Rotumellakoissa polvistuneesta naispoliisista yritetään tehdä sankaria

Ruotsalaiset mediatalot ovat yrittäneet kääntää keskiviikkoisen poliisin polvistumisen mustien edessä jonkinlaiseksi sankaritarinaksi. Myös poliisijohdosta ollaan suopeita tällaiselle kannanotolle kun ideana on tasa-arvo.

Virallisen selityksen mukaan nainen polvistui siksi, että tilanne oli uhkaava ja poliisinainen katsoi ainoaksi vaihtoehdoksi polvistua. Polvistumisella hän ikään kuin laukaisi tilanteen. Naispoliiseista koostunut partio ajautui vihamielisten mustien ja äärivasemmistolaisten ympäröimäksi ja he odottivat apujoukkoja. Tilanne olisi ajautunut mahdollisesti väkivaltaisuuksiin. Poliisin nopea reagointi kuitenkin laukaisi jännitteen ja väkijoukko alkoi hurrata poliisille.
Tämä voisi olla hyvä selitys, jos se olisi totta. Mutta kun ei ole.
Tapahtumasta on olemassa useita filmejä ja yhdestä filmistä, joka kuvaa tapahtumaa helikopteriperspektiivistä, voidaan huomata, että tilanne ei ollut sellainen kuin annetaan ymmärtää. Paikalla oli useita poliiseja ja poliisit olisivat voineet ihan hyvin pamputtaa mustia ja kaasuttaa heitä. Nainen kuitenkin käveli rauhallisesti poliisiauton taakse, pisti pampun vyölle ja polvistui ilman, että tilanne olisi yhtään vaatinut sitä. (Video: Samnytt.se)

Kyseinen naispoliisi on ollut vähän aikaa poliisina. Hän on ollut kiistelty henkilö, sillä hän on osoittanut työssään tiettyä sympatiaa vasemmistoagendaa kohtaan. Samnyttin mukaan muut paikalla olleet poliisit ovat sitä mieltä, että nainen tiesi mitä teki ja teki sen täysin oma-aloitteisesti ja vapaasta tahdostaan ilman mitään sellaista uhkaa, jollaisesta on virallisen selityksen mukaan kerrottu.
Monet poliisit ovat julkisuudessa kertoneet, että naispoliisin tapa toimia oli kauhistuttava. Tunnettu Peter Springare kertoi Facebookissa, että teko oli häpeällinen.

Springaren mukaan nainen on kadottanut otteen poliisina kokonaan eikä hän ole yksin. Tietty agenda poliisikunnassa on tänä päivänä enemmän sääntö kuin poikkeus. Poliittinen korrektius on päivän sana. Springare toivoo, että nainen saa apua löytääkseen paremman ammatin kuin poliisi.
Myös toinen, tukholmalainen naispoliisi kertoo Twitterissä, että polvistuminen oli typerä tempaus. Katja Nybergin mukaan tuollainen pelleily gangsterien kanssa vie poliisilta viimeisenkin uskottavuuden.


Tukholman poliisilaitos kertoo virallisella Instagram-tilillään, että poliisilaitos seisoo naisen toiminnan takana.
– Polvistuneen poliisin toimesta väkivaltaisessa mellakassa on oltu montaa mieltä. Yleisesti poliisilaitos tukee ihmisoikeuksia ja kaikkien tasa-arvoa ja on puolueeton yleisissä tilaisuuksissa, Instagram-tilillä kerrotaan.

View this post on Instagram

Det har kommit många reaktioner kring demonstrationerna igår. Utan att kommentera enskilda fall är det följande som gäller.⁣ ⁣ Vi kan inte neka folk tillstånd att uttrycka sin grundlagsskyddade rättighet för att vi tror att de inte kommer att kunna hålla restriktionerna på 50 personer, det är ett individuellt ansvar för de som deltar. I det här fallet överskreds begränsningen med råge, då är vi skyldiga att ingripa mot och upplösa sammankomsten.⁣ ⁣ Att upplösa en sammankomst kan ske på flera sätt. Taktiken är att i första hand använda sig av kommunikation och dialog för att minska risken för konflikter. Om riskfyllda situationer uppstår, till exempel vid upplopp, kan polisen däremot ingripa med våld.⁣ ⁣ Många reaktioner har också inkommit om polisen verkligen ska knäböja inför våldsamma demonstranter. Rent generellt står vi bakom mänskliga rättigheter och allas lika värde, samtidigt ska vi också uppträda opartiskt vid allmänna sammankomster.⁣ ⁣ #polis #polisenstockholm #demonstration #blm

A post shared by Polisen i Stockholm (@polisenstockholm) on


Joka tapauksessa mediatalojen pyrkimys luoda sankaritarinaa kosahti – taas kerran.

Subscribe
Notify of
guest
23 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
rocky

Virallinen antautuminen?

rtellinen

Ihmisoikeudet, tasa-arvo, suvaitsevaisuus ja oikeudenmukaisuus ovat olleet marxilais-kgb:läisen rikollisjärjestön keppihevosia jo iät ajat länsimaalaisen yhteiskunnan vastaisessa sodankäynnissään.

Aappa

Nyttehän kaikki musulmaanit, afrikaanot ja arabiinot ajattelevat, että koska toi pollaritäti oli niin ystävällinen, niin mepä integroidutaankin täysin osaksi perusruotsalaista yhteiskuntaa, mennään röihin, ja lopetetaan kaikkinainen vilunki- ja kriminaliteetti saman tien.

IsoMyy

Minä vaadin, että kaikki maailman muslimit polvistuvat ja pyytävät anteeksi Oulun lapsiraiskauksia.

Aaah deeply....deeply

Mustien ja muslimien panopatja ja kullinlutkuttaja tuo on siviilissä. Sikisi nämä kyyneleet, kun tietää että saa taas tummpempaa illalla anukseensa.

Vad?

Onko siellä Ruotsissa ollut nyt niitä kostomellakoita tuon parin päivän takaisen pamputtelun johdosta?

Minä

Mielenosoittajille nöyrtyvä poliisi häpäisee poliisit yleensä ja tekee hallaa poliisien arvostukselle. Tuollainen ele on paremminkin virkavirhe kuin ihasteltavaa poliisitoimintaa.
Poliisit ovat paikalla virkatehtävässä, eivät ottaakseen osaa mielenosoitukseen tai ottaakseen kantaa henkilökohtaisten mieltymystensä mukaan.
Kun poliisilaitos hyväksyy tuollaisen teon, tulee sen hyväksyä se, että kaikissa mielenosoituksissa poliisit voivat osallistua mielenosoitukseen oman makunsa mukaan.

Karin Pekka

Vtun inhottava suvakkihuo%a!!!!!

Anonymous

Pahempi kuin keppihevospoika taanoin?

Anonymous

Jos kerran palkkaa maksetaan niin voisi tehdä työnsä.
Polvistelee mihin haluaa sitten vapaa-aikanaan.

kalloindeksi

Jos joukko kovin erilaisista maista kotoisin olevia, kulttuuriensa keskivertoja edustavia ihmisiä muuttaa asumaan ahtaasti esimerkiksi samaan kerrostaloon, niin kyllä sitä rasismia alkaa esiintyä ristiin rastiin.
Rasismi on asia mikä ei poistu eikä edes oleellisesti vähene ennenkuin ihmislaji katoaa.

murmeli

Se on hyvä poliisienkin harjoitella sitä, kuinka polvistutaan ja nostetaan poninhäntä valmiiksi, että kaula paljastuu. Naisillehan näitä on tapahtunut jo Suomessakin, että kaula on katkennut. Ystävälliset ihmiset kumartuvat valmiiksi ja paljastavat niskan

Pelleilyä

En vain käsitä, mikä tässä nykymaailmassa meni pieleen ja miksi.

Lee Andersson

Veltot, tyhmät, laiskat ja pullamössössä kasvaneet vinku-irmelit ja tuhnu-urpot joiden ”koulutuksesta” ovat vastanneet sosdem. kommunistit.

Kaitsu

Päivällä polvistuu kaffereille,illalla pyllistää samalle porukalle..

Särmääjä

Suomessa ei kyllä kollegat omiensa perseilyyn reagoi mitenkään julkisesti. Joko täällä on vähemmän sananvapautta tai poliisit vieläkin kuohitumpia. Tietysti toi oli jo hemmetin härskiä touhua, mutta ei silti paljoo taposlaisille kalpene.

Supon ryssä

Totta. Meitä kuohitumpia ei olekaan. Siksipä myös me osallistumme suomen kansan kuohintaan riemurinnoin.
Vahinko kiertämään tyyliin.
Kuohitsemisen lisäksi pääprioriteettimme on nostaa pietarissa fsb:n tyttö ja pikkupoika palveluista nauttineita valtakuntamme johtoon. Ministereiksi, kansanedustajiksi ja ministeriöiden korkea-arvoisiksi virkamiehiksi. Ette uskokaan kuinka läpimätiä me olemme.

pöh

Nämä jotka vaatii ”tasa-arvoa, ihmisoikeuksia ym yhdenvertaisuutta” ei edes tiedä mitä ne tarkoittaa, tai ainakaan eivät itse niitä muille soisi.
Maailma ei olisi ikinä tämmöiseksi pelleilyksi mennyt ilman vasemmistomediaa, joka esittää olevansa puolueeton ja luotettava.

Oral Culture

Ei ole kyllä ensimmäinen kerta kun blondi ruotsalaisnainen on keenerin edessä polvillaan. Se kun on myöskin yksi suuri vetovoima miksi keenerit ruotsiin haluavat.

Iso blondi

Pyllyn taakse vielä kaveri tuseeraaman ja lapset katselemaan niin perheidylli on kohdillaan 😀

Jouk Vaan

Pissiliisalle sopisi paremmin syltti BCM. Siitähän näiden blondien kohdalla on kysymys, kuten kertomukset gambiinosulhoista osoittavat, bbc.

Narsismi on kehityshäiriö ja vammaisuutta

Ihmisoikeudet ja tasa-arvo on sitä kun kehitysmaasta tulee länsimaahan ihmisiä jotka elävät länsimaalisten rahoilla ja huutavat meitä rasisteiksi.

Päättäjillemme pitäisi syöttää muutamat voimaannuttavat pyllybikinit, ehkä se persoonallisuushäiriö korjaantuisi kun joutuisi ase ohimolla julkisesti syömään uhriensa käytettyjä kalsareita?

Iso blondi

Nätti akka, harmi että täysin pönttö sekaisin