Tukholmassa useita murhan yrityksiä

Sotatoimet Tukholman alueella jatkuvat kiivaina. Viimeisten päivien aikana osumatarkkuus on ollut heikkoa, aikaan ollaan saatu vain useita murhan yrityksiä.

Viime yönä yritettiin Tenstassa tenstata mies hengiltä. Sivulliset ilmoittelivat hälytyskeskukseen, että pensaikossa makaa verissään tajuton mies. Sairaanhoito noukki miehen kyytiin ja Karoliiniseen paikattavaksi. Vammat arvioidaan vakavaksi ja teko saattaa muuttua murhaksi. Tällä hetkellä sitä tutkitaan kuitenkin murhan yrityksenä. Asian tiimoilta on yksi henkilö otettu kiinni. Kohdetta oli siis ammuttu reilunpuoleisesti.

Muutama tunti aiemmin tiistai-iltana Husbyssä harjoitettiin ammuntaa. Pystyyn kaupunkisota. Hälytyskeskus sai useita soittoja ampumisesta. Poliisi haravoi aluetta, mutta mitään ei löydetty. Pensaista ei löytynyt raatoja tai haavoittuneita.

Kyseessä saattoi olla kahden vihamielisen poolin ohiammunta.

Upplands Brossa viritettiin maanantai-iltana omakotitalon portaille kunnon jytky. Pommi täräytti porstuan huit helvetiin. Teolle ei ole poliisin mukaan mitään ns. alamaailman motiivia, sillä talossa asuvat perheenjäsenet ovat kilttejä veronmaksajia. Yhdeksi motiiviksi on noussut perheenpään sekaantuminen asioihin, jotka eivät kuulu hänelle.

Nimittäin talon isäntä oli joitakin päiviä aiemmin puuttunut rikollisnuorukaisten pummilla matkustamiseen paikallisjunalla. Pummillamatkustaneet kokivat asiaan puuttumisen sen verran rispektiä loukkaavana, että rispektin palauttamiseksi katsottiin ainakin porstuan rikkominen tarpeelliseksi.

Haningessa yritettiin puukkomurhata henkilö eilen tiistaina. Sivulliset soittelivat poliisiin pensaikossa makaavasta, vaikeroivasta miehestä. Mies sairaalaan ja murhanyritystutkinta pystyyn.

Niin ikään Haningessa ammuttiin maanantaina. Useampi henkilö kohtasi kadulla ja pistoolit kaivettiin esille. Tästä seurasi, että yksi osapuoli laittoi itsensä pensaikkoon pitkälleen vakavasti haavoittuneena, odottamaan veronmaksajien sponsoroimaa kyytiä sairaalaan. Tästä tapauksesta on kaksi henkilöä otettu kiinni.

On sitä murhan yritystä tapahtunut muuallakin, mutta mennään nyt alkuun näillä.

Subscribe
Notify of
guest
10 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Lääkärihoitaja tietenkin
Lääkärihoitaja tietenkin
1.7.2020 07:39

Ruotsissa suosittu tappomenetelmä. Eikä vain vanhusten vaan kaikkien jotka asuvat hoitokodeissa:

Kun asukas saa coronaoireita päätetään heti ettei häntä lähetetä sairaalaan vaikka mitä tapahtuisi vaan aloitetaan saattohoito/palliatiivinen hoito jonka tarkoituksena ei ole saada potilas tervehtymään vaan kuolemaan.

Jos potilaalla on hengitysvaikeuksia ei hänelle nuukuuden takia anneta happea vaan morfiinia joka jo itsessään on hengitystä lamaannuttavaa. Hapenpuutteessa oleva potilas alkaa pikkuhiljaa tukehtua kuoliaaksi mutta kamppailu/kituminen saattaa kestää monta päivää. Morfiinia senkun lisätään joten hengitys käy yhä huonommaksi. Lopulta tukehtuminen on fakta ja sydän pysähtyy, jos ei se ole jo aikaisemmin pysähtynyt mielettömän rasituksen vuoksi.

Sitten vaan ruumis heti mustaan, tiiviiseen ruumispussiin (samanlaisia kuin sodassa) ja pussi krematorioon! Heja Sverige, Lööperi ja Teknelli!

https://www.aftonbladet.se/nyheter/a/P9KoG5/eva-lott-anmaler-aldreboende-pappa-kvavdes-ihjal

Daavidin poika
Daavidin poika
1.7.2020 08:06

Coronavirus, ja käsiaseet jyrää Ruotsalaisessa yhteiskunnassa. Mutta samalla tyylillä Hamas, ja Palestiinalaiset terrorisoi Israelin rauhanomaista kansaa.!

Ruotsi on meidän pohjoismaalaisten oma Länsiranta.

Pytonpihvi ja mukillinen kamelinkusta
Pytonpihvi ja mukillinen kamelinkusta
1.7.2020 08:26

Jöötteporissa ja sen ympäristössä ovat kovia syömään pytonkäärmeen lihaa jota rahdataan Ruotsiin Vietnamista. Käärmeitä pidetään ala-arvoisissa olosuhteissa ja pää leikataan irti saksilla. Siis tuotamme maahan lihaa joka on kasvatettu/jalostettu tavoilla jotka sotivat jyrkästi omia eläinsuojelu- ja elintarvikemääräyksiämne vastaan.

Ei aikaakaan niin saamme ihan oman pandemian alkuun kiitos kaiken maailman mönkijäisten maahanmuuton. Siihen verrattuna ovat aseelliset kahakat kuin länsituulen henkäys ja pikemminkin positiivinen ilmiö:

https://www.svt.se/nyheter/lokalt/vast/importoren-av-pytonormskott-90-procent-saljs-i-vastsverige

HUSBY
HUSBY
1.7.2020 08:37

Paavolle ja muillekin kiinnostuneille suosittelen tätä dokumenttia Husbystä. Siinä rehellinen ent. roisto tunnustaa että ”ryhdyin rikolliseksi koska ihannoin rikollisia”.

Sääli vaan hienoa ja idyllistä maalaisseutua joka paukutettiin täyteen rumia kerrostaloja jotka sittemmin täytettiin ongelmaväellä jolla suuret rikollisuus- ja päihdeongelmat:

https://www.svtplay.se/alskade-husby

Pirtsakka
Pirtsakka
1.7.2020 08:41
Vastaa...  HUSBY

Ei pysty katsomaan. Etusivun kuva saa aikaan outoja tuntemuksia…sellaisia, joita en vielä viisi vuotta sitten tiennyt pystyväni tuntemaan.

Kaatis jo alkujaan
Kaatis jo alkujaan
1.7.2020 19:14
Vastaa...  HUSBY

Suomalainen nainen sanoo ”Minut on ryöstetty kolme kertaa kuukauden sisällä”.
Hehheh! Mukava mesta jo silloin, noin 40 vuotta sitten.

SNIPER
SNIPER
1.7.2020 09:01

Asekoulutusta tarvitaan että saatana osusivat kunnolla. Kela ja sossu hopihopi!

Suomi Finland
Suomi Finland
1.7.2020 09:31

”Nimittäin talon isäntä oli joitakin päiviä aiemmin puuttunut rikollisnuorukaisten pummilla matkustamiseen paikallisjunalla. Pummillamatkustaneet kokivat asiaan puuttumisen sen verran rispektiä loukkaavana, että rispektin palauttamiseksi katsottiin ainakin porstuan rikkominen tarpeelliseksi.”

Aika paljon noilla pummilla matkustajilla on aikaa rispektin palautusoperaatioihin. No ehkäpä tämän tapauksen johdosta muutama huumekauppa jäi tekemättä.

Juha II
Juha II
1.7.2020 10:42

”Sommaren är kort. Hösten kommer snart”

PastoriNikulainen
PastoriNikulainen
1.7.2020 15:59

Nuo nyt eivät osuisi edes ladonseinään pumppuhaulikolla. Sen verran on kieroa silmiissä ja korvien välimaastossa. Huti heilahtaa joka niin kerta.
Aaamen…