Miksi kansainvälisiä sopimuksia pitää aina tulkita Suomelle haitallisilla tavoilla?

hands-1923185_960_720

Vuonna 2015 meille kerrottiin, ettei turvapaikanhakijoita olisi voinut käännyttää takaisin Ruotsiin, koska se olisi ollut kansaenvälisten sopimusten vastaista, mutta tällä kertaa väitetään, ettei ole muuta vaihtoehtoa kuin rikkoa kansaenvälisiä sopimuksia, lapioimalla rahaa etelän huithaapeli valtiolle. Kaikkein irvokkainta on kokoomuksen linja, jopa oppositiosta käsin he kannattavat tukipaketteja, mutta vuonna 2015 juuri kokoomus ja Petteri Orpo hokivat kaikkein innokaimmin”Ei voi tehdä mitään, koska kansaenväliset sopimukset..” -juttuja.

Rahan lapiointi Etelä-Eurooppaan voi auttaa hetkellisesti, mutta pian siellä ollaan taas käsi ojossa, kuten on käynyt aikaisemminkin. Jos talouden hoito on ollut retuperällä jo satoja vuosia, miten huithaapeli-kulttuuri voisi muuttua hetkessä? Joten Suomen edun mukaista olisi valmistauminen euroeroon, mutta hallitus edes mieti sellaista.
EU:n direktiivit ovat estäneet Suomea puuttumasta valkoposkihanhien aiheuttamiin valtaviin tuhoihin, mutta samat ridektiivit eivät ole estäneet Viroa ja Ruotsia metsästämästä niitä. Samat dikrektiivit, jotka estivät vuonna 2015 käännyttämästä Suomea turvapaikanhakijoita, eivät estäneet Ranskaa niin tekemästä. On käyty paljon keskustelua siitä, olisiko Suomi saanut käännyttää Dublin-sopimuksen mukaan turvapaikanhakijat Ruotsiin vuonna 2015, mutta se on kiistatonta, että Kreikka rikkoi Dublin sopimusta käännyttäessään turvapaikanhakijat takaisin Turkkiin ja silti se pystyi niin tekemään. Jos Venäjä tekisi vastaavan hybridioperaation, sisämisterimme on jo etukäteen ilmoittanut Suomen heiluttaivan valkoista lippua, päästämällä kaikki turvapaikanhakijat maahan.
 

Subscribe
Notify of
guest
26 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Suomi Finland

Koronavirusepidemia on jo osoittanut, että Ruotsi toimii ongelmien yllättäessä täysin skitsofreenisesti.
Iltasanomista: ”LAUMASUOJAN syntyminen covid-19-virusta vastaan oli järkevä hypoteesi. Oli syytä olettaa, että se toimisi kuten muutkin virukset, sairastaneet saisivat vasta-aineet ja siitä syntyisi suoja.
Oli kuitenkin venäläistä rulettia heittäytyä sen varaan, kuten Ruotsissa tapahtui, ja ettei edes uskottu teesin horjumisen merkkejä. Kollektiivinen itsepetos.”
Arvatkaapas mikä toinen asia sopii koronaviruksen paikalle…?
Suomessa toimitaan samalla tavalla kansainvälisten sopimusten kanssa. Nyt on saatu selvää näyttöä siitä, että kansakunta voi kulkea totaalista tuhoa kohti kaikki liput liehuen. Valveutuneiden kansalaisten ei pidä sellaista sallia.

Tuumaaja

Näinhän se menee kun joudutaan tukemaan eurooppalaisia roskapankkeja nettomaksajana, ihmiskauppa kuuluu osana siihen businekseen.
Dublinin sopimusta kun ei juuri kukaan kunnioittanut, ainoastaan Unkari, Puola, Romania, Tsekki ja ex-Jugoslavian maat, sopivasti aina unohdetaan tiettyjä kansainvälisiä sopimuksia jos ne ovat haitaksi väestönvaihtoon ja taloudelliseen mustaan aukkoon.
Nyt ollaan yhteisvastuullisesti kytkeytymässä miljardien lainoihin maille jotka eivät osaa pitää aisoissa/poistaa korruptiota, talous skandinaviassa köyhdytetään siihen pisteeseen että on pakon edessä myytävä metsä-, vesi,- ja maaoikeudet ylikansallisille yhtiöille jotta kieroutunutta tuki-infraa voidaan ylläpitää, liittovaltiokehitys kulkee junan lailla.
Olematonta rahaa jaetaan ekp:n holveista ja tavalliset työsskäyvät eurooppalaiset ovat sen maksajina, eivät todellakaan työvoimareservissä olevat raketti-insinöörit.

Löysät pois hölmöiltä.

Löysät pois hölmöiltä.
Suomi tarvii 190 miljardia
eli 38 000 per Suomalainen
eli 190 000 euroa per 5 henkinen perhe:
Suomen ulkomaanvelka nyt 110 miljardia,
Italiaan 30 miljardia ?
20 miljardia lainaa oman maan Korona tukiin,
30 miljardia hävittäjiin.
Perusteluiksi hölmöille kerrotaan, että ”se on hölmöjen omakin etu että hölmöjen rahat lahjotetaan muille.” Asiasta voidaan päättää ihan tavallisella lailla, koska se todellakin on hölmöjen etu.
YLE:
Uusien hävittäjien hankintahinnan on etukäteen arveltu olevan 5–10 miljardin euron luokkaa. Puolustushallinnossa on toistaiseksi oltu hiljaa siitä, että uusien koneiden koko elinkaarikustannus, siis niiden käyttö-, huolto- ja päivityskulut ovat moninkertaiset hankintahintaan nähden. Uudet hävittäjät saattavat elinkaarensa aikana maksaa 20–30 miljardia euroa hankintahinnan päälle
https://yle.fi/uutiset/3-8138978

Occamin partaveitsi

Melko kallista harhautusta, joka fakta itsessään osoittaa että harhautus on vain kätevä sivujuoni tässä tarkkaan suunnitellussa ryöstöoperaatiossa.
Kommentoijat voisivat mielestäni lopettaa harhojen levittämisen, eli sen käsityksen että on ylipäätään mistään ”auttamisesta” kyse.
Filantrooppiseti lauseet ovat vain kulissia ja kauan jatkuneelle kansojen maarosvo-ryöstämiselle ja riisumiselle alastomiksi digi-keskitysleirin vangeiksi.

IKirouta

Ei, kun ! Suomi on vasta menossa sinne päättäviin pöytiin! (Paavo Öljyputki Lipponen) sanoi 1995: Meidän pitää liittyä EU;hun. jotta pääsemme päättäviin pöytiin!?
Ihan oikeesti: Vituksi meni!
Siellä päättävissä pöydissä oli jo: Georg Soroos ja kaikki hänen seuraajat!
Hölmölä (Suomi) oli jo myöhäässä!

Saka

Usarissa käytiin aikoinaan kovaa väittelyä siitä olisiko turvikset voitu palauttaa takas Ruotsiin. Yritin perehtyä kummankin puolen argumentteihin ja rehellisesti sanottuna en oikein osaa sanoa kummanpuolen tulkinta on oikea. Kun yritin perehtyä asiaan, niin voin sanoa, ettei noi lakiasiat ole ihan yksinkertaisia juttuja ja niissä on paljon tulkinnavairaisuuksia.. Jos joku on sitä mieltä, että Dublin-sopimuksen mukaan turvikset olisi voinut palauttaa Ruotsiin hän voisen vapaasti kirjoittaa viestiketjuun ja perustella asian. Mutta mielstäni olennaisinta ole mitä tarkalleen ottaen lakikirja sanoo, koska EU:n omia sääntöjä tulkitaan aika laveasti kuten on tunnettua.
Kasvu ja vakaussopimustakin on rikottu ihan mielinmäärin. EU-komission puheenjohtaja Romano Prodi sanoin aikoinaan jopa kasvu ja vakausopimusta typeräksi.

Sakari Rajamäki

Viesti lähti vahingossa liian aikaisin. Nimeksi piti kirjoittaa Sakari Rajamäki.

murre riepunen

Painavan salkun saanut J. Urpulainen on lapiomassa rahaa Afrikkaan, ei löytynyt euroopasta ” korjattavaa ”, taatusti saa nimensä historian kirjoihin siihen kohtaan, jossa luetellaan maallemme kalliiksi tullut ja melko vähäisellä oppimäärällä holtittomaan rahanjakoon syyllistynyt.

M

Elvytys- ja hätäapurahoituspaketit näyttävät kasvavan eksponentiaalisesti 10ⁿ niin että kun Kreikka tarvitsi 1 miljardin niin nyt tarvitaankin jo 10. Muuan Jutta Urpilainen neuvotteli Suomelle vakuudet. Onko Kreikka lyhentänyt velkansa ja jos ei niin milloinkas vakuudet realisoidaan?

Juha

Jussi Kuokka ja Suo-maalaiset haluavat olla orjakansaa ja totella kiltisti käskyttäjää. Omituista SM-touhua mutta näköjään valtaosa väestöstä saa kicksejä siitä. Ei näistä ole muuhun kuin suota kuokkimaan..

Anonymous

Oikeampi termi olisi ”pitkäjänteistä kansaa” sillä voit olla varma että jossain vaiheessa jänne kyllä katkeaa, ihan samoin kun historiassa taakseppäin kun muslimit hävitettiin helvettiin suomesta ja koko euroopasta.
Erotuksena vain että seuraavalla kertaa islamistien perässä lähtee eulopparit ja kaikki suvaitsevaiset fasistit.

Tämäkö se oli EUn tarkoitus?

Etelä-Euroopan jeesaaminen (”hålla under armarna”) ei tule loppumaan koskaan. Aina tulee joku uusi juttu miksi meidän on pakko taas lähettää rahaa sinne miljardi miljardin perään.
Mikään ei silti muutu. Taviskansalaiset, romput jne kyseisissä maissa ovat silti yhtä köyhiä ja takaperoisia, sikäläiset parittajat ja huorat tulevat edelleenkin Pohjolaan tienaamaan ja levittämään ties mitä tauteja, huumeita kuskataan vanhaan malliin, aseita jne. ja varastettua tavaraa rahdataan isoilla rekoilla ulos Pohjolasta.

Röntgen

Jeesaamis-mantra on kulissi sille että valkoihoiset rodut halutaan näännyttää ja kidutus-kansanmurhata ”naatinnollisesti” toteuttaja-heimolaisten toimesta.

Särmääjä

EU on täysin hyödytön byrokraattinen ja autoritäärinen paskaläjä ja käy aina vaan haitallisemmaksi Suomelle varsinkin kun kuulutaan vielä tähän keinotekoseen roskarahajärjestelmään.

seant

Se tässä on kaikkein pahinta on se, että täällä on kaikki tappiin asti verotettu ja verojen keruu aika tehokas. Verrattuna vaikka Espanja, jossa tuli talvella oltua muutama kuukausi. Juuri ns. paheiden kohdalla esim. tupakka lähes puolta halvempaa, olut 5,9% 30 snt tölkki, pöytäviini 1 litra euro, kuohispullo 2 euroa, vodkapullo 1/2 5 euroa. jne, Jos näille laitetaan veroa , vaikka sen verran, että olisi puolta halvempia kuin Suomessa, niin valtion kassaan tulisi pitkä penni.

Sakari Rajamäki

Tulipa aiheesta vielä mieleen, että kun kokoomus tukee tukipaketteja, vaikka se kirjoitteujen lakien lisäksi sen omia periaatteitaan vastaan. Kapitalismissahan jos yritykset(tässä tapauksessa pankit) toimivat huonosti ne joituvat itse vastuuseen huonoista ratkoisuistaan ja näin huonot yritykset kuolevat poista ja terveet yritykset jäävät jäljelle. Eli tukipakit ovat paitsi kirjoitettuja, myös kirjoittamattomia sääntöjä vastaan. Euro kiimassaassaan kokoomun on valmis siis vetämään vessanpötöstä alas myös omat periaatteensa. Koti uskonto isanmää puolueen isänmaa on nykyisin vaihtunut Eu:ksi. Vähän aikaa sitten Jan Vapaavuori nuoleskeli Twitterissä muslimeita, onko uskonto siis muuttunut Islamiksi? Ja mikä koti?

Tuumaaja

Tässä hyvä esimerkki eräästä isänmaallisesta, joka oli myös eu lobbauksen päätekijöitä. Voiko olla enää enempää oman maansa vastainen?
https://www.youtube.com/watch?v=FxPZRFwCyn4

Aappa

Ei jeesuksen perse mikä idiootti.
ps. jeesuksen nimen käyttäminen tässä yhteydessä ei liity uskonnollisuuteen, vaan on ikään kuin puhekieleen rantautunut…no en nyt löydä sille sanaa, mutta toivon että ymmärrätte, ja annatte anteeksi…jne.

Minä

Suvakit eivät piittaa kansainvälisistä sopimuksista. He vetoavat kansainvälisiin sopimuksiin, vaikka vääristellen, siltä osin kuin mikä tukee heidän tavoitteitaan. Ne osat, mitkä eivät sovi agendaan, unohdetaan. He perustelevat halujaan myös kansainvälisillä sopimuksilla, joita ei edes ole olemassa.
Heille totuus on aina se, mikä palvelee heidän tavoitteitaan. Oikea totuus on heidän mielestään vääristelyä.
Kuuklaillen ”Eduskuntapuolueiden salainen suunnitelma Suomen tuhoamiseksi paljastettu” löytää hyvän ja kattavan artikkelin suvakismin alkuperästä. Pitkä luettava, mutta ei mene aika hukkaan. Kertoo myös Suomessa tapahtuneesta suvakismin kehityksen historiasta. Perustuu tosiasioihin, jotka voi itsekin tarkistaa helposti. Oikeastaan karmivaa luettavaa.

TUHONTIE

Suvakit tulkitsee yhtälailla hatusta vetämällä sopimuksia kuin turbaanipäät kaukomailla koraania.

Suomi napoleon

Suomalaisia ministereitä, kansanedustajia, virkamiehiä ym. pönöttäjiä vaivaa se että mitä muut ajattelevat heistä. Vähän samaa alemmuuskompleksia kuin Saksalaisilla toisen maailmasodan aikaisista tapahtumista, ruoskitaan, rankaistaan ja vihataan itseä aina hulluuteen asti kun on kyse kansallisvaltion esiin tuomisessa . Ja muut maat käyttävät tätä Napoleon kompleksia hyväksi surutta EU:ssa, ai ne on niitä suomalaisia joille kaikki käy.

Fatwantarkistaja

Ohisalo ottaa 8 000 000 ryssää muitta mutkitta Suomeen! Ellei se ole Kremlin agentti, kuka muka on? Kuinka Suomen voisi tuhota tehokkaammin? Atomipommillako?

Puolueeton

Media syöttää suomalaisille propagandaa. Suomen koulut antavat tietoa, sen suhteet suomalaiset ovat edellä muita. Mutta samalla opetetaan luottamaan annettuun tietoon, jaka voi olla yhteiskunnallisest mädätettyä. Tämä saa suomalaiset luottamaan valehtelevaan mediaan ja äänestämään maalle vahingollisia puolueita. Kokoomus taitaa olla näistä pahin kieroilija tällä hetkellä.

Otsikko

Oikea muoto:
Miksi kansainvälisiä sopimuksia pitää aina tulkita Suomelle haitallisilla tavoilla?

Sakari Rajamäki

Korjattu, kiitoksia huomautuksesta. Lukihäiriöisellä menee välillä kirjaimet sekaisin, mutta kunhan tekstin saisi helposti luettavaan ja ymmärrettävään muotoon.

Gappulit olisi kivoja

Mielestäni PT-media voisi järjestää gallupeita, niin saatas näkemystä mitkä on kansalaisten fiilikset.
Esim.
Onko Suomi hölmöjen etu, että kaikki hölmöjen rahat lahjoitetaan pois ?
Lähteekö hölmölän vienti kasvuun, jos kaikki hölmöjen rahat lahjoitetaan pois ?