Myös Uddevallan joukkotappelu oli etninen kiista eli rotusota

Eillinen Uddevallan jättimäinen joukkotappelu on paljastunut rotusodaksi. Kyseessä ei ollut rikollisjengien välinen mittelö vaan puhtaasti rotuun ja etnisyyteen perustuva riita, jossa osapuolina olivat arabiaanot ja afrikaanot.

Uddevallasta tulevien tietojen mukaan afrikaanoista ja etupäässä somalitaustaisista miehistä ja arabiaanoista koostuneet poolit ovat pitäneet avoimia vihamielisyyskohtauksia toisiaan kohtaan jo ainakin varhaiskeväästä alkaen. Autoja on poltettu puolin ja toisin ja monenlaista pikkukiusaa harjoitettu.

Eilen tiistaina illalla vihamielisyydet sitten huipentuivat alustavasti, kun kadulla oli liikkeellä toista sataa henkilöä molemmista pooleista. Muutama auto ja roskiksia sytytettiin tappeloinnin ohessa tuleen ja paikalle tulleet palomiehet ajettiin kivittämällä pois paikalta. Tappelussa käytettiin lähinnä nyrkkejä, seipäitä ja sitten oli ihan uusi taktiikka: kiivettin poppeleihin alaoksille, josta hypittiin vihollisen niskaan.

Jostain kumman syystä Ruotsissa on nyt viime viikkojen aikana syttynyt useita tällaisia massiivisia rotusotia eri etnisyyksien välillä. Pooleja näyttää olevan neljä: arabiaanot, afrikaanot, afgaanit ja neljäs pienempi ryhmä koostuu sekalaisista etnisyyksistä.

On toki tiedetty jo vuosia, että ongelmalähiöissä etnisillä ryhmillä on suuriakin keskinäisiä jännitteitä, mutta onko nyt räjähtämässä jotain suurempaa etnistä konfliktia päällensä.

Seurataan tilannetta.

Subscribe
Notify of
guest
11 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
JK

Tilanne on tullut pisteeseen jossa ollaan samassa kuin Lähi-Idässä. Afrikassa ja muissa ala-arvoisissa maailman kolkissa, tapellaan naapuriheimojen kanssa taukoamatta, koska he ovat naapuriheimoa ja uskovat johonkin erilaiseen kuin me.
Tätä tosiasiaa on tavallisella järjellä varustetut yrittäneet ja yrittävät, tuoda kaikkien tietoisuuteen, että tilanne johtaa tähän vääjäämättä. Tätä multikulttiin uskovat eivät tahdo myöntää vaan itsepintaisesti väittävät vain valkoisen miehen olevan rasisti monin tavoin, pikmenttipoikkeavat eivät koskaan, heissä ei ole vikaa eikä puutteita, niitä pitää tuoda loputtomasti unelmamaahan tuomaan sekasortoa.
Kaikkialla missä eri rotuisia on runsaasti on myös epävakaata, Yhdysvallat, Ruotsi, Saksa, Ransa jne. Ei se johdu valkoisesta miehestä vaan näistä itsestään, ne eivät osaa elää rauhassa ja sopeutua eurooppalaiseen ja sivistyneeseen yhteiskuntaan, ei niillä ole siihen kykyä eikä edes halua.
Multikulttia ihannoivien olisi hyvä osoittaa yksikin maa tai paikka jossa on harmonia läsnä, mission impossible!

Anonymous

Arvopohja on päätepisteessä.

Anonymous

Hähähää.
Kiitos neuvostoliiton aikaan baltian maissa palveluistamme nauttimassa laukanneen Olof Palmen.
Hehheh.

Laws of the Jungle

Heh, luonnoton feikki-monikulttuuri joutuu kohtaamaan ikuisen luonnonlain jonka mukaan eri heimot on luotu toistensa kilpailijoiksi.
Koitapa tätä selittää luonnosta täysin vieraantuneelle valkoiselle naiselle joka yrittää väkisellä kääntää koko maailmanjärjestystä päälaeleen. 😀

Anonymous

Koitapa tätä selittää luonnosta täysin vieraantuneelle valkoiselle naiselle joka yrittää väkisellä kääntää koko maailmanjärjestystä päälaeleen.
Ei stalinistiHUORILLE tarvitse mitään selittää.Punainen fasistiHUORA ymmärtää vain väkivaltaa.Sitä hänelle on annettava – mielellään palvomiensa ISIS-syöpäläisten suosimilla pronssikautisilla tavoilla.

Anonymous

Jonkinlainen laumahallusinaatio vissiin. Tavallaan jossain takaraivossa saattaa pieni epäilys hiertää, mutta koska muut juoksevat kuin sopulit kohti jyrkännettä, niin ei sitä osaa pikkufeministi hypätä pois iloisesta joukosta.
Tapiola

Ingen Gripen

Ilmiö paljastaa lähinnä sen, että ihmisen rationaalisen ajattelun kerros on loppujen lopuksi ohut kuin ilmakehä maapallon ympärillä. Aatteiden tulivuoret kun alkavat tupruttaa sinne tuhkaansa niin pimeys saattaa vallita joskus hyvinkin pitkään.

Ingen Gripen

Myös huonoille hankkeille löytyy aina takapiruja jos niissä pääsee rahastamaan matkan varrella.
Eturiviin tarvitaan kuitenkin aina niitä hyödyllisiä idiootteja kehumaan niitä samoja hankkeita.

Keke

Tuosta kartasta näkee miten älykkyysosamäärän keskiarvon putoaminen alle 90 vaikuttaa eri valtioihin. Demokratia ei ole enää vaihtoehto alhaisen älykkyyden maissa, se ei toimi.
https://www.worlddata.info/iq-by-country.php

Anonymous

Batiikkinoidat ovat valmiina poimimaan rotusodan voittajasankarit kainaloonsa. Ihanaa! Rakkaus on kaunis asia.