Miten pikkurikollisen vahinkokuolemasta tehtiin poliittinen tapahtuma

28939632-8366533-image-a-19_1590685780496

Ympäri Eurooppaa on pidetty tänään suuria tukimielenilmauksia, joissa on osoitettu kunniaa Yhdysvalloissa kuolleelle rikolliselle ja sen seurauksena syntyneille mustien jättimäisille mellakoille.

Tukholmassa Sergelille kokoontui tänään päivällä muutama tuhat mustaa ja heitä tukevaa valkoista, jotka huutelivat rasisminvastaisia iskulauseita. Helsingissä tuhatkunta ihmistä kokoontui Senaatintorille osoittamaan tukeaan mellakoille ja niin ikään Kööpenhaminassa muutama tuhat uustanskalaista osoitti tukeaan mellakoitsijoille ja valkoiset tanskalaiset polvistuivat mustien edessä.
Tausta tälle mielenilmausaallolle on tietenkin se, että mustat ja äärivasemmistolaiset saivat tekosyyn mellakkaan George Floydin kuolemasta. Floydin kuoleman syy on vääristetty ikään kuin rasistisen poliisin ilkeäksi tekoseksi. Tosi asiassa poliisi meni rikostilanteeseen, jossa Foydia epäiltiin väärän rahan levittämisestä. Tarkasti ei tiedetä mitä sen jälkeen oikein tapahtui, mutta luultavasti Floyd laittoi kiinniottotilanteessa sen verran hanttiin, että poliisikin joutui käyttämään kovia otteita.
Floyd kuoli myöhemmin sairaalassa. Kuollessaan Floyd oli voimakkaasti huumausaineiden vaikutuksen alaisena. Hän ei kuitenkaan kuollut, kuten väitetään, kadulle poliisin pitäessä polveaan tämän kaulalla.
46-vuotias George Floyd oli ennen viimeistä pidätystään ollut koko aikuisikänsä poliisin kanssa tekemisissä ja useaan kertaan pitkiäkin aikoja vankilassa. Hän vapautui 2014 Houstonissa sijaitsevasta vankilasta istuttuaan vuosia törkeästä ryöstöstä. Sitä ennen hän oli istunut pitkään vankilassa, josta vapautui 2007. Tuolloin hän oli tunkeutunut raskaana olevan naisen kotiin ryöstöaikeissa.
Floyd oli mennyt toisen miehen kanssa pukeutuneena vesilaitoksen uniformuun, tekaistu asiakirja kädessään, naisen oven taakse. Nainen avasi oven, mutta tajusi, että kaksikko ei ollut oikealla asialla. Pienen taistelun jälkeen Floyd ja toinen mies pääsivät raskaana olevan naisen huoneistoon sisälle. Floyd osoitti ladatulla aseella naista vatsaan ja asunto pengottiin ylösalaisin huumeiden ja rahan toivossa. Saaliiksi saatiin jotain pientä.
Floyd siis valitsi ryöstöuhrikseen hyvin heikossa asemassa olevan henkilön, joka ei voinut käytännössä raskautensa takia puolustaa itseään.
Sitä ennen Floyd oli käynyt siviilissä lähinnä tekemässä jonkun pikkurikoksen päästäkseen takaisin vankilaan. Ensimmäinen varkaustuomio lienee tullut 1998.
https://www.dailymail.co.uk/news/article-8366533/George-Floyd-moved-Minneapolis-start-new-life-released-prison-Texas.html
Tässä siis taustaa sille miksi mustat ja äärivasemmisto mellastavat Yhdysvalloissa ja miksi Euroopassa osoitetaan tukimielenosoituksia. Onnettomasta tapahtumasta, jossa moninkertainen pikkurikollinen kuoli vahingossa, osittain oman toimintansa seurauksena, on käännetty rasistinen teko ja tapahtumasta on tehty poliittinen juttu. Floydin kuolemasta saatiin maukas ja mehevä tekosyy mellakoida ja rikkoa kaupunkeja.
Mustat ja äärivasemmisto siis käyttää puhtaasti ihmisen kuolemaa hyväkseen omien poliittisten vakaumusten eteenpäin viemiseksi.

Subscribe
Notify of
guest
38 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Aappa
Aappa
3.6.2020 22:06

Manipulointi ja vääristely on taas kerran massiivista, mutta samalla ei voi kuin ihmetellä ihmisten typeryyttä – tai ehkä sekin on monissa tapauksissa vain härskiä oman edun tavoittelua, kun yks sun toinen julkimo ja poliitikko on nyt olevinaan niin niin vihaista, että Nasse-setäkin jäisi toiseksi.

Puolueeton
Puolueeton
7.6.2020 08:03
Vastaa...  Aappa

Vastenmielistä on havaita, että vaihtoehtoinen mediakin uskoo valhemedia uutisiin. Floid kuoli ottamiensa huumeiden johdosta. Kuolemaan kyllä vaikutti luonnollisesti poliisin vallankäyttö pidättämisessä. Vallankäyttö oli kuitenkin tarpeen juuri huumeiden johdosta, iso virkavaltaa vastustava mies ja pienet poliisit. Miksi rasismin vasustajat ja vihervasemmisto ei metelöi, kun black lives raiskaa tai tappaa hentoja naisia?

Rasse
Rasse
3.6.2020 22:10

Joko Vanhanen on pyytänyt anteeksi? Ovathan kaikki varmasti shokissa?

Anonymous
Anonymous
3.6.2020 22:11

Tämä koko juttu on vastenmielinen. Kaksinaamaista tekopyhää paskaa. Olen entistä vakuutuneempi siitä, että vihrrvassari anarkistit jne ovat täysiä sekopäitä.

Klarsyn
Klarsyn
4.6.2020 12:55
Vastaa...  Anonymous

Samat sanat. Senaatintorilla kiihottunut kansa huutaa hurmiossa, kun saa osoittaa itseään syylliseksi. Vasemmistoliiton identiteettipolitiikkaa ja positiivista syrjintää edistävä nuorten puheenjohtaja ajaa keskivertotyöläisiä kauas entisestä työläisten etua ajavasta puolueesta. Hyvä näin. Hyödylliset idiootit. En minäkään pidä näitä enää kuin isossa valheessa kieriskelevinä sekopäinä.

Globaalia mustien mamujen propagandaa lainvartiota vastaan
Globaalia mustien mamujen propagandaa lainvartiota vastaan
3.6.2020 22:24

valtamedian äärivasemmistolaisilla journalisteilla keulii yli
Mietikää miten ILTALEHTI LEVITÄÄ TÄTÄ POLIISI VIHAANSA
Täysin perätömillä väittämilä
3000 ihmistä vaati Helsingin Senaatintorilla oikeutta
George
Floydille: ”Se olisin voinut olla minä”
Ai suomessa kun polisit ovat rasisteja suomessa
tämä tohu on aika vaaralista mielestäni
jos puhutan kansaliseSta turvalisuuden tunteesta
valtamedia lietsoo tahalaan maahanmuutajien yhteisoissa
suomen poliseja kohtaan vihaa mielestäni
täysin absurdilla lööppllä
siis suomessa mamu puhuu heistä näin
ilman mitään todisteita
Helsingin Senaatintorilla
Se olisin voinut olla minä AHAA
Voisitko ehkä kertoa miksi ’
myytköhän huumeita
että vaara joutua poilisin kanssa tekemisiin
koska polisin kanssa ei olla tekemisissä
ainakaan suomessa käsiraudoitettuna massa
jos siihen ei ole painaavaa syytä
että häntä olisi suomen poliisit kohdeleet huonosti
ööööö
luulisi poliisi ylijohdon reakoivan tähän iltalehden propagandaan
täysin yliampuvaan valheelisen mielikuvaan

Kilttimies
Kilttimies
3.6.2020 22:26

Varisverkosto ja Takkulaiset spontaaniorgasmoivat vallankumousfantasioden kourissa, tai jotain semmoista. Kuvitelkaapa tavjat ja satuhassit katse lasittuneena…
Sain tässä vihjeen, että tämä julmasti valkoisen poliisin tukehduttama (en pysty hengittäää vrt. suvi auvinen) olisi ollut pornofilmitaiteilijakin. No nimellä kyllä löytyy joku raina, jossa jörkka on paremminkin jonkin sortin naistutkija, vai liekö gynekologiopiskelija, kun heimolaisensa värkkiä sormittaa hartaudella. Ei jatkoon silläkään saralla.
Vakavasti ottaen antifasuuntautuneilla näyttää olevan ihan oikeat vallankumoushaaveet pinnassa.
Lopusi vielä viihdettä ala negro: https://youtu.be/f5BeQ1w4bfA

IL on äärivasemistoa puhtaimilaan
IL on äärivasemistoa puhtaimilaan
4.6.2020 00:03
Vastaa...  Kilttimies

ILTALEHTIHÄN KYSELEE VARISVERKOLTA FAKTA
Matujen kokemaan väkivaltaa suomessa
joku niiden juttu oli oikeasti varisverkon hörinoihin perustuva vale uutinen
loppupeleissä
jota juuri poliisit joutuivat selitelemään iltalehden valheeksi
kyse oli muistalseni joku pakkopalautus keissi

IL on äärivasemmistoa puhtaimilaan
IL on äärivasemmistoa puhtaimilaan
4.6.2020 00:07

ja tietty laama keissi
PS Voiko mamu pedofiili hakea poliisiksi suomessa
kun hän on lusinut kakkunsa
ILTALEHDELLE JUTTU VINKI

Fatwantarkistaja
Fatwantarkistaja
4.6.2020 05:04

Petopoliisiksi voi hakeutua, kunhan unohtaa entisen minuutensa. Ostaa basaarista uuden passin vaikkapa.

KJ
KJ
3.6.2020 22:29

Tartuin sanaan ”rikollisuus” ja pistän Pateakin varten linkin IMDb:hen. YLE:ssä alkanut sarja, minkä voi katsoa jos englantia hallitsee. No se ihan riitä. Tämä kertoo globaalista rikollisuudesta mistä Vastarinta myös oli näköjään myös uutisoinnut.
_______________
YLE Areenaan linkki, mistä sarjaa voi katsoa. Ainakin ekan, jos ei ole ollut tietoinen:
https://areena.yle.fi/1-50506966
_______________
Tokihan he ovat (j-sana) närkästyneitä, koska rikollisia heistä ei löydy.
https://www.vastarinta.com/juutalaisvastaisuudesta-syytetty-tv-sarja-alkaa-ylella/
(Kunnioittakaa lehden tekijää, älkääkä natseilko täällä)
_______________
IMBd linkki:
https://www.imdb.com/title/tt6271042/
________________
Ohjelma on siis kuin ”Borgiat – Maan ja Taivaan Valtiaat”, paitsi kertoo eri suurrikollisuuden aspekteista.

KJ
KJ
3.6.2020 23:40
Vastaa...  KJ

Kiitos kun tää julkaistiin.
On ollut mielenkiintoisia uutisia juurikin rikollisuudesta, mikä on maailmanlaajuista ja olen sun kaa [Paavon] kanssa samaa mieltä ollut monista asioista. Eli kun Ruotsissa tappelevat jengit, ei ne kaikki ole moniosaajia – eli hiekkoja tai rullia. Entisestä Jugoslaviastahan on Ruotsin alamaailma koostunut pitkälti (normaalien jengien lisäksi) nyt myös kotoperäisten ja etnisten – kuten Satudarran kanssa. ST on Suomessa jo ja sen voi todeta jengikartoilta.
Erittäin iso bisnes on ihmissalakuljetus ja impostorit, ketkä ovat valmiina kuolemaan klaaniensa vuoksi. Ja allahin sekopäisen jumalolennon.
Olisi mielenkiintoista tietää lisää näistä Tanskassa ja Ruotsissa toimivista jengeistä. Myös helvetin mielenkiintoista olisi tietää miksi kätevä poliisiorganisaatiomme päätti jättää UB:n ja BA:n nimiä julkistamasta, vaikka ainakin jostain nimiä löytyy.
Onnea voittoon PT-media.

Anonymous
Anonymous
3.6.2020 22:38

Punaisten fasistiHUORIEN palvomat marttyyrit ne näyttävät järjestään olevan narkkareita.Tulee mieleen eräskin asema-aukion taannoinen liimaa imppaava ali-ihminen…Muutoin EI suuremmin kiinnosta enää vittuakaan noiden kommarihuorien ja heidän lemmikkiensä touhut ja lässytykset koska he ymmärtävät vain väkivaltaa kuten ISIS-syöpäläisten loputon paapominen erinomaisesti osoittaa joten heidän kanssaan on kommunikoitava sillä AINOALLA tavalla jota he ymmärtävät.

this suomi is sairas jonkun takia
this suomi is sairas jonkun takia
3.6.2020 22:51

koska polisin kanssa ei olla tekemisissä
ainakaan suomessa käsiraudoitettuna massa
jos siihen ei ole painaavaa syytä
Anteeksi junes Lokka oulun mamujen pedoflia tapauksen paljastaja
tämä ei koske sinua koska edustat väärää poliitista akedaa
et välttämättä poliisien mielestä vaan poliisin esimiehen eli sisäminusteriön mielestä
hmm jaa ketkäs siellä nyt on vihreät
ehkä mari ohisalo on kirjoitanut tuon iltalehden lööpin
ja tai saanut Sorokselta rahaa joka on päätynyt iltalehden mustan huumekaupiaan taskuun
joka virkaa
3000 ihmistä vaati Helsingin Senaatintorilla oikeutta
George Floydille: ”Se olisin voinut olla minä”
paikalle tullut afrikkalaistaustainen Olusola Onabanjo kertoi.
katsitaan 6 kk päästä onko Olusola Onabanjo vapalla jalalla
jos mietii oltalehden entisiä mamu lemmikeitä harva heistä on siis vapaana
he lusivat talourikoksita ta pedofiliasta kakkua
se on aika absurdia että iltalehden mamu lemmikistä nyky pedofiilista riklisesta
piti tulla suomeen poliisi
en tajua noita 3000 tuhatta ihmistä heidän on pakko olla jotenkin aivopestyjä jossain
ehkä jo suomen peruskoulussa SDP n sosialismi projetissa
miten joku suomalainen valkoinen tavis voi samaistua amerikalaiseen rikollis narkariin
tuolla tavoin korona rajoitukset hanurisaan mutta nyt sitäkään ei kukaan itke misään
antaa van levitä
ravintolat konkursissa rajoitusten takia
mutta aina 3000 ihmistä voi henkailla iholla kun kyse tälläisistä
suomen hallituksenkin akenda asoista
ja jaella taas nuhtetita omillensa
this suomi is sick place

Terhomatti Hämeenkorpi
Terhomatti Hämeenkorpi
3.6.2020 22:58

Tämä oli Patelta asiallinen kommentti, mitä olen tuon typerän floydin tiimoilta lukenut. Paskaläjä sai mitä oli hakenut. Ja nyt paskaläjät ympäri mailmaa ovat niin ” pöyristyksissä”, että…! Hohhoijaa. Trump – pidä kurssi suorana!

Meni överiksi ?
Meni överiksi ?
3.6.2020 23:14

Onhan tämä saanut tosiaan aikamoiset mittasuhteet koko tapahtuma. Ihan 3000 oli Helsingissäkin ollut mieltään osoittamassa. Onkohan mennyt jo överiksi ja vielä vähän siitä överiksi.

Black Actions Don't Matter
Black Actions Don't Matter
3.6.2020 23:23
Vastaa...  Meni överiksi ?

Noooh, eihän itä-helsingin ruskeat ihmeet ole vielä edes käyneet ns. anti-rasismi shoppailemassa.

Lennä vapaana musta enkeli pieni
Lennä vapaana musta enkeli pieni
3.6.2020 23:21

Olen myöskin satavarma että Floyd kirjoitti mielellään syvällisiä runoja sekä haaveili urasta YK:ssa humanitaarisen avustajan roolissa. Floyd oli rauhaa rakastava mies joka piti gospelmusiikista ja auttoi aina naapureitaan päivän pienissä askareissa.

this suomi is sairas jonkun takia
this suomi is sairas jonkun takia
3.6.2020 23:23

Miten helvetissä helsingin kapunki on antanut luvan tuolaiselle massa tapahtumalle
tämän koronan keskellä
nuo idiootit ovat muiden hengellä leikkiöitä välinpitämätömiä kusipäitä
olisikö syy heissä varsinkin hänessa vuoden pakolainen nykyinen
Nasima Razmyar on Helsingin kulttuurin ja vapaa-ajan toimialasta vastaava apulaispormestari. Hän toimii kulttuuri- ja vapaa-aikalautakunnan puheenjohtajana ja on kaupunginhallituksen jäsen.
Valta naisistuu vahvasti, sillä johtoviisikon ainoa mies on pormestari Jan Vapaavuori (kok.).
Muut neljä ovat naisia. Lisäksi Tuuli Kousa
) (vihr.) valitaan valtuuston puheenjohtajaksi illan kokouksessa.
Tänään keskiviikkona valittavat Helsingin uudet apulaispormestarit:
Anni Sinnemäki (vas.), Pia Pakarinen, Sanna Vesikansa ja Nasima Razmyar.
Kuvasta puuttuu Jan Vapaavuori.
mietikää näitä vihreitä muiden ihmisten teveydellä leikkivillä SDP Nasima Razmyar
. Anni Sinnemäki (vas.),
KOKO SUOMEN VALTIO ON FEMINISTI VASUREIUDEN HALUSSA

Janis Petke
Janis Petke
3.6.2020 23:23

kaikki keinot ovat luvallisia kaaoksen saamiseksi

Olen mykkä taas kerran SDP
Olen mykkä taas kerran SDP
3.6.2020 23:29

SDP Nasima Razmyar on Helsingin kulttuurin ja vapaa-ajan toimialasta vastaava apulaispormestari. Hän toimii kulttuuri- ja vapaa-aikalautakunnan puheenjohtajana ja on kaupunginhallituksen jäsen.
eli 3000 korona rajoituksita piitamationta idiootia saa riehua vuoden mamun siunauksella
ravintolassa saa olla 5 ihmistä
MIETIKÄÄ TÄTÄ POLIITISTA YHTÄLÖÄ
Nasima Razmyar on Helsingin kulttuurin ja vapaa-ajan toimialasta vastaava apulaispormestari.
3000 ihmistä vaati Helsingin Senaatintorilla oikeutta
George Floydille: ”Se olisin voinut olla minä”
paikalle tullut afrikkalaistaustainen Olusola Onabanjo kertoi.

Fatwantarkistaja
Fatwantarkistaja
4.6.2020 05:16

Bombanjambo siis on narkkari taparikollinen, joka uhkaa syntymätöntä lasta ladatulla aseella (omien sanojensa mukaan). Olettaako hän myös kaupunkien Suomessa palavan, mikäli häntä koetetaan estää? Luultavasti, sillä samaistuu kuolleeseen retkuun niin vahvasti.
Kysynkin: Mitä hittoa me teemme noilla mustilla kilipäillä, kun on omiakin?

?
?
3.6.2020 23:30

CRIMINAL LIVES MATTER!

Olen mykkä taas kerran SDP
Olen mykkä taas kerran SDP
3.6.2020 23:46

Siis tämä suomen toiminta TÄMÄN BLACK LIFE MASSA TAPAHTUMAN SALLIMINEN
on näiden helsingin päätäjä viher vasureiden naisten poliitista aktivisismia
he ovat näytäneet korona rajoituksile persettä
sen oman poliitisen kuransa leviätämisen
se on tärkeäpää kuin ihmisten terveys
eli paapoa usassa kuolutta rikollista
500 000 tuhanen muun ihmisen terveydellä leikkien
katsokaa tämä niin ymmärätte taman hesan
VIHREIDEN SDP KOKOOMUS pormestareiden POLIITISEN typeryyden paremmin
NYC Police Chief blasts Cuomo’s comments on NYPD as ’disgraceful
https://www.youtube.com/watch?v=3ZHhrJTQA6c

Eiköööö
Eiköööö
4.6.2020 04:04

Mitä, eikö kaveri ollutkaan runoja väsäävä ujo hiljainen kohtelias lauluntekijä ja joka tervehti aina iloisesti vastaan tullessa niissä kuulusissa rappusissa.

Fatwantarkistaja
Fatwantarkistaja
4.6.2020 05:21
Vastaa...  Eiköööö

Eikä tainnut ihanasti olla Kelaa räjäyttämässä, saati lämpimästi uunittamassa jutkuja. Jos valkoisen miehen potkiminen on rasismia, nyt mentiin jo valkofasismiin niin vahvasti, että koko yhteiskunta on tuhottava, ellei ole mustan omaisuutta.

Los6666
Los6666
4.6.2020 05:31

white lives matter 🤘

Patriootti
Patriootti
4.6.2020 06:11
polpo
polpo
4.6.2020 07:10

”pikkurikollinen” ? Jätkä istuu mm. 5 vuotta linnassa. Todennäköisesti päässyt demarikaupungissa puolikkaalla tuomiolla.

Juha
Juha
4.6.2020 07:34

Harva ymmärtää että nämä mielenosoitus/mellakat ovat järjestettyjä.. taustalla toimii raha- ja korporaatioeliitin filantrofiset piirit.. Esim blmn taustalla vaikuttavat Ford Foundation, Rockefeller Foundation ja Open Society Foundation..
Nämä mellakoijat ja paskamedian vasemmistotoimittelijat ovat vain hyödyllisiä idiootteja jotka toteuttavat niille annettua tehtävää.
http://www.alt-market.com/index.php/articles/4241-civil-unrest-is-inevitable-heres-how-it-will-be-exploited-to-bring-in-tyranny
Tässä saa hyvät naurut kuinka idiootteja kommunistit ovat.. palvelevat raha- ja korporaatioeliittiä.. heh heh

Unohdit mainita että...
Unohdit mainita että...
4.6.2020 09:35
Vastaa...  Juha

Open Society Foundation on Soroksen perustama.

Fasisteja ollaan
Fasisteja ollaan
5.6.2020 07:42

Henry Ford pyörii haudassaan, kun näkee mihin FORD-säätiö nykyisin panostaa.

Anonymous
Anonymous
5.6.2020 05:59

Poliisin toiminta oli täysin ylimitoitettua ja aiheutti vähintään välillisesti (uusimpien ruumiinavausten mukaan kokonaan) Floydin kuoleman.
Ja näitä jenkkien poliisilla riittää ja siihen tulee puuttua.
Kyseiselläkin poliisilla lukuisia valituksoa kontollaan, tämä taiai unohtua vahingossa jutusta.
Poliisien toimintaa ja vainoharhaisuutta jenkeissä voisi myös helpottaa se, että joka jepellä ei olisi löysän aseenkantopolitiikan vuoksi potentiaalisesti asetta.
Sen sijaan valkoisten nöyristely mellakoitsijoiden edesssä on kuvottavaa.

Anonymous
Anonymous
5.6.2020 06:55
Vastaa...  Anonymous

Vai että veisit poliisilta aseet.
Tuo tapaus ei ole piisin syy, vai pitäsikö vaarallisia rikollisi köhestyä poliisin housut nilkoissa ja rukoilla polvillaan että ”tulistiko laitokselle jos mitenkään joutaisit”.
Tänä vuonna värilliset rikolliset on amoumalla tappaneet lhes 30 poliisia, mites luulet käyvän jos ei poliisilla olisi edes aseita suojanaan?
Miksi yleensä vedit tähän aseet mukaan, ei värillistä ammuttu, haiskahdat vihertävältä.

Anonymous
Anonymous
5.6.2020 18:37
Vastaa...  Anonymous

Luepas teksti uudestaan ennen kuin suu vaahdossa arvailet mitä olen sanonut.

Anonymous
Anonymous
8.6.2020 20:15
Vastaa...  Anonymous

Tehdään ruumiinavauksia niin kauan kuin CNN on tyytyväinen.

Ei mulla muuta
Ei mulla muuta
8.6.2020 20:13

HENNEPIN COUNTY MEDICAL EXAMINER’S OFFICE AUTOPSY REPORT
DECEASED: George Floyd aka Floyd Perry SEX: M AGE: 46
III. No life-threatening injuries identified
VI. Toxicology (see attached report for full details; testing
performed on antemortem blood specimens collected 5/25/20 at
9:00 p.m. at HHC and on postmortem urine)
A. Blood drug and novel psychoactive substances screens:
1. Fentanyl 11 ng/mL
2. Norfentanyl 5.6 ng/mL
3. 4-ANPP 0.65 ng/mL
4. Methamphetamine 19 ng/mL
5. 11-Hydroxy Delta-9 THC 1.2 ng/mL;
Delta-9 Carboxy THC 42 ng/mL; Delta-9 THC 2.9 ng/mL
6. Cotinine positive
7. Caffeine positive
B. Blood volatiles: negative for ethanol, methanol,
isopropanol, or acetone
C. Urine drug screen: presumptive positive for cannabinoids,
amphetamines, and fentanyl/metabolite
D. Urine drug screen confirmation: morphine (free) 86 ng/mL
https://www.hennepin.us/-/media/hennepinus/residents/public-safety/documents/Autopsy_2020-3700_Floyd.pdf?fbclid=IwAR1WjDt4c3EfqM8GKP_xx7GsTpKv52ugKKyx13CrLbL4GjmXHzy5nzisY6k