Iraniaano raiskasi hyväntekijäänsä vuosia

Minkälainen on sotapakolaisen kiitos? Se tulee hyvin esille seuraavassa jutussa, jonka tapahtumapaikka on Piteån pikkukaupunki Norrbottenissa. Päähenkilöinä syyllinen iraniaano, asianomistajana uusruotsalainen nainen.

Vuonna 1970 syntynyt Iranin kansalainen Amin Jamehdar saapui Ruotsiin joskus 00-luvulla sotapakolaisena ja asettautui perheensä, eli vaimonsa ja muutaman lapsensa kanssa asumaan Piteån kaupunkiin. Jahmedar perheineen tutustui toiseen ulkomaalaiseen perheeseen, vanhempaan pariskuntaan. Tämä perhe halusi auttaa iraniaanoja, jotta nämä “sopeutuisivat ja kotoutuisivat” Ruotsiin. Asiakirjoista ei tule selville mistä tämä tuttavaperhe oli kotoisin, mutta se kuitenkin tulee esille, että ruotsalaisia he eivät olleet.

Naisen mies kuoli 2011 ja Jamehdar alkoi sen jälkeen käyttää hyväntekijäänsä seksuaalisesti hyväksi. Iraniaano oli vuosien ajan useaan otteeseen pakottanut naisen seksiin. Nainen kertoi kuulustelussa, että seksihommat eivät hänen osaltaan koskaan olleet vapaaehtoisia vaan hänet pakotettiin sänkyyn miten milloinkin. Nainen ei ollut halunnut tehdä raiskauksista rikosilmoituksia, koska “hänen kotimaansa kulttuurin mukaan raiskaus oli naisen omaa syytä”. Nainen pelkäsi lisäksi, että hänen aikuiset lapsensa alkaisivat karttaa äitiään jos “suhde” olisi tullut esille.

Raiskausta jatkui siis vuosia, kunnes jostain syystä yksi tapahtuma eteni poliisille. Keväällä 2018 nainen oli nukkumassa kun iraniaano soitteli ovikelloa. Puntissa pullotti ja Jamehdar oli aggressiivisen kiimaisella tuulella. Iraniaano kutsui naista huorakseen ja uhkaili naista.

Alkoi iranilainen seksileikki. Jamehdar löi naisen päätä lattiaan ja pahoinpiteli muutenkin tätä lyömällä nyrkein. Mies repi lopuksi naisen vaatteet päältä ja raiskasi naisen monin eri tavoin. Raiskausten aikana ja väliajalla iraniaano nimitteli naista ja löi häntä. Lisäksi mies uhkasi kaataa happoa naisen kasvoille, tappaa naisen pojat ja sen sellaista.

Raiskaus jatkui. Nainen oksensi, mutta se vain kiihotti iraniaanoa ja hän sai tämän takia useita siemensyöksyjä. Lopulta nainen pyörtyi ja herätessään sai soitettua ambulanssin. Mies oli edelleen huoneessa, mutta naisen mukaan mies vaikutti olevan jossain seksiekstaasissa.

Mutta, asia ei edennyt vielä poliisille asti. Nainen pelkäsi niin paljon. Vasta reilu vuoden päästä hän teki asiasta rikosilmoituksen. Nainen oli ajautunut syvään masennukseen tapahtuman ja aikaisempien raiskausten takia ja hänen ystävänsä veivät hänet lopulta poliisiin, jossa asiat alkoivat selvitä.

Luleån käräjäoikeus katsoi pelin selväksi ja tuomitsi Amin Jamehdarin törkeästä raiskauksesta 3 vuoden ja 6 kuukauden ehdottomaan vankeuteen. Lisäksi maksettavaksi tuli pienet vahingonkorvaukset.

Tällä hetkellä Jahmedar on vangittuna odottamassa tuomion lainvoimaisuutta, mutta koska karkoitusta ei tullut niin iraniaano on muutaman vuoden päästä vapaana vainoamassa naisia.

Mål nr: B 3085-19

Subscribe
Notify of
guest
16 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Suomi Finland

Mikä menestystarina nämä Lähi-idän ihmeet ovatkaan. On vaikea uskoa, että tällaista voi tapahtua, mutta tässä vuosien aikana on tullut selväksi, että kyllä Pohjolaan on saapunut todellisia huippuosaajia. Tosin hieman eri alueen experttejä nämä ovat kuin mitä meille on lupailtu.

Simo Jäynä

Muutos on aina mahdollisuus. Euroopanlaajuinen huono muutos on valtava mahdollisuus ainakin aseteollisuudelle.

Matu Pekkarinen

Tässä huijausalan experttimatu. Kusetti Ruotsin sairaskassalta 17 miljoonaa kruunua, aika etevä:

https://www.expressen.se/nyheter/krim/bilderna-avslojar-forlamade-patientens-17-miljonersbluff/

Rehellisyys, mikä se on?

Apuhoitajamatunainen tyhjensi 65- vuotiaan potilaan pankkitilin, 116.000 kruunua:

https://nyheteridag.se/underskoterska-hittade-patients-planbok-och-shoppade-loss-for-116-000-kronor/

Piikki lihassa

Sitähän se kaikki on, rikkautta rikkautta vaan.

Tuumailija

Ainoa epäkohta tuossa on se, että Iran oli sodassa viimeksi vuonna -88 jolloin päättyi irakin kanssa käyty sota. Mitähän sotaa se ahmed ahne sitten pakenikaan?
Tällä hetkellä Usa ja israel yrittävät provosoida irania sotaan.
Kaikkihan menee läpi suvakeilkle, kun mainitaan asylumin yhteydessä mediaseksikkäin lähtömaa, tietoja nämä eivät kykene kunnolla tarkistamaan.

Kivapuhetta

Mutta jotain positiivista. Ei menettänyt päätään. Vai mitä femakot?

Onttokalloiset kepinimijät

Sillä ei ole merkitystä, pääasia että saa munaa

kanander

Lajityypillistä käyttäytymistä. Lyhennetyn linnatuomion jälkeen saa uuden asunnon jostain vähän kauempaa.

Riku Rantala

MUT SE TEKEE TÖRKEEN SIISTII SAFKAA !!!!!!!!

Prozac

Läpsykengästä voisi todeta, että tuohon ei eläin pysty. Eläimellisempää menoa, kuin eläimillä

Juha II

Tämä ei ole edes aikuisille sopivaa, mutta soisin kyllä saman onnen Marinin “rakkaus-hallitukselle”!

Viha on kuulemma rakkauden kääntöpuoli, mutta muslimeilla kyllä menee” puurot ja vellit yhtä sekaisin” kuin he itsekin ovat.

mutta yhtä kaikki, kaikkein suurin ja kauhein kusipäät ovat valkoiset naiset ja miehet, jotka näitä elukoita maihinsa tuovat sen seurauksista välittämättä!

Joppos123

Nyt on kyllä svedustanian oikeuslaitos syyllistynyt silkkaan rasismiin. Näillä ihquilla mestarikokeilla on vaan erilainen käsitys seksuaalisuudesta. Niiden lempi leiskuu välillä jopa niin, että ihan vahingossa pantavalta irtoaa hampaita tai jopa pää. Terveisin Silakat, Turskat ja sun muut erikoiskalat.

Saiko tyydytyksen

Mut kun se oli niin ulkomaalainen ja tumma. Naisen järjenjuoksua on turha selvittää, sitä ei yksinkertaisesti ollut. Tämä tapaus e kelpaa edes esimerkiksi, mitä elämä on kun käy kimppaan noiden brutaalien ählämien kanssa, halukkaita kokeilijoita kyllä riittää ja sitten iltapäivälehdet ovat nyyhkytarinoita pullollaan ja syylliseksi etsitään suomalainen väkivaltainen kantasuomalainen mies.

Evoluutiota kaverit

Se on pikkuaivojen kuorikerroksen primitiiviset alueet kun tekevät “päätöksiä”.
Nainen valitsee erilaisen mieluummin, se takaa monipuolisemman geenipoolin.

Export/Import

Maailman maiden oloja ei sitten onnistuttu yhdenmukaistamaani nostamalla Afrikan maiden elintasoa viemällä sinne rahaa. Nyt pyritään vastaavaan lopputulokseen kun lasketaan vauraiden maiden elintasoa Afrikan tasolle tuomalla sieltä ihmisiä