”Ei-muslimit maksavat jizyaa…”

”Islam on tullut tänne jäädäkseen. Ollaan vasta alussa. Jos valitatte jo nyt.. Niin odottakaa vain kunnes lapsenne ovat aikuisia. Kohta vaihdamme Ruotsin kansallislaulun ja lipun. Discoista ja baaresta tehdään moskeijoita. Ihmisiä piiskataan rangaistukseksi torilla ja homot heitetään katolta. Ei-muslimit maksavat jizyaa. Jos et tykkää tilanteesta, voit muutta muualle.”

Subscribe
Notify of
guest
15 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
pöh

Haaviston kannattaa tuoda lisää islamisteja Suomeen 😀
Mikäs siinä voisikaan mennä vikaan..

h44

Ettei vaan olisi provo?

Kukavaan

Ehkä useimmat svedut pitävät viestiä provona. Olisi niin mukavaa, jos islam olisi rauhanuskonto ja muslimit pohjimmiltaan samanlaisia kilttejä ihmisiä kuin svedut.
Provoksi luuleminen on itsepuolustusmekanismi, jolla kielletään todellisuus. Halutaan uskotella itselleen, että ei ole ongelmaa. Kun niin tehdään, ei tarvitse ryhtyä korjaustoimenpiteisiin.

Voi siis olla aito. Muslujen keskimääräinen ÄO ei ole huippua. Pahantekoon sielunvoimat kyllä riittävät. Ja kun päälle laitetaan voimavarojen lyhyt pinna ja suuri räjähdysherkkyys, niin tuokin uhkaus on otettava todesta.

nimellinen

Erittäin hyvin sanottu.
Lisäisin tuohon vielä sen, että islaminuskoinen tietää olevansa syytesuojassa koska kirjoittaa vaan koraanin ohjeita mukaillen.
Sitä en ymmärrä miksi hallitusvastuussa olevat ministerit antavat muslimien ”persepanna” itseään 6-0 ja vielä enemmän sitä että mukaan on lähtenyt myös kristinuskoiset papit ja vitun piispat???

Swedustan

Onko hitsari pääministeri jo peukuttanut tälle kommentille? Tai vastannut ibrahimille, että meillä on sama suunta?

kanander

Rehellistä tekstiä Ibralta ellei provo. Näinhän ne haluavat hoitaa asiat. Ei herättäne Ruotsissa nettikirjoituksia kummempaa. Ne jyrää teitin.

Suomi Finland

Tällainen provoilu on sallittua ja jopa toivottavaa. Jos sen sijaan provoilet joidenkin ihmisryhmien heittämisestä mereen uimaan kotimaahansa, niin saattaa häkki heilahtaa.

Terhomatti Hämeenkorpi

Sori vaan, mutta tämä on murjaanien päämäärä! Eli alta pois tai teidän käy huonosti.

Kynnelle kykenevät pakenee

Juuri tämän vuoksi se kansanosa joka pystyy, pakenee Ruotsista pois. Jäljelle jäväät ovat niitä jotka ovat halunneet yhteiskunnan sellaiseksi kuin se on nyt ja sellaiseksi miksi se kehittyy. Ja silloinhan ne maksaa ilomielin muslimeille rahaa siitä että saavat elää ja tehdä työtä niille.

Piikki lihassa

Ibrahim Ibrahim. Vanhemmat eivät keksineet muutakaan nimeä.

Klarsyn

Eivät tällaiset uhkailut ole provoja, ne ovat islamia. Se, ettei valtalehdistö tuo tätä puolta islamista esille, saa monet ihmiset kuvittelemaan, että islam on uskonto siinä missä buddhalaisuus tai kristinusko. Monikultturelli-journalistit haluavat suojella muslimeja, siksi he eivät kerro islamin maailmanvalloitusideologiasta tähdellisiä asioita.

Tanskassa Hizb ut-Tahrir -islamistiryhmä on erittäin voimakas, järjestää isolle joukolle koulutustilaisuuksia, joissa opetetaan oikeaa islamia, sharia-lakia, käsien katkomisia ja naisten kivittämistä. Muslimien tuki tälle liikkeelle on laajaa. Eivät nämä mitään vähemmistöjä islamissa ole. Mutta kertooko julkinen yleisradioyhtiö tai valtavirtalehdistö näistä opetustuokioista, kantaväestö voisi säikähtää.

Hizb ut-Tahrir, mikä monissa muissa maissa on kielletty terroristijärjestönä, saa Tanskassa vapaasti toimia, ja suunnitella Tanskan muuttamista islamilaiseksi valtioksi, ja sharia-lain käyttöönottoa.

Rune Toftegaard Jensen kirjoitti Jyllands Postenin blogissa, ettei hän ole koskaan ymmärtänyt, miksi toistetaan jatkuvasti, että vain pieni osa muslimeista on ongelma. Tosiasia suuri ongelma on muslimien enemmistö: vain 4 muslimia kymmenestä käy Tanskassa työssä, eikä mitään muutosta vuosien kuluessa ole tälle asialle tapahtunut; enemmistö n. 30 vuotiaista muslimimiehistä, jotka ovat lapsesta asti asuneet Tanskassa, on saanut rikostuomion; enemmistö muslimeista menee naimisiin muslimin kanssa, se pieni osa, joka nai tanskalaisen, saa tuon tanskalaisen kääntymään islamiin. Seuraavassa sukupolvessa kaikki vain kertaantuu.

Valkoinen

Onneksi korona eristi Ruotsin ja toivon että se jatkuu vielä vuosia.

Anonyymi

Vuonna 2015 kun turvapaikanhakijat vyöryivät Eurooppaan, eräs saksalainen päättäjä (vahinko, etten enää muista nimeä) julisti, että ellei hyväksy heidän tuloaan Saksaan, voi muuttaa muualle. Näin rähmällään on koko Eurooppa.

Rokkiukko

Minä maksoin kerran jiziyaa, tyyppi vaati maksua ja sai sitä heti käteisenä, nenu tuli pojulle hieman kipeäksi eikä kyllä kiittänyt 😀

Pirjo

Haaviston pitäisi mennä Afrikkaan tutustumaan eri maiden kulttuuriin. Ääriryhmiä on Euroopassa ja muilla mantereilla mutta ei niille pidä alistua kun järki on vielä päässä.