Video: Mustat black-lives-matter-aktivistit ampuvat ilotulitteita autoon ja päin ihmisiä

Mustien black-lives-matter-rotumellakat saavat päivä päivältä kauhistuttavampia piirteitä. Selvä trendi on, että käydään joukolla valkoihoisten kimppuun.

Seuraavalla videolla mustat ampuvat raketteja autoon, jossa on ihmisiä. Kun ihmiset yrittävät paeta niin mustat ajavat ihmisen nurkkaan ja ampuvat käsietäisyydeltä raketteja päin ihmistä.

Kannattaa pitää tarkasti mielessä mitä porukkaa mustat rotuaktivistit ovat.

Subscribe
Notify of
guest
15 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Alkaa vituttamaan tämä sonta pikkuhiljaa
Alkaa vituttamaan tämä sonta pikkuhiljaa
26.6.2020 01:57

Tämän paskan varjolla saa näköjään tehdä ihan vaikka mitä.Varmaan seuraavaksi poliisi tappo saa valtamedian, vihervasemmiston ja heidän kannattajiensa hyväksynnän.

imaami
imaami
26.6.2020 06:07

Tuo video vaikuttaa kyllä täysin huonosti järjestetyltä sketsiltä.
Setup-false flag jne.

Turhaantunut
Turhaantunut
26.6.2020 09:20
Vastaa...  imaami

Hommaa rillit ja kattele sen jälkeen uudestaan.

hieno homma
hieno homma
27.6.2020 17:17
Vastaa...  imaami

Kaikkien elämä merkitsee, varsinkin lihaa syövien heteromiesten…….

hieno homma
hieno homma
27.6.2020 17:23
Vastaa...  imaami

En ole koskaan tykännyt muuten kirkuvista imaameista minareeteistaan. Tosin ne rääkyvät ämyreiden kautta piilossa katseilta ainakin arabimaissa…… Arvaa vituttaako kun partaukko jollottaa klo.04.00 kun meitsi on paapaa? 😠

hieno homma
hieno homma
27.6.2020 18:10
Vastaa...  imaami

Siis lopputulemana mene imaamina rääkymään sinne missä khatti kasvaa. Jemeniä suosittelen näin aluksi vaan voithan sitten välita muitakin ” suvaitsevia” muslimi voittoisia maita. 👍

Valkoisten naisten unelmat haisee
Valkoisten naisten unelmat haisee
26.6.2020 06:08

Kuinkahan kauan vielä menee ennenkuin tuo apinoiden uhrikortti alkaa vanhenemaan?

Valkoiset naiset toki puolustavat mustia ihannemiehiään vaikka maailman tappiin asti, mutta milloin tulee se vaihe kun valkoiset miehet ihan surutta lyövät valkoista naista nyrkillä naamaan ja sanoavat että nyt loppuu se apinoiden puolustelu ja yleinen mielipide alkaa kääntymään näitä ”sorron uhreja” vastaan?

Naudat
Naudat
26.6.2020 06:41

Sitä on muitakin keinoja tehdä elämä paskamaiseksi kuin lyödä turpaan, kun mikään ei pysy ehjänä eikä pöntöt osaa itse mitään korjatakaan, alkaa kyllä kirvellä.

SaamJahva
SaamJahva
26.6.2020 22:55
Vastaa...  Naudat

Ei tarvi kuin katsoa keskimääräistä kultamunien ylläpitämää valtiota niin on helppo ymmärtää minkälainen kaatopaikka ja helvetti siitä seuraa kun maksimaalinen blm saavutetaan.

Erinomaisen hyvä esimerkki olkoon
Etelä-Afrikka. Kannattaa perehtyä maan historiaan ja nykytilaan. Ja tehdä se rehellisten paikkansa pitävien lähteiden avulla… eli ei siis esim. valhe- ja propagandamedioiden kuten YLE tai HS avulla.

E. Mailila
E. Mailila
26.6.2020 07:37

Ainoa rikoshan tässä on se, ettei vakoinen rasisti käytä suojalaseja vaikka kyse on ilotulitusräjähteistä.

Kukavaan
Kukavaan
26.6.2020 20:31
Vastaa...  E. Mailila

Valkoinen syyllistyy myös ilotulitteiden lentoradan eteen menemiseen.

J K
J K
26.6.2020 08:12

Lohtuna asiassa voi pitää, että Yhdysvalloissa on sen verran asehullua kansaa, joka on jossakin vaiheessa valmis järjestäytymään ja ottamaan itselleen ”turvallisen” tilan takaisin. Suuri osa näistä rotumellakoijista lienee mukana vain laumasieluisuuden vuoksi, joukossa tyhmyys tiivistyy mutta se ei riitä selitykseksi kun tulee takaisinmaksun aika.

Kunhan muutama viikko vielä kuluu ja tilanne luisuu kohti synkempää pimeyttä, syntyy myös valonpilkahdus joka kasvaa enennäkemättömällä tavalla kirkkaammaksi kuin mikään aiemmin, silloin ei ole hyvä olla suojavärillinen eikä näyttäytyä julkisesti.
Tätä lopputulemaa ei moni haluaisi nähdä mutta se on vääjäämättä edessä. Meillä Suomessa ja pohjoismaissa on sen verran heikkoja miehiä (ja naisia), että minkäänlaiseen vastarintaan ei ryhdytä, pelätään vain rasistin leimaa ja femististen ryhmittymien leimaamista.

Klarsyn
Klarsyn
26.6.2020 11:49

BLM:n symbolina on musta nyrkki, nyrkki kuvaa valmiutta väkivaltaan. BLM on osoittanut nyt koko maailmalle, mihin se kykenee, kaataa patsaita, valkoisia miehiä kuvaavia patsaita, orjuuden vastaisesta taistelusta ei ole kysymys, koska myös orjuutta vastaan taistelevien valkoisten (esim. Hans Christian Heg) patsaita revitään. BLM taistelee valkoisia vastaan.

Antifa toimii samassa rintamassa. Kommunisteja kaikki tyynni. Kommunisteille tyypilliseen tapaan ovat tuoneet mukaan menetelmiinsä nöyryyttämisen eli orjallisen kunnioituksen vaatimuksen – polvistumiset, ryömimiset heidän edessään. Yhteisen ajattelun kehittämisen, ja kiellon sen kyseenalaistamisesta.

Kauheaa nähdä ihmisten luopuvan itsekunnioituksestaan, ja polvistuvan näiden edessä. BLM on rotuaktivistien liike, ei mitään tasa-arvon puolustamista, vaan etuoikeuksien vaatimista. Cambridgen yliopisto nimitti professoriksi tutkijan (Priyamvada Gopal), joka on julkaissut valkoisten vastaista materiaalia, hänen mielestään valkoisten elämällä ei ole merkitystä. Elämme nyt maailmassa, missä valkoiset alkavat olla vapaata riistaa.

On vaikeaa ymmärtää, että Suomessakin kulttuurieliitti, media ja poliitikot ovat asettuneet puolustamaan tällaista marxilaista vallankumouksellista liikettä. Kun Odinin sotilaat tulivat kaduille turvaamaan tavallisia kansalaisia, syntyi mediassa kamala vastustava huuto, ettei äärioikeistolaisia, rasisteja ties mitä tarvitse sietää. Partioivat rauhallisesti ja leima otsaan. BLM kaukana rauhallisuudesta, silkkaa väkivaltaa, ja alas kontalleen sen edessä, täydellinen antautuminen.

h44
h44
26.6.2020 14:01

Tähän tunnelmaan sopii hyvin kuularuiskulaulu:

Tuli Isontalon Antti Härmästä päin
kera joukkojen rynnistäväin
olot Suomess’ oli muuttua katalaks’
mutta Antti pani kapinoitsijat matalaks’

Ja pullot ne pani kontissa klunk
pani Antilla kurkussa klunk-klunk-klunk-klunk
kuului rajalta uhkaava huuto
tuli Antille kortteerin muutto

Läksi Isontalon Antti Karjalahan
pani vastustajat vapajamahan
ja kun polsut ne pakohon loikki
Antti karjaasi: Nyt välit on poikki!

Ja kuulat ne pani piipussa klunk
pani polsujen kintuissa klunk-klunk-klunk-klunk
kuularuisku pani tärärättättätää
piti polsujen asemansa jätätättättää

Tuli polsuja Venäjänmaan
valkoupseereita kunnioittamaan
mutta Antti kun karjaasi huamion
niin polsut sai kualemantuamion

Ja kuulat ne pani piipussa klunk
pani polsujen kintuissa klunk-klunk-klunk-klunk
kuularuisku pani tärärättättätää
piti polsujen asemansa jätätättättää

Kuularuiskulaulu
hieno homma
hieno homma
26.6.2020 16:48

Mustat osaavat hajoittaa vaan rakentamaan niistä ei ole, juohtuu mieleen valmetin projekti afrikassa. Kun valmetin tuotteesta loppui polttoaine tai akku tyhjeni niin sehän jäi pellolle ja sama logiikka on näillä vihervasemmiston ääliöillä…. kysykää vaikka uuninpankon pojalta. 🤣 bännit tulee notta pamahtaa kun äijä ei kykene sietämään totuutta…. 😂👍🇫🇮🇫🇮🇫🇮