Kolumni: Kuka uhriutuu parhaiten, se saa päivän jaxuhalit

Oikeisto ja vasemmisto kilpailee lähinnä siitä, että kuka osaa parhaiten täräyttää ilmoille sen iänikuisen virren ”minua uhkaillaan”. Se, joka osaa napakasti kerätä jaxuhali-paketin kotiin, on aina päivän voittaja.

Tällä kertaa ”uhkailupelissä” uhriksi itsensä asettaa vihreiden edustaja Fatim Diarra. Tässä leikissä tällä kertaa ihonvärillä ei ole väliä, joten siihen ei kannata takertua. Allekirjoittaneen mielestä oleellista on vain se, että Diarra voitti tällä kertaa oikeistolaisten uikutuksen miten Saku Timonen uhkailee.

Diarra siis kertoo viettäneensä laatuaikaa Ylilaudalla. Diarra kertoo, että Yliksen porukka on toivonut Diarraa uuniin, saunan taakse… ylipäätään hän kertoo, että hänen henkeensä on kohdistettu sellaisia uhkauksia, että niistä on nyttemmin tehty sivukaupalla rikosilmoituksia. Kannattaa lukea koko ketju.

 

Nyt ensimmäisenä kannattaa todeta, että tässä taas ollaan ihan kuin ei olisi ikinä oltu netissä. Ihan kuin oltaisiin tiputtu kokonaan nykyajan kärryiltä. Vähän samaan tapaan muistan kun pappavainaa ärisi joskus 80-luvulla, että täällä ei huumemusiikkia kuunnella, kun kuuntelin Dingon biisiä ”huumeita Japaniin”. Jokainen ymmärsi, että Neuman siinä ei laulanut niin kuin oikeasti tosissaan tosissaan jostakin huumeiden kuskaamisesta Japaniin. Mutta ne, jotka olivat tippuneet nykyajan kärryiltä, ne kuvittelivat sen olevan joku huumausaineen salakuljetusbiisi.

Ihan sama asia kuin joku ottaisi tosissaan  jonkun lällätyksen ”lällällällä lieru, sulta pääsi pieru”. Toinen vetäisisi kilarit, että ei varppina päässyt pieru. Ja tekisi Twitteriin kilometrin pituisen loukkaantumis- ja uhriutumisketjun tyyliin ”1/ 500. Netin vihapuhe on lisääntynyt, ja sen huomaa. Minulta väitettiin päässeen pieru”. Toinen taas huomaa, että pöljä ei ymmärrä mistään mitään ja alkaa heittämään löylyä kiukaalle: ”Näytä alushousut, jos ovat puhtaat niin uskotaan, että ei päässyt pieru”. Uhriutuja vetää kilarit uusille leveleille: ”2/500. Sen jälkeen minulta pyydettiin jopa pikkuhousuja näytille. Seksististä ja pervoa!”.

Fatima Diarrasta on puhuttu Yliksellä varmasti vaikka mitä överiläppää, isopersiinen lortto ja sen sellaista. Joku on saattanut sanoa jopa, että Diarra ei taida mahtua uuniin olleskaan, koska jää perseestään kiinni uunin oviaukkoon. Varmaan rankka läppä. Kaveri sanoi minulle tänään, että kaljamahani on kasvanut sen verran, että arkku pitää kohta naulata kiinni pitkillä nauloilla, muuten tule hautajaisista mitään.

Mutta että joku latelisi Ylilaudalla jotain sellaisia ”henkeen ja terveyteen kohdistuvia uhkauksia”, jotka olisivat oikeasti vakavastiotettavia, niin itse en ainakaan löytänyt yhdestäkään ketjusta mitään sellaista. En löytänyt mitään sellaiseen viittaavaa, että Diarran henkeä ja terveyttä oikeasti oltaisiin uhattu. Vaikka yritin lukea viestejä ”vihervassariseulalla” niin mitään sellaisia viestejä ei löydy. Ketjuista löytyy kyllä lällättelyä, mutta ei mitään sellaista oikeaa, todellista uhkausta, jonka takia kannattaa alkaa toimenpiteisiin.

Fatima Diarra ei ole ensimmäinen eikä ainutlaatuinen. Oikeistosiipi itkeä uikutti tänään jostakin Saku Timosen aivan tyhjänpäiväisestä lauseesta miten ”Saku Timonen uhkailee väkivallalla”. En oikeasti edes jaksa perehtyä Saku Timosen uhkailuun. Vanha äijä, jolla on yhtä paksut reidet kuin meikäläisellä ranteet, miten sellainen voi uhkailla yhtään ketään?

Minäpä kerron tähän loppuun vielä muutaman asian, jolloin kannattaa ottaa uhkailu tosissaan. Jos joku sanoo Yliksellä, että ”uuniin”, tai joku Apu-lehden blogisti kirjoittaa jonkun yhden lauseen, josta ei oikeasti voi päätellä mitään, niin pitääkö silloin pelätä? Uhkauksen kokeminen on tietenkin subjektiivista. Olisin itse enempi huolissani jos olisin huumemafialle velkaa muutaman tonnin ja sieltä suunnalta annetaan tunti aikaa maksaa velka. Jos ei olisi rahaa niin tietää satavarmasti, että elinaikaa on enää tunti. Tai jos olet mennyt vasikoimaan alamaailman tyyppejä ja he ovat joutuneet vasikointisi takia linnaan, niin silloin alkaisin olemaan huolissani elämäni jatkuvuudesta.

Subscribe
Notify of
guest
20 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Turhaantunut
Turhaantunut
24.6.2020 18:09

Minustakin on tehty varmaan parikymmentä tappouhkausta nettiin kun aikoinaan pidin uusisuomi blogia, mutta en tehnyt yhtäkään rikoilmoitusta noista umpi”ihanista” itseään suvaitsevina pitävistä.
Joten minulla ei ainakaan ole voittomaskuja.

pöh
pöh
25.6.2020 04:52
Vastaa...  Turhaantunut

Ne keaboard warriorit ei ole vaarallisia.
Siinähän tulee päälle niin oppivat vähän että nettiuhkailu on eri asia kun oikea elämä.

Tilulilu
Tilulilu
24.6.2020 18:39

Ööö…mitä jos vain kaikki viitsisivät kirjoittaa eriävät mielipiteensä sivistyneesti? Myös alilaudassa niin etteivät kotimaiset kiihkoilijatkaan muistuttaisi liikaa kurkunkatkoja- jihadisteja joita kritisoivat.
Jos taas ei kykene ilmaisemaan itseään ilman ”ladon taakse ” kommentteja, voisi opetella. Ei niin vaikeeta normi ÄO määrillä.
PS. Artikkelin kirjoittajalle suositus: ota vähemmän saunakossua artikkelia kirjoittaessa, niin saa tekstistä jotain tolkkuakin.

Fatwantarkistaja
Fatwantarkistaja
24.6.2020 20:24
Vastaa...  Tilulilu

Mulla liian vähän kossua päässä, kun oli selkeä teksti, täytyy yrittää myöhemmin lisää.

Tuumailija
Tuumailija
24.6.2020 20:43

Aro ja Vehkoo nousevat ensimmäsinä listoille uhriutumisesta. Kaksi vainoharhaista vihervasemmistolaista suojattia, joiden puolesta polpo teettää tutkimuksia syyttäjälle oletetuista loukkauksista ja veronmaksajat maksavat oikeudenkäyntikulut.
Ylilauta on paikka jossa ei kannata ottaa liiaksi tunteisiin kaikkea mitä siellä kirjoitetaan, osa on myös silkassa provokatiivisessa mielessä tehtyjä, kunhan heiteään vain vettä myllyyn.
Sitten tietty on tämä BLM liike ja voitonhan vie suvereenisti eräs tunnettu uskontokunta uhriutumisissa.

Dimitri Siltala
24.6.2020 22:39

Loistava kirjoitus. Itse kävin tuohon Fatiman 1/88 ketjuun vastaamassa myös, etten sinuna kyllä ihmettelisi, jos tuommoisia lankoja on Ylilaudalla.

Ja laitoin myös, että et tunnu tajuavan ollenkaan, että kuinka paljon siellä saa porukka ”paskaa niskaan”, mm Suomalaisille kehonrakentajille on satoja lankoja täynnä uhkailua, tietojen levittämistä, ym.eikä he saa täällä jotain uhriutumiskohtauksia, vaan moni on tehnyt pitkiä videoita Tubeen aiheella ”vastataan Ylilaudalle” .

Ja kommentoin entiseen Pastoriin, Juha Molariin kohdistuvaa vainolankaa Suomi24:lla, ja ei hän saa siitä satoja sydämiä ja kymmeniä aivan helvetin typeriä ”koita kestää” kommentteja twiittiinsä.

Ja miksi ihmiset uudelleentwiittaa tuon ammattiuhriutujan Ylisketjua ?? Mitä järkeä siinä on ??

hieno homma
hieno homma
24.6.2020 23:36

Joo, tää uunisakke kirjoittelee blogeja joissa ei ole päätä eikä häntää ja jos sen tyypin kanssa on palstoilla erimieltä niin se bloggaa. Kiva seurata sen kommenttikenttää kun kaikki ovat samaa mieltä uunisakken kanssa kun erimieliset sensuroidaan. 🤣🤣🤣

hieno homma
hieno homma
24.6.2020 23:48
Vastaa...  hieno homma

Siis tämä uunisakke vetäisee herneen nössöönsä kaikista jotka eivät ole sen kanssa samaa mieltä ja nykyään sen kanssa on vaikeaa vaihtaa mielipiteitä kun se moderoi kaikki erimieltä olevat jo ennakkoon….. Elikkä se prkle ei kunnioita sananvapautta ja eriäviä mielipiteitä….

Jatkakaa
Jatkakaa
25.6.2020 01:51

Siellä turhakkeet ja vapaamatkustajat valittavat oloaan kun kukaan ei muuten huomaa. Aion äänestää Mäenpäätä jatkossakin jos asettuu ehdolle, vaikka nyt ihan vittuilleksani vaikka turhakkeiden kuninkaalle, junkkerille. Pelottaa että eduskuntaan on livahtanut noita vihervasemmiston vajaa-älyisiä melkoinen sakki.

pöh
pöh
25.6.2020 04:48

Ensinnäkin mikä tahansa uhkailu on typerää, ja se joka jotain tekee niin tuskin uhkailee.
Toisekseen jos on julkisuuden henkilö niin pitää olla valmis ottamaan vastaan myös ikävämpää palautetta.

Fatimitkin voisi miettiä, että minkälaista palautetta mahtaisi tulla jos vaikka Virtanen menisi afrikkaan sanomaan mikä osa heidän historiasta pitää kieltää

Juha
Juha
25.6.2020 05:01

Kyllähän esim Aro teki oivan tilin noilla uhriutumisillaan. Korruptoitunut oikeusjärjestelmämme mahdollistaa nopean rikastumisen näille globalistikommunisteille. Eiköhän Fatimallekin saada tästä uhriutumisesta joku maksumieheksi..

Oikeasti valmistunut
Oikeasti valmistunut
25.6.2020 06:51
Vastaa...  Juha

Muutama vuosi sitten kirjoiteltiin kansainvälisenä tutkijana profiloituvan Aron keskeneräisestä perustutkinnosta. Onko tietoa nykytilanteesta?

Juha
Juha
25.6.2020 08:22
Vastaa...  Admin Pt-media

Raiskauksen ja väkivallan uhrit eivät juuri vahingonkorvauksia saa.. mutta vihapuhe.. on rikoksista pahimmasta päästä

https://www.is.fi/kotimaa/art-2000006272124.html

Valtsu
Valtsu
25.6.2020 08:34
Vastaa...  Admin Pt-media

Kyllähän Arolle tuomittiin 135 000 euroa korvauksia käräjäoikeudessa. Lienee Suomen ennätys sarjassaan – ottamatta asiaan muuten kantaa.

Juha
Juha
25.6.2020 08:36
Vastaa...  Admin Pt-media

https://www.verkkouutiset.fi/oikeusjarjestelma-halveksuu-rikosten-uhreja/#ab668f4b

Kyllähän meidän oikeusjärjestelmä on yksi suuri vitsi.. näytösoikeudenkäynnit toisinajattelijoille Pohjois-Korean tyyliin.. no kommunistiset järjestelmät ovat tällaisia ja sitähän kansa haluaa.. lisää kommunismia, heh.

Valtsu
Valtsu
25.6.2020 08:28

Oma suosikkini uhriutumismestariksi on Nascar-kuljettaja Bubba Wallace, joka onnistui uhriutumaan väittämällä ovenavausnarua hänelle osoitetuksi hirttoköydeksi. 15 FBI-agenttia sai selvitettyä, että narunpätkä oli ollut jo pitkään paikoillaan.

Hus-hus-husutin
Hus-hus-husutin
25.6.2020 12:53
Vastaa...  Valtsu

Hei älkäämme unohtako taksikuskin saamaa köyttä!

Juha II
Juha II
25.6.2020 17:02

Minua kiusaa paarmat, hevoskärpäset, polttaiset, hyttyset ja wanhat akat. Eikä kukaan tee mitään!!!

Anna-Maria Korhonen
Anna-Maria Korhonen
25.6.2020 18:23

Minulle ei ole vielä valjennut, mikä olisi riittävän sivistynyt tapa vastustaa haittamaahanmuuttoa joutumatta suvaitsevaiston hampaisiin tai tullakseen kuulluksi. Maahanmuuttajien työllistymisestä, kotoutumisesta tai rikostilastoista on olemassa faktaa, mutta silti osa yhteiskunnan päättävissä asemissa olevista tuntuu elävän leikkiä, laulua ja hauskoja kokkailu- ja pelihetkiä kuplassa. Se, että joku pitkälle yli parikymppinen afgaani suorittaa peruskoulun kahdessa vuodessa tai pääsee ylioppilaaksi tuntuu kuittaavan jollekin lasten groomausringit, murhat, terroriteot, autopalot, raiskaukset ja mellakat. En siis yhtään ihmettele, jos joillakin leikkaa kiinni. Toki nettikeskustelussa tulisi noudattaa asialinjaa ja hyviä tapoja, koska tällöin viesti menee paremmin ainakin samanmielisille ja auttaa oikeita sanoja ja ymmärrystä vielä etsiviä myös mielipiteen muotoilussa.