Kööpenhaminassa tukimielenosoitus Yhdysvaltain mellakoitsijoille

Ruotsissa ei tiettävästi ole ollut mitään tukimielenosoituksia Yhdysvaltain mellakoiden takia. Mutta Tanskassa Kööpenhaminassa on pidetty viikonlopun aikana muutama isompi tukimielenosoitus.

Sunnuntaipäivän aikana Kööpenhaminaan kokoontui ainakin 2 000 mielenosoittajaa osoittamaan tukeaan Yhdysvalloissa mellakoiville afrikaanoille. Tanskan mediat ovat kuvanneet tukimielenosoittajia tanskalaisiksi, mutta kyse on lähinnä afrikaanoista, jotka kirkuvat black lives matteria. Joukossa on ollut myös jonkin verran tanskalaisia naisia.
Mieltä osoiteltiin Østerbrossa Yhdysvaltain suurlähetystön edustalla.
Kuvia tapahtumasta voi katsoa DR.DK:sta.
Kööpenhaminan mielenosoituksella siis osoitettiin tukea ympäri Yhdysvaltoja mellakoiville afrikaanoille. Tapahtuman taustalla väitetään olevan poliisin yliväkivalta pirinarkkari George Floydia vastaan, jonka kuolema väitteen mukaan aiheutui poliisin toimista. Tosiasiassa esimerkiksi kuolinsyytutkinta vahvistaa, että Floyd oli kuolemansa aikaan vahvasti päihteen alaisena ja kuolema johtui mm. osittain huumeista.
Tämä ei ole haitannut äärivasemmistolaisia ja afrikaanoja vaan pystyyn on laitettu mellakat, joissa Minnesotan kaupunki on tuhottu kirjaimellisesti kokonaan.

Subscribe
Notify of
guest
29 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Oikolukija
Oikolukija
1.6.2020 09:23

”Minnesotan kaupunki”. Tarkoittanet Minneapolisin.

NWO
NWO
1.6.2020 09:46

Koska suomen viher-punikit liittyy joukkoon?

Suvakit on sekasi
Suvakit on sekasi
1.6.2020 09:50
Vastaa...  NWO

Joskus tän vuosikymmenen lopulla. Suomessa ollaan aina jäljessä. Kreikassakin kieltäytyvät ottamasta enempää pakoloisia, koska niistä on niin hirveä riesa. Täällä vihervammaisto vinkuu niitä lisää.

Fatwantarkistaja
Fatwantarkistaja
1.6.2020 17:54

Tuskin kieltäytyisivät, jos saisivat työnnettyä muiden elätettäviksi loisensa. Siitähän niillä hallituksessa on kova hätä. Ohisalon 175×4,5 pakolaista aivan nappikauppaa, ei maksa edes miljardia 1. sukupolvi, jotakin on keksittävä. Enempää ei oikein voi ottaa, kun siitä pitäisi kertoa kansalle. Ainoa kaikkia miellyttävä ratkaisu on, että ne vaan tulee jostain. Eihän lapsia voi oveltaan käännyttää.

Historix
Historix
1.6.2020 09:55

Minnesotan kuvernööri vihjaili USA:n mellakoitsijoiden olevan äärioikeistolaisia tai venäjän masinoimia. Aika väsynyt ja surullinen yritys kuvernööriltä: kaikki kuvamateriaali osoittaa, että mellakoitsijat ovat mustia, heitä tukevia valkoisia nuoria. Kuvissa näkyi palestiinalaishuiveja, Antifan tyylin pukeutuneita ja muita pitkätukkia. Ei siis mitenkään tyypillisiä ”valkoisen ylivallan kannattajia” nämä. Samoin tämä Kööpenhaminan mielenosoittajaporukka, tuskinpa ovat sen valkoisen ylivallan kannattajia sen enenpää?!?
USA kaatuu omaan mädännäisyyteensä, niin kuin kaikki imperiumit. Tässä näemme jo jenkkien kulttuurin romahduksen etenevän. Mikään kansakunta ei tule kestämään tuollaista vastakkainasettelua, vihervasemmistolaisuutta, feminismiä ja monikulttuurisuuspolitiikan pakkosyöttöä. Valitettavasti Eurooppa seuraa perässä. Saksa, Ranska, Belgia, Hollanti ja Ruotsi ovat jo palautuspisteensä ohittaneet ja kulttuurien tuhoutumista ei voi enää pysäytää. Entä Suomi? Lähestymme yhä kovenevaa vauhtia suomalaisen kulttuurin palautuspistettä ohittaaksemme sen…

V.Putin
V.Putin
1.6.2020 15:12
Vastaa...  Historix

Hähähää. Mitäs vastustitte suurta ja mahtavaa. Oi tätä ilon päivää, kun sain nähdä tuhosuvakkioperaatiomme kliimaksin ja päävihollisemme tuhon ja turmion. Taidanpas ottaa kunnon vodka tujauksen sen ja toverimme obaman kunniaksi, sekä muistella kuinka jo 20- ja 30-luvulla ameriikan kätyrimme houkuttelivat minnesotan suomalaisia myymään omaisuutensa ja tulemaan rahojensa kanssa venäjälle ryöstettäviksi. Hähähähä.

Tavjan rauhantoverit
Tavjan rauhantoverit
1.6.2020 16:10
Vastaa...  V.Putin

Onnittelut Keisarillemme ja Herrallemme täältä suomesta.

toveri obama
toveri obama
2.6.2020 21:26
Vastaa...  V.Putin

Kiitos runsaskätisistä vaaliraha lahjoituksistasi demokraattipuolueelle ja minulle. Olen ikuisesti kiitollinen, koska ne olivat kymmenkertaiset kuin Trumpin porukalle lupaamasi. Haluaisin kuitenkin vielä yhden ruplasalkun siitä edestä kun tein amerikkalaiset riippuvaiseksi sojuz-avaruusaluksesta. Kymmeneksi vuodeksi.

A.Paltturi.
A.Paltturi.
3.6.2020 11:08
Vastaa...  V.Putin

Saisinko minäkin jo sen lupaamasi ruplasalkun?

Fatwantarkistaja
Fatwantarkistaja
1.6.2020 18:01
Vastaa...  Historix

Ollapa nyt kuvernöörinä Minnesotassa. Antaisin kansalliskaartille käskyn ryhtyä julmuuksiin, koska valkoiset ne siellä riehuvat. Mailaa vaan niin perkeleesti, että oppivat pois valkoisuudesta. Mitään rasistista siinä ei olisi.

jippos123
jippos123
1.6.2020 10:42

Eiköhän somalii käske kohta antifakenraalinsa, Dan Koivulaakson joukkoineen kadulle särkemään paikkoja ja tappelemaan poliisin kanssa.

dystopia-Topi
dystopia-Topi
1.6.2020 10:52

Suuri osa vihervasemmistosta on kai lähtöisin keskiluokkaisista olosuhteista eikä ilmeisesti ymmärrä miltä tuntuu se köyhyys johon he itsekin joutuvat kehitysmaalaisten osuuden kasvettua tarpeeksi suureksi.

Tissiliivit ja vassariaate
Tissiliivit ja vassariaate
1.6.2020 11:14

SVTn USA- kuvassa näkyy miten kaupanputsaajamies, iso valkoihoinen äijänroikale, tulee näyteikkunan kautta kaupasta ulos, pää huputettuna, shortsit jalassa ja yläkropassa naisten pehmustetut, ihonväriset rintaliivit.
Se kertoo kaiken tarvittavan näistä porukoista.

Anonymous
Anonymous
1.6.2020 13:01

Jos spekuloidaan vastaavalla marssilla, esim jonkun suomalaisen tytön joukkoraiskaus rai päänkatkomisen vuoksi. Kylteissä lukisi totuuksia. Mitäpä luulette? Miten kävisi?

Fatwantarkistaja
Fatwantarkistaja
1.6.2020 18:21
Vastaa...  Anonymous

Eiiiiii natseja minnekään! Pikkulortto sai mitä tilasi! Noin kirkuisi vastamielenosoittajat.

#Aika repiä pelihousut
#Aika repiä pelihousut
2.6.2020 00:38
Vastaa...  Anonymous

Näinhän se kuuluisi mennä. Nyt suomalaisen naisen irtopää ja lasten tuhotut elämät ovat vähemmän arvoisia kuin maahanmuuttajan mahdollinen mielipaha.

Särmääjä
Särmääjä
1.6.2020 13:12

Voi tätä häpeää kun jossain toisessa maassa ehdittiin ennen Ruotsia möyhäämään roskasakin puolesta. Ruotsin antifan täytyy hieman ryhdistäytyä MUSTIEN uhrien puolesta VALKOISIA vastaan ja sitten taas muuten ihonvärejä ja rotuja ei olekkaan olemassa.

Anonymous
Anonymous
1.6.2020 13:40

Kunniakuukereiden soidinmenot?

Sturm
Sturm
1.6.2020 14:40

Joo. Ihme, kun Ruotsissa ei ole mieltä asiasta osoitettu. Greta T:hän poseerasi joku aika sitten Antifa-paidassa, niin luulis sympatioita miekkariprinsessalta lajitovereilleen Amerikassa löytyvän.

Aappa
Aappa
1.6.2020 16:33

Kuvista näkee suorilta, että 98 % noista ”tanskalaisista” on akselilta afrikka-lähi-itä, ja satunnaiset valkoiset arvatenkin feministejä tjs. – haastateltaviksi on kuitenkin yllättäen valikoitunut 2 valkoista aktivistiämmää.

Jaaha
Jaaha
1.6.2020 18:07

George Floyd: Lukuisia tuomioita Kokaiinin kauppaamisesta ja useampi naiseen kohdistunut aseellinen ryöstö.
Vakavanpuoleisiin sydän ja verisuonitauteihin kaksi diagnoosia.
Sellasta taustaa Daily Mail artikkelista löydettynä… löytynee hakemalla helposti.
Ja tosiaan mitään kuristumista tai hapen puutetta ei ole havaittavissa osalliseksi kuolemaan.

Jaaha
Jaaha
1.6.2020 18:12

Amerikan mielenosoituksista. Mustat ovat vahvasti edustettuna, mutta myös Antifan edustus on varsin suuri. Lisäksi median osallisuus on lähes rikollista tasoa, koska uutisointi on ollut varsin vääristelevää ja suorastaan vihaan lietsovaa koskien pidätystilannetta jossa Floyd kuoli. Poliisien toiminnassa ei todellisuudessa ole mielestäni havaittavissa mitään ohjesääntöjen vastaista. Jos niskan painaminen nyt vähän pitkään jatkuikin siihen on pääsyyllisyys löydettävissä poliisityötä häirinneissä tilannetta piirittäneissä sivullisissa, joihin poliisien on sääntöjensä mukaan kiinnitettävä huomiota ylläpitääkseen tilanteen hallinnan.

Aappa
Aappa
1.6.2020 18:45

Suvakki-valemedia CNN on saanut ironian siunauksesta maistaa omaa lääkettään – se ei ole ymmärtänyt, että afrikaanojen sisälukutaito ei ole A-luokkaa, vaan niiden massat liikahtelevat lähinnä rumpuradion ja savumerkkien impulsoimina.
https://www.dailymail.co.uk/news/article-8371669/Donald-Trump-appears-gloat-riot-CNNs-Atlanta-HQ-retweets-supporters-post.html

Kaitsu
Kaitsu
1.6.2020 22:32
Vastaa...  Aappa

Joo,”omat koirat puri”..Tuo CNN tapaus oli hauska.
Tämän illan A-Studio oli sitten sellaista propagandaa,etten uskonut edes Ylen siihen kykenevän.
”Asiantuntijoiksi” oli kärrätty kanavan oma USA:n kirjeenvaihtaja ja joku Nykissä oleskeleva ämmä,jonkin jonninjoutavan laitoksen pomo.No alkuunhan heti kerrottiin poliisin olevan syyllinen tuon kamakauppiaan kuolemaan,sitten haukuttiin Trump ja sen jälkeen kerrottiin miten rasistinen koko USA on..Lopuksi tietysti sitten otettiin orjuus esiin…

Anonymous
Anonymous
1.6.2020 19:08

WLM

Tulevaisuuden kuva
Tulevaisuuden kuva
2.6.2020 03:55

Amerikoissa on paljon mm. maaseuduilla puolisotilaallisia hyvin johdettuja ja hyvin aseistettuja ryhmiä. Sieltä hallitus tuskin saa apua ja jos kaupunkien rähinöinti leviää hallitsemattomaksi, koska nuo porukat vihaavat liittovaltiota. Pitävät huolen siitä etteivät tule heidän alueille riehumaan, vastassa on takuuvarmasti nikkelimyrkytys. Nuo riehujat kusevat omiin muroihin. Kuvitellaan että nuo idiootit tuhoavat isommasti infraa, tuotantolaitoksia, ruokakaupat ym. No siinä ei montaa kuukautta mene kun tulee vilu ja nälkä ja kun liittovaltio antaa pahimmat riehumishalut lientyä juurikin tällä tekniikalla. Ensin hyydytetään ajan kanssa pahimmat riehumishalut ja sitten alkaa johtohahmojen pidätykset ja he häviävät kuin pieru saharaan. Liittovaltio kiristää eteisestään tällä verukkeella otetta osavaltioista ja tulee myös uusia ”lakeja” joilla viranomaisille annetaan lähes rajattomat valtuudet. Eli onnea riehujat, se oksa katkeaa jossain vaiheessa alta. Euroopan apinoijat, sama voi käydä teille.ne.

Juha
Juha
2.6.2020 06:27

Näyttäisi tuo punakapina leviävän myös muihin maihin antifa-terroristijärjestön toimesta. Jos antifa saa toimia Suomessa vapaasti.. lienee aika kaivaa Suojeluskunnat naftaliinista. Vaikka järjestö on kielletty niin itsepuolustus on sallittua. Punaterroriin kannattaa varautua myös Suomessa..

A.Paltturi.
A.Paltturi.
2.6.2020 17:51
Vastaa...  Juha

Turha toive. Olemme valmistautuneet jo siihen, että omat edustajamme ovat varmasti mukana paskomassa kyseistä natsiorganisaatiota pilalle kuten olemme paskoneet jo lukemattomat muutkin natsiöyhötykset pilalle.

Osmo Vallo
Osmo Vallo
2.6.2020 18:38

Ruotsin poliisi tappoi suomalaisen narkkarin Osmo Vallon Karlstadissa 1995.
https://sv.m.wikipedia.org/wiki/Osmo_Vallo