Video: Black lives matter-aktivistit sytyttävät kodittoman tuleen ilotulitteilla

Videolta huokuu sitä oikeaa black lives matter-henkeä. Jokainen voi itse arvioida millä asialla mustat ”aktivistit” oikein ovat.

Ja toinen video, missä musta työntää asunnottoman roskapönttöön.

Subscribe
Notify of
guest
26 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
hieno homma

Kävin juuri kaupassa enkä löytänyt eskimo pakastepusseja, voi luoja notta vituttaa kun yön aikana olivat nuo hävinneet. Seuraavaksi oon varma et noi mustat polttaa meikäläisten talot. ??

Tuumailija

Tällaista perseilyähän se on, kun ÄO on nippanappa se 80, eli on älliä tehdä kolttosia muttei ajatella sen jälkiseurauksia toisille.
Järki ei riitä lukutaidon opetteluun saati muuhun hyödylliseen, vapaa-aikaa on aivan liikaa kuten rahaa käyttää.
Alemmassa videossa nekrut olivat liikkeellä oikein autolla, tuskin itse maksamallaan tai sitten jonkun suvakki kivakaverin jolla on myös vapautus työvelvoitteesta.

hieno homma

Siis tuo miten nämä kohtelee viattomia ihmisiä ei oo kivaa katseltavaa, jos koirieni kanssa tuommoiseen törmäisin niin antaisin Blondin ja Aatun pitää vähän hauskaa…… ??

Turhaantunut
hieno homma

Toki on, tunnen montakin kunnon tyyppiä heistä jotka eivät hyväksy tätä älytöntä BLM skeidaa…. ?

Finnish women suck

Ja tuollaisia tyyppejä nuoret suomalaiset naiset ihailevat ja pitävät jonain maailman seksikkäimpinä tosimiehinä.

Erään terroristin kommentti

Ihanaa, lisää munaa

Anna-Maria Korhonen

Tulevaisuuden näkymiä meilläkin, kun Afrikan sarven kunniavieraat ovat ensin polttaneet talomme ja meistä on tullut kodittomia.

Seurausta Black Lives Matter -sanayhdistelmän hybristä ruokkivasta piilo-ohjelmoinnista. Vai kuinka usein tavan kansalaiselle on sanottu, että hänen elämällään on merkitystä tai kuinka usein tune oman elämön merkityksellisyydestä on tullut vastaan. Kerran 10 vuodessa? Harvemmin? Kerran elämässä? Ei koskaan? Ja nyt tätä toitotetaan joka tuutista ihmisille, joiden päästä sitä toimettomuuden ja puuttuvan aivokapasiteetin vuoksi ei mikään muu syrjäytä tai edes pistä oikeisiin mittasuhteisiin.

hieno homma

Lapseni ovat söötisti meitsille sanoneet notta iskän ja äidin elämällä on suuri merkitys…. ??Lieneekö perintöä odotellessa? No ei vaineskaan, kyllä siinä on rakkautta. ❤

Turhaantunut

Oma poika on kasvatettu siten että kohta 18 täyttävä osaa itsepuolustuksesta kaiken eikä juokse iltaisin paikoissa missä takuulla on vaikeuksia tiedossa.
Hirvittäähän tuo kun kohta aika itestä jättää, minkälaisessa maailmassa poika joutuu elämään.

hieno homma

Sama itselläni, hienoa että olet kasvattanut lapsesi hyvin ja rakastavasti varoittaen vaaroista joita nykyään voi kohdata! ?❤ Kaikkea hyvää. ??

Joppos123

Omat junnut ovat sissipuolen käyneet intissä ja kaikki reservinupseereita. Tervepäisiä mutta savunahkat varokoot jos tulevat tulukset kourassa nurkille notkumaan ja polttelemaan ”orjaverellään rakentamiaan talojamme”.
Tulee meinaan aika iso röykkiö savunahkaraatoja”
Maassamme on niin paljon laillisia, että voitte olla varmoja, että niitä ruumiita alkaa syntymään muuallakin.
Elukka ei ymmärrä välillä muuta kuin voimaa ja sitä tarvittaessa tästä maasta löytyy.
Maata ei annettu ryssälle ja sitä ei myöskään tulla antamaan ilman taistelua neekereille eikä kähtäville.
Se on jämpti näin.

Joppos123

Perkeleen tabletti kun tökkii. Meillä on siis helvetisti laillisia aseita kodeissamme.

hieno homma

Kyllähän nuo sotahommat tuli aikoinaan tutuiksi monessakin eri Afrikan kolkassa vaan sitten palasin takaisin raksalle kirveshommiin… ??????

Turhaantunut

Sitä samaa sinne, ehkä lapset saa suomen vielä takaisin missä me olemme eläneet kauan ennen tuota nykyhallitusta ja eu:n pohjatonta nielua.

K J

Vitun homot! Näillä on näköjään lupa tappaa. Jos kehtaakin kyseenalaistaa BLM-persreijän tekemisiä, niin saa syytteen rasismista ja maine menee blaa blaa.

Pirtsakka

Armeijat eri maissa voisivat alkaa pitää ”harjoituksia”…Veetuttaa katsoakin.
Olen seurannut yhden mukavan miehen somekirjoituksia melko pitkään, koska hän kirjoittaa hauskasti ja elävää kieltä. En tunne ko henkilöä muuta kuin somekirjoituksista, joissa hän käyttää omaa nimeään. Viime aikoina on alkanut huolestuttaa, sillä hänen ilmaisunsa on käynyt suorastaan vihaa tihkuvaksi, aiemmin ne olivat sarkastisia ja humoristisia. Huolestuttaa se, kuinka kauan tavan kansalaiset nielevät tämän pskan ennenkuin alkaa tapahtua. Päättäjät meillä sen enempää kuin muuallakaan eivät tunnu ymmärtävän, että korsi voi katkaista kamelin selän. En haluaisi olla pahan ilman lintu, mutta ennusmerkit ovat paikoin jo liian ilmiselviä. Ei yhdenkään ihmisen pidä joutua tuollaisten elukoiden kynsiin, se nyt on päivänselvää, ja loppuhan sille tulee ennemmin tai myöhemmin. Toivottavasti ennemmin.

jeesus valkoisen ylivallan muoto

Ihmisoikeusaktivisti Shaun King vie asiaa somessa suurta huomiota saaneella tavalla pitemmälle. King oli viime vuonna merkittävässä roolissa, kun Bernie Sanders aloitti sittemmin häviöön päättyneen kampanjansa demokraattien presidenttiehdokkaaksi.

– Kyllä, minusta sen heidän Jeesukseksi nimittämänsä valkoisen eurooppalaisen patsaat on myös revittävä alas. Ne ovat yksi valkoisen ylivallan muoto. Ovat aina olleet, Shaun King twiittaa.

IL: Sanna Marinilta tuki Black Lives Matterille

EU-parlamentti hyväksyi Black Lives Matter -julkilausuman – moittii Trumpia ja tuomitsee poliisin väkivallan
lauantai 20.06.2020 klo 1:58
Euroopan parlamentti on hyväksynyt Black Lives Matter -julkilausuman.
eli valkoinen jeesus poistoon
julkilausuma tuomitsee rasismin ja valkoisen ylivallan
**niiden kaikissa muodoissa.** kuten
white Jeesus
Ne ovat yksi valkoisen ylivallan muoto.
Ovat aina olleet, Shaun King twiittaa.

tämä maailma on sairas näiden black Aktivisi huluijen takia

nämä mustat Black Lives Matter vasuri anarkisti paskat 
alkavat syylistämään ihmisiä
siitä että he syntyvät valkoisina
ja sehän ei ole rasisima
tai jopa rotuoppia kuten nazi saksassa

musta mies ruotsin synntys osaston hoitajana voi olla tulevaisudessa uhka valkosille vauvoile

näiden Shaun Kingin sekopää kommentien
vihanlietsonan takia

musta uhka ruotsin kohta vähemmistö valkoisille vauvoille
ne korvatan mustilla somali synntys koneilla
Black Lives Matteri suojelussa vartioidusti
ruotsin veronmaksajien piikiin

ja pidetään huoli siitä ettei valkoisia vauvoja
synny enään kuin 1 vuodessa koko euroopaan koska 2 on

valkoisen ylivallan muoto. Ovat aina olleet
,varsinkin suomessa ja ruotsissa norjassa ja tanskassa
demari vasuri Shaun King twiittaa.

Lock and load

Jossain vaiheessa raja ylittyy, antaa heidännyt hillua sydämmensä kyllyydestä. Nuo viidakkoon kuuluvat kädelliset ovat niin vitun idiootteja, että hilluminen menee todella överikisi jossain vaiheessa. Noita idiootteja seurataan ehkä amerikoiden eteläisissä valtioissa jo sormi liipasimella ja heidän poliittiset kanttajansa saavat olla varuillaan.Rajansa se on perseilylläkin.

Juha

BLM ja antifa toimii yhdessä.. ai miksikö.. molemmat kommunistisia ”nuorisojärjestöjä”

Black Lives Matter, its national co-founder Patrisse Cullors said, “We actually do have an ideological frame. “Myself and Alicia [Alicia Garza, another co-founder] in particular are trained organizers. We are trained Marxists.”

https://wirepoints.org/wheres-the-omelet-black-lives-matter-chicago-answers-george-orwells-question-wirepoints/

Punaliput liehumaan ja marssille kaikki aivottomat idiootit

pöh

Hyvin edistävät asiaansa joo. Olkoon vaikka vihreitä tai pinkkejä mutta tollanen paskasakki ei kuulu sivistyneeseen yhteiskuntaan.

Hymy Sadness

Tämä on EU:n ja YK:n vanha suunnitelma. Etsikää netistå ”Kalergisuunnitelma” ja tähän se tulee johtamaan: etsikää ”NWO”. Se on lopullinen päämäärä joka on äärimmäinen orjayhteiskunta ! Sitä johtaisi Lusiferin kätyrit ja kuria pitäisi BLM muslimi huumehörhöt. EU:n tilastoissa on jo määrätty Suomeen 82miljoonaa elättiä ja Ruotsille 83 miljoonaa.

hieno homma

Höh, kaikki hymiöni ovat muuttuneet kysymysmerkeiksi? Tämä nyt ei koske muita aiheita vaan kumminkin…..

hieno homma

Hieno homma. 👍

Anja

Black monsters who burn other peopl…All who harm tortuer burn someone That monster/Monsters will be punish and God Punish!!!