USA:n rotumellakat eivät onnistuisi Venäjällä

Periaattessa vastaavat rotumellakat olisivat mahdollisia myös Venäjällä, sillä muslimien osuus väestöstä on suunnilleen sama kuin mustien osuus USA:ssa. Kuitenkaan emme saa lukea vastaavia uutisia mellakoineista Venäjältä kuin USA:sta tai Länsi-Euroopasta. Tämä on hyvä huomioida, sillä kun Trump uhkasi taltuttaa mellakat kovemmilla otteilla, sen väitettiin lietsovan niitä lisää. Venäjällä poliisi on taas tunnettu kovista otteistaan.

Jos muslimit alkaisisivat mellakoimaan Venäjällä, niin juuri kukaan paikallinen ei niitä puolustaisi. Tämä jontuu varmasti siitä ettei Venäjällä ole punavihreää mediaa joka aivopesisi ihmisiä epäisänmaallisiksi. Kun “pakolaiset” ahdistelivat naisia Murmanskissa paikalliset venäläiset antoivat heille lehtitietojen mukaan kunnon kuripalautuksen, jonka jälkeen poliisit vielä jatkoi kuripalautusta ja otti osan “pakolaisista” kiinni. Jotkut kiistävät nämä lehtiliedot, mutta venälästen työkavereitteni mukaan perseilevät vähemmistöt laitetaan siellä välittömästi kuriin. Sen sijaan ihmisiksi elävät vähemmistöt saavat olla siellä ihan rauhassa.

-Sakari Rajamäki-