020 15:51

Täysin sama meininki omassa maanosassaan, sillä erotuksella että siellä eivät heiluttele rasistikorttia. Paitsi Etelä-Afrikassa, jossa tasan jokainen ongelma on valkoisen miehen vika. Eiköhän ole jo vuosituhansien saatossa tullut selväksi mitä helvetin saamatonta sakkia toi on. Lisääntyminen ja loisiminen niiltä kyllä luonnistuu! Täältä nolla sympatiapistettä, taas saa nauraa.

Mustien selliosastolle
Mustien selliosastolle
30.5.2020 20:10

Sillä poliisilla tulee olemaan vankilassa mahtavaa

Leikkelyksi menee
Leikkelyksi menee
30.5.2020 22:12

Kytän munat pitää viiltää irti ja tunkea suuhun

Katselkaa ympärillenne
Katselkaa ympärillenne
31.5.2020 14:24

Ei ole välttämättä täälläkään kaukana aika kun työttömiä aletaan kohdella samoin kuin mustia amerikassa, virastojen naisista on merkit olleet luettavissa jo pitkään, halua tappamiseen on.