Juhannusbiisi: Eini “Kesä ja yö”

Älä kuuntele ulkomaalaisten jorkkien jorinoita. Mikä voisi olla parempaa juhannusmusiikkia kuin takavuosien Eini ja biisi: Kesä ja yö. Biisi ajoittuu jonnekin 80-luvun alkuun ja poljento on kyllä niin suomalaiseen makuun, että ei paremmasta väliä.

Subscribe
Notify of
guest
5 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
dome
dome
Juha II

Hyviä oli ajat vielä tuolloin. Einib oli tavallaan eräällä tavalla aikansa seksi symboli. Levyjen kannet hekumallisia härmäläisittäin katsottuna tuolloin.

Kommarit olivat rasvakouria ja porvarit joutuivat elämään pienessä pelossa Neuvostoliiton kainalossa, jota presidentti Urho Kekkonen oli pyrkinyt pitämään loitolla käytännöllisesti katsoen viimeiseen hengenvetoonsa asti saaden sitten – mitkäs muutkaan – kuin haukut palkaksensa.

Ja mikä parasta. Milleniumit vielä olivat poissa tästä maailmasta idioottimaisuuksiensa ja “voimavarat” viidakossa odottamassa tekemättä mitään länsimaiden “kehitysapua” – silloinkin!!!

Sivallus

Itäblokin maissa näytetään mitä islam toi mukanaan, ja mitä se jälleen tuo jos ollaan idiootteja ja kumarrutaan teuraspölkylle vapaaehtoisesti kuten Suomen hallituskin nyt tekee;

https://youtu.be/qNdwekMcr2E

Sivullinen