Musliminaiset sanovat SVT:n ohjelmassa, että eivät ikinä deittailisi ei-muslimin kanssa

Kuvakaappaus 2020-06-06 17-01-03

“En voisi ikinä deittailla muiden kuin kristittyjen kanssa”. Jos joku valkoinen sanoisi näin niin mitä tapahtuisi? Tietenkin huudettaisiin naamat punaisina rasismia.

Mutta kun saman asian kysyy mustalta muslimilta: Voisitko deittailla ei-muslimin kanssa, ja saa vastaukseksi lyhyen: “EN”, niin asia on hyvin luonnollinen.
Asia tulee esille SVT:n UR-ohjelmassa otsikolla “Asioita, joita et ole ikinä kehdannut kysyä hijabista”. Ohjelma perustuu ideaan, jossa musliminaisilta kysellään erilaisia kysymyksiä liittyen uskontoon ja huivin pitämiseen. Suurin osa kysymyksistä on tyhjänpäiväisiä, tyyliin pesevätkö musliminaiset hiuksia tai käyttävätkö he seksikkäitä alusvaatteita.
Mutta jotain oleellista tule esille. Naisilta kysytään, että voisivatko he deittailla ei-muslimin kanssa. Vastaus on yksiselitteinen ei.
– Uskonnon ei pitäisi periaatteessa olla ongelma tykkäänkö jostakin ihmisestä. Tunteeni eivät muutu siksi, että joku on kristitty. Mutta kun kyse on kumppanistani, jonka kanssa meillä on yhteisiä lapsia niin me kasvatamme heidät niiden arvojen perusteella, jotka uskonto [islam] vaatii.
Mietitäänpä asiaa. Jos joku julkkisvalkoinen nainen sanoisi, että ei halua deittailla mustan muslimin kanssa, niin mitäpä luulisitte hänen saavan vastaanotoksi? Ei varmaan tarvitse edes sanoa, että kyseessä olisi:

Rasismia.

Video ajastettu kyseiseen kohtaan.

https://youtu.be/ZxXtcj-C3AE?t=185

Subscribe
Notify of
guest
28 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Anonymous

Varmaan kiva lähteä ulkoiluttamaan jotain jätesäkkiä…

NikeLauta

Ja jolla on nyljetty alapää. 🤮

pöh

Joo ei niitä yleensä tule raahattua pitkin kaupunkia, kuhan äkkiä vie roskikseen.
Voisivat kyllä mennä deittailemaan sinne kotimaahansa

Anonymous

Panisin mieluummin vaikka märäntynyttä hirvenruhoa metässä kun kävelevää muslimipaskaa.

Tuumaaja

Miksi sitten ensinkään tulla tänne, menköön sinne missä on sisämarkkinat ja mieleisiä miehiä.
https://www.youtube.com/watch?v=TDZAqdszvto

Pasi Hiltunen

Tässä tapauksessa on ehkä syytä vastata juuri noin…Riippumatta siitä mitä mieltä oikeasti on, vähän kuin tikari tissien välissä: “Kumpaa haluat, lihaa vai rautaa”?

Reino

Musliminaiset tykkävät ilmeisesti katsoa sivusta kun terrorstimies jihadeissaan raiskaa lapsiaan sukulaisten kanssa, mitäpä tuosta lastensuojelua häiritsemään kun juttu kaatuisi kuitenkin uskonrauhaan ja mahdollisesti helsingin tuikkaamiseen tulella.

Aisuri-poika vainen

Sinne meni kivat pelihetket.

Patriootti

Hienoo se on varmaan elellä hartaan pyllistelijän kanssa, joka vetelee ohikulkiissa akkaansa naamariin kuin nyrkkeilysäkkiä muuttaen sen säkitetyksi pesukarhuksi, ehkä jopa ilman syytä. Aah tätä kamelikusikulttuuria, haisee jo pelkkä ajatus!!!
Tämä paskakulttuuri pitäs rakkaat suomalaiset Patriootit ajaa Itämeren aaltoihin tai jos haluavat käyttää lennokkia nii menköö sillä sitten.

juha II

Hyvin vapauttava tieto! Enpä kyllä olisikaan yhtään kiinnostunut, koska pidän hyvin pukeutuneista naisista. Nimittäin, jos naisella ei todellakaan ole ongelmaa siinä mitä laittaisi tänäpäivänä ylleen, niin olisi sama kuin joutuisi aina katsomaan wanhaa varista.
Olen siinä mielessä “kristittyjenkin” naisten suhteen wanhanaikainen, etten pidä siitä että julkisilla paikoilla kuljetaan aivan perse paljaana. Ihan vain näin kristitysti sanottuna.

Pikainen uskonmuutos

Ei kai se auta muu kuin kääntyä muslimiksi.

Nimetön

Nykyisin Ruotsissa asuva ahvenanmaalaissyntyinen Suomea edustanut vuoden 2002 miesten maratonjuoksun Euroopan mestari Janne Holmen on kääntynyt muslimiksi avioituakseen marokkolaisnaisen kanssa. Eli ainakin yhdestä pohjoismaalaisesta miehestä on tullut muslimi solmittuaan parisuhteen musliminaisen kanssa.

Särmääjä

Jotenkin tuntuu että näissä svt ja yle ohjelmissa tommoset muslimiämmät on aina puettu mahdollisimman tiukasti noihin rätteihin ihan niinkun sharia-poliisit olisi ollu puvustamossa valvomassa.

Anonymous

No en koskisi pitkällä seipäälläkään. Hyi helvetti!

Rasssissmia

Nämä mainokset pyörivät Ruotsin TVssä. Montako valkonaamaa löydätte?
https://m.youtube.com/watch?v=nYgm3HPJUzo
https://m.youtube.com/watch?v=cgY3DaXnjL0

Anonymous

Sama se on Suomaliassa joka mainokseen vähintään musta jos on mies ja nainen niin mustamies heilastelee valkoista naista ei koskaan toisinpäin .Koska näin on niin siihen ei tarvita salaliittoteoriaakaan vaan tämä on suora ohjeistus ylimmiltä päättäjiltä Yk ,Eu ja kansallinen päätösvalta sattumasta ei voi olla kyse tummia on ehkä korkeintaan Suomessa alle prosentti heidän näkyvyytensä mediassa on kymmeniä prosentteja Tv ohjelmissa ja mainoksissa.Sattumaako ken uskoo?

Wottreiler

Älkää olko huolissanne, feikkipakolais-tukihuijari-roskapussileidit, ette te kyllä kenellekkään täysjärkiselle kelpaakaan.

Kilttimies

Ämmät sanovat elättäjilleen suoraan, kuinka asiat ovat. Ja suvakkityperykset phuvat integraatiosta ja muslimiterroristien deradikaalisaatio-ohjelmista. En voi hengittää vitutukseltani en voi hengittäääääää…..

Rudolf

Raiskaakohan mustat niin paljon koska ei mustaa miestä ja naista erota toisitaan, mustien ratkaisu on housujen repiminen pois päältä, muslimimiehet eivät välitä tuossa vaiheessa tosin enää onko uhri mies vai nainen, niin on parempi paneskella kuin alpakoita ja lampaita Isis leireillä, tosin Moskeijasta saa jokainen harras muslimi lapsia raiskattavaksi mutta kun joutuu kuunnella ensin pomminteko-ohjeita ennen asiaan ryhtymistä niin se on aika pitkäveteistä…pommit kun opittiin jo koraaniesikoulussa

Fatwantarkistaja

Abdul Mannan on pyhitetty esikuvamme. Terroristien ja lapsenraiskaajien esikuva. Hieno mies.

Hyi hitto

Silvottu ja umpeen arpeutunut tunnoton alapää, siinä panohalut kyllä lähtee muutenkin veikkaisin.

Sercumpi on hercumpih

Katsoin eilen SVTn ohjelman eid-al-fitrin vietosta Kistan moskeijassa. Ohjelma on vuodelta 2013 ja ilmeisesti sitä on veivattu SVTssä siitä saakka.
Ohjelmassa yksi nainen, paksu tyyki pään ympärillä, kertoo :
”Veljeni on naimisissa mieheni siskon kanssa”😳
Toimittaja putoaa heti kärryiltä ja sanoo ”Tuo pitäisi kirjoittaa oikein paperille…”
Nainen selventää:
”Siis mieheni on setäni poika!”😳😱
https://www.svtplay.se/video/26883333/muslimsk-hogtid/eid-al-fitr-sasong-9-avsnitt-1?info=visa&start=auto

MSK

Noihan nse menee. Muslimimies voi kyllä ottaa ei-musliminaisen vaimokseen.
Karkeasti voisi sanoa ettei maahan tunkeutuva islam tarjoa mitään ei-muslimimiehelle. Ei anna mitään, ottaa vain kaiken. Lopulta voi mennä henkikultakin, jos haluaa pitää kiinni omasta uskostaan.
Juuri tuo kuvastaa samalla islamin pelottavaa voimaa. Vain harvat näyttävät siitä luopuvan ja toisaalta monet länsimaalaiset näyttävät kääntyvän islamin suuntaan. Espanja pystyi rypistelemään irti Islamista muiden maiden tuella ja kai Balkanin niemimaallakin on tullut myös tappioita islamille. Muutenhan monet entiset kristinuskon maat ovat vaipuneet islamin yön pimeyteen eikä minkaanlaista pelastusta näille maille ole näköpiirissä

PastoriNikulainen

No broblemo. Pastori ei noin jätesäkkeihin kulliaan työntäisi kuin ase ohimolla.
Aamen…

Kai Sainio

Valkoinen mies kun sanoisi ettei voisi kuvitellakkaan tapailevansa muslimi naista niin se on rasismia. Muslimi nainen kun ilmoittaa ettei voisi olla valkoisenmiehen kanssa niin se on ihan itsestään selvyys.
Ihanaa tämä rasismin selektiivisyys .

Vulle Vuojas

Ei tässä pitäisi olla mitään sensaatiomaista tai ihmeellistä. Muslimi saa kyllä avioitua dhimmin eli kristityn tai juutalaisen kanssa, mutta tämä oikeus on varattu pelkästään muslimimiehille. Musliminaisella on lupa avioitua vain toisen muslimin kanssa. Niin uskonto määrää.
Periaatteessa Raamatussakin Paavali määrää, että kristitty ei saa avioiutua ei-kristityn kanssa, mutta mkäli kahden ei-kristityn avioliitossa toinen kääntyy kristinuskoon, hän ei saa jättää aviopuolisoaan uskonnon takia. Kristityt eivät vain noudata omia opinkappaleitaan yhtä fanaattisesti kuin muslimit omiaan, koska länsimaiden sekularisaatio.

joku

Tämä uutinen on referoitu ja linkattu tämän päivän Suomen Uutisista 👍

Anonymous

Täytyy kyllä sanoa että vielä en ole tavannut Ei-muslimi miestä joka olisi kiinnostunut muslimi naisesta. Että nou hätä 😊