Mitä Espoon perussuomalaisissa tapahtuu?

 

Espoon perussuomalaisten johdossa on tietojen mukaan menossa jotain hyvin kummallista, sillä paikallisyhdistyksen puheenjohtaja ja toinen varapuheenjohtaja ovat eronneet tehtävistään.

2. varapuheenjohtaja vahvistaa Länsiväylälle, että on eronnut tehtävästä, mutta toisaalta haluaa kuitenkin jatkaa hallituksen jäsenenä. Puheenjohtajan taas kerrotaan eronneen henkilökohtaisten syiden vuoksi. Ei ole tietoa mitä nämä syyt voisivat olla. Joidenkin mielestä puheenjohtaja ei ole osannut hoitaa hommaansa oikein kunnolla ja tämä voisi olla tosiasiallinen syy eroon. Vetovastuu tällä hetkellä on 1. varapuheenjohtajalla.

Espoon perussuomalaiset pitävät tänä iltana hallituksen kokouksen, jossa hallitus aiotaan hajottaa. Sisäpiirin vihjeen mukaan paikallisosasto on jakautunut kahtia ja osa yrittää nyt jollain tapaa tässä hallituksen kokouksessa ottaa valta-asemaa. Puheenjohtajan ja 2. vpj:n kerrotaan kuuluneen tähän porukkaan. Hallituksen hajottamiselle ei olisi mitään perustetta, sillä hallitus on joidenkin mielestä täysin toimiva eivätkä he ymmärrä yhdistyssääntöjä.

Onko niin, että tietyt tahot yrittävät tässä tilanteessa ajaa omaa etuaan kun sellaiseen saattaa olla tilaisuus? Toisaalta Länsiväylässä vpj kertoo, että jos yhteistyö ei toimi niin pitää antaa tilaisuus niille, jotka uskovat homman toimivan paremmin.

Joka tapauksessa olisi tärkeää, että perussuomalaiset olisivat Espoossa yhtenä linjana, sillä kaupunki on yksi Suomen voimakkaimin islamisoituvista kaupungeista ja siellä tarvittaisiin kovaa yhtenäistä otetta.

Subscribe
Notify of
guest
9 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
juha II

Espoossa on sionisteja ja ainakin yksi ”porstattava” kansallismielinen persu, joka uskaltaa arvostella juutalaisia syystä.
Esim Laura Huhtasaari on äärimmäinen Israel ystävä, joka noudattaa jopa kosheria, vaikka on ”kristitty”. Tunnettua on,että hänellä on kaulassaan Daavidin Tähti, joka ei ole tietenkään kiellettyä ainaksaan Euroopassa.
Persut ovat tavallaan aika ahdasmielisiä ja heidän toimintansa on nuoralla kävelyä turhalla pelolla, koska pelkäävät syystäkin Suomen ahdasta ilmapiiriä, joka on ahdas kuin paarman pimppi.
Lisäksi Halla-ahon on syytä pysyä ”pienenä” ettei käy niin kuin Timo Soini-diktatuurissa.

Kuli

Sen jälkeen, kun selvisi Huhtasaaresta tuo sionistien pyllyn nuoleminen ja se tosiasia, että ainakin Soinin aikana persunuoret olivat useasti käyneet israelissa hakemassa ”opastusta” tajusin, että koko puolue on hallittu oppositio rakennelma. Sama meininki on menossa monessa muussakin euroopan maassa. Sama porukka, joka on Euroopan ja yhdysvaltojen massamaahanmuuton takana on myös monien ”oppositio” puolueiden takana, jotta voivat hallita molempia puolia. Esimerkkinä mainittakoon mitä UKIPin entinen puheenjohtaja kertoi avoimesti joku vuosi takaperin.
Itse en kerta kaikkiaan pysty enää puoluetta äänestämään.

Anonymous

Vaikka eivät rahaa saisikaan, niin itselle riittää juutalaisten mielistely jo.

vituttaa

Espoossa moni paikka on kuin Itä-Keskus Stadis, ellei pian pahempi.

pöh

Oisko menny black lives matter touhuun mukaan?
Vaikka en Ano Turtiaisesta pidä yhtään, niin sekin kohu on täysin älytön.
Uutisoidaan monta kertaa päivässä innoissaan kuinka rasmuslaiset onnistui pilaamaan bisnekset. Tietysti niitä rasmuslaisia ei mainita.
Se twiitti ehkä oli mauton? mutta ei siinä rasismia ollut edes prosenttia siitä mitä ne black lives fuckers ”mielenosoituksissa”
Tässä näki oikein hyvin median agendan, moninkertainen huumepää rikollinen on tärkeämpi kuin vaikka eläkkeelle jäänyt poliisipäällikkö.
Molemmat mustaihoisia, toisesta on kirjoitettu varmaan 1000 säälitarinaa, toisesta ei yhtään mainintaakaan.

Fatwantarkistaja

Näin se toimii. Kansanedustajaa ei voi erottaa (helpolla), mutta hänen liiketoimet saadaan kyllä alas.
Kukaan Ameriikassa ei olisi tiennyt, saati Kanadassa Turtiaisen twiittejä ilman Suomen kommareita. Mauttomia kyllä, mutta vaatii sen koneiston, että ihmisen elämä saadaan pilattua lopullisesti. Mitään sopimuksia voi olla turha Anoa, ellei Itä-Eurooppaan sitten?

Anonymous

Kun seuraa iltapaskojen kommentointeja Turtiais-uutisointiin liittyen niin huomaa, että koko suomen punakaarti on kirmannut messuamaan paheksuntaansa ja kauhistelemaan Turtiaisen(täysin harmittomien) twiittien ”pahuutta”.
Eli ovat nostaneet valtavan propaganda-vyörytyksen jonka tarkoituksena on saada kansa harjoittamaan itsesensuuria, varomaan sanojaan, vaikenemaan ja liittymään tuhosuvakismin joukkoihin.

sleepy

Tuleeko Henna Kajavasta uusi johtaja?