Uimarannalle laitettu laiturin viereen veteen teräviä keppejä pohjaan pystyyn

Örnsköldvikissä on keksitty uusi tapa pelotella ihmisiä. Varsinkin lapsia. Tapa, joka saa monen aikuisenkin kauhistumaan jo ajatuksestakin.

Nimittäin joku tai jotkut ovat tökkineen Kornsjön leirintäalueen uimarannalle veteen pinnan alle pystyyn teräviä keppejä. Joidenkin keppien kärjessä on vieläpä naula pystyssä. Kepit on siis upotettu pohjahiekkaan juuri niin syvälle, että keppiä ei voi nähdä pinnalta. Kepit on monessa havaitussa tapauksessa sijoitettu laiturin viereen, joten jokainen voi kuvitella mitä tapahtuu kun lapsi hyppää laiturilta “pommilla” tuollaiseen keppiin.

Laiturin kupeesta on löydetty useita keppejä ja koko vyyhti lähti liikkeelle kun muutama lapsi oli sukeltanut lasit päässä laiturin vierellä ja havainnut keppiviritelmän.

Kornsjön uimaranta on tunnettu idyllisenä ja rauhallisena uimarantana, mutta nyt uimarantaa ylläpitävän yhdistyksen puheenjohtaja kertoo SVT:n uutisille, että tästä eteenpäin ihmisten turvallisuus on mennyttä. Vanhempia onkin kehotettu varoittamaan ja kertomaan lapsille, että tällainen on hyvin vaarallista ja rannalla pitää liikkua nyt varovaisesti.

Asiasta on tehty rikosilmoitus, mutta toistaiseksi poliisilla ei ole ketään mahdollista epäiltyä tiedossa.