Pt-median uusi toimiva meiliosoite: ptmedia@pt-media.org

Välillä on kaikenlaisia kummallisia meiliongelmia. Mail.com-meili oli muuten hyvä, mutta se jätti usein lähettämättä posteja. Protonmail oli kai muuten hyvä, mutta ei… siinä ei ollut sitä jouhevuutta.

Nyt toiminnassa on uusi ja toimiva meiliosoite:

 

ptmedia@pt-media.org

Subscribe
Notify of
guest
2 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
kyselijä
K J

Protonmail taisi tulla liian ahneeksi vaikka vieläkin ilmeisesti avoin lähdekoodi. Noh. Mietin että joskus voisin lähettää sulle jotain uutista uussuomalaisista tms. jos ollaan saatu kaikki lähteet ja systeemit tarkistettua kunnolla. Tietty sen sitten joutuu uudestaan tarkistaa ja kun mullakin on tuttuja vaikka missä, niin se on tosi vaikeaa todentaa mitään. Esim. vaikka kuka on linnassa ja siirrettiin pois kun se on nyt sitten islamistien värväyspaikka jne. Myös on tuttu ”äärioikeistolainen” myrkkykyttä kaveripiirissä.

Tulee eka päivä taas puhepakettirahaa niin paljon kun me mystytään heittää se on yleensä pari kybää yhteensä, mut ollaan me joskus enemmänkin tilitetty. Nyt kun sain duunista kenkää ja Eestissä oli firma niin se kaatui. Joutuu yrittää saada rahaa vaikka mistä ja sitten Kela kelaa että mitäs rahoja mikäkin on ja mistä syystä maksat natsimedialle. Luuli joku aika sitten eräs että tämä ja Vastarinta on sama.

Hyvää päivänjatkoa.