Liikenneratsia päätyi surkeasti, autoilijalle pamppu anukseen

Viime keväänä tapahtui merkillinen tapahtuma. Poliisin normaali liikenneratsia yhden autoilijan osalta ei mennyt kuin Strömsössä. Pikemminkin kaikki meni päin persettä.

Tapahtumat alkoivat Tukholman kupeessa Solnassa E4-moottoritiellä, kun muuan ”Magnus” pysäytettiin liikennepoliisin toimesta rutiiniratsiaan. Magnusta kehotettiin esittämään ajokortti. Tästä seurasi kuitenkin älämölöä ja poliisien mukaan Magnus aikoi poistua paikalta näyttämättä ajokorttiaan. Magnuksen itsensä mukaan hänen jalkansa osui vahingossa kaasupolkimelle ja auto tämän takia lähti eteenpäin. Ei ollut aikomustakaan karata paikalta.

Älämölö muuttui käsikähmäpainiksi kun poliisit pysäyttivät auton väkisin ja Magnus revittiin kovakouraisesti ulos autostaan.

Loppu ei ole aivan tarkkaan selvillä, mutta voi vain kuvitella mitä oikeasti on voinut tapahtua.

Magnukselle suihkautettiin pippurisumutetta silmille ja yksi poliisi yritti vetää Magnusta vänkärin puolen ovesta ulos. Kun taas kuskin puolella ollut poliisi painoi Magnusta siten, että mies joutui puoliksi polvilleen ja mahalleen etupenkeille. Tässä yhteydessä sitten tapahtui jotain kauhistuttavaa: poliisin pamppu joutui Magnuksen persesilmään.

Se miten pamppu joutui Magnuksen perseenreikään, ja upposiko se sinne kahvaa myöten kuin veitsi voihin, mutta esitutkintapöytäkirjojen mukaan:

– Tässä käsikähmän yhteydessä pamppu sitten työntyi Magnuksen anukseen. Se onnistui siksi, että Magnuksen farkuissa oli persauksessa valmiiksi iso reikä.

Poliisin mukaa pamppua ei siis tarkoituksella työnnetty Magnuksen tuhkaluukkuun vaan tapahtumassa kaikki palikat ikään kuin olivat siinä määrin kohdillaan, että pamppu nyt vaan päätyi Magnuksen kakkoseen – vahingossa.

Magnusta tapahtuma vitutti sen verran, että hän teki rikosilmoituksen raiskauksesta. Syyttömälle työnnetään pamppu perseeseen ja perse haavoille. Magnus kävi lääkärissä ja lausunnon mukaan takapuolessa oli totta tosiaan sen verran haavaumia, että niitä jouduttiin tikkaamaan.

Asia eteni syyttäjälle raiskauksena, mutta valtakunnansyyttäjä päätti olla nostamatta syytettä. Syyttäjän mukaan kyseessä oli vahinko eikä poliisi tieten tahtoen ikään kuin seksuaalisessa mielessä tahallaan työntänyt pamppua Magnuksen persesilmään.

Seurataan tilannetta mitä tapahtuu.

Asiasta kirjoitti myös SVT:n uutiset.

 

Subscribe
Notify of
guest
19 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Jari R
Jari R
25.6.2020 18:55

Hai! Hiän ite juoks’ päin miun puukkoo. Ja vielä selkä eellä.

JOOPAJOO EI OO JÄRKEE PALJOO
JOOPAJOO EI OO JÄRKEE PALJOO
27.6.2020 16:19
Vastaa...  Jari R

Jari R. tuo on rassismia ja kiihottamista kansanryhmää kohtaan. Pian saapuu toivioretkeläinen ovellesi ja vie sinut raiska…. ei vaan kuulusteltavasi kirjoituksesi takia. Minäkin kiihoituin heti, kun näin toivioretkeläisen naaman telkkarissa, oli meinaan niin vi..tun näköinen naama, ettei seisiö ole loppunut vieläkään.

Ehkä
25.6.2020 23:22

Se on valkoinen hetero mies nykyään vihollinen näille beta miehille.
Osa hakeutuu ammatteihin, jolla voivat kiertää miehisyydensä puutteet.
Tässä tulos , surullista, sairasta ja sadistista, mutta intersektionaaliset feministit saavat tästä varmasti paljon keskusteltavaa keskinäisiin tapaamisiinsa.

Auts
Auts
26.6.2020 02:03

Oliko poliisi joku pikavalmistunut etnisen projektin raketti-insinööri. Tuo anus yhteys sopisi jotenkin hyvin kokonaiskuvaan.

Poliisi pamputtaa ja yrittää pidättää
Poliisi pamputtaa ja yrittää pidättää
26.6.2020 06:02

Miten juuri Ruotsissa voikin tapahtua jotain tuollaista.

Daavidin poika
Daavidin poika
26.6.2020 06:08

Kyllä Ruotsissa sattuu, ja tapahtuu. Tulee mieleen 1960 / 1970-luvulla riehunut Niilo Tarvajärven ”luukku leikki Tv-viihdeohjelma”.

Jotenkin on luotto mennyt Ruotsiin hyvinvointivaltiona. Pahintahan on ihmisten pelko siitä, että kun ei tiedä mitä huomenna tapahtuu.

Voi apinan perse
Voi apinan perse
26.6.2020 06:49

Ruotsilla on oma transupoliisikin nykyään, oikein oma jaos 😀

Ampumatarkkuus heikko mutta Anuksenlöytö 10 points
Ampumatarkkuus heikko mutta Anuksenlöytö 10 points
26.6.2020 07:53

Toisen lähteen mukaan housuissa EI ollut valmiiksi reikää aunuksen kohdalla mutta silti pamppu saatiin juuri nimenomaan sinne.

kanander
kanander
26.6.2020 09:16

Reitti oli aikaisemmin ruopattu. Siitä kipu.Tuskin Magnus oli muuta kuin (M)a(g)nus.

Tyypillinen ruotsalainen vasuri
Tyypillinen ruotsalainen vasuri
26.6.2020 11:18

Magnuksella oli farkuissa persreiän kohdalla valmiiksisaksittu aukko eikä kalsareita, pikahomoiluvarustus siis.
Katkerana sitten kun sai pampun ahteriinsa eikä poliisin jormaa 😀

Juha II
Juha II
26.6.2020 11:46

Minkäslainen valtakunnansyyttäjä Ruotsisa on? Mutta !tä-maassajhan” ylpeilläänkin ja kilvoitellaan – ei uskossa – vaan siinä että ollaan vielä hullumpia kuin siirtomaa isännän valtakunnassa!

Miksei ”Magnus” suostunut edes diskuteeraamaan? Taisi ”gislaveedid” olla sakko -kuntoiset?

Piikki lihassa
Piikki lihassa
26.6.2020 18:34

Erityiskiitos tuosta ihanasta pinkistä havainnekuvasta.

Hauki
Hauki
26.6.2020 19:03

Jotenkin tämä on niin ruotsalainen uutinen ettei enää jaksa edes nauraa.

Turhaantunut
Turhaantunut
26.6.2020 21:01

Suomessa poliisit käyttää käsirautoja huligaaneihin, ruotsissa näköjään vastavat lukitaan tunkemalla pamppu perssilmään.

timo
timo
27.6.2020 01:16

Herää kysymys oliko pamppupoliisi kenties moniosaaja?
Melkoinen suoritus joka tapauksessa.

Kaikenlaisia magnuksia
Kaikenlaisia magnuksia
27.6.2020 13:08

Että uhrin nimi oli Magnus? Kuuluiko virkavalta itse antifa-blm:hin?

hieno homma
hieno homma
27.6.2020 19:37

Hyvä kysymys, olisi hienoa saada tilanneraportti ruotsin poliisioletetuilta……. jos oli rodullistettu antifapoliisioletettu niin helposti ainakaan itse en saa tietää vaan pitääpi kysyä uuninpankonpojalta kun se kuulemma tietää kaiken….. Tosin meitsille se ei vastaa kun satun tietämään asioita jotka ovat sille erittäin kiusallisia….

GLGL
GLGL
28.6.2020 23:06
Vastaa...  hieno homma

Voisiko sinua pyytää käymään Suomen uutisten kommenttiosiossa. Siellä tuntuu pankkopoika roskaavan keskustelua päivittäin joutavanpäiväisyyksillään. Joutaisi pois. Jospa pieni vihjailu jouduttaisi…

hieno homma
hieno homma
27.6.2020 15:12

Veikkaan notta kun tämä Mangnus sai pamppua hanuriinsa niin kumminkin nautti fetissistään kun virkapukuinen poliisioletettu antoi pamppua oikein kunnolla…….