Ilmastonmuutos saapuu pohjoiseen 11 m/ päivässä

Ruotsalaisissa iltapäivälehdissä on siirretty fokus mustien rotumellakoista ilmastokriisiin. Greta Thunbergin höyryävälle kiukaalle heitetään kunnolla löylyä: Ilmastonmuutos tulee olemaan Ruotsissa dramaattinen.

Vanhat kunnon ilmastovouhkat Staffan Lindberg kirjoittaa SVT:läisen journalistin Erika Bjerströmin kirjan pohjalta miten ilmasto ikään kuin nousee 11 metriä vuorokaudessa pohjoisemmaksi.

– Se tarkoittaa vähemmän puolukoita ja mustikoita metsissä, todetaan.

Ilmastonmuutoksen nousemisella pohjoiseen tarkoitetaan siis jotain sellaista, että kun vietnamilaiset kalastajat ovat taistelleet nousevan vedenpinnan kanssa ja kenialaiset maanviljelijät huonojen satojen kanssa, Liberian slummeissa taas ollaan tultu asunnottomiksi kun ihmisten talot ovat sortuneet mereen. Ruotsi on tähän asti selvinnyt, mutta nyt ilmastonmuutos nousee yhä korkeammalle pohjoiseenkin.

11 metriä vuorokaudessa.

Erika Bjerström kertoo, että huomasi tämän ilmastonmuutoksen radikaalista vuonna 2019 jouluaattona, kävellessään Tukholman cityssä. Nimittäin mustarastas oli laulanut eikä linnun pitäisi olla jouluaikaan Tukholmassa.

Jaa niin edelleen. Malariaa pukkaa, demokratia heikkenee… jos ei saada fossiilivapaata sementtiä ja terästä. Muuten ei ole mitään toivoa. Ei jaksa, meikä siirtää fokuksen takaisin asiaan.

Subscribe
Notify of
guest
34 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Ilmastonmuutoshuijaus se on

Toi ilmastonmuutos CO2:n viitaten on ainakin täysin ylimitoitettua. Se Mooren youtubesta poistettu dokkari valaisi asiaa todella paljon.
Lisäksi toi ilmastonmuutos on viherkommarien lempilapsi ja kommarit ovat aina valehdelleet törkeästi, niin tässäkin tapauksessa.

hieno homma

Mielipiteeni banneroitiin iltapäivälehdestä kun väitin notta hiilidioksidi on tarpeen kasvien yhteyttämiseen, minulle jätettiin vain vesi ja aurinko. 🤔😂😂😂 ps. Eivät nyt julkaise hetkeen kirjoituksiani elikkä herne totuuden lausumisesta meni vihervassarin nenään ja syvälle sinne. 😫🤣

Samovaari

On se vaan hienoa, että Ruotsi on Suomesta niin kovin kaukana, ettei meillä ole vaaraa makkaroidemme ja kananmuniemme palamiselle pelkässä uulkoilman lämmössä. Mistä noita umpikaheleita oikein jokaiseen maailmankolkkaan löytyy, meillä ne ovat Marja Ohisalo ja Irja Suomela ja se eräs umpihullu Emma Kari, joka ehdotti hanhille ihan omaa ruokintapeltoa, jossa hanhet saisivat tarvisemansa eväät, jottei tarvitsisi siihen naapurin viljapeltoon mennä oraita syömään. Autuaita ovat hullut, sillä he eivät tiedä tilaansa!

Anonymous

Olen niin väsynyt näihin vihervassuri piiperöihin. Taidanpa hakea kaljaa.

Patriootti

Taidan käynnistää 6,4l V8:n ja annan olla tyhjäkäynnillä loppupäivän!

pzkw

👍

panssari taisteluvaunu

Prikulleen näin. Käynnistäisin König Tigerin moottorin muutamaksi tunniksi tyhjäkäynnille, jos sellainen sattuisi tallista löytymään.

hieno homma

Eikun käyntiin sillä ilman hiilidioksidia luontomme ei viherrä ja kohta maastamme tuleepi Sahara. 👍😊

Samovaari

White Lives Better

T

Make Greenland Green Again.

Verukekin on vaarallinen

Jos ilmastomuutos- oli se sitten totta taikka kuviteltua- tietää lisää pakolaisvirtoja Pohjolaan, on se HYVIN HUONO ASIA jota vastaan pitää kynsin hampain taistella.

pzkw

Totta turiset mutta käyttäisin mielummin kauhavalaista terästä niin ei kynnet/hampaat kulu.

-Beowolf-

Vastalääkettä tällaiselle artikkelille löytyy, vieläpä suomennettuna kirjana:
— Vihreä Tyrannia – ilmastopolitiikan totalitaarinen tausta ja tavoitteet
Saatavana AdLibriksestä:
https://www.adlibris.com/fi/haku?q=vihre%C3%A4+tyrannia
Kirjassa tulee esille se, että IPCC:n ”isä” on kuin onkin Olof Palme !!

Anonymous

11 metriä nousee yhteensä kusi joka ilmastohullun pääkopassa.

Pelti

Erika näyttää jutkulta, kuten myös morgan johansson, ann linde, margot wallström ja moni muu.
Jos se siltä näyttää, se sitä myös on.

Anonymous

Jutkuja, jutkuja täällä, jutkuja kaikkialla, ei voi mennä ikinä marsiinkaan sekin on täynnä jutkuja.

Samovaari

Määpä olenkin puhdas natsi, kun on viikset ja tumma turpakarva ja letti. Heil Aatu, meil Emma Kari ja Maria Ohisalo!

hieno homma

Meikäläistä nimittelivät ryssäksi kun oon evakon poika. 🤣

Acc358

Erika näyttää enemmänkin saksalaiselta. Hän on jopa syyllistynyt juutalaisten kannalta harmillisen ilmaisun käyttöön, jonka SVT:n ”korjasi”.
””Den judiska lobbyn i USA är oerhört stark”, sade SVT:s utrikeskommentator Erika Bjerström….”
https://www.friatider.se/svt-ndrade-citat-om-oerh-rt-stark-judisk-lobby

Oikea Nyrkki

HUOM! 11 metriä. ei 12 eikä 10. 11 ! Nämä ovat supertarkkoja nämä vasemmiston supertietäjät, maailmankaikkeuden älykkäimmät olennot. Olen itsekin huomannut että vime kesänä kuin ampiaiset viihtyvät parvekkeellani, niin tänä vuonna ne pysyttelevät tuolla 11 metriä nurmikon puolella. Vähän hävettää kun minä rasistisesti ja islamofobisesti tästä nyt hyödyn.. Kompensoidakseni olen ajatellut adoptoida pari lasta Afrikasta.

Anonymous

No varmaan jokuviisas laskenut että 4km vuodessa. Se kuulostaa niin vähältä että päiväluku on kivempi

MSK

Jokainen luonnon tuhoutumista pelkäävä voisi yrittää pitää vaikka neliömetrin kaistaleen maata kasvittomana (ilman myrkkyjä ja muovia)….alkaisi totuus valjeta…. nimittäin täällä pohjoisessa tulemme elämään koko ajan rehevämmäksi muuttuvan luonnon keskellä.
Muuttuuhan luonto tietysti ja joitakin suurkaupunkien rannikko-osia jää veden alle. Onko se koko maailman vika, että ihmiset ovat siellä ahneuksissaan(arvonnousun toivossa tai muuten mukavien paikkojen takia) rakententaneet alueille, joiden on tiedetty voivan jäädä veden alle?

kalamies

Viime viikolla Lapissa.. tuntureilla (Ylläs, Levi) oli lunta, joet tulvivat, kesä myöhässä. Ei ole kymmeneen vuoteen ollut näin luminen talvi

Anonymous

Kyllä, voin vahvistaa täysin tuon.
Ilmastohullut ei elä tässä maailmassa.

Anonymous

Sään ääriääriääri-ilmiöt ovat siis todistuksellasi yleistyneet. Kannattaa jatkossa istua perjantait perseellään.

Raksaäijä

Huhtikuu ja Toukokuu olivat niin kylmiä, että mansikkasato on myöhässä…

juha II

Niin… Asterixissa gallialaiset pelkäsivät vain yhtä asiaa. Sitä että taivas putoaa heidän niskaansa!
Ruotsi on maailman paras esimerkki hoitamattomasta hulluudesta.

Puosuvaari

Ja minullekin paistanut aurinko kolme päivää peräkkäin. Varmaan se ilmastomuutos – kiitos Ruotsin ilmastovouhottajille. Vaikka taisi niitä aurinkoisia kesäpäiviä olla aikaisemminkin?

Puolueeton

Mustikat ja puolukat katoavat Suomenkin metsistä. Syy ei ole ilmastossa vaan metsätaloudessa. Avohakkuualueeilla metsäkoneet tuhoavat maaston ja metsän. Muita seurauksia ovat vesitöjen pilaantuminen.

kanander

Pirustako sen tietää, ovatko kesähelteet todiste ilmaston lämpenemisestä vai ei. Nyt ei edes kiinnosta, kun on niin hieno päivä.

Greta' s Posse

How dare you?

PastoriNikulainen

VMP.
Aaamen!!!

Anonymous

Ei pitäisi? Mustarastaathan ovat Suomessakin osittaismuuttajia joten miksi ei paljon etelämpänä Tukholmassa?