Musta uussuomalainen BLM-aktivisti väittää: Poliisi pahoinpiteli hänet

Seuraava filmi tulee jostain väliltä Helsinki-Kirkkonummi paikallisjunasta. Mahdollisesti Kauklahden asemalta, mutta toisaalta on kuulunut, että tapahtuma olisi Kauniaisten asema.

Joka tapauksessa black live matter-aktivisti yritti käyttää mustaa rotuaan hyväkseen ja matkusti junassa pummilla. Kun henkilöllä ei ollut näyttää lippua lipuntarkastajille niin henkilö poistettiin junasta. Tässä yhteydessä, luultavasti rodullistetun uhkaavan käytöksen takia, poliisit soitettiin seuraavalle asemalle tarkempaa syyniä varten.

Episodi etenee siten, että rodullistettu ottaa seuraavaksi käyttöön rasismikortin ja yrittää väittää, että poliisit ovat pahinpidelleet hänet. Kuitenkin jokainen ymmärtää, että kuvissa esiintyvät haavaumat eivät voi tulla poliisin toimesta.

 

Itse hän kertoo asiasta enganniksi:

So this happened today on the train Helsinki-kirkkonummi.

I got on at Pasila the conductor asked to see my ticket..I pulled out my phone just to realise the charge had gone dead.I told her just a min I will charge it and show my ticket.I stood up and got a space to charge my phone. She had called the security and told them I have no ticket.I told the guy I have a ticket just my phone battery is dead.1 sec let me charge it.

They both grabbed me , one had me on a choke hold and another on my arms….dragged me off the train and on the platform ground where they held me down.I screamed they are hurting me and didnt let go still .They demanded I walk home and get off the platform.Let me up then and they did .My knee and elbow are bleeding at this point. I told them I am not walking home .I have a valid ticket and am bleeding…. they called the police on me.The police come and spoke to them.Came to me and told me that they are on the right and they are doing their job ….and that is how they would also do things.

I tried to explain to the police I have a valid ticket.I had asked if I could charge my phone and show my ticket.They just grabbed me and pushed me to the ground.I have just beeb assulted I am bleeding .The Police told me that I have 2 second to start walking home or sleep in jail and get a fine for resisting.I said that is fine with me.I cant walk home I am bleeding and in pain. A by stander a Finnish (Joel)Man had been had filming the whole incident spoke up showed the police the video and I also requested an ambulance.They changed quickly and now offered me a ride home.Which they have am home safe .After 2 hours of questioning.I had a valid ticket…I asked to charge my phone.The police actually ended up doing a crime report on the base of resisting ?.This two men just assulted me, am all bruised up and they broke my phone.I am the one bruised…bleeding and they broke my phone screen .. .Where on hsl does it read force is used on passangers.#blacklivesmatterfinland.

45 Kommenttia
Uusimmat
Vanhimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Tupunainen
Tupunainen
25.6.2020 13:05

En ikinä voisi kuvitella huutavani poliisille noin aggressiivisesti. Ilmeisesti junassa nainen ei ole pyydettäessä näyttänyt lippuaan eikä muutenkaan ollut yhteistyökykyinen. Ihmeen kärsivällisiä poliisit ovat naisen provosoivasta huutamisesta huolimatta.Itselläni ainakin kohosi vaistomaisesti vasta-aggressio, mikä lieneekin naisen tarkoitus. Hänellä ei ole alkeellisintakaan kunnioitusta virantoimituksessa olevia henkilöitä kohtaan.

K J
K J
21.6.2020 15:01

She had called the security and told them I have no ticket.I told the guy I have a ticket just my phone battery is dead.”

ELI KONDUKTööREILLE/VARTIJOILLE SELLAINEN VIRTAPANKKI MUKAAN VYöLLE!

Ei menisi enää läpi nämä akunloppumispuheet. Kaikissa puhelimissahan on USB-portti latausta varten. Näitä akunloppumisselityksiä tuntuu olevan yhä vain enemmän ja enemmän.

Last edited 1 year ago by K J
K J
K J
21.6.2020 14:45

Väittäisin ettei moni poliisi tai vartija uskalla kertoa mielipidettään, pelätessään leimautuvansa NSDAP:n kannattajaksi.

Muistan jonkun uutisartikkelin tai mielipidekirjoituksen, missä poliisikoululaiset ja kenttäpoliisit olivat kertoneet, että työpaikalle/kouluun tulee ns. pahaa verta, jos kertoo oikean mielipiteensä – vaikka väritettynä. Poliisiksi tuskin edes pääsee jos on vähääkään ennakkoluuloja. Dhimmi-poliisi ei ole työtä.

Muistan jostain jonkun kommentin, missä pohdittiin, että uskaltaisiko joku julkkis kertoa ääneen mitä puoluetta äänestää. Ehkä uskaltaa, ellei puolue ole Perussuomalaiset. Hyvin pohdittu ja varmalla 100% totta.

epätodellista
epätodellista
21.6.2020 08:56

mietikää mitä paskaa nämä antifan 
suomen Kansan Uutiset journalisti kätyrit jauhavat
Seattlessa protestit poliisiväkivaltaa vastaan vaihtuivat puistofestivaaliksi
 runoiltoineen ja ja vegaanipitsoineen
NIINKÖ
Shooting inside Seattle’s ’CHOP’ zone proves it’s ’chaos’: Police union chief
https://www.youtube.com/watch?v=5yY-Sgk4uE0

Musta Tuntuu
Musta Tuntuu
21.6.2020 04:35

On se ny PERKELE kun mustien ilmaisissa julkisissa ruvetaan jotain lippua kinuamaan!!! Ja siitä joutuisi musta vielä jopa MAKSAMAAN????!!!! MUSTAT IHMISET OVAT RAKENTANEET KAIKEN TÄSSÄ MAASSA, MYÖSKIN RAUTATIET, JOTEN MUSTILLA ON OIKEUS SAADA KAIKKI ILMAISEKSI!!!!!!! Mielestäni umpirasistisen Suomen pitäisi jo hyväksyä että ilman mustia Suomea ei olisi olemassakaan. Miksi mustista sotasankareista vaietaan, miksi maamme laulu ei ole rap-biisi!!!!????

hieno homma
hieno homma
22.6.2020 18:11
Vastaa...  Musta Tuntuu

Meikäläinenkin saa kohta kaupasta kaiken ilmaiseksi ja tottahan jätän auton talliin kun ei tarvii maksaa bussilippuja, meen täysillä sompusta kun aurinkopiru paahtoi ihoni tummaksi. Aamulla botoksia huuliin niin oma akkakaan ei tunne, sitten vaan pahvikyltti käteen ja valkonaamoille vittuilemaan oikein kunnolla….. Saatan kyllä saada turpiini kun oon ainut tumma tässä omakotilähiössä vaan kyllähän suvakit sitten lakua jeesaa….

Aloins Hüttler
Aloins Hüttler
20.6.2020 18:13
  1. Tämän tyylin samankaltainen tilanne on ollut Suomessa ennenkin.Tuolloin oli kuitenkin kyse linja-auto kyydistä. Väitettiin, että muuan linja-autonkuljettaja oli jättänyt Valtterin pysäkille. Tässä Valtterin tapaukuksessahan Presidentti Sauli Niinistö osti Valtterille polkupyörän.Muistaakseni Valtteri sai polkupyöränsä, ja syytön linja-auton kuljettaja potkut työpaikaltaan.
Acc358
Acc358
20.6.2020 19:52
Vastaa...  Aloins Hüttler

”… osti Valtterille polkupyörän…”

Valtteri ei siis päässyt bussiin ja presidentti lahjoitti hänelle polkupyörän. Presidentin onneksi kukaan ei keksinyt tulkita polkupyörälahjaa rasismiksi. Oikea ratkaisu olisi ollut varmistaa, että Valtteri pääsee jatkossa bussiin. Nyt lahjalla annettiin viesti ”mustat ajakoot polkupyörällä, bussilla kulkeminen kuuluu yksinomaan valkoisille”.

Jos bussikuski sai potkut, niin kyseessä on suuri epäoikeudenmukaisuus. Valtterin äidin olisi tullut pyrkiä sovintoon koston sijasta. Kuskihan ei välttämättä ole huomannut Valtteria. Ja vaikka olisi ajanut tieten tahtoen ohi Valtterin, niin siihenkin on jokin syy. Ja se syy voi olla Valtterissa itsessään.

Sen verran muistan tapauksesta, että se pisti epäilemään. Valtterin äiti oli jokin viestinnän vaikuttaja. Tapaus eteni hyvin nopeasti pysäkin ohiajamisesta presidentin päätökseen lahjoittaa pyörä.

Juha II
Juha II
20.6.2020 18:10

Amerikassa mustien kanssa aina ongelma. Yksinkertaisinkin asia on kuin pihtisynnytys. Mitkään puheet eivät auta, vaikka olisi kuinka ”rysän päältä” jäänyt kiinni.

Ruokapaikoissa ja kaupoissa sama tilanne! Nostetaan helevetinmoinen mellakka ja sätr1etään paikat, jos ei ”palvelu pelaa”.

Valkoiset demokraatti-akat samanlaisia!

Kiitos demokraattien ja Suomi-kommareiden.

Kunnia maininnat Barak Obamalle, 8 v. ja Tarja Haloselle, 12 v.

Tuumailija
Tuumailija
20.6.2020 17:02

Hassispäissään törmäillyt ja konttaillut BLM tilaisuudessa. Opettelisi edes suomea jotta voisi kommunikoida selkeästi, aikaa kun varmasti on; työhön menokaan ei olisi varmaan pahasta kun on tuo elintaso valahtanut vyötärölle runsain mitoin.
Kyllä nämä veijjarit yrittävät kaikkensa, että saadaan aikaan älämölöä tyhjästä, kun rikoksesta/ rikkeestä narahtaa aletaan kaivelemaan rasistikortteja yms. turhanpäiväistä sälää hihasta, jotta päästäisiin vastuusta kuin ministerit konsaan.

Turhaantunut
Turhaantunut
20.6.2020 14:40

Tuosta voikin päätellä miten paljon nuo sompanssit rasittaa sairaanhoitoa, ambulanssi naarmujen takia, mitä helvettejä nuo mutapäät luulee olevansa.

Pena
Pena
20.6.2020 14:15

Nainen väittää, että oli voimassa oleva lippu, ja esittää kuvan AB-lipusta. Matkaan Pasila-Kirkkonummi kuitenkin tarvitaan ABCD-lippu.

Kaiken Maksaja
Kaiken Maksaja
20.6.2020 14:04

OHHOH!!! Nyt kyllä viidakkorummut kaikuu, kun noitten kaks satavarmaa temppua ei enää onnistu: Puhelin kiinni ja puhutaan vaihtoehtoista totuutta puhelimessa olevasta maksetusta lipusta ja kun sitä RASISTISESTI kyseenalaistetaan niin heilutetaan rasistikorttia kunnes saadaan matkustaa maksamatta senttiäkään. Tämä kolmas, jälkeenpäin uhriutuminen ja seliselipäläpälä lässynlässyn-temppu on vaan helvetin noloo.. Jumalauta että on VAIKEETA maksaa mistään mitään kun on rasismin uhri.

Turhaantunut
Turhaantunut
20.6.2020 13:55

On kyllä tuo keijo melkoinen houru jos kuvittelee että neekerit voi tehdä mitä haluaa.
Ihan tosissaan kuvittelee että sompanssi oli joku uhri tuossa tilanteessa.

Joppos123
Joppos123
20.6.2020 13:47

Virheet.
1. Apinan kanssa jäätiin jänkkäämään
2. Apinan annettiin jänkätä
3. Koko toimitus annettiin kuvata

Ennenvanhaan kun noita hommia tuli tehtyä virismeiningillä niin apina olisi ollut paketissa ja se jänkkääminen olisi käyty muualla.
Takapaksissa oleva saksari olisi viimeistään vaientanut apinan.
Ne kun olisi laittanut samaan tilaan niin neuvotteluvara ja isot kirjaimet olisi taputeltu.

Joppos123
Joppos123
20.6.2020 13:39

Apina voi lähteä viidakosta mutta viidakko ei vaan lähde apinasta.

hieno homma
hieno homma
20.6.2020 12:43

Olisipa etuoikeus olla tummaihoinen, saisin rikkoa kaiken mitä valkoihoinen on keksinyt ja rakentanut. Potkisin autot ja hajoittaisin kaikki patsaat vaan kun olen valkoihoinen niin siitähän meteli nousisi…… tosin aurinko on tarttunut ihooni ja pelkään kirvesmies taitoni ja valkoisen identiteettini kadonneen.

Erään terroristin kommentti
Erään terroristin kommentti
20.6.2020 13:26
Vastaa...  hieno homma

Kyllähän timpuri tietää miten rasistin asumukseen tulee asumista haittaavia ongelmia, jos osaa korjata ja tietää miten hommat toimii, niin tietää myös miten ne eivät toimi ja ovat jopa vaaraksi käyttäjälleen jonkin tapaturman muodossa c;

hieno homma
hieno homma
20.6.2020 13:38

Olen suojannut taloni ja vartiointifirma kyllä huolehtii anarkokommareista sun muista epämääräisistä tyypeistä. Vakuutus hoitaa vahingot vaan ei vitutusta…..

Erään terroristin kommentti
Erään terroristin kommentti
20.6.2020 18:35
Vastaa...  hieno homma

Häh!?

hieno homma
hieno homma
22.6.2020 13:38

Tietää tietää, lueskelin iltapäivälehtiä ja eskimopuikot ovat kuulemma rasistisia! Kommenttikenttä oli yllättäen suljettu kansan mielipiteiden takia, siispä lähden kauppaan ja ilmoittelen kaikista tuotteista jotka ovat rasistisia sillä päivetyksestäni johtuen olen niin rodullistettu että…….

Fatwantarkistaja
Fatwantarkistaja
21.6.2020 14:46
Vastaa...  hieno homma

Mitään et oo ainakaan rakentanut, koulutus voi kyllä olla. Somalit ovat rakentaneet kaiken, mitä Suomessa on koskaan tehty. Ilmaiseksi ja urakalla.

Jos nyt koet olosi kovin somalistiseksi, niin sitten kaikki paskaksi vaan, pääministeri antoi luvan jo.

hieno homma
hieno homma
22.6.2020 13:40
Vastaa...  Fatwantarkistaja

Juuri näin. ?

hieno homma
hieno homma
22.6.2020 17:27
Vastaa...  Fatwantarkistaja

Ja ensimmäisenä potkin lääkäri akkani uuden katumaasturin oveen lommon niin tietää miltä tuntuu kun olen auringossa muuttunut tän blm liikkeen kannattajaksi ja kaikki rodullistetut suutelevat varpaitani… Viherpiiperöt taputtavat kun vimmoissani kohtelin tuhmasti sitä saastuttavaa mobiilia ja pesevät tietenkin mustat varpaani. ? pääsen iltapäivälehtiin kun tämmöisen urotyön tein…. Niin ja sitten ostan Teslan prkle……

Punahilkka satua
Punahilkka satua
20.6.2020 12:35

Valehtelva nekkuri.

Selkee huijari
Selkee huijari
20.6.2020 10:16

Akku oli yllättäen loppu nekkerillä. Niillä on muuten aina akku loppu..suvakit on niin tyhmii, että uskoo niitä.

Kuupasta heittää
Kuupasta heittää
20.6.2020 12:09
Vastaa...  Selkee huijari

Akkukikka on jo vanha keksintö, poliisi olisi voinut todeta asian laittamalla virran akan luuriin.
Ja ehkä päälle sakko virantoimituksen haittaamisesta, toki rikosilmoituksen kautta käräjille jotta se olisi tuomiolauselmasakko ja suoraan muuntokelpoinen?

Ei siis poliisin kirjoittama jolla voi huoletta pyyhkiä takapuolta.

Fatwantarkistaja
Fatwantarkistaja
21.6.2020 14:28
Vastaa...  Selkee huijari

Kunhan saa virtaa koneeseen, voi ostaa sen lipunkin. Ostoajankohtahan siinä kai näkyy, muttta sitten alkaa uusi uskomaton rasismishow. Mitä sitte, siinä lippu, mitä sina sanoa, ei käu lippu, kun mina musta…

nollatoleranssi
nollatoleranssi
20.6.2020 09:52

Helsigin yössä olikin jo kivitetty poliiseja ja rikottu poliisiautoja kuten Lähi-Lännessä.
Sellainen saataisiin vielä loppumaan alkuunsa, jos jokainen tekijä tietäsi saavansa yrityksestä välittömiä ja konkreettisia seuraamuksia.
Esimerkkejä:
– silmien kirvelystä johtuva avuttomuus (pippurisumute, kyynelkaasu)
– nöyryyttävä liikkumisen rajoittaminen (hallintaotteet, käsiraudat)
– fyysinen kipu (pamppu, hallintaotteet)

Puhuttelut ja Kelan maksamat sakot eivät sellaiseen riitä.
Eivät myöskään viivästetyt seuraamukset kuten vankeustuomiot nykyvankiloissa

touche !
touche !
20.6.2020 11:00
Vastaa...  nollatoleranssi

Poliisin liiallinen ”puolueettomuus” ulkoistaa turvallisuudesta huolehtimisen potentiaalisten uhrien harteille. Jokamiehen voimankäyttövalmiudet nousevat lopulta samanlaiseen arvoon kuin joskus 1700-luvulla.

Acc358
Acc358
20.6.2020 21:03
Vastaa...  nollatoleranssi

”Puhuttelut ja Kelan maksamat sakot eivät sellaiseen riitä.
Eivät myöskään viivästetyt seuraamukset kuten vankeustuomiot nykyvankiloissa”

Moniosaajilla lienee taipumus tätä hetkeä eivätkä he välttämättä pysty ajattelemaan pidemmälle. Viivästetty tuomion täytäntöönpano näyttäytyy heille suurena vääryytenä, koska asiahan on jo vanha.

Korjausehdotus. Heti tutkintavankeuteen ja sieltä heti tuomion antamisen jälkeen vankilaan. Jotta uusijat saadaan pois yhteiskunnasta, tulisi miettiä käytäntöä, josta kolmesta ensimmäisestä rikoksesta saa normaalit tuomiot, mutta nejännestä tulisi
elinkautinen ilman vapautusmismahdollisuutta.

Maryland, any person who receives their fourth strike for any crime of violence will automatically be sentenced to life imprisonment without parole.”
https://en.wikipedia.org/wiki/Three-strikes_law

Acc358
Acc358
21.6.2020 09:58
Vastaa...  Acc358

Piti kirjoittaa ”Moniosaajilla lienee taipumus _elää_ tätä hetkeä eivätkä…”

Jere
Jere
20.6.2020 09:21

Tämä on juuri se miten BLM-vinkumista käytetään hyväkseen, ETUOIKEUKSIEN VAATIMISEEN. Vastaavassa tilanteessa minkä tahansa ihonvärin omaava henkilö olisi poistettu junasta.

Kuupasta heittää
Kuupasta heittää
20.6.2020 08:55

Jos ei esitä matkalippua, matka katkeaa, värillä ei taaskaan ollut väliä 😀

Vissiin sitten rasisti
Vissiin sitten rasisti
20.6.2020 07:45

No, neekeri siinä tekee sitä minkä parhaiten osa: valehtelee ja huutaa. Pummilla matkustaminen ei vaan kuulu suomalaiseen yhteiskuntaan.

Daavidin poika
Daavidin poika
20.6.2020 05:56

Jää vain epäselväksi, että maksoiko afrikaano tarkastusmaksun. Käsittääkseni valkoihoiset joutuu maksamaan tarkastusmaksun jos jäävät kiinni pummi kyydistä.

Kuupasta heittää
Kuupasta heittää
20.6.2020 09:18
Vastaa...  Daavidin poika

Joskus kuulin että jonkin syrjityn vähemmistön edustajaparkaa oli fatta auttanut tarkastusmaksun maksamisessa,
fatta ei ollut maksanut maksua suoraan koska sehän olisi virkavirhe,
mutta tyyppi sai ennaltaehkäisevää -sekä täydentävää toimeentulotukea jotta oli sitten sen virhemaksun verran ylimääräistä pätäkkää kuukaudeksi.

Eli fatta kuittasi jälleen perseilyt.

Näin se rasismi suomessakin toimii.

pöh
pöh
19.6.2020 21:46

Ja ambulanssi pikku mustelman ja ruhjeen takia 😀

pöh
pöh
19.6.2020 21:34

Ongelma noiden kohdalla on se että alkavat aina älämölöömääm pelkästään siitäkin että kysytään lippua niin kuin kaikilta muiltakin, ja sitten vedetään siihenkin rasismikortti.
Ja nyt ne black fucker matter vielä kiihottaa niitä ajattelemaan että ihan kaikki on rasismia.

Ööö
Ööö
20.6.2020 06:16
Vastaa...  pöh

Viidakon käytöstavat, koska sieltä tulleet ja meneee 10miljardia vuotta koulutukseen.

Acc358
Acc358
20.6.2020 06:34
Vastaa...  Ööö

”Viidakon käytöstavat, koska sieltä tulleet ja menee…”

Niinpä… Seatlessa USA:ssa on kaupunkikortteilta, joissa BLM pitää valtaa. Asukkaat eivät pääse pois. Koteihin tullaan sisään ja vaaditaan asukkailta korvauksia. Miehet, naiset ja lapset raiskataan. Kaupungin johtajan mielestä OK. Poliisi ei mene alueelle.

Ohessa linkki videoon, jossa yhdysvaltalainen mies kertoo ystäviensä hädästä alueella. Ovat siis vankeina. – Varoitus. Tämä on punainen pilleri. Tästä ei HS ja YLE kerro. Joka osaa, voisi ottaa videon talteen.

https://www.facebook.com/jason.j.britt/videos/this-is-a-emergency-podcast-we-have-now-in-seattle-washington-a-6to-7-block-conc/3176423825727712/

Moonman
Moonman
20.6.2020 11:20
Vastaa...  pöh

Olenkin ihmetellyt miten nämä keissit eivät ole jo jokapäiväisiä, kun joka kerta vähintään puolet junamatkustajista on kaapuakkoja, nuorukaisia ja muita rikastajia (paitsi aikaisin arkiaamuina) viimeistään nyt tämän black lives matter-roskan myötä kaikki muunväriset kuvittelevat saaneensa jonkun etuoikeiden olla noudattamatta yleisiä lakeja ja sääntöjä. Seuraavaksi aletaan sitten varmaan hajottamaan paikkoja

Erään terroristin kommentti
Erään terroristin kommentti
20.6.2020 19:16
Vastaa...  pöh

”alkavat aina älämölöömääm pelkästään siitäkin että kysytään lippua”

Poliisilla pitäisi olla oikeus antaa paikanpäällä ympäri korvia niin että raikaa, oppisi aika nopeasti tavoille.

Intiassa esimerkiksi poliisi hakkaa ihmisiä kepeillä ja menee asiat nopeasti kaaliin.

Fatwantarkistaja
Fatwantarkistaja
21.6.2020 13:29

Pakko niitä on hakata, kun tulee aina tuhat pikku-ukkoa keikuttamaan päätään ja sönköttämään ja vänkäämään. Mailaa vaan niin perusteellisesti, niin kiirehtivät jatkamaan arkisia askareitaan ja tunnelma rauhoittuu.

Aappa
Aappa
19.6.2020 21:16

Videota katsomatta on selvää, että uhri-statuksen omaaville on viimeistään blm-skeidan myötä annettu virallinen oikeutus tehdä mitä tahansa lainvastaista ilman todellista vastuuta, tietyille roduille ominaisen järjettömän älämölön saattelemana.