USA:n rotumellakat eivät onnistuisi Venäjällä

Periaattessa vastaavat rotumellakat olisivat mahdollisia myös Venäjällä, sillä muslimien osuus väestöstä on suunnilleen sama kuin mustien osuus USA:ssa. Kuitenkaan emme saa lukea vastaavia uutisia mellakoineista Venäjältä kuin USA:sta tai Länsi-Euroopasta. Tämä on hyvä huomioida, sillä kun Trump uhkasi taltuttaa mellakat kovemmilla otteilla, sen väitettiin lietsovan niitä lisää. Venäjällä poliisi on taas tunnettu kovista otteistaan.

Jos muslimit alkaisisivat mellakoimaan Venäjällä, niin juuri kukaan paikallinen ei niitä puolustaisi. Tämä jontuu varmasti siitä ettei Venäjällä ole punavihreää mediaa joka aivopesisi ihmisiä epäisänmaallisiksi. Kun ”pakolaiset” ahdistelivat naisia Murmanskissa paikalliset venäläiset antoivat heille lehtitietojen mukaan kunnon kuripalautuksen, jonka jälkeen poliisit vielä jatkoi kuripalautusta ja otti osan ”pakolaisista” kiinni. Jotkut kiistävät nämä lehtiliedot, mutta venälästen työkavereitteni mukaan perseilevät vähemmistöt laitetaan siellä välittömästi kuriin. Sen sijaan ihmisiksi elävät vähemmistöt saavat olla siellä ihan rauhassa.

-Sakari Rajamäki-Subscribe
Notify of
guest
17 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Patriootti

OIKEIN!!!

Jukka

Aivan! Perseilylle tiukka EI!.

Kekkuli

Tottahan tuo on! Ei sivistysvaltiossa paskasakki riehu paikkoja polttaen useita viikkoja.
Olisi tosi kiva katsoa videon pätkä, jossa värikäs paskasakki riehuu, polttelee autoja ja ryöstää kauppoja siihen saakka kunnes miliisi, Peznaz ja OMON saapuu paikalle. Riehunta loppuisi ihan minuuteissa. Ei itku eikä huuto auttaisi. Kaasua, pamppua, kumiluoteja, jne tulisi sen verran hyvään tahtiin, että alkaisi se mustan värin merkitsevyys vähenemään todella nopeasti nopeasti.

V.Putin

Näin on. Emme anna saman paskan, jota olemme lietsoneet länsimaissa jo vuosikymmeniä vyöryä maahamme. Olemme myös käskyttäneet länsimaalaista valtamediaa vaikenemaan meillä harjoitetusta rasismista ellei tarkoituksena ole peitellä länsimaita pilalle paskovasta vassariporukasta moskovaan johtavaa jälkijotosta.

HenkkaR

Venäjällä on toki vielä ongelmia, joka on sikäli ymmärrettävää kun huomioi miten valtava ja sekainen sillisalaatti neuvostokommunismin (ja sitä seuranneen opportunistisen Jeltsinin!) perintö on. Sellaista ei yhdessä yössä eikä edes vuosikymmenessä siivota. Kovia otteita on perintönä neuvostoajoilta kyseenalaisin tarkoitusperin, ja sen jälkeen niitä on vasta tarvittukin, kansan kasassa pitämiseksi poliittisen muutosmyrskyn keskellä, siis samoin kuin muslimimaissa tyypillisesti.
Mutta on kuitenkin huomattava, että koko Putinin hallinnon ajan on Venäjä kehittynyt melkein joka saralla parempaan suuntaan, lähtökohtiin, resursseihin, ja lännen harjoittamiin torpedointiyrityksiin suhteutettuna vieläpä huimaa vauhtia. Korruptiota on kitketty, infrastruktuuria parannettu, teollisuutta, taloutta, ja hyvinvointia kohennettu sosioekonomisesti järkevällä politiikalla, jne.
”Toisinajattelijoiden vaino” on nyt enimmäkseen lännen propagandaa, jota tehdään järjestämällä tahallisia provokaatioita ja uutisoimalla valikoivasti ja sillä asenteella että mikä tahansa rähinämellakointi pitäisi olla jokin ”ihmisoikeus”. Tänä päivänä Suomessa tuntuu toisinajattelu ainakin kansallismielisenä monikulttuurisuuden kyseenalaistajana olevan paljon vainotumpaa kuin keskivertotoisinajattelu Venäjällä.
Tokihan toisinajattelua on monenlaista, ja tietyn rajan ylittäviä on syytäkin vainota. Kuten artikkelissasi mainitsemiasi mellakoitsijoita, toisinajattelijoitahan hekin vain ovat (Venäjällä siis – lännessä se tuntuukin olevan kohta ainoa sallittu ajatusmalli). Täytyy lisäksi muistaa, että Venäjällä on painolastinaan neuvostoajan perintönä sinne tuotu monikulttuurisuus, eli lähtökohtaisesti tilanne olisi ”vapaa toisinajattelu sallittaessa” huomattavasti räjähdysherkempi kuin esim. verrattain yksikulttuurisina aina viime aikoihin asti säilyneissä länsimaissa, joissa tuontikulttuurit yhdessä ”vapaa-ajattelun” kanssa ovat jo nyt saaneet tilanteen katastrofaalisemmaksi kuin Venäjällä.
Kaiketi toisinajattelun suhteen pitäisin Venäjää aika hyvänä kultaisena keskitienä. Muutenhan kehittymistä ja ongelmien ratkontaa niin korruptiossa, taloudessa, teollisuudessa, kuin infrassa tullaan vielä tarvitsemaan – ja näkemäänkin – pitkän aikaa eteenpäin, mutta hyvää kohti mennään. Lyhyemmällä tähtäimellä on mainitsemasi Unkari kyllä varsin lähellä ihannevaltiota. Ja peukutuksen arvoista on, että Orban ja Putin pitävät yhtä!

Aappa

BLM (wot tö fak??) mellakoinnista ei voi vetää kuin yhden järjellisen johtopäätöksen, mikä puoltaa satakymmenellä poliisin tai minkä ikinä erittäin voimallista voimankäyttöä: minun puolestani noita tekosyyn pohjalta riehuvia vandaaleja ja apinoita pitäisi ampua sen verran kovilla, että varmasti pysähtyisivät, eikä kukaan enemmän kuin 2 aivosolua omaava voi olla eri mieltä – mikä on sinänsä hauskaa, koska esim. Suomessa ei ole ainuttakaan puoluetta, joka olisi sanoutunut irti terroristien perseilystä.

Anonymous

Jepulis, ei edes persut ole mitään sanoneet vaan olleet hijaa kuset housussa kun terroristit aloitti mellakat Usa:ssa.

Bar Baari

Se todistaa vanhan tosiasian että ongelmien ennaltaehkäisy on halvin ratkaisu. Silloin myös voimakeinojen käyttö jää mahdollisimman pieneksi. Länsimaiden pitkä hyvinvointiputki on vieraannuttanut ison osan ihmisiä perusasioista kuten nälästä ja vilusta.
Taikaseinäefekti on moku-utopian ja monen muun vastaavan höttöilmiön voimanlähde.

pöh

Jenkeissä valkoiset jo pesee mustien jalkoja kadulla, jopa poliisit.
Pesevät pois jotain isoisiensä syntejä.
Voi jumalauta et on menny hulluksi tää touhu.

fatwantarkistaja

Ne synnit jäävät tekemättömiksi, jos keksii aikakoneen ja vie plantaasille puimakoneen. Muuten neekerten edessä ollaan rähmällään iäti. Pitäisi sen mennä kalloon palloon.

ilkimys

Iso osa USA:ta taitaa yhteiskuntarakenteensa puolesta olla lähinnä kehitysmaa: kaikilla on käsiaseita, kauryöstöt ja kovat huumeet rehottaa, paljon köyhiä joilla heikko sairaanhoito, poliisi lyö ja tappaa, pysyviä vastakkainasetteluja väestöryhmien välillä yms.

Klarsyn

New Yorkin poliisit valmistautuvat eroamaan virastaan, sanovat, että päällystö on jättänyt heidät pulaan. Black Lives Matter -mielenosoitukset ovat demokraattisissa osavaltioissa ajaneet myös poliisivoimista vastaavat poliittiset ja muut johtajat kannattamaan BLM-arvoja, ja halventamaan itsensä polvistumalla riehujien edessä.
Ennen pormestari Rudy Giulianin ja poliisipäällikkö Joseph Espositon aikaan poliisit tunsivat, että nämä tukivat heitä, varmistivat selustan, nyt nämä demokraatit kuvernööri Cuomo ja pormestari de Blasio kohtelevat rivipoliisia todella huonosti. Poliisit joutuvat aivan liian usein siviilien valituksista johtuvaan tarkastuskäsittelyyn.
Poliisit kokevat, että nämä mielenosoitukset ovat olleet pahimmat moniin vuosiin, huhutaan, että 600 poliisia on jo hakenut eläkettä, ja sadat monet suunnittelevat alan vaihtoa. ”Poliitikot vaativat poliiseilta enemmän vastuullisuutta, mutta eivät nosta syytteitä rikollisia vastaan, jotka hyökkävät poliisien kimppuun” sanoo NYPD-etsivä Erik Pistek. (Washington Examiner 9.6.2020)

HenkkaR

Erittäin hyvä kirjoitus, ja Venäjällä paljon matkailleena allekirjoitan joka sanan. Siellä virkavalta pitää huolen yhteiskuntarauhasta, tarvittaessa kovin ottein, eikä kansakaan jää katsomaan sivusta perseilyjä. Ylipäänsä kulttuurissa ovat ihan jo käytöstavatkin suuressa kunniassa, mikä itseasiassa tuotti alkuun itsellekin kulttuurishokkeja, eikä heidän kulttuuriinsa sopeutumattomia todellakaan suvaita. Tietyt etnisyydet ovat ehkä enemmän ”suurennuslasin alla”, kuten kuuluu ollakin, mutta kunniallisesti käyttäytyvää kunnioitetaan, eikä sellaisen elämää mikään rasismi rajoita pätkääkään.
Muutenhan Venäjä onkin varsin vapaa maa elää ja toimia, kunhan osaa käyttäytyä eikä pahastu siitä että virkavalta tosiaan työskentelee turvallisuuden takaamiseksi, ja hyvä niin. Olihan sekin alkuun – kulttuurillisen käytöskoodiston tärkeyden lisäksi – hiukan shokeeraavaa kuinka tiukat ja armottomat syynit esim. raja-asemalla tehdään, ja ajoittain tiukemmin kuin muulloin. Mutta niistä selvitään, sen sijaan sellaisten puutteesta täällä ”läntisessä euroopassa” on jo aivan liian moni menettänyt henkensä, ja tilanne pahenee vauhdilla.
Mutta tokihan lännen medioille Venäjä on umpirasistinen hirmuhallinto, koska ei salli vapaata perseilyä, edes globalistien sätkynukke Alexei Navalnyille, siis tuolle parin prosentin kannatusta nauttivalle rikolliselle, joka tahallisena provokaationa mm. levittää aina mielenosoituksensa ”laajemmalle”, siis tosiasiassa siirtää viereen (oikeaan laajentamiseen eivät kannattajajoukkonsa riittäisi) siltä alueelta johon mielenosoituslupa on anottu ja saatu. Ja kyllä, jopa hänellä on oikeus järjestää mielenilmauksia, ja sen lupaehtojen räikeästä rikkomisestakin on hän joka kerta selvinnyt lyhyellä koppisessiolla (niistä aiemmista talousrikoksista toki enemmän…). Eivätkä (ikävä kyllä) kovin pitkää kakkua ole joutuneet nauttimaan edes Pussy Riot -perseilijät tuhottuaan arvokkaita puuristejä ja leviteltyään perseitä ja mölistyään niin kirkoissa kesken kirkonmenojen, kuin jalkapallokentillä kesken pelin.
Että niin hirveä toisinajattelijoiden vainoaja tuo Venäjä on. Sen sijaan terroristit, murhaajat, ja ryöstäjät eivät kyllä noin vähällä selviä alkuunkaan, ne tosiaan laitetaan ruotuun, sellaisia rasisteja ovat niin Venäjän hallinto kuin kansakin. Ja enitenhän länttä korpeaa kun sen pussiin pelanneet törkeät talousrikolliset (lukuisten muiden muassa tapaus Jukos) on Venäjällä pantu toden teolla tilille, eikä sittemmin täälläkin sepitetyiksi osoittautuneille tarinoille mm. Herra Magnitskysta anneta siellä painoarvoa.

Anonymous

En anna maalle paskan arvoa joka juhlii ”voiton päivää” missä paskat tappoi satojatuhansia suomalaisia ilman mitään syytä ja varasti maita, niistä päivistä tuo paskamaa ei ole muuttunut mihinkään.
Esimerkkinä vaikkapa Ukraina.
Lisää on tulossa kun putin ja kiinan toinen hullu suunnitelee maailmaa joita nuo kaksi diktaattoria halitsisi.
Veäjän saisi tuhota kiinan kanssa ennenkun nuo vapipäät alkaa maailmaa todella tuhoamaan.

Anonymous

Toi Murmanskin juttu on 100%, vaimoni työskenteli tuohon aikaan syyttäjänvirastossa Manskissa ja kertoi lukeneensa poliisiraportin aiheesta.