Perjantaipaatos: Rikollisen mustan takia tuhotaan paikkoja, mutta kiltin vammaisen valkoisen nuorukaisen kuolema ei kiinnosta ketään

FSDFSD

George Floydin kuoleman takia on hyvä tehdä joitakin rinnastuksia. Ei ehkä vastaaviin tapauksiin, sillä Pohjolassahan on hyvin vähän todellista poliisiväkivaltaa. Poliisi toimii lähinnä ääritilanteissa ja niissäkin asiakkaalle annetaan mieluusti harmitonta, mutta lamauttavaa sähköä.

Mitä tapahtui kun satakuntalainen teinityttö raiskattiin ja poltettiin elävältä afgaanipakolaisen toimesta? Entä mitä tapahtui kun toinen porilainen nainen kirjaimellisesti halal-teurastettiin irakilaisen kaulankatkojan toimesta? Tai mitä tapahtui kun somalialainen sotapakolainen tappoi ja raiskasi teinitytön? Muistaako kukaan mitä tapahtui kun Marokosta tullut sotapakolainen puukotteli Turun torilla ihmisiä?
Ei tapahtunut mitään. Ei ollut mielenosoituksia eikä mellakoita. Ei pidetty white lives matter-tapahtumia.
Mitä tapahtui kun Otamäellä murhattiin sotapakolaisten toimesta suomalainen mies? Pari-kolmekymmentä ihmistä kokoontui Otanmäelle pitämään pienimuotoista muistotilaisuutta. Tästä seurasi se, että mm. rasisminvastustelijat huusivat naamat punaisina, miten rasistit käyttävät verityötä hyväkseen. Valtamedia sössötti typeriä juttuja äärioikeiston noususta eikä media, eikä rasisminvastustelijat millään tavalla huomioineet sitä, että irakiaanot olivat tappaneet miehen.
Mitä on tapahtunut Ruotsissa niiden satojen murhattujen ja raiskattujen ihmisten takia? Joissa tekijöinä on ollut sen seitsemää kehitysmaista tullutta sota- ja vaikka minkälaista pakolaista? Ollaanko pidetty suuria mielenosoituksia ja huudettu white lives matteria? Ollaanko laitettu kaupunginosia paskaksi ja tuhottu toisten tavallisten ihmisten omaisuutta?
Mitä muuten tapahtui, kun keväällä murhatun Tommy Lindhin muistoksi pidettiin pienimuotoinen muistotilaisuus Härnösandin kylänraitilla? Lindh siis murhattiin afrikkalaisen sotapakolaisen toimesta. Valtamedia on sössöttänyt päivät pitkät natsien kokoontumisesta ja ruotsalainen äärivasemmistolainen rasisminvastusteluryhmä Expo on kuvannut tilaisuuteen osallistuneita ihmisiä ja pyrkinyt selvittämään heidän henkilötietojaan. Kun jonkun henkilöllisyys saadaan selville niin henkilön mahdolliselle työnantajalle soitetaan puhelu, jossa kerrotaan työntekijän olevan rasistinatsi. Sen jälkeen työnantaja saa vaihtoehdon: joko antaa natsirasistille potkut tai firma joutuu kuseen.

er
Eric Torellin takia ei tuhottu puolta kaupunkia.
 

Tapaus Eric Torell

Ainoa George Floydiin verrattava tapaus on Ruotsissa Tukholmassa sattunut onneton tapahtuma, jossa poliisi ampui kuoliaaksi kehitysvammaisen 20-vuotiaan Eric Torellin. Torell oli harmiton nuorukainen, joka kärsi downin syndroomasta ja oli vaikeasti autistinen. Elokuun 2. päivän aamulla vuonna 2018 Eric oli karannut kotoaan. Hän oli ottanut mukaansa leikkipyssyn. Sellaisen muovisen pikkulasten pyssyn.
Tilanne ajautui siihen, että muutama ihminen oli soitellut poliisiin aseen kanssa pyörivästä omituisesti käyttäytyvästä henkilöstä. Eric käyttäytyi tietenkin ”omituisesti”, koska hän nyt sattui olemaan kehitysvammainen ja jokainen ihminen näki jo Ericin ulkonäöstä, että hänellä on downin syndrooma. Paikalle Tukholman keskustaan saapui pari partiota. Poliisi käskytti Ericiä, joka vastasi käskytykseen osoittamalla poliiseja leikkiaseellaan.
Tässä tilanteessa poliisi arvioi tilanteen sen verran uhkaavaksi, että ampui 25 laukausta. Poliisi siis laittoi kirjaimellisesti sodan pystyyn. Ericiin osui kolme luotia, joista kaksi selkään. Hän kuoli heti.
Asia eteni oikeuteen, mutta kaikki kolme poliisia vapautettiin syytteistä.
Järjestettiinkö Eric Torellin takia massiivisia mielenosoituksia poliisin järjettömän ylireagoinnin takia? Potkittiinko tukholmalaisia lähiöitä paskaksi mielenosoituksena Ericin ampumisen takia?
Ei tietenkään. Ketä kiinnostaa joku autistinen valkoinen nuorukainen. Pitää olla musta neekeri, joka saa sympatiaa. Musta, joka kuolee piriövereihin, sitä ennen tapeltuaan poliisin kanssa. Ja aikaisemmin istunut linnassa mm. raskaana olleen naisen ryöstöstä.
 

Subscribe
Notify of
guest
45 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Juha

Kyllähän nämä tapahtumat viimeistään täytyisi tervejärkiselle ihmiselle osoittaa kuinka sairas maa Suomi on.. ja sairaammaksi muuttuu. Yksittäisen ihmisen kannattaa varautua tulevaan kaaokseen ja epäjärjestykseen asianmukaisin keinoin. Itsenäisyyden alkuaikoina juuri Suojeluskunnat toteuttivat väestön suojelua ja järjestyksenpitoa.. kun virkavalta ei siihen pystynyt. Vastaavankaltaiselle Suojeluskunta-järjestölle olisi nyt sadan vuoden kuluttua taas tarvetta terrorin lisääntyessä.

Juha

Ruotsin poliisit ovat täysiä ämmiä näiden ei-valkoisten edessä.
https://samnytt.se/polismyndigheten-om-knabojd-polis-vi-star-bakom-manskliga-rattigheter/

On nää sairaita - niin sairaita

Samaahan nöyristelyä harrasti Suomen pollarit. Todella säälittäviä. Varmaan olivat polvillaan jo ennen koko pikku miekkarin alkua.
Mitä ne sitten tekee, kun matut rupee tulevaisuudessa oikeen tosissaan riehumaan? Suomen poliisi varmaan rupee sitten ampumaan suomalaisia.

T

Dhimmi osoittaa kiltisti alistumistaan vahvemmalle väestölle, jota Frankfurtin koulu ei ole pilannut.

Ströbelin palikka

Ämmö se on Taponenkin, muka poliisi, ja vitut. Tulis vastaan niin taas olisi sairaslomalla. Se on vain paskajöli seinällä, ei edes aito ripuli, ainoastaan paskajälki!

Kaikki mielenosoitukset kiellettävä

Eikö pikemmin ole niin, että rasismia on mustan miehen nostaminen tikunnokkaan ja käyttäminen keppihevosena oman agendansa ajamiseen? Mikä se agenda ikinä onkaan, tuosta ei äy ilmi muuta kuin valtavat tuhoamismellakat tarkoituksena tuhota mahdollisimman paljon. Aika tyhmä täytyy olla, kun julkista infraa hajotetaan tai yksityistä, sillä kustannukset ovat valtiolle valtavat=pois sosiaaliturvasta eli oikeasti heikoimmathan siinä kärsii, tuskin mellakoitsijat, jotka ovat enemmän tai vähemmän rikollista ainesta.
Kaduille mellakkakeskuksiin outoihin paikkoihin ilmestyneet tiilikasat kertovat, että joku rahoittaa ja tarkoituksella aiheuttaa tuhoja. Ne, joiden ÄÖ on matala ovat manipuloitavissa, ostettavissa pikkurahalla riehumaan.

rtellinen

Tässäpä lyhykäisyydessään näkyy syy ns. oikeiston tappiolle ja vasemmiston voittokululle.
Siinä missä vasemmistolle oma ideologia, aktivismi ja sen menestys on henki ja elämä. Koko elämää ohjaava johtotähti.
Niin ei vasemmistolaiselle porukalle riittää se, että saisi vain elää rauhassa.
Kyseessä ei edes ole mikään ”oikeistolainen”ideologia vaan halu elää normielämää ja antaa muidenkin elää samanlaista elämää ilman, että tulisi edes mieleen tunkeaa paskaa vasemmistolaiseen tyyliin muiden kurkkuun.

Saab Pöytä ja Kaab

Muistan tuon Torellin keissin, ihmettelin jo silloin tuota yliampuvaa voimankäyttöä ja epäpätevyyttä.
Jokainen poliisi ampui keskimäärin 8,33 laukausta ja osui yhden kerran.
Ensinnäkin, käsittämätön määrä laukauksia ja todella huono tarkkuus, jos vertaa suomessa tapahtuviin ammuntoihin poliisin toimesta, niin usein ammutaan 1-3 laukausta joista 1-2 osuu.
Melkoista panikointia ruotsin poliisin toimesta, taikka olisiko epäpätevyyden syynä joku positiivinen syrjintä tai alennetut osaamisvaatimukset sekä huono aseenkäyttötaito. Ruotsissahan poliisit eivät juuri ole armeijaa käyneet, toisin kuin suomessa.
Siitä leikkiaseesta oli vielä kuva jossain silloin, ja mietin että täytyy olla kyllä täysin säkkipimeää tai todella puolisokea henkilö jos ei sitä tunnista leluksi. 1 poliisi jos olisi ollut niin voisi kuvitella että on ollut joku vammaisia vihaava ja sen takia ampui, mutta kolme niin kyllä hämäästyttää koko tapaus, edelleen.

Patriootti

Marco theeeee Wit on kunnostautunut miekkareissa ja poliisien pamputtamisessa, ööö, eiku ketäs sitä aina pamputettiin ja vietiinkään jalat ojossa sinne sun tänne… XD

MIIELIPIDE LIBERALI VASURUDEN DEMOKRATIA KÄSITYKSESTÄ

Joku palvoo ihonväriä joku burkaa
on käsitämätöntä että nuo floyd suriat eivät välitä hänen historiastaan
rikolisesta urastaan paskan vertaa
pääasia on että hän on musta
menohan on kuin jossain pohjois koreassa ihmisoikeus rikollista palvotaan
jonain enkelinä
mutta siinä on sellainen pieni yksityis kohta heidät on pakotettu palvonman häntä
tai matka maanpällä päätyy hirttosilmukaan
että selläiset vaihtoehdot näytää oikeat mielipitensa Enkelistä
siksi näiden martyyri palvonta pagganaalit hitusen huolestutavat
niitä ihmisiä jotka eivät sitä harjoita
he aidosti pelkäävät että heidät pakotetaan kumartelemaan myös
umpi rikolisia mustia martyyreitä väkivalla

Anonymous

Vasemmistolainen aate pohjautui aiemmin luokkataisteluun eli proletariaatti vs. porvaristo. Nyky-vasemmisto viis veisaa proletariaatista tai pitää oman maansa protetariaattia valkoisena synnynnäisesti etuoikeutettuna ja elintasosyyllisenä luokkana eli rinnastaa proletariaatin porvaristoon. Nyky-vasemmisto on siis korvannut yhteiskuntaluokan rodulla ja/tai etnisyydellä eli on käytännössä muuttunut (käänteiseksi) natsismiksi.

Terroistit vaativat oikeutta musta silmäisiltä tuomareilta

Black Lives Matter -liike tiedottivat torstaina haastavansa
Trumpin ja liittovaltion oikeusministeri William Barrin Lafayetten tapauksen vuoksi oikeuteen.
Suhteelisen sairas ajatelutapa
nämä tyypit loukaantuvat IS Kanssa
kun heitä syytetään muka loukaavasti terroristeiksi
kun he ensin terrorisoivat oikeasti viattomia ihmisiä
Our leaders dither as our cities burn (GRAPHIC VIDEO)2.6.2020
https://www.youtube.com/watch?v=3n5_D59lSjc

Ehkä Floyd joidenkin mielestä ansaitsi kohtalonsa tai sitten ei mutta ei minulla kyllä ole kovin korkeaa käsitystä amerikkalaisten poliisien ammattitaidosta tai metodeista. Poliisien otteet muistuttavat aika usein elokuvan judge dredd tapahtumia jossa poliisi toimii tilanteessa myös tuomarina.

Anonymous

Sinä sitten rakasta sumen ja ruotsin poliiseja jotka nuolee terroristien perseitä.
Usa:ssa poliisit on sentään vielä poliiseja.
Poliisi joka tiedetään alistuvaksi perseenuolijaksi on tuhnu pieru joka voisi hävitä kokonaan, tuollaiset poliisit kun joku maa omistaa, niin joka kuukeririkollinen vain nauraa niille.
!5 vuotta rapakon takana aikoinaan asuneena voin kyllä sanoa että kun tiedetään että poliisin kanssa ei vittuilla niin se kyllä vaikuttaa rikollisien käyttäymiseen eikä niin helposti ryöstellä kun tiedetään että lyijyä sataa.

sleepy

Hullu maailma.
Ja vasemmisto tekee kaikkensa, että menisi vielä hullummaksi. Totuudenpuhujat koitetaan hiljentää väkivalloin, uhkailemalla ja heittämällä vankilaan.

Anonymous

Se rosvo olikin virantoimituksessa.

EN tajua

on käsitämätöntä että suomen valtamedia pimtää lemmikiensä
kaiken sairaan väkivallan
Poliisimies sytytettiin tuleen Meksikon George Floyd -mielenosoituksessa [Video]
Julkaistu 05.06.2020
Poliisin väkivaltaa vastaan järjestetyssä BLM-tyyppisessä mielenosoituksessa Meksikossa moottoripyörällä ajanut poliisimies sytytettiin tuleen. Ikonina mielenosoituksille on ”Meksikon oma George Floyd”. Katso video!
ja ROISKIVAT EETERIIN NÄITÄ LÖÖPPEJÄ YKSIPUOLISESTI
Kaksi poliisia pidätettiin virantoimituksesta Buffalossa –
kaatoivat videolla 75-vuotiaan mielenosoittajan, joka joutui sairaalaan
Keskisuomalainen
Poliisimies sytytettiin tuleen Meksikon George Floyd -mielenosoituksessa [
EIKÖ HÄN POLIISI JOUTUNUT SAIRAALAAN
**Keskisuomalainen JA TEIDÄN JOURNALISTIT ***
SAIRAAN VÄKIVALLAN TAKIA
Ai niin tehän** ette kerro** koko asiasta mitään
VAAN SALAATTE POMITÄTTE SEN MIELISAIRAAN POLIITISEN AKENDANNE TAKLIA

EN tajua

Oma rehelinen mielipiteeni
valtamedian viher vasemmistolaist journalistit ovat psyykisesti sairaita kieroja ihmisiä
tai minusta he eivät ole edes ihmisiä vaan ihmis jätettä

Asian on pakko olla jotenkin noin

Samaa mieltä. Vasemmistolaisilla on ihan oikeesti todettu paljon mielisairauksia.
Mielenterveyshoitopaikkoja karsittiin merkittävästi 90 -luvulla ja nyt todellakin vaikuttaa siltä, että nämä mielisairaaloihin kuuluvat rääkkyvät kaduilla, lehdistössä ja mikä pahinta – johtavat tätä maata!!!!

Pasi T

Kaikki, jotka julkisuudessa kertovat olevansa mielenterveyskuntoutujia, ovat vasemmistoa.
Kasvissyöjillä on myös enemmän mielenterveysongelmia kuin väestöllä keskimäärin.
Suurin osa kasvissyöjistä kannattaa vasemmistoa.
Kyvyttömyys ymmärtää matematiikkaa ja syy-seuraussuhteita on myös tyypillistä vasemmistoa kannattaville.

Jarkko

Voisko joku kertoa miksi vasemmisto haluaa paskoa joka paikassa ympäri pallon oman yhteiskuntansa?Mitä vittua siinä voittaa että kauppaliikkeet tuhotaan mielenosoituksissa ja hajotetaan paikkoja?Onko se ÄO siis niin pieni että luulee semmosella touhulla asioiden korjaantuvan?
Ymmärrän että mustat tekee sitä koska niillä se on jotenkin luontaista,mutta valkoisetkin??
Eräskin,tunnetusti vasuri ”kaverini ” menneiltä ajoilta hihkui ilosta kun kuuli että poikansa oli sanonut alkavansa anarkistiksi.Tämä kaveri oli erittäin hyvä palkkaisessa valtion virassa korkeasti kouluttautuneena ja rahaa tuli että ranteet paukkui,mutta??MV!!
Onko niin että vasemmisto on siitä demokratiasta erittäin kaukana?Lähempänä ehken fasismia?
Lasken vihreät,ruotsalaiset,sekä KOK että Keskustan liberaalit samaan paskajengiin

Sattunut syy

Niitä viherpiiperötyttöjä kiinnostaa iso musta kulli. Ei se sen sivistyneempää ole.
Tajuntateollisuus on lisäksi iskostanut tyttöihimme että musta on sankari ja valkoinen pahis (katso muutama hollywood -raina jos et usko).

Anonymous

Sama tilanne oli 1920-30-luvun Saksassa. Kommarit ynnä muu äärivasemmisto riehui kaduilla, hajoitti paikkoja ja omaisuutta, hakkasi ja tappoi ihmisiä. Sittemmin tavallinen kansa (duunarit ml.) sai tarpeekseen ja äänesti valtaan puolueen, joka lupasi muutosta ja järjestystä ja jonka johdossa oli eräs kasvissyöjä… Historialla on taipumus toistua.

Respect!

Hyvä Paavo!

Juuso K

Niin, eihän se kasvissyöntiin liity. Tässäkin on sama juttu, kuin vanhassa sanonnassa ”kaikki maalarit on juoppoja, mutta kaikki juopot ei ole maalareita.”
Siis tietyn ideologian ihmiset ovat paljolti myös kasvissyöjiä, mutta kaikki kasvissyöjät eivät edusta tätä tiettyä ideologiaa.

Aappa

Olisi voinut selkärangaton taparikollinen narkki ja hörhö vähän ihmetellä, että hänestä tehdään ylikansallinen ihmisoikeustaistelun symboli ja sankari, jota kilvan kehutaan ja muraaleja maalaillaan, kun oli kuulemma niin hieno ihminen, ettei oikein edes löydy sanoja kuvailemaan. George Floyd patsashankkeita, teatterinäytöksiä ym. spektaakkeleita kehitellään jo täyttä häkää, ja rasisminvastaisen koko perheen kokoillan elokuvan ohjaa itseoikeutetusti Spike Lee, jonka luottonäyttelijälle Jasper Pääkköselle on varmasti luvassa pieni sivuosa suivaantuneena antifa-aktivistina.

Suomi Finland

Tietenkin, jos poliisiväkivalta huolettaa, niin kaikkein helpoin tapa vältellä sen uhriksi joutumista, on niinkin yksinkertainen asia kuin pidättäytyminen rikollisista puuhista. Jos tuon Georgen menneisyyttä hieman katsotaan taaksepäin, niin rötöstelyä sieltä löytyy jos jonkinlaista. Asiassa on turha vedota mihinkään ihonväriin.
Eikö muka poliisiväkivallan uhriksi joudu koskaan valkoinen mies? Varmasti joutuu.
Sitten pitäisi huolestua, jos poliisiväkivallan uhriksi voi joutua täysin nuhteettomasti elellyt kansalainen. Kriminaalien kuolemasta ei kannata kiihtyä. Olipa kyseessä sitten minkä vaan ihonvärin omaava henkilö. Jokainen kuollut kriminaali on yksi kriminaali vähemmän. Toisaalta rehtien murtomiesten tai myymälävarkaiden päätyminen pois päiviltä on kohtuutonta, mutta kunnon väkivaltahemmon (ryöstäjät/tappajat yms) kuolema on vähän niinkuin so what.

onko

Oikeus On Voittanut Taas mietikääs tämän biisin sanomaa silmä silmästä ,,,,
https://www.youtube.com/watch?v=jsrF27pfx_0

Anonymous

Amerikan pahin virhe oli alkaa roudata afrikkalaisia maahan.
Toiseksi pahin virhe oli ettei niitä lähetetty takaisin Afrikkaan orjuuden loppumisen jälkeen.
Miettikää mikä paratiisi tuo maa olisi ilman noita virheitä.

Faktat tuovat valoa

Unohdit juutalaiset, joiden tekosia on ankara verotus, sosialismi, mahdoton valtava korkovelka ja kaikenlainen moraalirappio, väkivalta ja kierous.
Rotujen sekoitus, kuten jo syntyneen lapsen abrotoiminen /New York lainsäädäntö) on vain oire Ison Rahan (juutalais-pankstereiden) hegemoniasta.
New York siirtyi täysin juutalais-pankkiirien haltuun vuoden 1975 konkurssissa. Silloin panksterit ottivat koko kaupunginhallinnon suvereeniin haltuunsa pelkästään kieltäytymällä ostamasta velkakirjoja jos eivät saa perustaa heidän rajusti yliedustamaa uutta taloushallintoelintä New Yorkin veronmaksajien varoja ”jakamaan”.

Tuumaaja

Niin, mikäpä siinä ongelma olisi jos olisikin vain pankki/rahoitus/pörssimaailma/FED heidän hallussaan. Se on hyvä kun ADL:kin on loppumaton rahahana auki propagandalle, juutalaislobby saa lain kuin lain korruptoitua läpi (viimeisin 477 laki), medialta ja hollywoodilta ei lopu rahoitus tehdä mielensä mukaista valhetta.
Mutta jos osoitat että kappas keiden käsissä koko paletti on, niin johan alkaa antisemitismisyytökset nostaa päätään, vaikka kaikki on julkista tietoa ja itse sillä vielä rehentelevät.
Sama asia koskee eurooppaa, täällä saa siitä vielä vähemmän puhua tai nostaa esille ja muutamissa maissa saa virallisesti tuomion kun osoittaa kakkapuheet nimensä mukaisiksi objektiiviselta kannalta katsoen ja dokumentteihin nojaten.

Anonymous

Punavihernatsien suojatit ja ykkösnyrkki elementissään.

Puosuvaari

Tuskin koskaan on maailmanhistoriassa nostettu huumeita käyttävän taparikollisen kuolemasta moista haloota. Lähin vertailukohta löytynee Gretan ilmastovouhotuksesta ja yhtymäkohtana näille molemmille ovat taustaorganisaatiot, jotka molemmat saavat rahoituksensa Soroksen tukemista ja/tai omistamista järjestöistä.
Journalistikoulutuksen saaneena voin vain hävetä valtamedian uutisointia molemmista ”ilmiöistä” – niin meillä kuin muuallakin.
Poliisin toimintaa en osaa arvioida, mutta järjettömältähän tuo sateenkaari-ideologia lainvartijoilla tuntuu? Miten sillä torjutaan tai vähennetään rikollisuutta?

Okkamin viikset

Sateenkaaripoliisi on ammattietiikan suhteen kompromissin tehnyt poliisi. Hän toimii ideologian, ei lain eikä oikeudenmukaisuuden pohjalta.
Vielä enemmän tämä koskee islam-uskontoa tunnustavai poliiseja – kuten myös niitä poliisivoimien johtajia jotka haluavat muslimeja poliiseiksi.
Tässä mennään metsään niin monella tapaa että hirvittää.

Sävel surullinen

Hmmm. Ei voi kuin sanoa, että Ruotsin poliisin koulutuksen taso edustaa laatua, joka vetää jopa tällaisen vanhan parkin hiljaiseksi. Surullisten sävelien kuva, paha mieli tässä tulee.

Anonymous

Tuossa faktat USAn rasismista.
Mustat harjoittaa 10x enemmän etnistä väkivaltaa valkoisia kohtaa kuin toisinpäin vaikka muodostavat vain 12% populaatiosta ja valkoiset 62%. Noiden lukujen perusteella mustat ovat yli 50 kertaa todennäköisemmin rasisteja kuin valkoiset.
https://www.conservativereview.com/news/can-incarceration-rates-racist-reflect-actual-crime-rates/

Okkamin viikset

Juuri niin.
Rasisminvastustajat ovat itsekkäitä paskoja jotka kumartavat ökyrikkaiden valtamedian propagandaa tunteakseen olevansa ”fiinejä’ ihmisiä”.
Heillä ei riitä myötätuntoa edes oman heimon kaltoin kohdeltuja kohtaan. Miksi siis luulemme sokeasti että he välittäisivät pätkääkään niistä tummemmistakaan?
Panopuuksi siiderivalaille, äidinvaiston purkautumiskohteeksi feminismin tuhoamille uus-vajakeille, ja hyödyllisiksi idiooteiksi kansanmurhaa rotusekoituksen kautta toteuttaville. Eipä suvakeista juuri muuhun ole.
Kerta kaikkiaan säälittävää sakkia.
Nyt on aika julistaa joukolla WHITE LIVES MATTERs. TOO!
Jos kansan rivit eivät ryhdistäydy, nauravat valtamedian kulisseissa meille – katso surkimuksia – ne eivät edes tajua sen vertaa että jos lukijamme vaativat valkoihoisten oikeuksia omissa kotimaissaan, on meidän kompattava jossakin määrin tai mentävä konkurssiin. Mutta eihän nen saunamakkara-tuulipuku -apinat mitään tajua – eivät ole ihmisiä.
Näin ajatellaan meistä Hesarin, Iltablaskojen, YLE:n ja muissa vastaavissa toimituksissa. Ja me vielä OSTETAAN heiltä tätä sontaa???

Tapiola

Olen suomalainen. Ei tulisi itselle edes mieleen alkaa julistamaan mitään niin itsestäänselvyyttä kuin White lives sitä sun tätä. Pitäkää se musta pahvinne ja kun eräs ammattikunta kerran kaikkinensa mukamas seisoo sen ulkovallan terroriagendan mustan pahvin takana, niin hankkikaa nyt saatana niin isot pahvit, että mahdutte sinne taakse kokonaan piiloon.
Yksi ruskea reikä pahviin, ja sieltä tiirailette kansalaisia, mm kuuluisaa Pihtiputaan mummoa, joka ei ymmärrä minkä takana seisotte. Olisiko niin, että teidän kuuluu seistä suomen kielen takana?
Oletteko te ihan pahveja Saatanan Idiootit!

Ei kaupantyhjentäjiä saa arvostella

Sanomalehti Sydsvenskan antoi välittömät potkut journalistilleen joka uskalsi kritisoida USAn mellakoitsijoita, Lamotte raportoi:
Joakim Lamotte
1 tim ·
JOURNALIST FÅR SPARKEN EFTER TWITTERDREV
I 17 år har Mats Skogkär arbetat som journalist och ledarskribent på tidningen Sydsvenskan. Men när han i onsdags skrev ett inlägg på Twitter om vänstern och upploppen i USA kom drevet som ett brev på posten.
Kändisar och andra förståsigpåare ansåg att Mats Skogkär borde få sparken från sitt jobb på Sydsvenskan, och tidningen valde till slut att vika ner sig för mobben.
Nu har Mats Skogkär omplacerats till en tjänst på Sydsvenskan där han inte kommer att få ägna sig åt skrivande.
Detta är ett ynkligt beteende av hans chefer och bekräftar att vi har en åsiktskorridor utan dess like i Sverige. Samtidigt ser vi kändisar och debattörer varje vecka uttrycka extrema åsikter och ändå få jobba kvar.
Exempelvis skrev Expomedarbetaren Bilan Osman häromdagen: ”För var dag som går så pallar jag inte med vita människor ” och att hon hade ”börjat känna ett förakt för vitheten”.
Trots dessa extrema uttalanden så var aldrig hennes uppdrag som medarbetare hos Expo hotad. Tvärtom gick Daniel Poohl som är ansvarig utgivare för Expo snabbt ut och deklarerade sitt stöd och förtroende för Bilan Osman.
Detta är ett exempel på dubbla måttstockar bland den hycklande journalistkåren.
Jag vägrar vara en del av den svenska nervösa åsiktskorridoren och har därför beslutat att publicera Mats Skogkärs inlägg.
Yttrandefrihet är det viktigaste vi har i en demokrati, och när människor lättvindigt får sparken för att de uttrycker sig på sociala medier så går utvecklingen åt helt fel håll.
Dela gärna det här inlägget så att det blir omöjligt att stoppa. Tillsammans kan vi visa etablissemanget i Sverige att vi är tusentals som vägrar acceptera den här typen av inskränkningar i yttrandefriheten.
Jag backar journalisten Mats Skogkär. Gör du?
______________________________________________
Stöd till arbete med oberoende journalistik och fri debatt.
Swish: 1233561149
Bankgiro: 5431-6872
Har du något att tipsa om, tveka inte att höra av dig. Anonymitet utlovas.
Bilden kan innehålla: text där det står ”Mats Skogkär @Skogkar När man ser vänsterns närmast sexuella upphetsning över upploppen USA, över plundringarna, bränderna och valdet, blir det ocksa lättare att forsta dess strävan att genom invandring skapa liknande förhallanden här med en stor, invandrad, etnifierad och segregerad underklass.”

Suwacciacca antoi cencää

Sydsvenskanin poliittinen päätoimittaja on SUOMALAINEN Heidi Avellan, syntynyt Helssinkissä.

Sivullinen

Vertailun vuoksi, Minneapolissa pari vuotta sitten, musta poliisi ampui valkoisen naisen kotinsa eteen : https://en.wikipedia.org/wiki/Shooting_of_Justine_Damond