Mitä Espoon perussuomalaisissa tapahtuu?

 

Espoon perussuomalaisten johdossa on tietojen mukaan menossa jotain hyvin kummallista, sillä paikallisyhdistyksen puheenjohtaja ja toinen varapuheenjohtaja ovat eronneet tehtävistään.

2. varapuheenjohtaja vahvistaa Länsiväylälle, että on eronnut tehtävästä, mutta toisaalta haluaa kuitenkin jatkaa hallituksen jäsenenä. Puheenjohtajan taas kerrotaan eronneen henkilökohtaisten syiden vuoksi. Ei ole tietoa mitä nämä syyt voisivat olla. Joidenkin mielestä puheenjohtaja ei ole osannut hoitaa hommaansa oikein kunnolla ja tämä voisi olla tosiasiallinen syy eroon. Vetovastuu tällä hetkellä on 1. varapuheenjohtajalla.

Espoon perussuomalaiset pitävät tänä iltana hallituksen kokouksen, jossa hallitus aiotaan hajottaa. Sisäpiirin vihjeen mukaan paikallisosasto on jakautunut kahtia ja osa yrittää nyt jollain tapaa tässä hallituksen kokouksessa ottaa valta-asemaa. Puheenjohtajan ja 2. vpj:n kerrotaan kuuluneen tähän porukkaan. Hallituksen hajottamiselle ei olisi mitään perustetta, sillä hallitus on joidenkin mielestä täysin toimiva eivätkä he ymmärrä yhdistyssääntöjä.

Onko niin, että tietyt tahot yrittävät tässä tilanteessa ajaa omaa etuaan kun sellaiseen saattaa olla tilaisuus? Toisaalta Länsiväylässä vpj kertoo, että jos yhteistyö ei toimi niin pitää antaa tilaisuus niille, jotka uskovat homman toimivan paremmin.

Joka tapauksessa olisi tärkeää, että perussuomalaiset olisivat Espoossa yhtenä linjana, sillä kaupunki on yksi Suomen voimakkaimin islamisoituvista kaupungeista ja siellä tarvittaisiin kovaa yhtenäistä otetta.