Stopp islamisering av Norge poltti koraaneja – vasemmiston mellakka


 

Jostain syystä jäänyt meikäläiseltäkin pimentoon sellainen asia, että Norjassa oli viime syksyn mittaan hienoja koraaninpolttamistapahtumia.

Yllä filminpätkällä norjalaisen järjestön Stopp Islamisering Av Norge (SIAN) mielenosoitus Kristiansandissa viime marraskuulta, jossa järjestön johtaja Lars Thorsen tuikkasi useita koraaneja tuleen ja vippasi ne roskiin.
Paikalla oli runsaasti vastamielenosoittajia; äärivasemmistolaisia ja erilaisia rasisminvastustelijoita sekä tietenkin uusnorjalaisia, jotka huutivat naamat punaisena. Muutama uusnorjalainen yritti hyökätä Thorsenin kimppuun. Poliisit olivat kuitenkin asemissa. Hieno filmi, hienoa katsotavaa.
Pt-media on lähipäivinä yhteydessä Norjan suuntaan ja kyselee Stopp Islamisering Av Norgen kuulumisia.

Subscribe
Notify of
guest
39 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Pimeetä sakkia

Kyllä noi vasemmistolaiset ja matut on sekasin. Ei yhtään enempää niitä tänne.

Anonymous

USA:han pitäisi laittaa tietoa että Hölmölässä on opetusministerinä Suomen Antifan entinen puheenjohtaja, Trumpia tai James Woodsia varmasti kiinnostaisi asia.

Los6666

satukirjoja on jokaisella oikeus polttaa sivistysvaltiossa

Sellasii ne on

Ja lapsen tasolla olevat itkee ja potkii.

Anonymous

Juu kuka muistaa miten eräs suvakki heitti Raamatun eräässä ohjelmassa kuin roskan. Heittäisikö tämä kyseinen idiootti koraanin samalla tavalla? Ei. Tämä sama tapaus haukkui suomalaiset roskasakiksi. Kun vastustivat sotarikollisten invaasiota muslimimaista. Löytäisikö joku sen videon, missä Tavja yms laulavat yhdessä emme suostu pelkäämään vai miten se meni? Siinä vieressä esim lelusalakuljettaja Rami. Jolla on yhteyksiä jihadisteihin. Meillä on unelma.

Luottamus

Jari Tervon pitäisi toimia ideologiansa mukaisesti eli yhdenvertaisesti. Jäämme odottamaan koraanin paiskomista suorassa tv-lähetyksessä. Kyllä näin rohkea ja vahva mies siihen pystyy. Luotamme sinuun Jari. Olet edelläkävijä.

Fatwantarkistaja

Lelumies sai 1v 10kk kovaa, hieno saavutus. (Ulkomuistista tuo, saattoi olla muutakin pituus.)

Ruotsi Pohjolan Pimpola

Norjasta löytyy vielä miehiä!
Pankaa nyt perkele se Ruotsin asyylinvonkumisrajakin jo vihdoinkin kiinni. Tunkijamäärä oli vähimmillään 118 kpl viikossa, nyt se taas pomppasi yli 200. Pelkkä 200 viikossa on 800-1000 kuukaudessa, mieletöntä kun kaikki on muutenkin päin persettä.
Kuka näitä panee nippuun ja lähettää? Tulijamäärät eivät ole sattumanvaraisia. Ja kun Corona rauhoituu pato purkautuu ja paskalössiä tulee kuin pipoa:
https://www.migrationsverket.se/Om-Migrationsverket/Statistik/Asyl.html
Hallitus tappelee työehtosopimuksien kanssa eikä huomaa että maa kuolee sekä fyysisesti että taloudellisesti ympäriltä. Johtajuus puuttuu eikä testauksia saada toimimaan:
https://www.svd.se/vassad-strategi-raddar-bade-liv-och-ekonomi

Anonymous

Suurten uskontojen pyhiä teoksia ei pidä polttamalla häpäistä. Eivät koraanit raiskaa. Syntyy ählyjen vastareaktio, jonka uhreiksi joutuvat syyttömät.
En ole lälläri. Olen kotikaupungissani yrittänyt lehtikirjoituksin vastustaa afgaanien asuttamista. Pitää vastarintaa harjoittaa laillisesti ja laajasti hyväksytyin keinoin.

Anonymous

No niinpä!
Siinä tuhmeliini-setä poltti viattoman raiskausoppaan. Hyi hyi!

Anonymous

Voisikos ajatella niin että ennemmin tai myöhemmin homma eskaloituu… Olisiko kantaväestölle parempi että eskaloituminen tapahtuisi ennemmin jolloin kantaväestön enemmistö on suurempi? Tuo eskaloituminen avaa myös ihmisten silmiä sen suhteen millaisen porukan kanssa ollaan tekemisissä. Vähän niin kuin Beirut oli lähi-idän Pariisi ja kohta pariisi on Ranskan Beirut mikäli ei jo ole.

Jyri Avlopp

Meille opetettiin jo alaluokilla Raamatusta kymmenen käskyä. Ensimmäinen käsky kuuluu:
Minä olen herra sinun jumalasi, älä pidä muita jumalia. Tämä ei ole mikään ohje tai suositus, vaan
jyrkkä käsky. Sitä paitsi käsky on velvoittava, siis edellyttää aktiivista toimintaa. Jos kristittyyn maailmaan ollaan tunkemassa islamin kotkotuksia, pitää ne torpata ja hävittää. Me emme Pohjoismaissa hyväksy sharia-lakia, kunniamurhia, pakkoavioliittoja, naisten alistamista, lasten silpomisia emmekä muitakaan islamin oppeja tai käytäntöjä. Jos siis jollekulle islamin opit ja tavat ovat ehdottomia ja tärkeitä, niin muuttakoon islamilaiseen maahan; en voi ymmärtää miksi pitää ehdoin tahdoin tunkeutua vääräuskoisten maihin ja alkaa sitten valittaa kuinka kaikki on väärin ja huonosti. Jos tänne vapaaehtoisesti tuppautuu, niin on syytä opetella maan tavoille.

Minä

Kristityt ovat vallan harmittomia nykyisin. Samahan tuo, mitä uskovat.

karri

Sivistyneet ihmiset kuitenkin osaavat elää suhteellisesti kristinuskon kanssa, muslimit eivät osaa. Ns. kristityt osaavat soveltaa raamatun sanomaa, muslimit eivät osaa soveltaa koraanin sanomaa vaan joka saatanan rivi eletään kirjaimellisesti.
Muslimit ja suvakit laitettava samaan koneeseen ja johonkin islamilaiseen maahan, koska Suomesta ja suomalaisista eivät tykkää todistetusti ollenkaan.

Fatwantarkistaja

Naapuri on joku helluntaalainen. Hänet rinnastat pedofiiliraiskaajalapsensyöjään. Eipä tuo ole vahvasta uskostaan huolimatta lastaan uhrannut/muuta rikosta tehnyt. Uskossaan vahva muslimi on (Heliksi häntä kutsumme.)

Minä

koraanin polttaminen on laillista. Ei sitä juuri muut vastusta kuin muslimit. Eikä protestoinnille jotain kohtaan kannata kysellä hyväksyntää. Muutoinhan protesti on vallan lätsähtänyt pannukakku.
Tuossahan ei vahingoiteta ketään, eikä tuoteta vaaraa.
Tuolla saa huomiota ja se on hyvin yksiselitteinen, vahva kannanotto.

Anonymous

Polttasin minäkin niitä jos ilmaiseksi saisin. Ostamisessa on sama ongelma kuin venäläisissä aseissa eli myyjä saa tuloja jolla suoltaa lisää samaa paskaa.

Ei järjen häivää vasemmiston touhuissa

Entäs jos poltat raamatun? Ei suvakkivasurit lotkauta korvaasaankaan. Eli uskovat siis tohon koraaniin.

Anonymous

En nyt tiedä onko missään uskonnossa mitään pyhää, niin paljon tuskaa on uskonnot tuoneet. Mutta siitä olen samaa mieltä ettei se koraanien poltto mitään auta, eivät ne lähde vaikka kuinka polttaisivat. Päivastoin tuo vaan kaunaa ja vihaa eri ihmisrymien välille. Islamin uskoisten maahanmuuttoa kyllä pitäisi jarruttaa. Mutta niin kauan kun maata johtaa joka satuun ja sairaaseen monikulttuuri unelmaan uskovat ei mitään tule tapahtumaan. Mellakat kuten Amerikssa eivät myöskään tuo mitään muutosta ei rasimiin eikä muuhunkaan, päinvastoin. Ihmiset, kansat, kulttuurit ovat erilaisia erivärisiä, niitä ei unelmat muuta. Monikulttuuri semmoisenaan kun se täällä tapahtuu on täysin väärää. Tulijoille ei pitäisi tarjota ilmaista elämää kultatarjottimelta. Ruotsissa se jälki nyt näkyy… Osaavat näkyvästi kiittää…

Anonymous

Auttaa näyttämään että pohjoismaihin ei islami kuulu.

Muhametti

Olihan tuo ihan mainiota. Poltetaanhan Suomessakin jätteitä.

Partalapsi

Vittu mitä apinoita, huomaa hyvin ettei länsimaat kaipaa yhtään lisää näitä.

Anonymous

Ei kaipaa ei. Mutta näin maalaisjärjellä ajatellen ollaan menossa kohti sotia. Ennemmin tai myöhemmin tulee se kuuluisa yhteentörmäys, jossa selvitetään tuleeko Euroopasta islamilainen vai ei. Ihan selvä asia. Integraatiota EI tule tapahtumaan siten kuten nämä suvakki idiootit kuvittelevat. He käsittävät integraation siten, että länsimaalaisten on sopeuduttava kivikautiseen ideologiaan. Not gonna happen.

Anonymous

Se aika vaikeaa, sillä suvakkien puolella on armeija ja poliisi.

Tapiola

Toistaiseksi on hallintoon kaivautuneiden myyrien käskyvallassa poliisi ja armeija jollain tapaa, kun vielä näyttelemme järjestäytynyttä yhteiskuntaa.
Huomenna sitten ehkä pääosin valkoisten suomalaisten masinoima mustien marssi lähtee Tuomiokirkolta. Aika törkeät asetelmat. Ylekin hehkuttaa.

Anonymous

Niin suvakkien puolella ovat noin kuvaannollisesti. Mutta sehän nähdään kun/jos tosipaikka tulee. Kun loppuu se pelko, jotta olet rasisti leima.

Anonymous

Etpä arvaa miten tuota toivon, mutta täytyy olla myös realisti.

Anonymous

Juu realisti pitää olla. On realistisesti selvää, että kun Oy Suomi Finland ab osavaltiota johdetaan suuntaan, jossa vaihtoehdot ovat halpatyövoima. Infran romahdus, jättivelat, kantaväestön syntyvyyden romahdus, kolmansista maista tulleiden syntyvyyden räjähdysmäinen kasvu, kotitalouksien jättivelat joka on ns tikittävä aikapommi, jätti työttömyys, raiskaus aallot by arvaa ketkä, yms rikollisuus by kirurgit jne, rinnakkaisyhteiskuntien syntyminen ( lue islam ), ghettotoutuminen, , ryöstelyt, autojen polttaminen, joukkoraiskaukset, joukkotappelut, tukien väärinkäyttöä ( lue shabaab ) , joukkoliikenteen monikulttuuristaminen jotta kantis ei enää saa töitä, peruskoulun aivopesu. Lisätkää listaan. Minä en enää jaksa.

S.Kohmeloinen

Totta. Olemme läpimätiä ja täysin korruptoituneita.
KGB-Tavjan presidenttikausilla aloitimme pora-operaation, jossa poliisiasemien lakkautuksilla, poliisilaitosten vähentämisellä, jatkuvalla “kehitys” puliveivauksella(ennen kuin entinenkään oli valmis) hämäsimme ja keskitimme poliisiorganisaation toveri-aatteelle uskollisen porukan haltuun.
Lopuksi korotimme poliisijohdon palkkausta rutkasti kiitoksena uskollisuudesta maatamme tuhoaville suvakkivoimille.

A.Paltturi.

Lopettakaa jo tuo natsiöyhötys. Olemme värvänneet puolet tännekin kommenttejaan heittelevistä myyriksimme. Kaljapullo viikossa riittää peruspersun värväämiseksi vihervasemmiston myyräksi. Tiukempi vastus murtuu värväämiemme teinityttöjen keikistelyllä. Voimme murskata teidät vaikka heti.

Anonymous

Höpö höpö. Ainut kuka murskaa, on sinun äitisi.😀

Anonymous

No no polpon toverit.
Kyllä se vaan niin on, että minne kansallismielisen liikehdinnän tahi keskustelun keskelle paskalakit räpylänsä törkkäävätkin niin mätäneminen, siionistijuutalaisvapaamuurarihörhöily ja keskinäinen riitely kummallisine sotkuineen alkaa.

Fatwantarkistaja

Mikset oo myyrännyt mua? Kaljapullolla en kyllä ihan lähde.

A.Paltturi.

Hys hys. Värväys täytyy tapahtua salassa, eikä siitä saa julkisesti kertoa.
Värväyksen jälkeen olet suvakkihallintomme käytettävissä 24h vuorokaudessa elämäsi loppuun saakka.
Sinun täytyy myös rajoittaa suvakkimielisairauden vastustelusi asettamiemme reunaehtojen sisälle, jotta vastustelustasi ei muodostuisi marxilaisen rikollisjärjestön pyrkimyksille uhkatekijää.
Mikäli joku sanoo sinua polpon kätyriksi esimerkiksi rottaillessasi käskystämme värväyksestä kieltäytynyttä tahi asettamiamme reunaehtoja rikkovaa äärioikeistolaista vastaan sinun täytyy kyseenalaistaa kohteen mielenterveys välittömästi, kysellä “oletko sairas” tai “soitanko ambulanssin” jne.
Värväyksemme jälkeen olet velvollinen tukemaan marxilais-kgb:läistä rikollisjärjestöä ja sen toteuttamaa vallankaappausta kansallisen turvallisuuden verukkeella.

Anonymous

Opettelisit houru hiukka uutta, alkaa väsyttämään kirjoituksesi missä ei järkeä ole hitustakaan.

Råndelli Koira

Otetaanpa esimerkiksi fantastinen musikaali ”Jesus Christ Superstar” jonka ensiesitys oli melkein 50 vuotta sitten! Muhametista ei ole vieläkään uskallettu tehdä musikaalia vaikka aineistoa olisi huru mykky.

Anonymous

Kyllä se vielä tulee. By YLE. Johan siellä tehtiin Mannerheimista musta afrikkalainen.

big l

noi ei todellakaan ole ihmisiä. ei edes piriä kiskonu paviaanilauma mölyä tuollatavalla.