Auttavatko länsimaiden hallitukset uuskansalaisiaan pois isis-vankiloista?

Suomeen tulleiden isis-naisten matkareitti arveluttaa monia. Jotta pääsee pois kurdien hallinnoimalta al-Holin vankileiriltä Eurooppaan, vaaditaan siihen rahaa ja suhteita.

Myös Ruotsissa on tullut ilmi, että maahan on tullut ruotsalainen isis-nainen. Tapaus ei ole ensimmäinen. Nyt kolmekymppinen nainen matkusti Syyriaan tappohommiin jo 2013. On sen jälkeen menettänyt lapsensa ja miehensä, ja joutui itse vangiksi al-Holin leirille.

SVT:n uutisten mukaan al-Holin vankileiriltä pääsee ulos kohtuullista summaa vastaan. Puhutaan alkaen 10 000 eurosta, mutta hinta voi olla jopa 100 000 euroa. Ihmissalakuljettajat ovat kuljettaneet naisen Turkkiin, josta turkkilaiset viranomaiset istuttivat naisen edelleen Ruotsin lentokoneeseen.

Nainen on nyt Ruotsissa vapaana, elää veronmaksajien kustannuksella ilmaista elämää. Hänen tapausta tutkitaan mahdollisena sotarikoksena.

Lainaus SVT:stä loppuu.

Tässä(kin) tapauksessa kannattaa ymmärtää se, että pitkään vankileireillä olleilla naisilla ei ole hameen helman alla tuollaisia rahasummia. Korkeassa asemassa olevalla isis-naisella mahdollisesti voi olla jonkin verran käteistä, mutta yleisesti on melko mahdotonta, että naisilla olisi tällaisia summia pitkän vankeusajan jälkeen.

Näin ollen on melko selvää, että taustalla pelataan likaista peliä. Eri maiden hallitukset mahdollisesti rahoittavat ihmissalakuljettajia ja muita tahoja matkan varrella, jotta isis-naisia saadaa takaisin kotiin.

Subscribe
Notify of
guest
19 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Minä

Mitäpä itseään suvaitsevaisena pitävä tekisi ideologiansa ja lemmikkiensä hyväksi?
Ruotsissa kyllä löytyy politiikastakin lukuisia, jotka ovat valmiit ”auttamaan” lemmikkiensä paluuta. Jokainen lemmikki on tärkeä.
Kantaruotsalaisia nämä samaiset eivät vaivautuisi auttamaan missään tapauksessa. Hehän ovat ”valkoista saastaa” näille itseään suvaitsevaisina markkinoiville fasisteille.

Moonman

Silmiinpistävintä ja omituisinta tässä kaikessa on ollut ohisalon ja varsinkin haaviston periksiantamattomuus ja ehdottomuus. Vaikka terroristien maahantuonti aiheutti pienen kohun ja haavisto jäi kiinni virkamiehen uhkailusta yms. niin ei edes hävennyt ja lopettanut projektiaan, vaan rikollisten maahantuontia ajettiin kuin käärmettä pyssyyn, hinnalla millä hyvänsä. Ohisalo taas on tehnyt kaikkea päinvastaista, mitä sisäministerin tehtävään kuuluu. Ihmetyttää että pelkästään ideologian voimallako ne jaksavat tehdä kaikkensa, että suomalaisille tulee kokoajan uusia vitsauksia? Vai maksaako joku heille siitä? Onko luvattu joku palkkiovirka, kunhan toimitte nyt ohjeiden mukaan?

Anonymous

Hyvin hämärältä nuo Haaviston ja Ohisalon touhut vaikuttavatkin.
Verhojen takana tapahtuvista ei tietenkään kerrota, eikä vilppi ole tuomittavaa, kunhan se on oikean ideologian edistämistä.

hieno homma

Samaa mieltä, näitä tyyppejä ajaa ideologia ja joku taho niitä suojelee. Suomea mainostetaan valtiona jossa ei korruptiota ole, sitä on! Häpeilemättä nämä tyypit huseeraavat maan tielle josta ei näytä olevan paluuta, maamme todelliset rakentajat jäävät näiden viherkommareiden ns.tappolistoille koska kyllähän salskea ”sotapakolaismies” tulee ja pelastaa…. nyt täytyypi verenpaine mitata. 😫

Minä

Eikös tänne kommentit tartukaan?

Minä

Ai jaa, tarttuu, mutta omituisen pitkä viive. Onko tuo Akismet ihmisten lukemalla suorittama spammisuodatin?

Minä

Kolmas yritys. Ei vaan tartu kommentit tänne, tai ei ainakaan tule näkyviin.

Joku muu
Anonymous

Ihan selvää, että veronmaksajien rahoja on lyöty tiskiin. Täällä suomessa asiaan on käytetty suuria summia.on lennätetty privaattilennoilla jne. Haaviston toimet KRP:tutkinnassa mutta se nilkki päässee kuin koira veräjästä.

Nestori Lundahl

Taitaa joku avustusjärjestö, Lääkärit ilman rahoja tms. siellä hääriä hallitusten tuella.
Eiköhän vaan Haavisto ole jonkun sellaisen järjestön kanssa tehnyt hämärän diilin. Aika näyttää.

Patriootti

Pekka, Pekka, Pekka. OI PEKKA!!!
Alla linkki Pekan tarinoihin, joita on käsitelty jo monessa samanmoisessa YouTube haastattelupätkässä. Totta tai tarua, mutta sillä hemmolla ei ole puhtaat jauhot kasseissa! Kuka tai ketkä tätä suojelee ja miksi? On se limanuljaska!!!
https://youtu.be/4VKNwHCu4jY

Homma on huijausta kun rupee miettiin

Toi Virheiden ja Peppu-Pekan isis ämmien tuonti Suomeen vaikuttaa suurelta kuzetukselta.
Kuinka leiriltä olisi päässyt hengissä juuri mihinkään, koska ympärillä on kai satojen kilometrien matkalta käytännössä aavikkoa. Julkista liikennettä ei ole, joten käytännössä jalkapatikka on ainut keino..ei muuten onnistuisi.
Turkin rajakin on vähän tarkemmin valvottu kuin meidän raja ja eivät varmaan ois päästäneet tollasia roistoja maahansa (olihan myös kyse vihollisista).
Ainoa vaihtoehto jäänee valtiotason junailulle kulissien takana ja Peppu-Pekkahan tykkää junahommista.

Anonymous

Tarkalleen matka on lähes 1100km joten jo pelkästään se osoittaa että kukaan ei tuolta jalkaisin ole mihinkään pakoon lähteneet.
Montakohan miljoonaa tuhlattiin suomen verorahoja isis paskojen pelastukseen ja rahat meni isikselle.

Nestori Lundahl
Kyllä yritetään peitellä

..Ja Turkin valtiolle tod näk maksettu muhkeasti täältä peräpohjolasta. Tuskin Turkin valtio muuten niitä auttaisi.

kanander

Voin ilmoittaa Ruotsin turvallisuuspoliisin tutkimuksen lopputuloksen: Isis-nainen ei ole syyllistynyt mihinkään rikokseen. Nih!

Anonymous

Jaa, onkohan minun verorahoja käytetty terrorismin rahoittamiseen muutenkin kuin mitä sossurahan kautta siihen valuu?