Tunnelmakuvat Tukholman citystä

Tukholman kylänraitilla oli hiljaista. Enempi kuin puolet Vanhan kaupungin putiikeista ja kaupoista oli kiinni. Normaalisti siellä olisi tähän aikaan miljoona ihmistä.

Vastaan käveli myös jonkunlainen paraatikulkue. Kuninkaan linnan ympäristössä tällaisia näkee usein.

VID_20200621_141457

 

Mynttorgilla Vanhassa kaupungissa tapasin kymmenen hengen väkijoukon pitämässä puheita all lives matter-hengessä. Kuuntelin vartin puheita ja jututin osallistujia, mutta lähdin pois. En halunnut pilata kaunista sunnuntaipäivää kuuntelemalla sössötystä juutalaisten ja siionistien salaliitoista ja klopalistien kieroista juonista ihmisten päänmenoksi.

 

Kaiken kaikkiaan pitää sanoa, että kyllä kaupunki on hienoa seutua. Ensi viikolla sijoitan rahaa polkupyörään ja aloitan uudestaan vanhan harrastuksen: citypyöräilyn.

Subscribe
Notify of
guest
9 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Suomi Finland

Elämä on ihmisen parasta aikaa.

Hienoja kuvia! Ei kehareita kehissä.

Kilttimies

Osta yksipyöräinen 36″ citypörräämiseen ja arvaa kuka on huomion keskipisteessä.

Ai niin, sillä pitää pystyä ajamaankin.

Tuumailija

Eikös tuollainen rikshan tyyppinen olisi oiva, siihen joku työvoimareservistä verorahoilla elelvä kongon poika moottoriksi.
Ei muuta kuin bahamahattu päähän, sikari suupieleen ja raitttia katsastamaan, pikku laitamyötänen ei haittaa ollenkaan eikä isompikaan.

Fatwantarkistaja

Ruoska käteen vielä, niin on turisteilla äimistelyn aihetta. Ihan vaan rekvisiitaksi meinasin.BLM-tapahtumaan olisi oiva kurvata myös tuolleen.

Juha II

Kuvissa ei ole nähdäkseni ainuttakaa mata. Hieno saavutus Paavo!!!

ent. kommunisti

Tuohon pers’läpelään en mene. Toivottavasti ei enää kukaan muukaan.

Mika Lavitsa

Tämäkin kaupunki on somalien verihiellä rakentama. Ei vain tahdo nyt löytyä aikaa sen tuhoamiseen. Mutta saatanan pottunokat hoi: tästä lähtien saatte rakentaa omat kaupunkinne ihan itte!

Hieno maa ja kaupunki

Tukholma on kaunis kaupunki ja Ruotsi on ihana maa. Ainoa aber ovat tietyt porukat- en nyt viitsi sanoa keitä tarkoitan.