Mustat tuhosivat kaupunkia Göteborgissa

Göteborg ajautui eilen täyteen kaaokseen mustien rotumellakoiden takia. Pitkin kaupunkia oli isoja mellakkatilanteita, joihin osallistui satoja mustia. Poliisi otti kiinni iltapäivän ja illan mittaan kymmeniä mellakoitsijoita.

Pahimmat mellakat sijoittuivat Göteborgin keskustan ympäristöön. Väkijoukko liikehti kuin aalto ja pysähtyi aina johonkin paikkaan rikkomaan ikkunoita ja repimään istutuksia maasta. Kaupungin keskustassa oli useita satoja mellakoitsijoita, joista enemmistö oli maahanmuuttajataustaisia henkilöitä.

Yksi suurta huomiota saanut tapahtuma oli se, kun eräs pariskunta oli muuttohommissa. He olivat ajaneet muuttoauton kerrostalon edustalle kun paikalle alkoi vyörymään kolmansista kehitysmaista tulleita tulijoita huutaen ”mustien elämällä on väliä”. Muutomiehet katsoivat tuossa tilanteessa parhaaksi nopeasti poistua rappukäytävään turvaan, jotta eivät joutuisi mölisevän marakattilauman pahoinpitelemäksi.

Muuttoporukka kuvitteli, että kuorma-auton lava jätetään rauhaan, mutta mustille mikään ei ole pyhää. Koko muuttokuorma tuhottiin. Omaisuutta varastettiin ja esimerkiksi lasten piirustukset viskottiin kadulle.

Perhe on järkyttynyt ja kyselee, että mitä he muka ovat tehneet, että mielenosoitusporukka katsoi oikeudekseen tuhota heidän muuttokuorman. Alla filmiä tilanteesta.

Alla filminpätkää Nordstanin ostoskeskuksesta, jossa joukko mustia rikkoi ikkunoita.

Jälki Göteborgissa oli siis kylmäävää paikkojen rikkomista. Illan ja yön aikana poltettiin lisäksi 30-40 autoa ympäri kaupunkia. Jälki oli seuraavankaltaista:

Mellakoiden odotetaan jatkuvat taas loppuviikosta. Tukholman lauantainen mellakka peruttiin sateen takia.

40 Kommenttia
Uusimmat
Vanhimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Tuntematon
Tuntematon
9.6.2020 08:15

Tähän tilanteeseen sitä on nyt sitten tultu. Afrikaanot hajottaa toisten omaisuutta ilman mitään syytä.
Sekin vielä, että naiset polvistuvat näitten tuholaisten eteen. Tämmönen polvistumis tempaus yllyttää vaan lisää pahantekoon.

Suomi Finland
Suomi Finland
9.6.2020 07:37

Vielä noista amerikkalaisten tilastoista. Siellä haloo koskee mustien suurta osuutta poliisitoimien aiheuttamissa kuolemissa. Valkoisia kuolee kaikkein eniten, mutta vaikka mustia kuolee paljon vähemmän lukumääräisesti näissä yhteyksissä on heidän osuutensa runsas.
Mutta, mutta… Nythän noista valtamedian jutuista unohtui täysin se, että pitäisi myös tutkia, kuinka suuri osuus valkoisista/mustista on rikollisia ja verrata kuolemien määrää rikollisten määrään.
Uskoisin, että siinä vertailussa erot jopa häviäisivät.
No sitten tietenkin voitaisiin jeesustella sillä, että mustien yliedustus rikollisuuden parissa toimivista ihmisistä johtuu rakennusteknisestä rasismista. Mutta johtuuko todella? Tarkastelussa pitäisi viime kädessä ottaa huomioon väestöryhmien väliset älykkyyserot ja käyttää vertailuissa sellaisia populaatioita, joiden älykkyystasot olisivat samat. Näihin älykkyyseroihin ei kukaan tutkija kuitenkaan uskalla koskea edes pitkällä tikulla. Todennäköiset tulokset ovat kyllä hyvin tiedossa ja ne pelottavat tutkijoita. Ne ovat tabu ja niin kauan kuin niiden olemassaolo kiistetään, eivät todelliset ongelmakohdat koskaan ajaudu korjaustoimenpiteiden alle.

Fatwantarkistaja
Fatwantarkistaja
9.6.2020 05:01

Jossain vaiheessa noita on tarpeeksi. Siinä kohtaa tulevat kotiisi, laittavat vauvasi pataan ja alkavat keittää säästöliekillä. Tässä kohtaa hellyt antamaan rahasi heille. Mitä tarjoat heille seuraavalla kerralla, muhennosta?
Kun joka toinen nainen ja lapsi on raiskattu, onko se riittävästi tätä ihanaa kulttuuria ja mitäs sitten tehdään? Kudotaanko sukkia ja pullahalataanko oikein tosi lujasti?
Vai kotoutetaanko meillä neljänsadan vuoden edestä kuukausissa? Kotoutuivatko suomalaiset Ameriikkaan sadassa vuodessa, vai pistävätkö yhä paikkoja paskaksi huvikseen, pitääkö poliisin yhä pyllistää heidän edessään?

Vanhassa vara parempi
Vanhassa vara parempi
8.6.2020 22:30

Hööö. Miksi pitää muuttaa ulkoasua? Vanhempi ihminen ahdistuu, kun tulee muutosta, vanha malli oli niin viehättävä. Toivottavasti ne varpaankuvat tulevat taas takaisin, että voi osoittaa mieltään.

Kilttimies
Kilttimies
8.6.2020 21:03

Siis vituttanut koko päivän, normivitutusta monesta syystä ja sinänsä tervettä. Helpotti ihan olennaisesti tämä:
https://www.google.com/url?sa=t&source=web&rct=j&url=https://www.youtube.com/watch%3Fv%3DQ8r74cafHxQ&ved=2ahUKEwjfqf-N5fLpAhVbw8QBHc_MCBYQ3ywwAnoECA4QIQ&usg=AOvVaw2R21OReOTlKnBOWlIuB0FL
Endorfiinit piikkiin ja fiilikset lähes suvakistisia, kun tuo S.Kukon bändikin monikultuurinen ja SILTI valkoihoisen korvaan.
Onneksi täällä turvallinen paluu realiteetteihin; apina on apina. Eikö tämä painajainen ikinä lopu?

Anonymous
Anonymous
8.6.2020 21:50
Vastaa...  Kilttimies

Tässä parasta jos haluaa laittaa silmät kiinni ja ämyrit täysille.
https://www.youtube.com/watch?v=yDIjV8cfhLc&list=RDFk1bg-r2DdQ&index=15

Anonymous
Anonymous
8.6.2020 21:52
Vastaa...  Anonymous

Tulipa sitten väärä kipale rauhoittua, tämä oli se joka saa herneen lepoon.
https://www.youtube.com/watch?v=yDIjV8cfhLc&list=RDFk1bg-r2DdQ&index=15

Anonymous
Anonymous
8.6.2020 22:10
Vastaa...  Anonymous

Hyvimpä toimii taas täällä linkitys.

Kilttimies
Kilttimies
9.6.2020 02:25
Vastaa...  Anonymous

Kiitti. Kaunista.
en pysty rasisteeraa,en pysty rasisteeraa…
Näitä pitäis käyttää niiden säkkipäiden deradikalisaatio-ohjelmissa.

Seitan
Seitan
8.6.2020 20:37

Ennen en ollut mustia vastaan millään. Nyt on kyllä tilanne aivan viturallaan. Apina laumaa ovat.

Kalevi Kalergi
Kalevi Kalergi
8.6.2020 16:55

Vuosituhannen vaihteessa eräs luennoitsija puhui globalisaatiosta.
Hän arveli sen tekevän eri maista vähitellen samankaltaisia.
Koska sellainen tulisi tarkoittamaan myös elintasojen yhdenmukaistumista, ajattelin ainakin Euroopan jossakin vaiheessa tiivistävän rajojaan köyhtymisen estämiseksi.
Sillä tiivistämisellä alkaisi olla jo kiire vai annetaanko samean veden vaan nousta ?

Fatwantarkistaja
Fatwantarkistaja
9.6.2020 04:47
Vastaa...  Kalevi Kalergi

Ehkä tarkoitus on kuitenkin tehdä kaikista maista kehitysmaita. Ainakaan Afrikka ei tule olemaan Euroopan kaltainen, ellei niitä suunnilleen pakoteta orjuuteen. Sitten pitäisi pakottaa ostamaan kaikki laitteet, ettei mene viinaan ja huoriin palkat. Tätä ei varmaankaan tulla tekemään.

Jouni Rosenberg
8.6.2020 16:40

Niin, millä konstilla saataisiin matujen krooninen rasismi asetettua. Heidät toivotettiin tervetulleeksi, asunto kaikilla mausteilla, muhkeat päivärahat+discorahat, ilmaset eineet ja eväät, ilmanen sairaanhoito, koulutus, töitä kaikille, kun on niin kova työvoimapula kaikesta. Tässä sitten on tulos laupiaan samarialaisen kiltteydestä auttaa hädässä olevia.
Mutta jostakin syystä näyttäisi olevan, vain ja ainoastaan, matu-miehet olevan se hätää kärsivä osa.
Miksi näin, miksi suvaitsevat ovat suvainneet karsia pois naiset ja lapset muka ei-hätää kärsivänä osana, kun ”pakolaisista” yli 90% matu-miehistä on suvaittu.
Suomi oli hätää kärsimässä viime sodassa, kun puna-armeija tuli Suomea auttamaan ja vapauttamaan hyvää hyvyyttään. Ruotsi otti hyvin vastaan suomalaisia lapsia ja vähän vanhempiakin sodan jaloista. Tack Sveamamma.
60 luvulla Ruotsiin lähti satoja tuhansia suomalaisia mellakoimaanko, raiskaamaan vauvasta mummoonko, murhaamaanko ruotsalaisia, tuhoamaanko kaikki mahdollinen, ryöstämäänkö liikkeet, polttamaanko autot kadulle ja parkkipaikoille, loisimaanko veronmaksajien siivellä? EI, vaan töihin ansaitsemaan rehellisesti leipänsä ja maksamaan veronsa.
Vasemmistolaiset loukkaavat ja häpäisevät perusteellisesti suomalais-evakot ja Ruotsin asettamalla yhtäläisyys merkit muslimimatuihin, jotka ovat vasemmistolaisten ja kansallissosialistien laeilla suojeltuja lemmikki puudeleita.

Anonymous
Anonymous
8.6.2020 17:26
Vastaa...  Jouni Rosenberg

Niin, eipä ruottalaiset kylläkään kohdelleet edes ihmisinä suomalaisia lapsia, naisia ja vanhuksia jotka sotapakolaisina ruotsiin joutuivat.
Monen kerrat olen siitä helvetistä kuullut sukulaisiltani.
Eritoten karvat nousee pystyyn kun neukkumyönteisyys nousee taas, pitääkö sitä saakeli islamistien ohella alkaa vielä punikkejankin häätämään.

Pasi Fränti
Pasi Fränti
8.6.2020 17:57
Vastaa...  Jouni Rosenberg

”Jos otatte huostaanne nälkiintyneen koiran, ja teette sitä hyvinvoivan, se ei pure teitä- siinä on pääasiallinen ero koiran ja ihmisen välillä” -Mark Twain-

Tapiola
Tapiola
8.6.2020 23:08
Vastaa...  Jouni Rosenberg

Mistä tietää, että Mustanaamio on palannut viidakkoon?
– Hajusta. Eikös se yksi viisaus noin mene.
Kun saman viisauden eräskin suomalainen havaitsi omassa porraskäytävässä, niin sehän on kiihotusta.
Länsimainen viidakko on matulle oikein hyvä paikka. Mikään ei ole vialla kun on säpinää, ja banaania.

Anonymous
Anonymous
8.6.2020 16:14

Minä olen vitun varma, että olemme menossa kohti välien selvittelyä. Ennemmin tai myöhemmin laaja-alaisesti.

Anonymous
Anonymous
8.6.2020 16:20
Vastaa...  Anonymous

Suomen puolella oleva kansa tulee vielä hyökkäämään islamisoitumista vastaan, ja on sitten meidän kuolema sinetöity, armeija ja poliisi sen tulee varmistamaan.
Nuo ovat puhtaita islamin perseenuolijoita.

h44
h44
8.6.2020 19:44
Vastaa...  Anonymous

Ei tarvita armeijaa ja poliiseja. Yksityiset vartiointifirmat ja muurien suojassa olevat asuinalueet pitävät turvassa ne joilla menee hyvin. Muille käy huonommin, Etelä-Afrikan malliin.

pöh
pöh
8.6.2020 18:38
Vastaa...  Anonymous

Vaan sitä välienselvittelyä näkyy haluavan noi ”rasismin vastustelijat” jotka päivänselvästi on itse pahemmanlaatuisia rasisteja.

Sikari ja Konjakki
Sikari ja Konjakki
8.6.2020 20:38
Vastaa...  Anonymous

Kenties vihertöpselit ja taikaseinäpunikit ovat lopulta vain likaisen työn tekijöitä joillekin, jotka pyrkivät aiheuttamaan konflikteja lobbaamalla väestönsiirtoja. Ensimmäisinä tulevat mieleen aseteollisuuden osakkeenomistajat sekä jälleenrakennuksen grynderit.

Särmääjä
Särmääjä
8.6.2020 16:01

Suomessa alistettiin valkosia vaan nuorisolle lässytellen samaan aikaan kun Ruotsissa eletään taas kun Irakissa. Ehkä pitäisin kuitenkin Suomen menoa vaarallisempana sillä se tukee paremmin propagandaa kun taas näissä ählämöityneemmissä Euroopan maissa kaikki paska tulee suoraan paikallisten silmille.

bb -talo
bb -talo
8.6.2020 15:59

Jaahas ei tuosta kyllä mitään Suomen mediassa kirjoitettu.
Maisa Torpasta, jostain BB-tyypistä ynnä Tempation Island -horosta kylläkin muuta juttu.

Särmääjä
Särmääjä
8.6.2020 16:05
Vastaa...  bb -talo

Pitäisi palaa puoli kaupunkia niin sitten voisi vasta mainita että kaikki sujui rauhallisesti, mutta pieni joukko aiheutti vähän levottomuuksia ja että Göteborgin poliisipäällikkö epäilee tästä äärioikeistoa.

Anonymous
Anonymous
8.6.2020 15:17

Black live not matter.
Hole shit, same here Britain, how to hell this is even possible, fu.. where to hell is police?
Hole fucking eu is pure hell.

pöh
pöh
8.6.2020 14:53

Tuota menoa kun kattoo niin tulee siihen tulokseen että ton paskasakin elämällä ei ole väliä.

Nalli napsahtaa
Nalli napsahtaa
8.6.2020 19:22
Vastaa...  pöh

Erittäin hyvin sanottu.

Trampas
Trampas
8.6.2020 14:45

Ja taas videossa ylistetään sormi pystyssä allahia.
Floyd, mikä ihana tekosyy.

polpo
polpo
8.6.2020 14:28

Poliisi ei suojele valkoisia. Poliisi kumartaa mustia.

S.Kohmeloinen
S.Kohmeloinen
8.6.2020 14:56
Vastaa...  polpo

Totta. Tarkoituksemme on saada jokaiseen suomalaiseen kadunkulmaan töröttämään musta kikkeli: vertauskuva kommarin keskarista.

Pöllinperä
Pöllinperä
10.6.2020 13:59
Vastaa...  S.Kohmeloinen

Painukaapas ruplakytät jo hornaan sieltä rääkkäämästä ja kiusaamasta ryssänhuoraksi taipumatonta ihmistä. Saatanan lierot, huijarit, teatterinpyörittäjät, valehtelijat, limanuljakkeet, petturit ja niljakkeet. 30 vuotta jo olette sitä seutua löyhkällänne saastuttaneet.

Jouni Rosenberg
8.6.2020 16:42
Vastaa...  polpo

ja kontallaan rukoilemassa armoa

murmeli
murmeli
8.6.2020 17:45
Vastaa...  Jouni Rosenberg

Luin tuossa päivällä yhtä fb.ryhmää, missä nuoret naiset kiihkoili, kuinka ovat olleet polvistumassa mustien eteen viikonloppuna. Se on kuulemma solidaarisuutta niitä ressukoita kohtaan.
Joku kerta polvistuneena eivät ehdi karkuun, kun musta vyöry juoksee päältä ja potkii maahan.
Näiden tyttösten mielestä on kai hienoa, kun muuttokuormakin hajotettiin.
Olisi saattanut itku heillä tulla, jos juuri heidän barbiensa olisi heitelty kadulle tallottavaksi.
Oi miksi nykyajan nuorisolla ei ole kykyä ajatella itse

Anonymous
Anonymous
8.6.2020 19:40
Vastaa...  murmeli

Ei voi enää syyttää aikaa kun ämmillä ei ollut äänestysoikeutta eikä muutenkaan olleet miesten yläpuoliasteikolla.
Nuo oli aikoja jotka vieläkin pitäsi olla voimissaan.
Sen kyllä näkee yhteiskunnissa mitä on tapahtunut kun naisten asema on kiirinyt lähelle miestä ja jopa sen ylitte.

Tapiola
Tapiola
8.6.2020 22:40
Vastaa...  murmeli

Oi miksi?
Kun meillä on opetushallitus ja kieroon saatetut sen alamaiset. Varhaiskasvatustakin Lipposten Granlaasosten ym toimesta halutaan. Tehokkaita oppineita tulevaisuuden työn sankareita ilman oman ajattelun painolastia.
Aivopestyjä korvamerkittyjä ihmisoletettuja lampaita

Vihaan suvakkeja
Vihaan suvakkeja
9.6.2020 07:43
Vastaa...  murmeli

Ovat typerät pissikset varmaan niiden panopuita.

Juha6
Juha6
8.6.2020 14:23

miksei iltapaskat ym muu sodoma oyn paskamediahuoratalot uutisoi tästä, tai usan ja brittien mellakkakaaoksista..ai niin.. ne ovatkin kommunistinen totuusmedia eli pravda

Numento
Numento
8.6.2020 14:18

Väldigt lungt manifest. Hahhahhaaa… Villkommen till mångkultur Aftonbladet. https://www.youtube.com/watch?v=NvygkreBOUg

Tehdäänkehitysmaayhdessä
Tehdäänkehitysmaayhdessä
8.6.2020 13:52

Muistakaa suvaita ja äänestää hitsari demareita. Mikä voisi mennä vikaan?