Malcolm X – musta rasisti ja musta kirjailija

Ensin värillä ei ole väliä, mutta sitten onkin. Nimittäin jos on uskomista Ylen toimittelijan juttua “Milloin viimeksi luit mustan kirjoittaman kirjan?”. Miksi Yle ylipäätään julkaisee tällaisia aivan naurettavia juttuja.

Kun pysähdyin miettimään olenko lukeut jonkun mustan kirjoittamaa kirjaa niin muistin, että olen kyllä lukenut. Kerran kun oli viikon putkassa niin putkavahti antoi luettavaksi Malcolm X:stä kertovan kirjan.

Malcolm X oli siis jonkinlainen mustien oma nationalisti ja rotutaistelija. White Poweria vastaava mustien Black Power perustuu Malcolmin filosofiaan.

Malcolm oli alun perin pikkurikollinen gangsteri ja huumeiden käyttäjä, mutta pikkuhiljaa hänestä kasvoi jonkinlainen mustien esitaistelija ja hänestä tuli muslimi. Malcolmin filosofia oli lähinnä sitä, että kaikki mustien ongelmat ovat valkoisten syytä ja kaikki mitä valkoisten suusta tulee, on rasismia.

Lisäksi Malcolm, musta mies siis, kritisoi valkoisia “suvakkoja”, jotka ovat muka taistelevinaan mustien ihmisoikeuksien puolesta. Tällaiset valkoiset tekevät sitä pönkittääkseen omaa itsetuntoaan. Valkoiset eivät voi puolustaa mustien ihmisoikeuksia, se on mustien tehtävä. Tämä oli siis mustan rasistin toinen pääteesi.

Malcolm X oli siis musta rasisti, joka vihasi valkoisia sydämensä pohjasta ja oli sitä mieltä, että mustien ongelma olivat valkoisten syytä. Ainoa hyvä asia mitä Malcolm X näki valkoisissa olivat valkoiset naiset, jotka olivat ajavinaan mustien asioita. Valkoiset naiset olivat mukavia ei tämän asian takia vaan siksi, että he levittivät jalkojaan pelkästä käskystä. Niin heikkoina he olivat mustiin.

Siinäpä terveisiä Ylenkin toimittelijan plantulle mustalta rasistilta. Vaikka kuinka yrität sössöttää ihmisoikeuksia ja esittää jotakin filosofista sönköttäjää ja makeilla afrikaanojen edessä niin mustat eivät näe sinussa mitään muuta kuin panon.

Jos siis haluaa tietää ja avartaa “maailmankuvaansa” lukemalla mustien kirjoja niin kannattaa lukea Malcolm X. Se on mustan muslimirasistin vihainen tilitys. Koko Black Lives Matter perustuu tälle Black Power-ideologialle.

Subscribe
Notify of
guest
42 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Klarsyn

Helsingin Sanomat nosti 7.6.2020 esille amerikkalaisen mustan kirjailijan Ta-Nehisi Coatesin, surkea kynäilijä, jonka valtaeliitti on arvottanut ikäänkuin oikeaksi kirjailijaksi. HS-toimittajat liittyvät seuraan ymmärtämättä miten kapea-alainen kirjailija hän on, ja palkittu vain siitä syystä, että tarvitaan musta ihailtavaksi identiteettipolitiikan diversiteettiä palvovassa kirjallisessa kentässä.
Ta-Nehisi Coates kirjoittaa aina vain mustasta näkökulmasta, kirjoista puutuu sävyt, tarinat kerrotaan aina valkosia halveksivasti. Hän puhuu valkoisesta ylivallasta, mustien köyhyys ja rikollisuus on valkoisten syytä. Hänen tarinansa ovat tylsiä, ja halveksunta valkoisia kohtaan paistaa joka sivulta.
Hänen kirjansa “Between The World and me” voitti palkintoja, vaikka se on fanaattinen, pinnallinen, heikosti kirjoitettu ja kiusallisen huono. Valkoiset harjoittavat itseruoskintaa, joten he haluavat kuulla itsestään pahoja asioita vaikka valheiden siivittäminä.
Musta professori John McWhorter on uskaltanut sanoa suoraan, että Ta-Nehisi Coates on rasisti. Valkoinen kritiikki päästi läpi tällaisia teoksia vain koska kirjoittaja on musta.
Helsingin Sanomat on monikulttuurisuuden propagoija, ja valmis menemään mukaan kaikenlaiseen BLM-menoon haluamatta ymmärtää kuinka sitä käytetään hyväksi.

Ruskean värin tiedättekin

Mitä mustat ovat saaneet aikaan Afrikassa? No ei mitään ja mitä ne tekee täällä länsimaissa? Eivät ainakaan mitään hyödyllistä vaan kuppaavat järjestelmää ja tekevät rikoksia.

Dicky

MUN MIElesstä kukaan ei ole estäny..kiletäny..neekereitä kirjoittamasta tai painamasta niin paljon kirjoja kuin mieli tekee, tai lukemasta niitä

Månsidan

Ruotsalaistoimittajan reportaasi missä vertaa USA:ta Lähi-Itään:
https://www.expressen.se/nyheter/blogg/magda-gad/2020/06/en-krigskorrespondent-kommer-till-usa-och-ser-mellanostern/
On tainnut nähdä jo Ruotsissa mitä se tarkoittaa.

hemis

Kaikilla meillä on ihmisryhmiä, joita halveksimme. Se johtuu näiden ihmisryhmien omasta käyttäytymisestä. Tätä ei uskalleta tunnustaa.

kalloindeksi

Siinäpä se. Kaikissa ihmisryhmissä on piirteitä joita toiset ryhmät pitävät omituisina ja huonoina. Eräänä esimerkkinä olkoon suomalaisten jurous ja sosiaalinen kömpelyys. Erityisesti taloudellisesti huonoina aikoina ne muiden “huonot” piirteet alkavat ärsyttää entistä enemmän. Ulkoiset piirteet kuten ihonväri tai koukkunenä ovat helppoja erilaisuuden tunnusmerkkejä. Noista syistä johtuen esimerkiksi rasismi ei koskaan katoa tai edes vähene oleellisesti. Se syntyy aina uudelleen.

Anonymous

Suomalaisia koitetaan valtamedissa kääntää joiksikin orjuuttajien jälkeläisiksi.
Vaikka jokaisen oikean suomalaisen juuret tulee ihan muualta, isoimmanosan sukulaiset on sotineen jokaisessa suomen sodassa neukkuja vastaan, ja noita joku jumalauta vatipää suvakkiarmeija koittaa muuttaa orjuuttajiksi.
Suomella ei ole osaa eikä arpaa mustien ojuuttamisessa, joten haistakoot esimerkiksi Hs toimittajat märäntynyttä koiranpaskaa jos se vaikka laittaisi herneen liikkeelle pääkopassa.

Hutisalo

Laittahan se, ne vetää sen herneen sieltä sieraimesta ihan ytimiin asti, eli siihen jota normaalit kutsuvat aivoiksi.

Anonyymi

Suomalaisia on aikoinaan viety orjiksi Venäjälle ja pitkin itämaiden haaremeita; varsinkin vaaleat naiset ja lapset olivat haluttuja.

Jaaha

Joo, Muslimit otti pohjoismaisia ja suomalaisiakin naisia myös valtaamaansa eteläiseen Espanjaan ja Portugaliin palatseihin ja myös ihan ykkösvaimoiksi kauneutensa tähden. Portugalilaisessa muslimiajasta kertovassa kirjallisuudessa on paljon tuota vaalean ihon ja muidenkin valkoisen pohjoismaisen luonteenpiirteistön ylivoimaisten ominaisuuksien ihannointia. Suurempaa rasismia tuskin näkee valkoisten ihannoinnissa mitä muslimit itse harrastivat leuhkiessaan valkoisten orjien erinomaisuudesta.

pöh

Jokainen sen näkee että jos yleistetään niin mustaihoiset on suurimpia rasisteja, varsinkin muslimit.
Jostain kumman syystä vain länsimaissa rasisti voi olla vain valkoinen mies tai kristitty.

Anonymous

Siksi koska kyseessä on neukkulan aloittama psykologinen sota länsimaita vastaan.
Demoralisointi, epävakauttaminen, kriisiyttäminen, heikentäminen, porvarillisia instituutioita vastaan hyökkääminen ja niiden haltuunotto, mellakointi, kumous jne.

Kirjoja luettu ja kouluja käyty

Mistä tuon kirjan voi saada suomenkielellä?
Katsoin Helsingin kirjastosta helmet-sivuilta ja siellä oli vain 3 kappaletta saatavilla ja varauksia 40 jonossa, eli ei ihan heti pääse tuota opusta lukemaan ainakaan kirjastosta.
Jännä miten vähän kyseistä kirjaa on saatavilla. Eikö se olekaan ihan sitä mitä suvaitsevaisto haluaa valkoisen heteromiehen lukevan?

Klarsyn

Helsingin Sanomissa oli hurmioitunut Näkökulma-artikkeli. Susanne Salmi: Ystävälläni Troylla, joka sivumennen sanoen pelkää poliisia, koska on musta, on meille viesti: kirja käteen. Troy, pelokas ihminen Seattlesta, ehdottaa Malcolm X:n ja Martin Luther Kingin elämäkertoja.
Se, ettei kirjaa kirjastosta löydy, voi johtua siitä, että käännös on jo vuodelta 2001, lisäpainos 2002. Luettu paljon, kulunut, poistettu siksi kokoelmista, tai kappaleita kadonnut, ja poistettu sen tähden. Ehkä loppuunmyyty.
En ikinä suostu lukemaan kirjaa kirjailijan ihonvärin tähden. Olen lukenut Harper Leen Kuin surmaisi satakielen, James Baldwinin teoksia, tänä vuonna luin Ayyan Hirsi Alin Harhaoppinen. Pidän japanilaisista kirjailijoista, mutta en koskaan ole heidänkään kohdalla ajatellut ensisijaisesti etnistä taustaa, vaan kirjallista laatua.
Siksi minua ärsyttää jonkun kiihkoilija Malcolm X:n ja Ta-Nehisi Coatesin hehkutus.

Dickie

joh..tai vaikka alkaa kapinan..jos jää kiinni ja joutuu vankinlaan..on aikaa kirjoittaa kirja jos toinenkin

Anonymous

Vain suomalainen maastaan huolestunut ihminen voi olla, rasisti, fasisti, natsi, jne.. ja nyt heidät näköjään voi murhatakkin oikein kirkon siunauksella. Supo ei tee mitään, poliisi ei tee mitään.
Tätäkö valtio oikesti haluaa, jos niin on, täytyy alkaa sitten itekkin varustautumaan, sillä nuo terroristit ei ala uhoilemaan yhtään, vaan tulevat saamaan kyllä lyijyä omaan suuntaansakkin.
https://mvlehti.net/2020/06/11/uusi-oulun-anarkistiliitto-oal-jarjestaa-aseellista-koulutusta-kirkon-kapinallispastorin-johdolla-kohteena-poliittiset-viholliset/

Anonymous

Tuo matupappi saa hyvän kk ansion Oulun oikeaa työtä tekevien ts myös kirkollisveroa maksavien ihmisten ja yritysten kustannuksella.
Tämä pappihan sanoo, että vapaa-ajalla hän saa tehdä mitä huvittaa. Asia ei saa olla näin. Papin pitää tehdä sielunpelastusta ja hengen työtä, eikä osallistua maalliseen politikointiin. Kirkossa olisi paljon reformoitavaa.
Kerta kaikkiaan vastemielinen ilmestys. Seurakuntalaisten pitää tehdä asialle jotain. Tuollainen matu-väkivaltauhooja on häädettävä pois.
Tapiola

AukaiskaaSilmänne

Kyllä on joka kirkko väkineen ja pappeineen näyttänyt että he ovat islamistien ja anarkistien, eli terroristien puolella suomessa.
Se että joku kuuluu kirkkoon, on minulle terroristi.

Moskeida ja kaupunki

Kyllähän nuo sinne seurakuntaan soluttautuu kun kaikki isänmaalliset suomalaiset ovat kääntäneet kirkolle selkänsä.
Kuinka moni teistä jotka aina valitatte kirkon suvakkitoiminnasta edes käy säännöllisesti kirkossa tai ottaa osaa seurakunnan toimintaan? Helppoa on vihollisen soluttaa kaikki seurakunnat kun ei isänmaalliset edes vaivaudu paikalle.
Sitten ne kirkot vasta muistetaan kun alttarille vedetään sateenkaarilippu, mutta lähinnä tyydytään vain netissä eroamaan kirkosta parilla hiirenklikkauksella vaikka seurakuntien takaisinvaltaus olisi paljon voimakkaampi tapa toimia. Mutta se taas vaatisi sohvanpohjalta nousemista ja paluuta kristilliseen elämään, ja se voi olla vähän liikaa vaadittu sieluttomilta kuluttajilta joiksi valkoiset eurooppalaiset ovat valitettavasti muuttuneet.

Anonymous

En kuulu kirkkoon, joten miksi edes puolustaisin jotain mikä ei minulle merkkaa yhtään mitään.
Minulle sinun tai kenenkään on ihan turha alkaa selittelemään uskonnoista yhtään mitään, sillä minä en niihin satuihin usko.
Te jotka haukutte ateisteja, ette ole yhtään sen viisaampia kun isis paskat uskontonsa kanssa, joten eiköhän jätetä arvosteleminen pois.
Toiseksi, olen kylllä myös viimeisiä ihmisiä jotka makoilee sohvalla mitään tekemättä, olen myös siitä kantanut seuraukset.

Anonymous

Heheh… no mutta taisi se pikku ateistin korvalliseen luunappi osua kohdalleen kun noinkin paljon vuodatat tuntojasi jonnin joutavaan vastaten.
Tapiola

Anonymous

“pikku” jiisustelijat on säälittäviä rottia.
Selitä mitä selität, olet kuin isisläiset, pelkkä terroristi.
Sinun rahoilla rahoitetaan tuonkin matupapin toimita, joten katoppa peiliin rotta, risukinttu ja paskanjauhaja.

Anonymous

No jopas tuli pipi. Kuka piilotti aamukaljat
Tapiola

Anonymous

No, joko puliukko löyti jiisuksensa aamupaskastaan.

Anonymous

Ei kyllä ole totta, mutta kirkon asioihin on sekoitettu maallinen oikeus liikaa. Kaikki tasa.-arvo ym ja sitten juuri edm. kaltainen matupappi, jolla jonkin tasavertaisuusasian mukaan pitää olla oikeus madella kirkkoon sisään käärmeen kielineen.
Mdättävä valtamedia, joka syytää kaiken mustalla kuorrutetun amerikkalaisen homopaskaviihteen suomalaisten,koteihin ilta illan perään.
Itsen irtauduin televisiosta digiajan alkaessa. En ole yhtään digiboksia enkä euroliitintä ostanut.
Minä kuulun kirkkoon enkä ole terroristi kuin siitä syyttävälle punikille.
Tapiola

Anonymous

Kylläpä sitä jaksetaan.
No, minä ehkä en varmaan samoihin yllä, on vasta 20 vuotta kun lopetin tv:n kattelun, ja siitä punikista.
Olin noin 14 vuotias kun niinkutsuttu isäukko kokeile koulia minusta punikkia, hakkasin tuon niin että melkein kuoli sairaalassa.
Joten se ehkä kertoo suhtautumisestani punikkeihin.
Kuulut kirkoon eli annat rahaa nimenomaan suomea tuhoaville tahoille.
Jos etit mikä on asia maapallolla mikä on tappanut enemmän ihmisiä kun kaikki yhteensä, on uskonnot.
Ja ne on sitä tehneet siitä asti kun ne keksittiin vain ja ainostaan ihmisten kuolemanpelon lievittämiseksi.
Se että sillointällöin luen mv-lehteä ei tee minusta punikkia.
Eikä se tee minusta persua vaikka luen nykysuomea.
Yksi asia on mitä en edes lue, ja se on valtamedian julkaisut.
Tee sinä muutakin kun itket, minä olen jotunut kaikkien instanssien riepottelemaksi, jopa niin että kohta pitää muuttaa maasta pois tai muuten suvakkipolpo armeijoon tekee viimeisen voitelunsa.
Mutta eipä se mitään, hauku sinä minua vain puniksi, kaikkihan sitä paskaa niskaani muutenkin viskoo.

Anonymous

Oliko jotain epäselvää, jos joku nähteni nimittää kaikki kirkkoon kuuluvat terroristeiksi, niin kyllä minä tiedän mikä se sellainen on!
Minä en ole haukkunut ketään, mutta osuipa korvanappi pyytämättä?
Kyllä. Maksan omalle seurakunnalle ja vaikutan asioihin omalla tavallani. Hoidan sukumme hautoja ja vaalin perinteitä. Onko se sinulta pois.
Omaa isää ei hakata sairaalaan. Jos ei ymmärrys kohtaa, niin pitää ymmärtää että Highway is My way, ja ottaa kohtalo omiin käsiin. Tietysti se on heikolle vaikeaa.
Juu, kyllä. Tuota maneeria te aina viljelette miten uskonnot on se ihmisiä tappava. Se on vaan sellainen asia, että tyhjiö täyttyy toisella.
Jos kristillisyys katoaa tästä maasta, on paholainen taas enemmän voitolla. Jo nyt ilmastouskonto kerää seurakuntaa. Luuletko ettei kärsimystä tule sen ja vaikkapa BLM , meillä on unelma, Silakat uskovaisten toimesta?
Tapiola

Anonymous

Otan osaa.
Vuodatat pahaa oloa kirkkoa kohtaan. Oma isäsi yritti koulia sinusta punikin. Voinko arvata oikein, että isäsi ei sentään kristittyä yrittänyt sinusta koulia?
Tapiola

Anonymous

Yhtään uskovaista ei suvustani löydy.
Mutta, kylllä, jos olisi ollut isäukko uskovainen ja kokeillut koulia minusta samaa, olisin käyttäytynyt ihan samoin.
Punikiksi kun yritti koullia, se tapahtui aseella uhaten, ainostaan se säästi aikoinaan minut tuomiolta.
Minä en ulosta pahaa oloani kirkkoa kohtaan, sen teen ainostaan että ne on ansineet kaiken mikä niskaansa sataa, teoillaan suomea kohtaan.
Minä en käännä toista poskea vaan toimin, useampi tekisi saman, ehkä voisimme suomen saada takaisin, mutta sitä ei tapahdu, se on jo pakko uskoa.

Anonymous

Kun esi-isäni ovat 1918 olleet Viipurin kahinoissa, -39-44 edelleen siellä ja muilla rintamilla. Vuosisatoja taakse päin maksaneet hintaa asuinsijoistaan, niin miksi minulla olisi oikeus luovuttaa?
Suomen Kansa nousee yhtenä miekkana, ja lyö vääryyden miekan. Olkoon sillä vääryydellä miten kiiltävät kultanapit tahansa.
Jumala ei ole kirkossa. En palvo kirkkoa. Se on vain väline kuten miekka. Raamatun oppineet opettavat, kun Jeesus puhui miekasta, että se on Raamattu. Hyvä on mutta siihen voidaan tarvita terästä jatkeeksi maalliseen taisteluun.
Peto on keskuudessamma mitä erilaisempien valepukujen kätköissä. Sitä ei palvella loputtomiin, vaikka miten lailliselta olisi näyttävinään, Saatanan kätyrit..
Tapiola

Anonymous

Suomi on poliisin ja rajattomin valtuuksin varustetun turvallisuuspoliisin oikeuksin, sekä resurssein toimivan marxilaisen rikollisjärjestön kontrolloima. Mitään muutosta parempaan ei tule tapahtumaan elleivät ihmiset tiedosta tai ymmärrä missä ne todelliset demokratian varkaat röhnöttävät.

Jori Nerkki

No eipä tarvitse onneksi lukea sen enempää malcolm the pikkukriminaalia musua kuin valehtelevaa kusipääpastoria amerikan husua “martti lutipää” kinkkiä.

UMGAWA !

Näin on, kaikkihan on aina valkoisen miehen vika. Kuvitellaanpa sellainen skenaario että mustien orjuuttamista ei olisi ikinä tapahtunut, eikä myöskään yksikään valkoinen olisi ikinä Afrikan mantereella asunut. Olisivat mustat saaneet kehittyä rauhassa tähän päivään asti ja ihan itse rakentaa kaiken mikä Afrikassa on. Voitteko kuvitella? MILTÄ Afrikassa näyttäisi? Mikä arkkitektuuri, mikä kulttuuri jne jne..olisiko teitä? Olisiko kouluja, sairaaloita, sähköä, RUOKAA? Viljelmiä? Maataloutta? Vai olisiko koko manner pelkkää nälänhätää, sukupuolitautia, ebolaa, kannibalismia sekä armotonta väkivaltaa? Olisiko viidakossa enää yhtään eläintä? Olisiko rahaa, kaupankäyntiä olemassa, vai tapetaanko vaan joku ja otetaan sen tavarat? Asuisivatko mustat modernisti pilvenpiirtäjissä jotka ovat ihan itse kakasta rakentaneet? Kysymyksiä on monia. Mutta se on ilmiselvää että kaikki mikä on Afrikassa huonoa, on valkoisen miehen vika. Kaikki mikä on Afrikassa hyvää tai toimivaa on tietenkin viidakon jumala Umwulubwabalwuun ansiota.

Dicky

enn ole yleensä..tarkatanu..kirjailijan ihonvärii..kun alan lukeeen jotain kirjaa….jos neeekerit..kirjoittaakin aikavähän..sattuneesta äo..tilanteesta johtuen..niiin onks se mun ..tai valkoisten vika?

Jaaha

Ehkä tämä kaikki paha lähteekin noista “mustista” jotka innostuu kirjoittamaan ja ajattelemaan. Jos Valkoiset eivät olisi sotkeneet geenejään mustiin, niin tuollaiset kahden mulatin jälkeläiset eivät intoutuisi ajattelemaan ja syöttämään letkeille täysverisille afrikaanoille ilkeitä ajatuksia.

Anonymous

“Kaikkein väkivaltaisimmat ihmiset lähtevät mukaan rauhan liikkeisiin ja vastaaviin (John Lennon 1980)….

Kivääreitä ladataan jo kovilla

Amerikan sisällissota ei ole kaukana. Eteläiset valtiot eivät katso hyvällä tätä vouhkaamista ja varsinkin tuon wanhan haahkan ulostuloja patsaiden kaatamisista. Kuin suoraan kiihkomuslimien, talibanien ja isiksen ajattelusta. Maailma alkaa seota lopullisesti.

Anonymous

En menis yhdistämään kaikkia afroamerikkalisia samaan kastiin. Siihen joukkoon kuuluu paljon fiksuja ja lahjakkaita ihmisiä.
Luin jo nuorena Alexandre Dumasin Monte-Criston kreivin joka esiintyy usein myös kaikkien aikojen parhaimpien romaanien listoilla.

Jaaha

Fiksuilla ja lahjakkailla taidat tarkoittaa noita kun Malcom X joka oli siis kahden sekarotuisen jälkeläinen. Geneettisesti vähintään 25% skotlantilainen valkoihoinen ja korkeintaan 50% musta Afrikkalainen.
Tiedätkö yhtään yli 75% Afrikan mustaa joka kirjoittaa kirjoja?

Anonymous

Tuskimpa. ei ne osaa edes lukea joten aika vaikeaa on kirjoittaa kirjoja, ja vielä siihen päälle mustan älykkyysosamäärä mikä on 4 kertaa pienempi kuin valkoihoisella.

Anonymous

Lähes kaikki Usa:n afroamerikkalaiset ovat mulatteja.
Suuri osa afrikkalaisitakin on, koska ovat risteytyneet siellä palloilevien Euroopalisten kanssa jossakin vaiheessa sukunsa historiassa.