Mustat mellakoivat Tukholman keskustassa, poliisi antoi kaasua

Kun muutama naispoliisi polvistui mustien edessä niin toisaalla Tukholman keskustassa poliisi suihkutti mellakoitsijoiden päälle kyynelkaasua ja käytti ruotsalaisittain erittäin kovaa voimaa.

Alla olevat kaksi ensimmäistä filmi tulevat mahdollisesti Kungsträgårdenin metron sisäänkäynnistä. Ensimmäisessä filmissä metelöivät uusruotsalaiset yrittävät tunkeutua metroon tai ovat muuten vaan kokoontuneet mölisemään Black Lives Matter-kylttien kanssa. Seuraavassa filmissä tilanne on muuttunut ja paikalle on saapunut kymmeniä mellakkapoliiseja, jotka suihkuttavat kyynelkaasua mustien kasvoille.
 
[wpvideo x6SRBvPJ]  
[wpvideo OPKO345P]  
 
Seuraava filmi tulee Sergelin torin alhaalta T-Centralin sisäänkäynniltä, ns. Plattanilta. Täälläkin poliisi toimii todella kovakouraisesti. Poliiseilla on mellakkavarustus ja kaikilla kyynelkaasupullot tanassa.
[wpvideo RfemDTfo]  
Aivan satavarmasti en tiedä miksi poliisi toimii näin kovakouraisesti. Yleisesti ollaan sanottu, että poliisi pyrki yksinkertaisesti hajoittamaan väkijoukkoja, jotka rikkoivat kokoontumisrajoutuksia.
Pt-median uusruotsalainen asiantuntija arvioi tilanteen johtavan Tukholmassa mellakoihin viikonlopun aikana. Hänen mukaansa uustukholmalaisten mustien keskuudessa halutaan ”hyvitystä”. Kirjoitan tästä huomenna lisää, kunhan perehdyn asiaan tarkemmin.

Subscribe
Notify of
29 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Kilttimies
3.6.2020 23:34

Nuo pätkät lämmittäisivät mieltä, jos ruotsin poliisi ihan todella noin normaalisti toimisi, nuohan ovat kuin Äiti Venäjän miliisit konsanaan! Pelkään kyllä pahoin, että poliisin tarkoitus on ainoastaan provosoida kunniakansalaiset karkeloimaan todella.

V.Putin
3.6.2020 23:54
Vastaa...  Kilttimies

Provosoidahan tässä kovasti yritetään.

Sturm
3.6.2020 23:50

Komukoita on kyllä helppo provosoida. Tajukangas itsekkin paljasti fantasiansa tappaa upseereita kun vähän raapi komukkaa pintaa syvemmältä. 🙂 No Paavo: tekisikö mieli lähteä lahtaamaan poliiseja palkkioksi tästä kovakouraisuudesta. (L. juoksuttamisesta pentuja pitkin asematunneleita)

Eikka
3.6.2020 23:58

Siinä loukattiin palleroisten rispectiä valkoisen ylivallan edustajien/suojelijoiden toimesta! Nyt heti muumimammat ja muut kätilöt puhaltamaan pipit pois. Laumakäyttäytymisen perusteella vanhat PISA tulokset olivat ehkä jopa yliarvioituja.

Minä
4.6.2020 11:42
Vastaa...  Eikka

Odottivat saavansa poliisilta taas pizzaa, mutta tulikin kyynelkaasua. On niin väärin.

Surkeaa
4.6.2020 00:36

No ohhohh. Nyt aletaan päästä asiaan. Tähän asti ollaan vain verrytelty. Huonolta näyttää Pohjoismaiden tulevaisuus, esimakua uudesta normaalista. Silti lisää tuodaan, lisää tuodaan. Miksi haluamme tuhota kotimme? Minne sitten lähdetään.

Miten niin lähdetään
4.6.2020 09:40
Vastaa...  Surkeaa

En aio lähteä minnekään, rasisti saavat lähteä takaisin kotimaihinsa.

Kysyjä
4.6.2020 02:03

Tuleeko Ruotsi päättymään shitlandstaniksi niin että
pikkuhiljaa kaikki kantikset muuttaa muihin maihin ja uusruotsalaiset
jää ruotsiin vai mitenkä se islamilainen valtio tulee toteutumaan?

Fatwantarkistaja
4.6.2020 06:03

Olipa kiva katsoa, kun sodanlietsojat kerrankin saavat kyytiä. Piti toistaa moneen kertaan filmit. Kyllä sielläkin muutama mies vielä löytyy nakkelemaan joutoväkeä jopa vaikka pakkopalautuskoneeseen saakka. Niitä tarttee vaan käskeä. Tilaan tätä lisää, kiitos etukäteen.

toni lajos
4.6.2020 07:54

Samoin on tilanne meillä ja koko euroopassa, miten voi olla mahdollista, että hyvin asiansa hoitanut ja ylväs maanosa murennetaan ja vallataan terroristien haltuun ilman laukaustakaan? Aikoja ennen ryysyläisten valloitusretkeä haikaillaan joissakin maissa paluuta entiseen, jopa päämiehet ja pääministerit ovat ryhtyneet jämäkästi toimiin joiden tarkoitus on pysäyttää hulluus ja palauttaa oma maa sen omille kansalaisille…mitä ihmettä tapahtuu meidän ” tuulenpesien ” keskuudessa, tuomitaan jyrkästi ja vaaditaan rangaistuksia näitä maita kohtaan.

V.Putin
4.6.2020 13:01
Vastaa...  toni lajos

Minäpä tiedän miten se on mahdollista. Hähähähähää.

Mä en polvistuis
4.6.2020 08:07

On noi tyhmiä kun polvistuvat moisen ap1nalauman edessä.

Anonymous
4.6.2020 08:29

Kyllä.
Poliisit ei pahempaa voi ikinä tehdäkään kun alistua islamilaisten terroristien edessä,antoivat kyllä sellaisen viestin läpsyille polvistuessaan, että voi hllvetti.

Arvostus kasvoi
4.6.2020 18:11
Vastaa...  Anonymous

Lopputilin paikka ämmällä

Historix
4.6.2020 08:59

USA:n mellakoista tulee kuvamateriaalia, jossa roskajoukko potkii ja vetää virkapukuisia poliiseja pitkin katua. Eräältä poliisilta on rytäkässä lähtenyt paita päältä. Roskajoukko on vallannut , tuhonnut ja polttanut poliisiasemia poliisien paetessa autoillaan. Mitä luulette tämän vaikuttavan kansalaisten poliisien kunnioitukseen, entä poliisien asenteisiin jatkossa?
Sitten on nämä ruotsalaiset (nais)poliisit. Voi minkä tekivät, tosin on jenkeissä myös miespoliisit kameroiden kuvatessa polvistuneet roskajoukon edessä. Mitä tälläisillä poliiseilla enää on virkaa? Ovat häpeäksi ammattikunnalleen! Tämän siitä sai kun feminismi ja vasemmistolaiset saivat otteen länsimaisista yhteiskunnista: hajoamme sisältäpäin ja seurauksena on todennäköisesti verilöylyjä. Kuka sitten on antavana ja kuka saavana osapuolena? Katsokaa ympärillenne ja ymmärtäkää näkemänne…

Reijo Hytönen
4.6.2020 09:01

Oli miten oli, mutta olen olut jo kauan sitä mieltä, että jenkeissä on poliisissa paljon mätää. Kyllä siellä kuolee valkoisia ja mustia ja vaikka minkä värisiä kun nämä hermoheikot pelkäävät maaniset poliisit pääsevät paikalle. Ei saisi yleistää mutta minulla ei heru minkäänlaista arvostusta.
Se yksikin video, jossa konttaava mies pumpataan lyijyä täyteen kun yritti nostaa housujaan. Oli muuten valkoinen.

Facts don't matter
4.6.2020 10:04
Vastaa...  Reijo Hytönen

Ei tässä ole lainkaan kyse mistään poliisiväkivallasta. Yhtäkään näistä riehujista ei kiinnosta ne tapaukset joissa poliisi on ampunut valkoista ja vielä vähemmän niitä kiinnostaa mustien jengiläisten lähes päivittäin tapahtuvat murhat. Niistä ei ole ikinä meteliä pidetty.
Tässä on kyse vain vasemmiston ja niiden liittolaisten (mustat ja sateenkaariväki) vallankaappausyrityksestä ja siihen vain odoteltiin sopivaa sytykettä jotta se saatiin kunnolla käyntiin. Tavoitteena on Trumpin ja kaikkien valkoisten ”oikeistolaisten” tuhoaminen keinolla millä hyvänsä.

Polvistujille potku perseeseen
4.6.2020 09:07

Polvistujapoliiseille pitää antaa potkut virkavirheestä. Poliisin tehtävä on kansan suojeleminen eikä nöyryyttäminen. Hävetä saa tuollaisia typeriä akkoja!
Poliisin pitää muistaa kuka on heidän työnantajansa: kansa. Kansa maksaa heidän palkkansa.

Peppar, peppar!
4.6.2020 09:14

Ei tuo ole kyynelkaasua vaan pippurisumutetta, sama teho kuitenkin.
Ei ihme että poliiseja on alkanut ky*piä demonisointi ja jatkuva lässyttäminen. He tekevät v*maista työtä pienellä palkalla ihmiskunnan pohjasakan keskellä.

Chiliä bileisiin
4.6.2020 09:45
Vastaa...  Peppar, peppar!

Pippuri on tehokkaampaa kunhan on kunnon synteettistä kapsaisiinia, polttaa pirusti ja henkeen vedettynä tyrmää, heikkokuntoinen voi jopa kuolla.

Anonymous
4.6.2020 13:05

Polvistujapolpo haluaa itsekin osallistua mustanappulointi talkoisiin. Huhtalat ja taposet hop hop. Pylly pystöön.

Arvostus kasvoi
4.6.2020 09:43

Arvostukseni ruotsalaista miestä kohtaan nousi videoiden ansiosta, pitää hieman vetää sanoja takaisin.
Ovat he sittenkin miehiä, kun rasistit alkoivat vaatia sotaa valkoisia vastaan, saivat kyytiä kun itse kerjäsivät.

Sami
4.6.2020 22:35
Vastaa...  Arvostus kasvoi

Niinkö luulet? Nyt ollaan vain siirrytty uudelle tasolle kommunistihallinnon vallan kasvattamisessa. Kommunismi markkinointiin ja kusetettiin idiooteille tasa-arvona, mutta nyt ollaan siirrytty totuus aiheeseen, jossa hyödylliset idiootin laitetaan kuriin ja tehdään selväksi ettei koskaan ollut tarkoituskaan jakaa veronmaksajien rahoja muille kuin vain yksin kommunisti eliitille. Idiootit pääsevät eroon palkastaan kommunistieliitin elättämiseksi, no, -hyvähän se on. Onnea matkaajille

sepi
4.6.2020 10:31

Nyt nousi ruotsin poliisi, meikäläisen arvoasteikolla, 10pistettä ja papukaija merkki! olen toki joutunut aikoinaan maistamaan puista pamppua auottua päätäni, eli homottelin, slussenilla aikoinaan, kännipäissäni, mutta katsoin tämän aivan oikeutetuksi, työtapaturma, raudat valitettvasti olivat todella tiukalla, mut enivei, oppia ikä kaikki. Tuon tapauksen jälkeen en ole homotellut heitä, aamupalankin sain, kiitos ja kumarrus.

Sami
4.6.2020 22:37
Vastaa...  sepi

Se aamupala oli jo etukäteen sinun maksamasi. #verot

Anonymous
4.6.2020 17:34

Lisää tälläistä matskua poliisilta.
Jos kehari tai katugänstä heiluu magnumilla niin silloin pitäs asetta käyttääkin.
Kuvitelkaa jos poliisi joutuis valkosta lippua liehuttaa gängstöille ja kysymään hellävaraisesti tuletko poliisiasemalle niin mitä siitä syntys sen jälkeen.
Raivokohtaus jäi saamatta ja tärinät hiki mukaanlukien.

poliisi juoni
4.6.2020 20:48

Nais poliisi polvistuu, mies poliisi toimii, taitaa kamelikuskeille mennä paremmin jakeluun.

Juippi
5.6.2020 10:35

Tais olla ihan vaan ruottalaisia vihervasemmistolaisia pikkutyttöjä, eikä mitään uusruottalaisia mustia.