Filmi: Uusruotsalaiset potkivat poliisiautoa

Äkkiseltään ajattelin itsekin ensin, että filmi on jostain ulkomailta. Mutta Ruotsista se on. Viime päivinä netti on ollut pullollaan monenlaista filmiä, joissa mustat rotumellakoitsijat ovat tehneet vaikka mitä.

Eniten tämänkin filmin katsomisessa ihmetyttää se, että nuo henkilöt ovat saaneet tulla Ruotsiin. He ovat päässeet pois paskamaastaan ja saaneet ilmaisen elämän ruotsalaisten veronmaksajien kustannuksella. Heidän pitäisi aloittaa jokainen päivä kiitosrukouksella, mutta sen sijaan he potkivat poliisiautoa.

Subscribe
Notify of
guest
16 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
T

No…Mikäs siinä jos poliisiautoa käytetään harjoitusjalkapallona, kun sanktioita ei kuitenkaan koskaan tule.

öö

Täysin kuritonta sakkia. Tämäkinkö sallitaan?

Klarsyn

Sisäministeri Ohisalo haluaa etnisiä poliiseja, ja musliminaisille mahdollisuuden poliisina käyttää huivia. Nousisikohan kunnioitus poliisia kohtaan, jos autossa istuisi pari huiviin pukeutunutta muslimipoliisia?
Massamaahanmuutto on tuhoamassa länsimaisen yhteiskunnan. Sivistyksellinen itsemurha on kutsua kehitysmaalaiset järjestäytyneeseen yhteiskuntaan. Minkäs teet, kun tätä toimintaa pitävät hyvänä asiana niin papit, poliitikot, journalistit kuin kaiken maailman halpatyövoimaa havittelevat.
Ohisalon pyytämät 175 Kreikan turvapaikanhakijaleireiltä on tulossa heinäkuussa, eikä yksikään lehti tai uutislähetys pidä aiheellisena suhtautua asiaan kriittisesti edes siltä osin, että kertoisi Ohisalon osuuden olevan tässä yhteydessä Euroopan suurin.
Ruotsin tie on meidänkin tiemme.

Moonman

Globaali vallankumous työläisten avulla ei oikein onnistunut viime vuosisadan alussa, niin jossain vaiheessa keksittiin että joutilaiden kehitysmaalaisten avulla se onnistuukin, tiedä sitten mikä on ns. ”end-game” tässäkin. (((järjestelmä))) vihaa eurooppalaisia ja meidän kulttuuriamme, mutta onko se oikeasti niin iso asia, että sen takia kannattaa muuttaa ennen vakaat ja tuottavat Euroopan maat paskastanioiksi.

Raksaäijä

Hjuu… ja sitten nää heebot vastustelee rasismii ??? Kyseessä taitaapi olla kuitestkin kantaruotsalaisten tuntema luottamuspula näitä uusruotsalaisia kohtaan… luottamuspula ei kyllä poistu perseilemällä lisää tai rankaisemalla epäluuloisia kantaruotsalaisia. Mutta, jokainen kansakunta taapertaa tuhoonsa omalla tyylillään ja Suomi perässä…valitettavasti…

Minä

Elävät kuin kotimaassaan olisivat halunneet elää, mutta eivät uskaltaneet.

Tarzan, viidakon kuningas

Ehkä he kuvittelevat olevansa aaseja. Aasit kyllä loukkaantuisivat moisesta rienauksesta, jos tietäisivät.
Mutta mutta. Lapsetkin ymmärtävät jo, että heimokulttuurien edustajat kumartavat vain voimalle, koska siihen heidän oma sisäsiittoinen kulttuurinsa perustuu. Kun poliisi perääntyy ja pakenee, valta vaihtuu ja järjestäytynyneelle yhteiskunnalle ja sen kansalaisille jää vain hyväksikäytettävän uhrin rooli.
Afrikan heimosodat ja Lähi-Idän ikuiset verikostot, tervetuloa, meillä on tilaa.

Nestori Lundahl

Ruotsiin tuotu työvoima on vihdoinkin töissä!

Monkey Lives Matter

Tämän karmean rasismin on loputtava! Tulijat voivat selvästi pahoinm Olemme tehneet heille karhunpalveluksen antamalla ymmärtää heidän elämänsä paranevan täällä ja päästämällä heidät maahan. Heidän on täällä vain paha olla ja ainoa humanitäärinen ratkaisu on palauttaa välittömästi joka sorkka takaisin kotiin. Vain se estää heitä kärsimästä rasismista, vokin huonosta ruoasta, sossun huonoista tuista, huonosta säästä yms. kaikesta valkoisten sorrosta.
Koska mitä hyvää mikään heitä vastaan ottanut länsimaa on heille antanut? Aina ja kaikkialla samaa syrjintää ja kurjuutta. He tietävät mitä haluavat ja osaavat rakentaa mieleisensä yhteiskunnan ilman rasisteja ja tietenkin anteliaammalla taikaseinällä. Nyt on jo korkea aika päästää heidät kotiin rakentamaan omaa maataan. Me tankkaamme koneen!

Punavihervasemmiston unelmaa

”Heidän pitäisi aloittaa jokainen päivä kiitosrukouksella, mutta sen sijaan he potkivat poliisiautoa.”
Noo ei kai nyt sentään. Kyse on kehitysmaalaisista puolivilli-ihmisistä. Niille kun antaa vapaat kädet tehdä mitä lystää niin noin ne toimii.
Saa leijonan kesyttäjäkin pidettyä leijonan aisoissa kunnon piiskan avulla. Sama pätee noihin puoli villeihin.

pöh

Ne on eri maista, eri värisiä, eri ikäsiä jne..
Eli mikä niitä yhdistää?
Joku voisi sanoa että paska uskonto jonka takia ovat kotimaansakin tuhonneet, eikä niissä ole mitään saatu rakennettua kymmenien vuosien satojen miljardien kehitysavullakaan.

Anonymous

Vuosisatoja ovat osanneet vaan meluta, hajoittaa, tapella keskenaan, kiduttaa elaimia ja naisia jne. ja viimeinkin ovat oppineet uuden taidon jonka kaikki nuoremmat musulmaanit osaavat eli selfien ottamisen ja mellakointiensa kuvaamisen itselleen ja kavereille. On se toivotonta yrittaa noita petoja opettaa tavoille. Onkohan ne Rudolf Steinerin kuvaamia Sieluttomia ihmisia…

Anonymous

Suomessa on onneksi varauduttu hankkimalla panssaroituja Mersuja.

Sosiaalihuollon sorron uhrit

Kyllähän sitä kelpaa potkia poliisiautoja kun koko yhteiskunta on potkijoiden puolella ja nuoret ruotsalaiset naiset vielä palkitsevat seksillä.

juha II

On eläinsojelurikos siirtää apinat pois viidakosta. Heille sopimattomassa ympäristösså neurosoituvat yksilöt purkavat ”häkki-neuroosiaan” sosiopaattisella käytöksellä, jota kantalaiset ”rotuveljet” komppaavat ”seura kun tekee kaltaisekseen”.
Ns. ”raketti-insinjöörit” saavat aikaan vain sen, etteivät täkäläisetkään eivät osaa enää kengän nauhojakaan solmia.
Olemme tuoneet yhteikuntiimme vain ”purkupalloja”!
Muuan Kari Suomalainen piirsi aivan oikein jo heti alussa kun koeteltu konservatiivi ja sovinisti kuin oli suoralla selällä.

Acc358

Huippuosaajien hallinnassa tarvitaan sellaisia keinoja, joita käytetään huippuosaajien kotimaissa.