Ruotsalainen trans-poliisi: En ole mies enkä nainen

Kuva: polisen.se

Ruotsin poliisista kerrotaan virallisilla poliisin nettisivuilla poliisihenkilö Alexista, joka ei ole mies eikä nainen. Alex työskentelee poliisissa erityisenä lapsikuulustelijana.

Alexista kerrotaan, että hän syntyi naisena, mutta koki jo nuorena, että kaikki ei mennyt putkeen.

– Niin kauan kuin muistan niin olen kertonut avoimesti, että en koe olevani tyypillinen nainen. Enkä ymmärtänyt miksi minulle kasvoi rinnat ja sain kuukautiset. Normi on, että ihminen kasvatetaan siihen sukupuoleen joksi hän syntyy, mutta itse olen aina kokenut olevani tämän ulkopuolella.

Alex työskentelee tällä hetkellä Uppsalan poliisissa ja toimeenkuvaan kuuluu alaikäisiin kohdistuneet rikokset ja alaikäiset rikoksentekijöinä. Poliisivoimissa otettiin Alexin sukupuolenvaihdosleikkaus vastaan hyvin. Hän oli hetken poissa töistä ja kun lähti naisena sukupuolenvaihdossaikulle niin hän tuli takaisin miehenä. Alexin mukaan työkaverit ja pomot lähinnä kyselivät mitä voivat tehdä hänen hyväkseen.

Subscribe
Notify of
guest
19 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Turhaantunut

Ihminen on joko nainen tai mies, piste.

kanander

Ei sillä ole jäykistyvää jortikkaa mutta ei kai enää pimpsaakaan.

Turhaantunut

Se ei muuta sitä että syntyi naisena joten se on, vaikka asentaisi norsun vehkeet ja asentamalla jortikan sisään rautakanki jäykistykseski.

Suomi Finland

https://www.hs.fi/ulkomaat/art-2000006551696.html

“Tansanialaisesta karja­paimenesta tuli miljonääri yhdessä yössä, kun hän löysi kaksi ääri­harvinaista jalo­kiveä”
Jos joku matu lukee tätä saittia, niin kysynpä miksi jäädä sossuilemaan tänne kylmään Pohjolaan, kun Tansaniassa voi päästä miljonääriksi yhdessä yössä! Nyt kannattaisi äkkiä muuttaa Tansaniaan etsimään tansaniittia! Ole ensimmäinen! Hanki omaisuus! [mene jo, hus hus]

Siinä onkin lääkärien mielikuvitus kovilla, kun joku ei identifioudu mieheksi, mutta ei myöskään naiseksi. Minkälainen värkki pitää kehittää jalkojen väliin väärien värkkien tilalle? Spekseissä lukee, että pissaamaan pitää pystyä ja liikaa ei saa pullottaa mitkään ulokkeet, mutta muuten baana on vapaa ideoinnille!

Tuumailija

Genetiikkahan se määrää kumpi on, loppu on asennekysymys korvien välissä. Miehen ja naisen ero on ratkaistu jo aikaa sitten.
Hermafrodiititkin hoidetaan sen perusteella, kumpi värkki toimii ja on toimintakykyinen.
Kuka hyvänsä voi tänä päivänä sanoa miksi on itsensä identifioinut, mutta biologia ei siitä muutu miksikään, mielipide ei ole pitävä argumentti tässä suhteessa.
Sedästä ei tule tätiä eikä tädistä setää, vaikka kuinka itseään silvotuttaisi.

Joko tai

Jos sillä on vagina ja rinnat, niin se on nainen. Jos se on leikkauttanut ne pois, niin se on operoitu nainen joka ei voi saada kälkeläisiä. Ja ehkä toisaalta hyvä niin.

Juho O

Kysymys ei ole siitä onko hän nainen vaiko mies, onko henellä rinnat vaiko ei, vaan siitä onko sinulla lupa sanoa se, vapaus puhua ja siitä keneltä lupa pitää pyyttä ja paljonko se maksaa.

Last edited 4 vuotta sitten by Juho O
Kivapuhetta

Titityy viriviri tööt tööt…

Kukavaan

Tämä sukupuolen tai puolettomuuden korostaminen on jonkinlaista itsetehostusta.

Kanadassa on käytössä lyhenne LGBTQ2. Olen muistaakseni löytänyt tuon hallinnon virallisilta sivuilta. Ihmettelin ja selvitin asiaa.

Numero kaksi tarkoittaa two spirit. Ovat intiaaneja, joissa asuu sekä miehen että naisen sielu. Kumma juttu, että eivät käytä suurempia lukuja. Voisihan sitä yhdessä ihmisessä asua vaikka kuinka monta muunkinlaista sieluja.

Ehkä näemme vielä laeissa lyhenteen LGBTQ234. Kolmoset olisivat ihmisiä, joissa asuu paitsi miehen ja naisen sielut myös lesbon sielu. Nelonen olisi muuten sama, mutta lisänä olisi homon sielu.

Jarmor

,,,,

Last edited 4 vuotta sitten by Paavo Tajukangas
Kilttimies

“Alexin mukaan työkaverit ja pomot lähinnä kyselivät mitä voivat tehdä hänen hyväkseen.”

Kekkonen kerran totesi, että minkäpä ne minulle voivat; tappaa eivät uskalla ja tiineeksi eivät saa.

K J

Sillä on XX-kromosomi joten se on nainen. Sori törkeestä vihapuheesta kaikille niille 36 sukupuolelle.

Kukavaan

New Yorkin kaupungin ihmisoikeuskomissio on julkistanut listan, jossa on 31 sukupuolta. Liikeyritysten on otettava huomioon ne toiminassaan kuusinumeroisen sakon uhalla.

Lähde vuodelta 2016:
https://thefederalistpapers.org/us/nyc-just-released-a-list-of-officially-recognized-genders

Kissa itsekin tietää kumpi on

No mix hänellä sit on miehen nimi, Alex? Harhaanjohtavaa ja hullu poliisi saa pamputtaa, jos joku erehtyy luuleen häntä miehex. Minä en erehdy, mies tuo ei ainakaa ole. Ei tuo kyllä todellakaan näytä kummaltakaan, joten aidot miehet ja naiset voivat huokaista helpotuxesta. “Ei kuulu meidän jengiin”. Jopa kissasta tietää kumpi se on.

...

Ei ole myöskään poliisi vaan punafasistinen NKVD-HUORA.

Rautalanka

Ihan normilesbo siis. Olet nainen, pidät naisista sillattiin. Olet lesbo. Piste. Että on vaikeeeeeta!

Evplasse

Hän on korvienvälisukupuolinen eli nykysuntauksen mukaan normaali, itse olen umpihetero eli nykysin epänormaali

Jaaha

Olisi tietenkin hyvä, että lapsia suojeltaisiin seksuaalirikoksilta paremmin. Näin niin tytöt kuin pojatkin pääsisivät useammin kasvamaan terveesti ilman häiriintyneisyyttä omaa sukupuoltaan kohtaan. On hyvä, että nainen työskentelee alalla jossa pyrkii estämään muihin lapsiin kohdistuneet ahdistelut, mutta samalla ei kuitenkaan kannattaisi lietsoa ajatusta, että ahdistusoireet johtuvat sukupuoliolettamuksista. Lasten suojelua ei pidä väheksyä ja terveille perinteisille kulttuurinormeille tarvitaan lisää puolustajia. Trans-liike vaarallisesti seksualisoi lapsia, eikä lasten seksualisoinnin jatkuva aikaistaminen, eikä minkään seksuaalitraumoihinkaan pohjautuvien seksuaaliperversioiden mainostaminen ole oikea lääke lasten suojeluun.