Valtamedia näkee mustat mellakoitsijat sankareina, mutta Tommy Lindhiä muistavat ihmiset rasisteina

EZLAO8GUcAApaNW

Joidenkin tapahtumien kontrasteja ja suhteita toisiinsa on mielenkiintoista pohtia. Otetaan esimerkkinä Härnösandissa murhattu Tommy Lindh ja verrataan tapahtumaa Yhdysvaltain mellakoihin. Siis miten media suhtautuu asiaan.

Ruotsin valtamedia suhtautuu Yhdysvaltain tapahtumiin aivan samalla tavalla kuin Suomenkin. Kuollut afrikaano koetaan poliisiväkivallan uhrina, josta seurasi kuolema. Joka itsessään on jos nyt ei ihan murha niin ainakin kuolemantuottamus.
Valtamedia kokee nyt sympatiaa mellakoitsijoita kohtaan. Siitä ei ole kahta sanaa. Esimerkiksi tänään Ruotsin aamu-uutisissa ollaan oltu sitä mieltä, että Donald Trumpin aikeet laittaa sotilaat rauhoittamaan mellakoita on toisaalta virhe. Miksi Trump ei ole tehnyt sitä jo aiemmin. Toisaalta sotilaspoliisit nähdään jonakin demokratian vastaisina toimijoina, jollaisten kadulla olosta ei seuraa mitään hyvää. näkee mustat mellakoitsijat sankareina, muttaH
Valtamedian ongelma on siis se, että se ei voi ihan suoraan mainita, että voi että on mukavaa kun mustat rasisminvastustelijat mellakoivat. Siksi asioista pitää kirjoittaa kauttarantain ja siten, että tyhmempi lukija ei ota mitään tolkkua mitä oikein halutaan sanoa. Jokainen kuitenkin tajuaa, että valtamedia on ottanut sen asenteen, että se on mellakoitsijoiden puolella.
Mutta sitten Tommy Lindhin murhan suhteen osataan olla hyvinkin päättäväisiä. Ruotsin valtamedia on ensinnäkin puhtaasti kussut Lindhin haudalle ja nauraa päälle, että typerä natsirasisti, sait juuri sitä mitä ansaitsit. Toiseksi ne ihmiset, jotka ovat muistaneet Lindhiä on leimattu valtamediassa äärioikeistolaisiksi pököpäiksi, jotka yrittävät tehdä Lindhistä marttyyriä.

Kuvakaappaus 2020-06-02 08-36-53
”Äärioikeisto ylistää 19-vuotiasta martyyrinä”
 
Medioiden toimittelijan plantut juoksevat kilvan Härnösandissa etsimässä vasemmistoaktivisteja haastateltavikseen, jotka kertovat suorissa lähetyksissä miten paikalliset ihmiset vain haluavat jatkaa elämään rauhassa. Ilman äärioikeiston öyhötystä.
Uutisointi on siis täysin vinksahtanut. Tavallisen nuorukaisen kuolemalle, ja ihmisille, jotka muistavat nuorukaista, keksitään kaikenlaisia natsirasisti-selityksiä. Mutta vastapainoksi pirinarkomaanin pidätyksen jälkeen aiheutunut kuolema taas nähdään poliisiväkivallan uhrina ja siitä seuraavat jättimäiset mellakat, joissa tuhotaan sellaisten ihmisten omaisuutta, joilla ei ole kuoleman kanssa mitään tekemistä, koetaan hienona asiana.
 

Subscribe
Notify of
guest
34 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Minä
Minä
2.6.2020 09:09

”Suvaitsevaisuus” perustuu Moskovassa juurensa omaavan Franfurtin koulukunnan oppeihin. Sen mukaan hyvä ja totuus on mitä tahansa, mikä palvelee päämääriä. Oikea hyvä ja totuus ei ole merkityksellistä, eikä sitä näkökulmaa pidä sotkea mm. lehtiartikkeleihin, koska se palvelee vastustajien päämääriä.

Suurimmat syypäät ovat keskuudessamme
Suurimmat syypäät ovat keskuudessamme
2.6.2020 10:16
Vastaa...  Minä

Niin ja ajatella näitä syntyperäisiä länsimaalaisia, kun mitään kyseenalaistamatta nielevät kaikki kulttuurimarxistien opit ja syötit.
Ovat kyllä niin totaalisen sokeita ja tyhmiä.

Minä
Minä
2.6.2020 12:35

Tuo Franfurtin koulukunta on tuon kulttuurimarxismin kehittelijä, jos joku ei vielä tiennyt.
On todellakin omituista, että kaikkia noita miljoonia sukupuolia ja mitä vaan, millä pyrotään tuhoamaan länsimaista kulttuuria, uppoaa ihmisiin ikään kuin se olisi jotain hyvää.
Kulttuurimarxismin tarkoitus on tuhota länsimainen kulttuuri ja siksi kaikki muut paitsi valkoiset ovat sen mukaan uhreja, eivätkä siksi voi olla mm. rasisteja.
Kaikki puheet valkoisen miehen taakasta ovat juuri tuon kulttuurimarxismin hedelmiä. Eivät kehittelijät itsekään uskoneet siihen, mutta päättivät syöttää senkin valheen länsimaisille ihmisille tuhotakseen länsimaisen kulttuurin.
Myös kaikki niiden keksimät sanojen uudelleenmäärittelyt ovat välineitä länsimaisten sekoittamiseksi ja hämmentämiseksi.
Heillä on vain yksi tarkoitus: tuhota länsimainen kulttuuri, jotta he saisivat totaalisen vallan ja voisivat rakentaa kommunismistyyppisen diktaturian. Eikä tämä ole edes salaisuus. Se löytyy heidän omista julkaisuistaan.

Klarsyn
Klarsyn
2.6.2020 13:49
Vastaa...  Minä

Frankfurtin koulukunta ei tosiaan palvellut totuutta vaan ideologiaa, se kehitti ns. kriittisen teorian , joka naamioitiin tieteelliseksi analyysiksi läntisen kulttuurin, kristinuskon, kapitalismin, perheen, moraalin, isänmaallisuuden, konservatismin ja nationalismin tuhoamiseksi. Kysymys on vallankumousideologiasta, identiteettipolitiikka, joka muuttaa liikennemerkit ja henkilökortit sukupuolineutraaleiksi on sitä samaa kulttuurimarxilaisuutta, mitä Frankfurtin koulukuntakin edusti. Hitaasti läpi instituutioiden muutokset käyntiin ja valta kulttuurimarxilaisille, ja kun vielä saadaan kaaosta lisää aikaan tuottamalla maahan integroitumattomia Lähi-idän ja Afrikan sosiaalituilla eläviä ns. siirtolaisia.

V.Putin
V.Putin
2.6.2020 15:01
Vastaa...  Minä

Totta. Nauramme täällä Kremlissä kippurassa. Frankfurtin koulukunta oli vain yksi lukemattomista soluistamme.
Tarkoituksenamme on seuraavaksi saada länsimaalaiset nationalistit huutamaan meitä avukseen, poistamaan MEIDÄN tarjoamamme ja rasvaamamme hirttoköysi kurkustaan.
Siinä tavoitteessa länsimaalaiset suvakkitoverimme ovatkin kovasti auttaneet leimaamalla kaiken mahdollisen länsimaalaisen nationalistisen liikehdinnän ryssän juoneksi ja ns.äärioikeistolaiset puolueet ryssän kätyreiksi.
Apuaan siinä operaatiossa ovat tarjonneet myös länsimaalaisiin ”natsipuolueisiin” soluttautuneet toverimme kuin myös länsimaalaisia vakoiluorganisaatioita johtavat toverimme.
Tavoitteena on rakentaa triumfi ”äiti Venäjälle, joka pelasti lännen pahalta suvakkimielisairaudelta”, vastapainoksi triumfi ”amerikalle, joka pelasti maailman pahalta kommunismilta”.

p.grandell
p.grandell
2.6.2020 09:24

eli eikö jo jokaisella pickasenkin järjellä varustettu tajua että nämä elukat, vasemmisto-hörhöt ja tummat/karvikset ovat ##########. herätkää jo nyt hyvät ihmiset. jollei saada näitä mustien palvojia kuriin, niin lähetetään kaikki tummat ja niiden palvojat/suvakit rakentamaan omaa kalifaattiaan africkaan, minne he kuuluvatkin, ja jättäisivät meidät valkoiset tänne omille maillemme….

Suomi Finland
Suomi Finland
2.6.2020 09:28

Joko Tommy Lindhin murhan taustat ovat tulleet julki?
Kaistapäistä valtamedioiden uutisointia.

Valtamedian uutisilla ei tee enää mitään
Valtamedian uutisilla ei tee enää mitään
2.6.2020 10:17
Vastaa...  Suomi Finland

Enää en lue valtamediaa läheskään joka päivä, koska uutisointi mennyt niin sonnaksi.

miten vieroitua paskasta
miten vieroitua paskasta
2.6.2020 13:10

yritän pyrkiä siihen
mutta kun pöyristyn aina kun niitä selaan
ja hakaan sen jälkeen puol päivää kyrpä otsassa kommentia vitutukseen

VALTAMEDIA ON RADIKALISOITUNUT
VALTAMEDIA ON RADIKALISOITUNUT
2.6.2020 10:30

Suomen valtamedia tukee radikaali vasemmiston väkivaltaa
oli siihen sitten oikeita perusteita tai ei
anifat ovat aina vain hyvällä asialla kuten black life matters jonka jäsenet ovat kyllä tappaneet amerukalaisia poliseja jopa iste mustia poliiseja
M13 JA MUUT MUSTIEN HUUME JENGIT OVAT TÄYSIN VÄKIVALLATOMIA
ESIM YLEN MIELESTÄ
Eli jos haluan saada realistisemman kuvan tapahtumiin mustien touhuista
katson esim pari miami vice jaksoa
ja MTV n gagstä rap uho videoita
siitä on hyvä siirtyä stalin dokumernteihin
jota taas Antifat ihailevat **kiina kommareiden** rinnalla

VALTAMEDIA ON RADIKALISOITUNUT
VALTAMEDIA ON RADIKALISOITUNUT
2.6.2020 10:45

Dallasin ampuja
Musta 25-vuotias Micah Johnson murhasi 2. heinäkuuta 2016 sala-ampumalla viisi valkoista poliisia Black Lives Matter -mielenosoituksessa Teksasin Dallasissa. Seitsemän poliisia ja kaksi siviiliä loukkaantui ammuskelussa. Poliisi räjäytti ampujan kuoliaaksi.[4]
Ammuskelu alkoi keskellä noin 800 hengen BLM-mielenosoituksta, jota oli valvomassa 100 poliisia. Mielenosoituksessa vastustettiin mustiin kohdistuvaa poliisiväkivaltaa, etenkin sitä, että poliisi oli ampunut samalla viikolla kaksi mustaa miestä kuoliaaksi
tästä olaan aika hiljaa ja oltiin hiljaa valtamediossa kuten he eivät puhu mitään
mustien väkivaltaisista huume kartelleista usassa
kuinka monta valkoista uhria he ovat tappaneet
tai tuhoneet heidän elämänsä huumeilaan ja
SIIHEN LIITYVÄLLÄ ESIM RYÖSTÖ RIKOLISUUDELLA
esim aito liikenne valoissa musta jengi hakaa valkoisen autolian pillun pääreiksi
ja pölii hänen autonsa
kertaakan en ole kuulut vastava valkoisten tehneen mustille usassa
ne donald thrumphin kannatajan kidutajatkin olivat mustia tai mexikaanoja
Video of Black Lives Matter Protest and Police Shooting in Dallas
https://www.youtube.com/watch?v=n5alejF5k7c

Mykistävää vääristelyä faktoista
Mykistävää vääristelyä faktoista
2.6.2020 11:19

en oikein ymmärrä kun katson tätä videota miksi usan poliiseille ei tipu mitään ymmärystä
jos he käyttävät kovempia otteita mustiin
kuten pirinarkomaanin pidätyksen jälkeen
joka on lusinut ryöstoistä 5 vuotta
herää ylen idiootti Paula Vilén.
Kirjeenvaihtajalta: Rakenteellinen rasismi kampittaa Yhdysvaltain mustia kohdusta alkaen, mutta avasiko George Floyd viimein tien pysyvälle muutokselle?
Valkoisena ulkomaalaisena olen nähnyt vain kalpean aavistuksen mustien yhteiskunnallisesta vastamäestä, mutta jo se puistattaa, kirjoittaa Ylen Yhdysvaltain-kirjeenvaihtaja
paula vileen ei ole ilmeiseti koskaan kuullut näiden veijjareiden väkivallasta valkoisia kohtaan
Lockup Raw – The Most Feared Inmates
tai on aika käsitämätöntä että joka vankila documentissa
pahimista rikoisista vankiloissa
pää osaa näytelee mustat miehet
ylen Paula Vilén. ei vaan pysty myöntämään sitä faktaa
koska jouko jokinen on sen kieltänyt
koska ylen valheelinen akenda pitää pitää pystyssä että suomi sadaan täyteen monikultturia
nämäkin veijjarit olivat mamuja KUULEMMA
Helsinki. Poliisi on joutunut maanantaina 1.6.2020 puuttumaan nuorison kokoontumisiin Helsingissä.
Poliisille tuli maanantai-iltana noin kello 19 ilmoituksia nuorten välisestä yhteenotosta Malmilla. Paikalla oli arviolta noin kaksisataa nuorta.
PITÄISI OLLA PUOLEETON DOKUMENTTI
JA YLEN Paula Vilén.KATSELI SEN SILMÄT KIINNI PUMPLUIT KORVISSA ETTEI
VALKOISET RASISTI AKENDAAN TULE SÄRÖJÄ
Racial segregation in San Quentin prison – Louis Theroux – Behind Bars – BBC
https://www.youtube.com/watch?v=VyVmoCWIOrg

RADIKALISOITUNUT -RADIKALISOI
RADIKALISOITUNUT -RADIKALISOI
2.6.2020 11:44

Vastuulista puolueetonta journalismia kun valkoinen Is tOIMITAJA TEKEE JUTTUJA SAMAISUNEENA MUSTIIN VIHATEN OMAA VALKOISUUTAAN ELI OMAA IDENTITEETIÄÄN
JA KOTIMATAAN JA SEN VALKOISTA KANSAA
HÄN HALUAISI ISIS MORSIAMMEN SDP TAI VIHREIDEN EDUSKUNTAVAALI EHDOKAAKSI MIKÄ EI VALTAMEDIAN PR TYÖLLÄ JA JULKISUUDELLA HEILLE
JA PULLANTUOKSUVALLE ÄÄRI ISLAMILLE
OLISI MIKÄÄN MAHDOTON YHTÄLÖ
ILTALEHTI HALUAA ETTÄ BLACK LIFE MATTERS TOIMISI USAN HALLITUKSENA
USA is on fire, Black Lives Matter has been hijacked,’ As the left goes berserk,
Americans blast George Soros
George Soros RAHOITAA niitä
kuten EU n meppejä ja suomen valtamediaa veikaan
How many MEPs are colluding and in the pocket of George Soros? – Nigel Farage MEP
https://www.youtube.com/watch?v=KwdT5xV347E

IS Journlistit ovat humoristeja
IS Journlistit ovat humoristeja
2.6.2020 11:51

tämän unohtuminen laitaa tuhon askeiseen voi hitusen hämmentää mitä tarkoitan
Poliisit polvistuvat USA:n mielen­osoittajien edessä –
taustalla Trumpin suututtanut urheilu­tähden protesti
https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000006527356.html?ref=rss
nämä puhuvat kuin kaikki poliisit tekisivät niin
kun kuvassa on yksi musta nais poliisi ja 1 mies poliisi
aikamoinen yleistys
ihan kuin kaikki poliisit olisivat polvilan
***Poliisit ***polvistuvat USA:n mielen­osoittajien edessä –
kun heitä on kokonaista 2 kpl 10 000 polisista
mietikää millaista aivo pesu psykologiaa nämä IS Idootit harjoitavat

Veli Otra
Veli Otra
2.6.2020 13:07

Jos ne kaikki polvistuisivat ”kunnioittamaan”… Niin mellakoitsijat luultavasti ryntäsivät niiden yli. Ihan kiitokseksi….

Pikku virhe
Pikku virhe
2.6.2020 12:00

Mies kuoli vaikka se 20 dollarin seteli oli aito

Anonymous
Anonymous
2.6.2020 12:07

Emsimerkiksi ylen toimittajila voisi kysyä että ovat hyviä ja selittää miksi on oikein että musta hajottaa, polttaa, pahinpitelee koko kaupungin, ja jokainen paikka minkä polttivat, varastitivat ja hakkasivat ihmisaä, ovat täysin syyttömiä.
Että mikä oikeus neekereillä oli tuota tehdä.

Luonnikasta neuvottelua
Luonnikasta neuvottelua
2.6.2020 12:56
Vastaa...  Anonymous

Tietyillä tyypeillä syyllisyysolettamaksi riittää että olet valkoinen, se oikeuttaa hakkaamaan sinut kappaleiksi vaikka et olisi pätkääkään rasistinen.

Anonymous
Anonymous
2.6.2020 12:24

No, nyt on ammuttu jo 4 poliisia kuoliaaksi.
Eikö olisi jo aika trumpin alkaa tekoihin eikä lässyttää, tätä menoa päivettyneet murhaa kohta jokaisen valkoihoisen.

lumessa kahlaajille mustaa huumoria
lumessa kahlaajille mustaa huumoria
2.6.2020 12:24

Poliisit polvistuvat USA:n mielenosoittajien edessä –
eli 2 poliisia
taustalla Trumpin suututtanut urheilutähden protesti
Ilta-Sanomat
Useaa poliisia ammuttu yön väkivaltaisuuksissa USA:ssa
Tänään klo 12:37
Saint Louisin kaupungissa ammuttiin neljää poliisia.
Mutta ei se mitään eks niin he ovat hyvällä asialla
Suomen koko valtamedia on estänyt kommerntoinin näihin asioihin
mielipide vapautta kunniotaen
eli valtamedia todelaki nsuomessa
tarvitsee valheelisen akendansa tueksi kansalaisten mielipide sensuuria
on käsitämätöntä jos ei normi ihminen sitä tajua
esim tämän amerikka keissin yhteydessä jossa juuri mustat ja äärivasemmisto riehuu
eli suomen valtamedian ylistämät ja suojelussa olevat kullan nuput
he vaan eivät halua että ihmiset tajuavat
mitä he oikeasti tekevät loppu peleissä
todelista lakia demokratiaa ihmisoikuesia kunniotaen
tai he haluvat pimitää mitä monikultuurisuus aiheutaa
ja kuka ja mika näistä kultuureista on se väkivaltaisempi osapuoli

hyvästi
hyvästi
2.6.2020 12:32

voisiko joku tulla käymään meillä kotona ja katkaista netti yhteyteni
Nyt Raijja toivaisen ei tarvitisisi vaivautua
valtamedia saa aikaan jonkin sortin kirjoitus pakko virhe hysteriaa 24 h
koska he kirjoitavat niin paljon paskaa
jota minä ja ehkä sinä joudumme sietämään joka V..päivä

Samaa paskaa ovat
Samaa paskaa ovat
2.6.2020 12:58

Tue amerikan rasistia, olipa sitten valkoinen taikka värillinen, osta Veijo Shellin bensaa.

Aikki
Aikki
2.6.2020 13:44

TV oli eilen viidenjälkeen ohjelmassa vihervasuriksi todettu Jasper Pääkkönen oli syyttämässä mellakoista Trumpia. Eikö tälle miehelle tullut se, että USA mustat on aina mellakoineet, kun joku heidän rodusta kuolee poliisin virkatehtävän aikana . Kaikki sen tietää, että iso osa mustista on rikollisia. Miksi Jasper ei ollut huolissaan niiden poliisien murhista, joita mustat ovat vuosien aikana surmanneet.

Tavjan rauhantoverit
Tavjan rauhantoverit
2.6.2020 15:08
Vastaa...  Aikki

Toverimme hollywoodissa laittoivat pääkkösen veisaamaan suvakkivirttä. Muuten ei rooleja ja dollareita tipu.

Juha Raahela
Juha Raahela
2.6.2020 14:21

Sain juuri tarpeekseni Sanomat Oy:n kommenttipalstojen toiminnasta ja lopetin tilini, lehdet banniin ja tein ilmoituksen Syrjintävaltuutetulle. Taivaalle kiitos, en ole tilannut sieltä mitään!

Juha Raahela
Juha Raahela
2.6.2020 14:37
Vastaa...  Juha Raahela

*Yhdenvertaisuusvatuutetulle

Niin kumman ostat
Niin kumman ostat
2.6.2020 14:34

Suomen valtamedia VS Fox News
Kumpi sinusta antaa tilanteesta usan melakoista
realistisemman kuvan
IS
Poliisit polvistuvat USA:n mielenosoittajien edessä –
FOX
Ingraham: Restoring order
muuten demareiden Cumo on sairas mies henkisesti
hän on CNN TOIMITTAJA Cumon isä
https://www.youtube.com/watch?v=MOX2T8si7xw

demareiden ääri työkalut
demareiden ääri työkalut
2.6.2020 15:06

Tuon Cumon LAUSUMASTA HULLUDESTA
Kaikkille toivotavasti lamppu syttyy
kuinka sosiaali demokraatit ja vasemmisto
käytävät äärivasemmiston ja mustien radikaalien äärimäistä väkivaltaa
poliitisen akedansa työkaluna estämättä sitä millaan tavalla
siksi ei tarvitse ihmetellä kun äärivasurit riehuvat
se on vain vastamielenosoitus lööppejä
koska suomen valtamedian journalisti
ovat KUIN 3000 PÄINEN CNN TAI demari Cuomot
CNN ON Siirtynyt ääri vasemmistoon
polvistukaa uuden ääri vasemmiston maailman järjeastyksen edessä kuten he
kuinkahan kauvan menisi että koko planetta olisi tuhoutunut
jä jäljellä vain 100 ääri vasemmistolaista no rasist or nazeja liput liehuen
jos he olisivat vallassa
paradoksi miksi maailmasa olisi enään 100 ääri vasemmisrtolaista
siksi kun he olisivat tuhoneet muut kaasukamiossa suvaitsevaisesti
muuta silti hyi rasismille nazit olivat kamalia
kun 100 ääri vasemmistolaista anarkistia
istuvat oman paremman holocaustinsa 10.000000000 uhrien luiden päällä
kuin terminaatori elokuvassa
T’ämä polvistuiminen on yllätys yllätys napattu suomen valtamedian
vasuri propaganda koneseen
nyky antifan äärivasemmistolais kätyrin CNN än saitilta
https://www.youtube.com/watch?v=mXVilujh8ig

Tavjan rauhantoverit
Tavjan rauhantoverit
2.6.2020 17:39

Eipäs vääristellä. Valtamedia on meidän uskonnollista kirjallisuutta.

Sillä lailla
Sillä lailla
2.6.2020 17:48

Nyt sitten pitävät jotain mielenosoitusta jo Helsingissäkin. Liittyen noihin amerikan tapahtumiin. No hyvin menee, mutta menkööt.

Aappa
Aappa
2.6.2020 17:53

Ex-koripalloija Michael Jordan lausui valemediassa, että ”olemme ihmisiä, emme mitään helvetin eläimiä”. Koska en ollut varma, mihin hän lausunnollaan viittaa 🙂 niin tarkistin asian – ja ei, hän ei viitannut amerikan kaduilla velloviin apinalaumoihin, vaan johonkin ”kollektiiviseen syrjinnän kokemukseen” tmv. Epäselväksi jäi, kuinka paljon herra miljonääripalloilija on itse kohdannut sortoa palloilevan elämäntyylinsä aikana. Varmasti joku on ainakin katsonut häntä vähän hitaasti joskus.

Selvät sävelet
Selvät sävelet
2.6.2020 23:14

Tuskin yksikään näistä poliisiväkivallan vuoksi kuolleista afrikkalaisista on joutunut muuten vaan afrikkalaisia huonolla tuulella tappavan valkoisen poliisin uhriksi. Kyllä siellä on ollut poliisilla syy pysäyttää ja syy voiman käyttöön. Yksi black one käveli keskellä tietä USA:ssa, poliisi puuttui ja sehän ei käynyt. Sen sijaan, että mustat elävät USA:ssa omien lakiensa mukaan ja joutuvat alati tekemisiin virkavallan kanssa, kannattaisi muuttaa takaisin Afrikkaan. Ja elää siellä kulttuurinsa mukaan miten haluavat ja miten yhteisö sallii. Mielestäni Yhdysvaltojen kannattaisi maksaa tuhdit korvaukset Afrikasta riistettyjen jälkeläisille ja lähettää heidän takaisin kotiin. Suuri ongelma ja pahamieli olisi ratkaistu. USA:n mustat ovat kuitenkin luku- ja laskutaitoisia, käyneet koulua, saaneet terveydenhuoltoa ja rokotuksia; nähneet, miten yhteiskunta voi toimia ja viedä kaiken osaamisensa back to Africa ja nostaa maanosan uuteen kukoistukseen.

Sergelin Tori
Sergelin Tori
3.6.2020 18:33

Laiton mielenosoitus Sergelin torilla juuri nyt, tuhannet ihmiset haistattavat pitkän peen rajoituksille:
https://www.expressen.se/nyheter/manga-manniskor-vid-manifestation-i-stockholm/