Useissa kaupungeissa jättimäisiä joukkotappeluita

Illan mittaan useissa kaupungeissa on ollut jättimäisiä joukkotappeluita, joihin on parhaillaan osallistunut satakin uusruotsalaista. Ainakin Uddevallassa, Uppsalassa ja Tukholmassa ollaan oltu sotatoimissa.

Uddevallan Dalabergissä toista sataa uusruotsalaista oli liikekannallepanolla. Poliisi hälytettiin paikalle kun kymmenien uusruotsalaisten ryppäät ajelehtivat ees taas asuinalueella. Ilmassa oli suuren urheilujuhlan tuntua. Monia jännitti kuin ennen vanhaan Salpausselän kisoissa ennen Matti Nykäsen hyppyä.

Klo 19.00 jälkeen sitten tirskahti. Poliisin arvion mukaan yli 100 uusruotsalaista kaivoi seipäät ja tiilet esille ja pystyyn pistettiin joukkotappelu. Tilanne oli kaaottinen. Jotkut jopa kiipesivät poppeleihin ja hyppivät sieltä toistensa niskaan. Niis innoissaan tappelusta oltiin.

Jotkut jopa kiipesivät poppeleihin ja hyppivät sieltä toistensa niskaan. Niin innoissaan tappelusta oltiin.

Poliisi hälytti paikalle kaikki liikenevät partiot ja ambulanssit ja pikkuhiljaa tappelu saatiin miten kuten aisoihin.

Bilden kan innehålla: bil, träd och utomhus
Uddevalla oli paljon poliisiautoja liikkeellä.

Uppsalassa sama meno jatkuu kuin pari kolme edellistä päivää. Gottsundassa on liikkeellä kymmeniä uusruotsalaisia, jotka seilaavat isoissa ryppäissä ees taas ja repivät mm. postilaatkoita irti telineistä. Kannattaa huomata, että Uppsalan tapauksessa kyse ei ole mistään parikymppisistä ja sitä nuoremmista jorkeista vaan porukka koostuu lähemmäs kolmikymppisistä ja sitä vanhemmista miehistä.

Poliisi kertoo esimerkiksi SVT:n uutisissa, että Gottsundassa on liikkeellä pari kolme jengiä, joissa kussakin on 20-30 henkilöä. Henkilöt ovat 25-50-vuotiaita miehiä. Kyse ei siis ole mistään pikkupoikien sotaleikistä vaan aikuiset miehet ovat tosissaan sotajalalla.

Uppsalan asiantuntijan mukaan kyse on puhtaasti rotujen välisistä vihamielisyyksistä. Porukka on jakautunut karkeasti afrikaanoihin, arabiaanoihin ja afgaaneihin. Pienempi porukka voi olla sekaporukkaa vähän sieltä sun täältä.

-Ne eivät ole missään jengisodassa huumeiden tai perinteisten rikollisjengien välieselvittelyjen takia vaan kyse on roturiidoista, etnisistä kiistoista. Ne ovat eläneet liian lähellä toisiaan vuosia ja pienistä kulttuurikismoista on kasvanut nyt sen verran iso baletti, että ensin on kaivettu nyrkit ja seipäät esille. Ja kesän mittaan siellä tullaan näkemään Lähi-Idän tapaan kivisinkoja ja muuta tuollaista köyhän miehen aseistusta, Pt-median asiantuntija valaisee sotatoimia Uppsalan Gottsundassa.

Pyritään käymään loppuviikon aikana paikanpäällä Uppsalassa, josko sieltä saataisiin jotain autenttista kuvaa nurkan takana olevasta etnisestä sodan alusta.

Bilden kan innehålla: 2 personer, bil och utomhus
Uppsalan Gottsundassa oli myös muutama poliisi.

Myös Uppsalan keskustassa on ollut illan mittaan levotonta. Asiantuntijan mukaan kyse on samanlaisista etnisistä kiistoista. Keskustan riidoissa tappelevat keskenään afgaaninuorukaiset, jotka ovat vallanneet Uppsalan keskustan tuntuman. Arabiaanot yrittävät vallata aluetta itselleen.

Tukholman Tenstassa käytiin myös iltatuimaan lyhyt ja kiivas sotatoimi. Kaksi vihamielistä ryhmää kohtasi Tenstan keskustan tuntumassa ja siitä äityi 30-40 hengen joukkotappelu. Sotatoimi kesti muutaman minuutin ja jostain syystä porukka hajaantui yhtä nopeasti kuin tapahtuma alkoi.

Jännitteitä on siis vähän siellä sun täällä. Pyritään pääsemään +100 km säteelle Tukholmasta pelipaikoille sikäli mikäli sen mahdollista. Olisi hienoa nähdä oikea aito rotusota.

19 Kommenttia
Uusimmat
Vanhimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Voi apinan perse
Voi apinan perse
26.6.2020 07:07

On se hienoa kun normi kansalainen joutuu nykyään kulkemaan aseistettuna ja omilla lapsillakin oltava kaasusumute mukana.

Anonymous
Anonymous
10.6.2020 10:34

Ruottissa ja suomessa pistäs kaikessa hiljaisuudessa kulkea jättirekoilla jotka keräisi kaikki kantaväestön (ei suvakkeja) kyytiin ja vietäisiin siksi aikaa viroon, sen jälkeen pommikoneet ilmaan ja ruotti ja suomi maan tasalle hiillostaen kaikki mokat.
Jälleenrakentaminen tulisi miljardi kertaa halvemmaksi kun mokkien elätys.

Verminus
Verminus
10.6.2020 08:50

Eli rotuvihaa, RASISMIA puhtaimmillaan, harrastelevat. Onneksi se on paheksuttavaa ainoastaan kun valkoiset semmoiseen sortuvat, mikä taisi viimeksi olla jenkkilän etelässä joskus 50-60 luvulla. Aika jännä eikö, miten multikultipaska ei todellakaan toimi kun noilta tänne kuulumattomilta sitä vaaditaan. Kiva kun vieraslajit sotii sun puutarhassa.. Ja jälleen kerran: kaikki tämä loppuu kun lopetetaan vieraslajeille sossurahojen jakelu. Luteet ja torakat viihtyy kun niitä syötetään.

Älkaa unohtako että...
Älkaa unohtako että...
10.6.2020 08:14

WHITE LIVE MATTERS!

KSMB
KSMB
10.6.2020 07:54

Joko YLE on uutisoinut Ruotsin rasistisista tappeluista?

Anonymous
Anonymous
10.6.2020 08:06
Vastaa...  KSMB

Ne mitään uutisoi. Paitsi agendaan sopivalla tavalla. Onko ruotsissa muuten jo alkanut patsaiden kaato yms tuhotyö? Leviää euroopassa. Lyön vetoa, että täällä suomessa miettivät mannerheimin patsaan kaatoa/tuhoamista.

Minä
Minä
10.6.2020 03:20

Suvakkien mukaan vain valkoiset voivat olla rasisteja ja vain valkoiset voivat olla nationalisteja.
Mitäs nämä sitten ovat?
Minusta tuossa ilmenee nationalismi rasistisella tavalla.
Sääli, että on otettu peukutus pois.

Pertti Grandell
Pertti Grandell
10.6.2020 06:08
Vastaa...  Minä

jos nämä jäbät ovat jo historiallisesti tapellet 4000 vuotta, miksi nyt olisivat ”kivoja”sitä saa pihalleen mitä pyytää, eikä vieläkään sanota kuinka asiat on…mikä helvetti tätä pakkomaksamien ohjelmissa ######

Bell Curve
Bell Curve
10.6.2020 07:41
Vastaa...  Minä

Suvakin voi aivopestä rasistiksi pistämällä se asumaan muutamaksi kuukaudeksi samaan rappukäytävään hijab-hiirien, irakkien ja riukutimojen kanssa. Monikulttuurista pesutupailua sitten vaan.

Anonymous
Anonymous
10.6.2020 01:29

Killakoiralaumat irrallaan.

Anonymous
Anonymous
10.6.2020 00:50

Hirveitä rasisteja ovat näköjään. Missä valkoiset naiset, nyt äkkiä mieltä osoittamaan!

Monkey Lives Matter
Monkey Lives Matter
10.6.2020 00:16

Rasismin ymmärrän. Se on etnistä karsinointia, johon vain valkoinen voi syyllistyä. Mutta mitä se on jos korkeammista kulttuureista tulevat kiistelevät keskenään?
Sanokaa minun sanoneen, niin riehujat paljastuvat vielä valepukuisiksi Sverigedemokraateiksi!

Nimetön
Nimetön
10.6.2020 07:44
Vastaa...  Paavo/ Pt-media

peukutus

Anonymous
Anonymous
10.6.2020 12:06
Vastaa...  Nimetön

Peukutus, peukutus, peukutus…

Voi apinan perse
Voi apinan perse
26.6.2020 07:08
Vastaa...  Paavo/ Pt-media

Suvakit ei aina ehdi, pitää hoitaa VOKissa seksuaalisia velvollisuuksia

Anonymous
Anonymous
9.6.2020 23:42

Noku ne kantikset kyyrää koronakaranteenissa kotioloissa, ni ei oo sitä kylillä mitään puuhaa ku painia toisen saman henkisten kanssa.

Tapiola
Tapiola
9.6.2020 23:27

Oi jospa apinalla, ois Vappu ainainen ja onhan sillä.

Anonymous
Anonymous
9.6.2020 22:38

Ei Paavo muuta kuin LLL-taktiikka kehiin ja sekaan. Ei kai sitä turhaan ole treenattu?