Pt-median sivut uuteen vanhaan kuosiin + hyvät juhannukset lukijoille

Tässä on ollut nyt muutaman viikon vähän sellaista hakuammuntaa sivun ulkonäön suhteen, kun olen yrittänyt saada sivun uuteen vanhaan kuosiin. Vaihdoin ”serveriä” vai mikä se nyt on nimeltään, eikä se loppujen lopuksi ollut ihan niin yksinkertaista tällaiselle harrastelija-tsöörnälisti-koodarille, kun olisi kuvitellut.

Meikäläisenhän ongelma on se, että kaikki pitää tehdä itse, ja jos jotain ei osaa niin se opetellaan. Lisäksi meikäläisellä ei ole ulkomailta tuotuja super-koodareita apuvoimina kuten monilla vakavastiotettavilla medioilla. Tässähän joutuu epätasa-arvoiseen asemaan kun itse joutuu tällaisena harrastelijana koodaamaan kaiken itse, eikä pihalle tule mitään koodaribussia niinkuin Suomesta on viety Afrikkaan itsenäisyyspäivän juhlavuotena.

Noh, joka tapauksessa läpi mennään vaikka harmaan kiven (kaljapullon) ja kyllä tämä sivu taas pelittää viimeistään viikonlopun aikana.

Kaikille hyvää juhannusta ja hei – ei sitten ryypätä itseä hengiltä.

Terveisin Pate

 

Subscribe
Notify of
guest
29 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Walther Theodor Flink
Walther Theodor Flink
18.6.2020 16:55

Toivottavasti pt-media päästää taas kohta entiseen tahtiin hiilidioksidia ilmakeheään.

hieno homma
hieno homma
18.6.2020 19:00

Juuri näin, ilman hiilidioksidia ei kaunis luontomme kukoista vaikka oppikirjat kuulemma tulevia biologeja koettavatkin aivopestä.

Anonymous
Anonymous
18.6.2020 17:34

Hyvältä näyttää. Päästään taas keskustelemaan asiaa/vittuilemaan suvakeille.

Anonymous
Anonymous
18.6.2020 17:48
Vastaa...  Admin Pt-media

Nin tarkoitit varmaan kivapuhetta erilaisilla argumenteilla.

hieno homma
hieno homma
18.6.2020 19:44
Vastaa...  Anonymous

Suvakkien aivopieruista huomauttaminen on elämän suola, ne sekasikiöt vaan ottavat herneet nenuun kovinkin herkästi ja se on hyvä…..

Rappi
Rappi
18.6.2020 21:54
Vastaa...  hieno homma

Päättäjien korvien välin arvioimiseen riittää pitkälti jos tuntee skitsofrenian 5 pääoiretta. Jos on kaksi näistä, on skitsofrenia kliinisesti todettu:

Luulee valheeksi todistettua asiaa totuudeksi (ilmastonmuutos, rauhaa saadaan tuomalla maailman levottomimmat testosteronipommit maahamme…)
Näkee ja kuulee harhoja (George Floyd, joka todellisuudessa ole gangsterijengin johtaja joka osoitti raskaana olevaa naista vatsaan ladatulla aseella ryöstäessään tämän kodin huumeita varten onkin päättäjiemme mielestä upea valkoisen suprematismin uhri jolle pitää rappari-polvistua ja antaa kansan rahat uhriksi)
Ne loput voit tsekata netistä..

Pasi T
Pasi T
19.6.2020 18:45
Vastaa...  Anonymous

Hienoa, että palautettiin mahdollisuus antaa plussia / miinuksia kommenteille !

Aappa
Aappa
18.6.2020 18:38

Ei haittaa, tässä on normaalit liuotusaineet käytössä muutenkin, vaikka hyvin ne PT:nkin kanssa toimii.

Aappa
Aappa
18.6.2020 19:05
Vastaa...  Aappa

Lisäisin, että näennäisistä vastoinkäymisistä voi usein löytää myös hyviä puolia – jos esim. sinne pihaan pärähtäisi bussillinen afrikkalaisia koodareita auttamaan PT:tä, niin riittäisikö koko kesä niiden viritysten selvittämiseksi.

Anonymous
Anonymous
18.6.2020 19:07

Jees. Kiitos samoin hyvät Jussit. Sehän olisikin ollut mielenkiintoista, jos Ahmed olisi sanonut, jotta äläkäläwlääbääbää. Koodarin papereilla. Kun saahan ne muutenkin kaiken oikotietä. Muslimi tulee Suomeen. Ei osaa kieliä. muuta kuin arabiaa. Ja suorittaa lukion tutkinnon kahdessa vuodessa. Kuten olemme niiskurarinoista lukeneet. Oli kuulemma asunut Espoon kirjastossa. Paskapuhetta, kuten asiakas ystävällinen taksikuski somali. Tyttäreni joutuu ottamaan yksityisiltä tunteja jotta selviää. Ja joku muslimi muka kirjoittaa ylioppilaaksi. Älkää nyt viitsikö.

oikea koodari
oikea koodari
18.6.2020 19:09

Tosiaan, se koodaribussi. Ajoiko lopulta ojaan vai miten siinä kävi ? Joku raha kai kuitenkin vaihtoi omistajaa.

Suomi Finland
Suomi Finland
19.6.2020 11:23
Vastaa...  Admin Pt-media

Siinä kävi varmaan niin, että yrittivät päivittää moottorin softaa sähäkämmäksi, mutta onnistuivat vain sössimään sen alkuperäisenkin käyttökelvottomaksi ja bussi jäi tienvarteen.

Sen jälkeen huomasivat, että ei ole heidän juttunsa ja palasivat toreille puhumaan äbäläwäbälää.

syd barret vainaa
syd barret vainaa
18.6.2020 19:21

Rasismia siinäkin, että kehitysmaalaisten, jotka pääsevät koraanikoulun päättötodistuksella korkeakouluihin, ei tarvitse väännellä ruotsin epäsäännöllisä verbejä. Suomalaisille ruotsi on aina se tärkein aine ja kompastuskivi.

Tuumailija
Tuumailija
18.6.2020 20:10

Eikö se harmaa pullo ole lonkeroa?
Hyvää juhannusta Paavollekkin.

KJ
KJ
18.6.2020 22:34

Hienolta ja tutulta näyttää!

Mistähän löytyisi tämä: https://pt-media.org/2020/06/18/tukholman-alueella-menollaan-useita-rotusotia/

Kirjoitin vastauksen jollekin nimettömälle ja se sivukin on tuossa välilehdissä edellisessä kuosissa.

KJ
KJ
18.6.2020 22:37
Vastaa...  KJ

Kirjoitin tällaisen, kun joku kysyi miksi media ei hiisku tapahtumista ja sellaista.

”Luulen että rotusotia (mihin liittyy mm. huumeet, ihmiskauppa ja kiristykset) piilotetellaan järjestelmällisesti normaaleilta ruotsalaisilta, ettei illuusio hädänalaisista lapsista/nuorista hajoaisi. Se aiheuttaisi valtiotasoisen selittelyvuoksen mikä voisi johtaa jonkun kolmannen valtion puuttumisen asiaan ja ehkä tutkimaan löytyykö samankaltaisuuksia muistakin itsensä huumaaneimmiksi lyödyissä maissa. Myös Suomesta.

Ruotsistahan löytyy syndikaatteja, ketkä ei anna äyrinkään arvoa Ruotsin laeille, vaan laki on oma kotimaan yhteisö ja niiden rikolliskuninkaat kätyreineen. Saksa, Ranska ja ties kuin moni muu maa käy läpi silmät kiinni tätä muutosta infrastruktuurissansa.

Tällaiset asiat saadaan valtamedian avulla saatetuksi hiukan jälkeenjääneille kansalaisille pelkästään hiljenemällä pahimmista syistä ja seurauksista.

Paljon helpompaa on kirjoittaa silloin äärioikeistolaisesta vallananastamissuunnitelmasta ja jopa vain liittämällä uutiseen kuva Adolf Hitleristä. Se vie ajatukset pois totuudesta ja valtioiden vahtikoirat, kuten Antifa, saa muutaman ylimääräisen pisteen. Media ottaa tästä kopin ja haastattelee Mohammedia, Mohammedia tai Mohammedia, joka kertoo valkoisten suvakkinaisten kanssa TV-studioissa, kuinka vaikeaa on selvitä oikeassa kotimaassaan, missä tulee tapetuksi aina ilman mitään syytä.

Toivotan PT-medialle ja kaikille lukijoille hauskaa juhannusta. Älkää herran tähden kumarrelko näille vallananastajille tai seuraavaksi löydätte itsenne pesemässä heidän jalkojaan.”

Anonymous
Anonymous
19.6.2020 02:32

Hyvää juhannusta, johan tässä huolestutti onko korona kaatanut sivut kun eivät toimineet välillä.

Jaaha
Jaaha
19.6.2020 09:50

Tuleeko muutama aikaisempi uutinen tänne uudestaan? Ei ehtinyt kaikkea, esim. Mannerheim-patsas juttua lukemaan.

Juha6
Juha6
19.6.2020 11:02

Hyvää Juhannusta Paavo. Pysy pinnalla tai ainakin vetskari kiinni!

Käytä pyydettyä muotoilua
Käytä pyydettyä muotoilua
19.6.2020 17:11

Testi:

Wikipedia on korruptoitunut! Tarkoitan siis suomalaista:

https://fi.wikipedia.org/wiki/Wikipedia:Etusivu

Parempi koodari Pate on kuin hyshys-median esittelemät koodarit.
Hauskaa juhannusta!

KASIPALLO.png
KOO JII
KOO JII
19.6.2020 17:14

Ei hyväksynyt ”KJ” mun nimen kohdalla. MV?

PERKELE KJ
PERKELE KJ
19.6.2020 17:32

Toi oli se kuva, mutta ei hyväksy näihin mun ”KJ”-mimimerkkiä. Tiedoksi. Tulee ”Käytä pyydettyä muotoilua.” vaikka tässä ketjussa se on minulta lähetettynä.

Sieppaa VANHA PT JA KOMMENTTIA.PNG