Uimarannalle laitettu laiturin viereen veteen teräviä keppejä pohjaan pystyyn

Örnsköldvikissä on keksitty uusi tapa pelotella ihmisiä. Varsinkin lapsia. Tapa, joka saa monen aikuisenkin kauhistumaan jo ajatuksestakin.

Nimittäin joku tai jotkut ovat tökkineen Kornsjön leirintäalueen uimarannalle veteen pinnan alle pystyyn teräviä keppejä. Joidenkin keppien kärjessä on vieläpä naula pystyssä. Kepit on siis upotettu pohjahiekkaan juuri niin syvälle, että keppiä ei voi nähdä pinnalta. Kepit on monessa havaitussa tapauksessa sijoitettu laiturin viereen, joten jokainen voi kuvitella mitä tapahtuu kun lapsi hyppää laiturilta ”pommilla” tuollaiseen keppiin.

Laiturin kupeesta on löydetty useita keppejä ja koko vyyhti lähti liikkeelle kun muutama lapsi oli sukeltanut lasit päässä laiturin vierellä ja havainnut keppiviritelmän.

Kornsjön uimaranta on tunnettu idyllisenä ja rauhallisena uimarantana, mutta nyt uimarantaa ylläpitävän yhdistyksen puheenjohtaja kertoo SVT:n uutisille, että tästä eteenpäin ihmisten turvallisuus on mennyttä. Vanhempia onkin kehotettu varoittamaan ja kertomaan lapsille, että tällainen on hyvin vaarallista ja rannalla pitää liikkua nyt varovaisesti.

Asiasta on tehty rikosilmoitus, mutta toistaiseksi poliisilla ei ole ketään mahdollista epäiltyä tiedossa.

Subscribe
Notify of
guest
25 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Vihervammaiset on sairaita
Vihervammaiset on sairaita
1.7.2020 12:17

Aika kepposia ne todellakin keksii.

Vihervasemmistolaisista toikin on varmaan hauskaa.

Helsingin naisten kurahaarat kastuu.

Joppos123
Joppos123
1.7.2020 13:14

Pikku jihadistitaimet Ahmed ja Mohammed ovat taas keppostelleet. Heistä on hauskaa jos joku puhkoo vatsansa keppeihin, kulttuurinen ominaisuus jota ei muuten edes eläimeltä löydy. Se on rikkautta.

Helvetin perkele
Helvetin perkele
1.7.2020 13:17

Nuo saatanan kehitysmaalaiset, ei niistä koskaan ihmisä tule, apinan asteella ja apinakin on viisaampi.

Harry callahan
Harry callahan
1.7.2020 13:39

Mitä ne ingemar ja jörgen taas ovat keksineet? Olemme saaneet lukea useista vaihtoehto medioista, sekä jos kieliä osaa. ulkomaisista lähteistä, että mamut ja matut ovat yhä enemmän aseistautuneita. Kun tähän lisätään kaikki muu paska, minkä ovat tuoneet mukanaan, niin kai tässä täytyy itsekin kohta harkita jotain vastaavaa.

Rambo
Rambo
1.7.2020 15:08
Vastaa...  Harry callahan

Kun tätä maailman pelastusta harjoitetaan/ on harjoitettu, missä ovat ne otsikot esim valtamediassa, jotta olemme keskellä unelmaa? Ihan selvää on, että rikostilastot huutavat hoosiannaa esim raiskausten osalta. Jne. Kun 2015 huudettiin , että insinöörit jne tulevat emmekä voi selvitä ilman näitä nuoria, joista moni on sotarikollisia. Mitä olemme saaneet? Pizzerioita, kebabmestoja yms joista jokainen tietää mikä on totuus. Poikkeuksia lukuunottamatta. Verorahat riittävät. Ne eivät kunnioita meidän käsitystä hyvinvointi yhteiskunnasta.

Kukavaan
Kukavaan
1.7.2020 15:19

Tämä menee monien mielissä matujen piikkiin.

Ripley
Ripley
1.7.2020 15:41
Vastaa...  Kukavaan

Totta. Ehkä tässä nyt on poikkeus. Yksittäis tapaus. Kuten suvakit aina korostavat. Kaikki ovat yksittäis tapauksia.

Moonman
Moonman
1.7.2020 15:40

tästä eteenpäin ihmisten turvallisuus on mennyttä”-pätee ihan jokapaikassa muuallakin kuin uimarannalla. Ihmisten kannattaa aseistautua, koska paska valuu amerikasta koko länsi-eurooppaan. Jossain vaiheessa jokainen saa herätä todellisuuteen, että poliisi ei tule elleivät kyseessä ole ”puhumalla tehdyt rikokset”

Bruce lee
Bruce lee
1.7.2020 16:03
Vastaa...  Moonman

Olet osittain oikeassa. Mutta se paska ei valu yhdysvalloista. Vaan se valuu ja vyöryy eteläeuroopasta. Mihin juuri maksoimme miljardeja.

Bruce lee
Bruce lee
1.7.2020 16:04
Vastaa...  Bruce lee

Niin piti sanoa, että paska valuu ylöspäin. Eli pohjoiseen.

Moonman
Moonman
1.7.2020 16:28
Vastaa...  Bruce lee

Kyllä, Riehujat ovat jo täällä. Viittaus koski lähinnä ideologista saastaa, jonka avulla pyritään kiistämään viranomaisten legitimiteetti tai ohjaamaan poliisi jopa riehujien puolelle siten että mihinkään ei voida tai haluta puuttua enää. (paitsi tietenkin puhumalla tehtyihin rikoksiin).

Commando
Commando
1.7.2020 17:08
Vastaa...  Moonman

Ok. Hyvä kommentti. Mutta olen eri mieltä siitä, että riehujat ovat täällä. Eivät ole. Vielä. Tämä mitä Suomessa on nähty, on pientä. Täällä suomessa ei vaan tajuta sitä. Jo 90 luvulla Ranskassa asuessani, näin mitä on mellakat. te ette tajua sitä. Joku poliisikin mussuttaa jotta ihanaa. Lyön vetoa. Että kun Suomen poliisi kokee saman, minkä olen omin silmin nähnyt, niin pyydetään apua.kuten eräs muslimi sanoi, te ette tajua esim lastensuojelussa mihin paskaan olette kätenne sotkeneet. Olen helvetin varma siitä, että tämä kuuluisa nettipoliisi löytää sen paskan vielä edestään.

PastoriNikulainen
PastoriNikulainen
1.7.2020 15:57

Pökäleillä taas välähtänyt tikapuuhermostossa.Ei muuta kuin valvontakameraa rantapuskiin piiloon ja syylliset sakinhivutuksen ja sen jälkeisen palautuskeskusjumittamisen jälkeen oman maansa oloihin ääliöimään lisää.
Sitä kun vian ei tarvitse olla suuri kun se on höröisten korviensa välittömässä läheisyydessä.
Aaamen…

Terminator
Terminator
1.7.2020 16:36

Niin. Mutta kun ne kamerat ovat rasistisia. Kun esim ja jos tulee suoraa lähetystä, niin se on kiellettävä. Ei ole mitään muslimiraiskauksia. Ne on kielletty. Siis niinkuin totuuden puolesta. On vain meidän vääräuskoisten kuvitelmia.

Suomi Finland
Suomi Finland
1.7.2020 17:35

https://www.is.fi/kotimaa/art-2000006558792.html

Keppostelua myös Vaasassa näköjään. Kaverilla on mustat housut, valkoinen college mustilla hihoilla ja musta pipo päässä, vaikka on keskikesä.

Anna-Maria Korhonen
Anna-Maria Korhonen
1.7.2020 17:35

Sitten, kun niiden määrä ylittää 50% väestöstä, ne eivät enää pystytä keppejä laiturin viereen, virittele vaijereita mäen alle, kylvä myrkytettyjä syöttejä koiran ulkoiluttamisreiteille, töki neuloja pullapitkoihin ja hedelmiin tai hyökkäile ihmisten kimppuun pelkällä veitsellä varustautuneena. Sitten taistelu on avoimempaa ja aseet pari kaliiberia järeämpiä.

Commando
Commando
1.7.2020 18:24

Niin. Te skandinaavi naiset tappelette vielä siitä, minkä puolesta olette taistelleet. Esim vapaus.

Isontalon Antti
Isontalon Antti
1.7.2020 20:41

Tuo saattaisi olla pahin mahdollinen lopputulos. Luulen kuitenkin, että talkoomuotoinen järjestyksenpito, jokamiehen voimankäyttövalmiudet sekä korpilain eri ”pykälät” hidastavat ja lopulta pysäyttävät yhteiskunnan joutumisen kriisitilaan. Viranomaisten passiivisuus. tarvitsee vaan vähän herättelyä.

Jokakesäinen ilmiö
Jokakesäinen ilmiö
1.7.2020 19:01

Näitä kepitettyjä uimarantoja löytyy joka kesä. Suosituimpia taitavat olla ne laiturit joissa on hyppyteline.

Commando
Commando
1.7.2020 19:19

Aivan. Kuten Oulun grooming. Tämähän on normaalia.

Kaksi vaihtoehtoa: joko hullu matu tai kantis
Kaksi vaihtoehtoa: joko hullu matu tai kantis
2.7.2020 10:29
Vastaa...  Commando

Ruotsissa tämä on normaalia. Olen seurannut asiaa vuosikymmeniä. Neljä vuotta sitten esimerkiksi sama juttu Trollhättanissa:

https://www.ttela.se/nyheter/trollh%C3%A4ttan/livsfarliga-spjut-funna-i-badsj%C3%B6-1.3482225

Päässä vikaa, joko diagnoosi tai uskonto
Päässä vikaa, joko diagnoosi tai uskonto
2.7.2020 10:32
Vastaa...  Commando

Minusta on sama kuka näitä tekee. Jos matu niin ulos maasta. Jos kantis niin pöpilään lukkojen taakse.

raippa rauhoittaa
raippa rauhoittaa
1.7.2020 19:14

Vain terroristinalut voivat harrastaa noin rankkoja käytännöllisiä piloja. Tuollaisen voi estää vain pelko välittömästä selkäsaunasta kiinnijäädessä. Oleellista on, ettei kiireistä poliisia tällöin suotta vaivata tulemaan paikalle.

Juha Sipilä
Juha Sipilä
1.7.2020 20:31

Jos kyseessä on muslimilasten suosima uimapaikka, olen shokissa. Tämä järjetön, systemaattinen valkoisten harjoittama rasismi on hirvittävää! Jos taas kyseessä on kantaruotsalaisten suosima uimapaikka, niin noh, pojat on poikii!

Panu Huuhtanen
Panu Huuhtanen
6.7.2020 08:11

Paavo Tajukangas laitellut keppejä pystyyn