Rauhallinen juhannusstartti – vanhusta puukotettiin

Juhannusjuhlat ovat alkaneet Ruotsissa melko leppoisissa merkeissä. Tukholman seudulla ainakaan ei ole tapahtunut mitään erityisen mainittavaa.

Rinkebyssä käytiin iltatuimaan jonkinlainen episodi, josta saattaa kehkeytyä #black_lives_matter. Afrikkalaisista koostunut juhannusseurue äityi puukkohommiin Rinkebyssä klo 22.00 aikaan. Poliisi sai hälytyksen jonkinlaisesta riitelystä ja huoneistosta löydettiinkin puukotettu nainen. Nainen pystyi kertomaan, että puukottaja oli edelleen huoneistossa.

Kun tekijää alettiin laittamaan rautoihin niin tilanteesta kehkeytyi ”uhkaava tilanne”, poliisin mukaan. Tässä yhteydessä yksi poliisi päätti rauhoittaa uhkatilannetta. Hän laittoi oikean käden lanteelle, veti iskurin taakse ja päästi 19 millisen lyijypanoksen maailmaan. Se osui uhkaavaa tekijää jalkaan eikä tilanne ollut enää uhkaava.

Uhkatekijä saatiin nyt rautoihin ja hänet ambulanssitettiin sairaalaan hoitoon ja sieltä putkaan epäiltynä tapon yrityksestä. Eityisen huomimaininna tapauksesta saa osapuolten ikäjakauma: uhri oli 70-vuotias nainen ja tekijä 50-vuotias mies.

Muuten kuningaskunnassa kaikki hyvin.

 

Subscribe
Notify of
guest
4 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
PastoriNikulainen

Ei kai siinnä sitten, jos kaikki on muuten jees.
Aamen ja hyvää jussia kaikille paitsi matuloisille!

Tuumailija

19 millinen ammus tekee aika ison reiän, ellei kyseessä ollut mellakka-ase, sen jälkeen ei ole mitään jalkaa hoidettavaksi.
Olettaisin että tarkoitus on ollut kirjoittaa 9 millinen luoti eikä panos (koska aseella ei voi ampua panoksia, jolloin se tarkoittaisi että myös hylsy tulee kaikkineen luodin mukana).
Ettei nyt olisi vain juhannuskönö alkanut. ;D

motherfucker cracker

https://www.bitchute.com/video/rZzulxflrJjv/

Huoran munat ja jätesäkki lutka!

Ylva Pimppendaal

Ei siis saanut Juhannuspiirakkaa ja äityi puukkohippasille, peruspohjalaista meininkiä 😀