Suomeen 3 perhettä Turkista al-Holin leiriltä

Kuvakaappaus 2020-05-31 15-52-10

Ulkoministeriö kertoo, että Suomeen on tullut sunnuntai-iltapäivällä useita isis-henkilöitä, jotka ovat paenneet al-Holin leiriltä.

“Kolme al-Hol:in leiriltä paennutta perhettä ovat saapuneet tänään iltapäivällä Turkista Suomeen. Lapset ja naiset ovat olleet internoituina al-Hol:in leirillä Syyriassa, josta he ovat poistuneet kevään aikana. Perheiden lapset ovat iältään alle kymmenvuotiaita. Ulkoministeriö on jatkuvasti suositellut, ettei kukaan yrittäisi lähteä sotatoimialueella leiriltä omin päin.

Suomen viranomaiset noudattavat erityistä varovaisuutta käsiteltäessä alaikäisten lasten asioita yksityisyyden suojasta ja turvallisuudesta johtuen.
Ulkoministeriö on avustanut suomalaisia lapsia ja heidän huoltajiaan konsulipalvelulain mukaisesti. Heille on Ankaran suurlähetystössä myönnetty matkustusasiakirjat ja heidän paluunsa Suomeen on järjestetty yhteistyössä Turkin viranomaisten kanssa. Jokaisella Suomen kansalaisella on oikeus palata halutessaan Suomeen. Ulkoministeriön ja Suomen suurlähetystöjen tehtävä on tarjota välttämättömät viranomaispalvelut, kuten matkustusasiakirjat, kotimaahan paluun mahdollistamiseksi.
Al-Holin leirillä on pidetty kaikkiaan noin 30 suomalaista lasta ja heidän noin 10 äitiään. Leirillä on edelleen useita suomalaisia lapsia sekä äitejä. Suunnitellussa kotiuttamisessa ei ole voitu edetä, koska leiriä hallinnoivat paikalliset viranomaiset ovat globaalin koronapandemian vuoksi keskeyttäneet toistaiseksi yhteistyön. Julkisella vallalla on perustuslaillinen velvoite kotiuttaa leirillä olevat lapset, sikäli kuin se on mahdollista. Valtioneuvosto teki periaatepäätöksen suomalaislasten kotiuttamiseksi al-Holin leiriltä 19.12.2019. Toimivaltainen viranomainen asiassa on ulkoministeriö. Ulkoministerin erityisedustaja johtaa viranomaistoimintaa ja siinä tehtävää viranomaisyhteistyötä sekä tekee kotiuttamisratkaisut Suomen lainsäädännön nojalla. Tämä työ jatkuu niin kauan kuin suomalaiset lapset ovat hätätilanteessa.
Viranomaiset ovat vastaanottaneet Suomeen saapuvat lapset ja aikuiset. Esimerkiksi lastensuojelua, terveystarkastuksia, karanteenijärjestelyjä ja mahdollista rikostutkintaa koskeviin kysymyksiin vastaavat kotimaan toimivaltaiset viranomaiset. Ulkoministeriö ei voi kertoa julkisuuteen yksityisiä lapsia tai aikuisia koskevia henkilötietoja tai viranomaistoiminnan kaikkia yksityiskohtia.”
https://um.fi/ajankohtaista/-/asset_publisher/gc654PySnjTX/content/suomeen-3-perhett-c3-a4-turkista-al-holin-leirilt-c3-a4

Subscribe
Notify of
guest
42 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Anonymous

Parempi kun koko helvetin suomi tuhottaisiin ydinpommeilla.

Suomalai

Eroa Haavisto!

obserwer

Marinin poistumisen syy selvisi, pesi kätensä Al-holjupakasta, viisasta.
Isis akkojen saapuminen ja siitä nouseva häly tiedettiin, tuotiinko pienellä yksityiskoneella ja kenen?
Miksi just nyt?
Mitäs muuta touhutaan samaanaikaan?
-750 miljardia italian kautta pankeille.


Näen tässä kansan harhautusta ja akoista pidettävä meteli jatkuu tänviikon ja lehdet ei muusta kirjoita.
Nyt valppaana.

Aappa

”Ulkoministeriö ei voi kertoa julkisuuteen yksityisiä lapsia tai aikuisia koskevia henkilötietoja”
Juu, parempi ollakin vaan ihan hys hys, ettei isis-terroristit hermostu.

Juha6

Heh, jatkuvaa salailua ja valehtelua. globaalia raha- ja korporaatioeliittiä palvelevat kommunistit kun on nyt vallassa ei mihinkään voi luottaa. Punavirhe-paskamedian tehtävähän on vain tukea tätä mädätystä jolla tämä maamme ajetaan kaaokseen.

Hommanmaksaja

Kyllä suomi (huom. pieni alkukirjain) on menetetty maa kuin länsinaapurikin. Rikostutkinnan alainen Haavisto vetelee valtakuntaa naruista, uskomatonta. Mitäs seuraavaksi…

A.Paltturi.

No hätä. Tuemme haavistoa kuten tuemme tiitisen listan tovereitamme ja kaikkia muitakin maamme hallinnossa edelleenkin vaikuttavia “entisiä” itä-blokin juokupoikia.

V.Putin

Kiitos teille toverit.

heikki honkala

No näitten on pakko olla tosi rikkaita,tuovat rahaa suomelle.Ei köyhillä ole varaa vuokrata RAFilta kuljetusta.
Kantasuomalaistenkin pitää maksaa paluu itse.

Anonymous

Noita pitäsi jokaiselle asentaa seurantalaitteet ja jatkuva seurantatieto missä ovat ja jokainen ihminen voisi myös seurata missä nuo mulliturvat liikkuu.
Seuraava islamistien veriteko tulee leimautumaan suoraan suomen hiivallatuksen jäseniin.

Tympiintynyt

Muuri ympärille, suomen kansalaisuudet pois ja karkotus kotimaihinsa. Ei rikollisjärjestöön liittyminen oikeuta turvapaikan kautta saatuun kansalaisuuteen tai mihinkään oleskeluun Suomessa.

Tavjan rauhantoverit

Lopettakaa jo suvaitsevaisyyyyyyyyyden vastustelu.
Te rasisteeraajat tässä seurannassa olette.
Olemme myös päättäneet SIRUTTAA teidät noin sentin mittaisella, ohuella, harmaahkolla ja laittomalla sirulla. Esim. leukahermoon (hampaanpaikkaamisen yhteydessä) salaa asennettuna voimme katsella silmillänne, näemme ajatuksenne ja voimme myös vaikuttaa niihin.
Voimme rottailla teille mielin määrin ja tehdä elämästänne helvettiä. Suoraan sanottuna robotoida ja ohjata käyttöliittymän kautta. Kytkeä teidät viranomaisverkkoon rottamaisimpien toverivirkailijoidemme rääkättäväksi. Minkä hornamaisen vinkunan ja sirinän tällainen härpäke hermoston kautta päänuppiinne tuottaakin, senkin kgb-agendan vastustelijat. Muistakaa tämä ja lopettakaa vastustelu.

Lui Hu Lu

Juuli niin. Mitä enemmän mehmettejä on lännessä sitä valmemmin länsi ajautuu konfliktiin heidän kanssaan ja sitä kautta myöskin islamilaisten öljymaiden kanssa, jolloinka teollisuuden malssi kiinaan jälleen kiihtyy ja me saamme sheikkien öljyn itsellemme.

V.Putin

Totta. Sen jälkeen länsi onkin täysin venäläisen öljyn varassa. Kiitos yhteistyöstä.

Anonymous

No mutta huomenaamulla kello aikasin soimaan. On veroeuroille tarvetta.

pelastetaan lapset (ja kaapulutkat)

ihanaaaa! ihmisoikeudet voitti taas. ja rikastuminen kiihtyy.

Mutku

Synnytyskone käyntiin!

tällaista

Isis-Helillä käynnissä jo, jos lähtiessä jätti kolme lasta ja miehen, ja nyt tuli kolmen lapsen kanssa takasin.

Anonymous

Ne mitään suomalaisia ole. Vittu mitä paskaa. Sieltä sitten perheenyhdistämiset lapsukaisille. Jihadistit saavat vahvistusta suomeen hyödyllisten idioottien toimesta. Siellä ne läpsyttelee piakkoin itälähikeskuksessa. Saatana että alkoi särkemään päätä vitutuksesta.

Teretulemaks!

Entäs asunnot, sossupalkat, lapsilisät ja erikoistuet? Eikö olisi ollut parempi ottaa pois kansalaisuus kuten Tanskassa:
https://www.aftonbladet.se/nyheter/a/qKj2E/danskfodd-is-terrorist-forlorar-medborgarskap
Ruotsikin päätti nyt satsata kokonaista 100 miljoonaa kr (10.000€) yksinäisten vanhusten hyvinvointiin. WOW! Samaan aikaan kun on satsattu noin biljoona kr kaikenmaailman ”yksintulleiden” hyysäämiseen ja ilonpitoon.
Ne jotka rakensivat Ruotsin eivät ole paskankaan arvoisia mutta ne jotka monteeraavat alas Ruotsin…

El Comandante Cero

Niin ja mitä teki norskit toisen maailmansodan jälkeen naisille jotka tarjosivat ripsipiirakkaa Gynttereille ja saivat äpäreitä. Ensiksi oli tarkoitus karkoittaa Saksaan mutta kun siellä oli huonot olot niin yhteistyössä Australian hallituksen kanssa karkoittaa Australiaan. Näitä Norjasta ajettuja on mm. ABBAsta tuttu Ann-Frid Lyngstad.

PastoriNikulainen

Mitä järkeä ottaa tarkoituksella teurastavia terroristeja jostain vitun leiriltä, minne ne kuuluvatkin.
Ei mene pastorin pyhään pollaan moinen älykääpiömäisyys sitten kirveelläkään.
Aamen…

Anonymous

Et tosiaan ole ainoa joka ei tajua hiivahallituksen kiimaa tuoda joka terroristi maailmalta suomeen.
Noista tähän maan tuoduita jokainen, jopa pieninkin kersa on islamilla aivopesty terroristi.
Tämä on todettu jo monessa maassa ja suomessakin kenraalit on sanoneet ihan suoraan että noita leirillä olevia ei pidä suomeen tuoda.
Mutta käyneen alkaneet hiivat kuhisee niin kiimoissaan että järki on kaun sitten niistä kadonneet.

Anonymous

Et tosiaan ole ainoa joka ei tajua hiivahallituksen kiimaa tuoda joka terroristit maailmalta suomeen.
Noista tähän maan tuoduista jokainen, jopa pieninkin kersa on islamilla aivopesty terroristi.
Tämä on todettu jo monessa maassa ja suomessakin kenraalit on sanoneet ihan suoraan että noita leirillä olevia ei pidä suomeen tuoda.
Mutta käyneen alkaneet hiivat kuhisee niin kiimoissaan että järki on kaun sitten niistä kadonneet.

Potator

Entäs se SUOMALAINEN veronmaksaja jonka Haavisto jätti Thaimaaseen kitumaan ja kuolemaan, jokos hän on unohdettu?

A.Paltturi.

On unohdettu.
Valitsemamme toverihallitus teki niinkuin käskimme ja siksipä tuemme pekka-poikaamme jatkossakin.

S.Kohmeloinen

Mekin tuemme.

Särmääjä

Isiskö ne on lahjonu pois leiriltä ja kustantanu niiden pääsemisen Turkkiin ja siellä sitten ulkoministeriö ottanu niistä kopin? Kuinkahan tiivistä yhteistyötä Suomi ja vihreet mahtaa tehdä kansainvälisen terrorismin kanssa?

Puosuvaari

Ei olisi näitä ongelmia jos oltaisiin pikkuisen aiemmin – ja etenkin tarkemmin – mietitty keille kaikille Suomen passeja jaetaan.

Särmääjä

Ei passin antamisessa mitään miettimistä tarvita Suomessa yleensäkään vaan se on sama kun joku bonuskortin antaminen. Kunhan sitä vaan hakee ja muodolliset ehdot täyttyy.

rocky

Oi tätä ilon päivää…

Suomi suomalaisille

Potku perseelle ja takaisin oikeaan kotimaahansa, Somppulaan.

kkk

Turkin mukaan kyse on terroristeista. Suomalainen virkamies ja poliisi valehtelee taas.

JK

Mitä helvettiä noista uutisoidaan Al-holileiriläisinä, nehän ovat olleet Turkissa Ulkoministeriön mukaan? Turkki kai on rauhallinen maa jossa ei ole sotaa ja vainoa (tottuus on ehkä hieman toisin erilaisten vainojen kanssa) ja sitä kautta nämä “suomalaiset” eivät ole olleet hädän alaisessa tilanteessa vaan allhin suojeluksessa sitä kannattavassa maassa.
Nyt pitäisi esittää opposition toimesta kysymys hallitukselle, miksi nämä terroristit haettiin Suomeen Turkista, millä valtuudella ja kenen kustannuksella? Yksityishenkilöt joutuvat itse kustantamaan kotimatkansa vaikka saisikin apua Suomen konsulaateista maailmalla, tästä huonona esimerkkinä Thaimaassa skorpionin pistoon kuollut Miika. Hänelle ei apua annettu vaikka olikin suomalainen, kantasuomlainen mutta näitä saatanan “suomalaisia” hyysätään kaikin mahdollisin keinoin ja kuluista välittämättä.
Miettikää ihmiset keitä äänestätte kun seuraavaksi se mahdollisuus tulee!

Sam Colt

Ulkoministeriön edustaja kiirehti oitis selittämään, että nämä ovat oma-aloitteisesti tulleet Suomeen.
Yhtä uskottavaa kuin Anneli Jäätteenmäen yllätys sähköpostit.
Ylen Nyyhky-Antti Kuronen on viettänyt pitkät ajat jihadistiämmien kanssa leirillä ja aivan varmasti junaillut koko operaation.
Saamme vielä nähdä, että parkuva Antti palkitaan runsaasti urotyöstään.
Toimittaja Seuri palkittiin Tampereen yliopiston professuurilla, heti kun oli tehnyt kaikkensa sabotoidakseen Halla-ahon haastattelun viime eduskuntavaalien edellä.

Pirtsakka

Kappas. Huojentavaa kuulla, että en ole yksin epäilyksineni tuon Kurosen suhteen.

El Comandante Cero

Paenneet? Syksystä asti leiriä hallinneet kurdit(?) ovat jatkuvasti ilmoittaneet julkisuudessa että hakekaa omanne pois

Roope-Ankka

Nyt joku (PT-media) ehkäpä voisi tutkia asiaa, kun nämä kuulemma Ilta-Sanomien mukaan “konsulipalveluna heidät autettiin reittilennoilla Suomeen”, mikähän lentoyhtiö mahtoi lentää Turkista Suomeen näinä korona-aikoina?
Turkish-Airlines ainakin ilmoittaa, että kansainväliset lennot on poikki
“international flights have been suspended until June 10, 2020”.
Epäilyttää tämä reittilento, luulen itse että siellä on ollut verovaroin kustannettu charter-lento.

obserwer

Marinin poistumisen syy selvisi, pesi kätensä Al-holjupakasta, viisasta.
Isis akkojen saapuminen ja siitä nouseva häly tiedettiin, tuotiinko pienellä yksityiskoneella ja kenen?
Miksi just nyt?
Mitäs muuta touhutaan samaanaikaan?
-750 miljardia italian kautta pankeille.


Näen tässä kansan harhautusta ja akoista pidettävä meteli jatkuu tänviikon ja lehdet ei muusta kirjoita.
Nyt valppaana.

El Mukelmu

On tavallaan symbolisesti merkittävää, että vihervasemmisto järjesteli saatanaa palvovan kultin kaapuakat, ja heidän äpäränsä Jumalan lepopäivänä tänne. Toivottavasti kyseiset oliot sijoitetaan pääkaupunkiseudulle – siellä kun maanpetoksellinen toiminta jyllää. Saavat sitten nauttia touhujensa hedelmistä.
Pääministerioletetun saikulle häipyminen vaikuttaa todella läpinäkyvältä taktiselta vedolta. Sisä- ja ulkoministerioletetun voi antaa vapaasti mellastaa, koska kyseisten kannatus vaan nousee, kun tekevät mahdollisimman paljon tuhoa Suomelle.

Anssi Somp

Tukholmalainen bussikuski kuoli amerikkalaisessa vankilassa coronatartuntaan!
Arvatkaa oliko ruotsalainen?
Ja nimi oli?
Entä naama?
Oliko terroristi?
Husuland?
https://www.expressen.se/nyheter/terrordomd-svensk-hittad-dod-i-fangelset/