Rasisteeraava bussikuski irtisanottiin

pexels-photo-981588
Photo by Nubia Navarro (nubikini) on Pexels.com

Oikean valeuutisen tekeminen on taitolaji. Tai ei välttämättä. Riittää, että vinksauttaa asian päälaelleen. Joka se jo itsessään on taitolaji.

Ruotsissa on noussut pienoinen kohu bussimatkustaja ”Annasta”, joka koki bussikuskin toimesta rasistisia hetkiä. Anna ei tietenkään ole matkustajan nimi vaan annoittelulla yritetään roiskaista eetteriin kuvaa ikään kuin ruotsalaisesta henkilöstä.
Joka tapauksessa bussikuski oli kohdellut Annaa kaltoin ja lopuksi ei avannut Annalle bussin ovea päästääkseen Annaa ulos. Ja kun lopulta päästi ulos niin huusi perään ”vitun neekeri”.
Bussikuski on nyt irtisanottu ja Malmön linja-autoliikenne Nobina paheksuu syvästi bussikuskin toimia. Kaikki kynnellekykenevät henkilöt Nobinan johdosta ovat irtisanoutuneet tapahtumasta, ei ole yhtiön linjan mukaista kohdella kaltoin bussimatkustajia.
Mitäpä oikeastaan tapahtui?
No kyseessä oli hyvin arkinen tapahtuma. Anna, afrikaano, yritti matkustaa pummilla. Hän tiesi mitä teki. Ja tiesi myös ”oikeutensa” matkustaa pummilla. Ruotsissahan bussikuskilla ei ole oikeutta läksyttää liputta matkustavaa asiakasta jos henkilö kuuluu siihen erityiseen kunniakastiin, jolla on oikeus matkustaa pummilla.
Kaiken lisäksi asiasta on yritetty tehdä tapahtuma, jossa rasisteeraava bussikuski olisi ruotsalainen. Kysymys kuuluu: onko Malmössä muka ylipäätään ruotsalaisia bussikuskeja?

Subscribe
Notify of
guest
9 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Hans Kompis.
Hans Kompis.
30.5.2020 17:56

Kästtämätön uutinen, nyt imaamit täysistuntoon, poltetaan kaikki Malmön bussit ja kaupunkipyörät vielä kaupanpäälle.

Anonymous
Anonymous
30.5.2020 18:07

Toinen sanoi toiselle totuuden. Ja ei varmaan ole montaakaan ronnya ajamassa bussia tai taksia. Jos nyt tälläinen ihme oli kyseessä, isot peukut kuljettajalle. Nämä tunkeutujat ovat joka paikassa ja jatkuvasti ulisemassa rasisti, rasisti! Kaikki maksetaan ja käyttäytyvät kuin vitun Euroopan omistajat. Pummilla ja ali aidan mennään aina kuin mahdollista.

Geeneri
Geeneri
30.5.2020 18:30

Mitä ihmettä!!!!??? Minä kun luulin että arabit KUNNIOITTAVAT ja IHAILEVAT mustia!!!!? Tämä on ennenkuulumatonta!!!!!

Aappa
Aappa
30.5.2020 18:44

Nyt taittu kamelinselkä, vedän hupparin niskaan ja meen pistämään lähimarketin liekkeihin!!

Rasistit takas kotiin
Rasistit takas kotiin
30.5.2020 21:58

Pitäs palkata pelkästään venäläisiä ja virolaisia bussikuskeiksi niin loppuisi se loisiminen rasisteilta.

Khalifatta
Khalifatta
31.5.2020 08:20

Ei loppunut ainakaan Suomessa. Paitsi kuskilta työ: https://www.helsinginuutiset.fi/paikalliset/1200237

Nih
Nih
31.5.2020 04:37

Se kuuluisa rasimikortti on taas puhunut. Varsin tehokas ase valkonaamoja vastaan, jota käyttää tosin myös vaikka vähemmän kehittyneistä valkonaama maista tulleet, koska sillä on viranomaisiin maaginen ja voimakas vaikutus.

El Comandante Cero
El Comandante Cero
31.5.2020 13:54
Vastaa...  Nih

Nobina, miksi yhtiö vaatii kuskeja myymään piletin onnikkaan kun pummilla matkustavat kysisessä yhtiössä niin meillä Suomessa kuin Ruotsissa ovat yhtiön johdon erityissuojeluksessa kuin saimaan norppa tai liito-orava varsinkin jos ovat jotain muuta kuin pottunokkia.

Väärät värkit
Väärät värkit
31.5.2020 17:13

No on kyllä leivottu tämä. Häikäilemätöntä tiedonvälitystä harjoitetaan Ruotsissa, vaikka yhteiskunta luhistuu silmissä.