Afgaanien joukkotappelu: kaksi sairaalaan, yksi kylmiöön

Eilen illalla pidettiin Tukholman keskustassa afganistanilainen joukkotappelu, johon osallistui useita kymmeniä afgaaninuorukaisia. Tulos on tällä hetkellä se, että kaksi on sairaalassa, yksi kylmähuoneessa.

Tapahtumat alkoivat noin klo 20.00 aikaan. Mitään tarkkaa tietoa motiiveista ei ole. Jostain syystä kylillä notkuvat afgaanit nyt sitten vain kaivoivat yhtäkkiä puukot ja puntarit esille ja alkoivat mätkiä toisiaan. Yhden version mukaan jonkun ”tyttöystävää” lyötiin pullolla päähän ja kuumissaan olevat afgaanit kiehahtivat tästä.

Luultavampi selitys nyt on vain se, että joutomiehet turhautuivat ja alkoivat kinastella jostain, jonka jälkeen asia ryöpsähti käsistä.

Tapahtumapaikkana oli cityssä Kungsträgårdenin puistikko.

Eräs lähistöllä ollut silminnäkijä kertoo, että afgaanit olivat isossa ryppäässä ja mölisivät tapansa mukaan. Sitten älämölö sai astetta kovemman volyymitason ja yhtäkkiä kaikki oli täyttä kaaosta.

– Ne mätkivät toisiaan, jollakin oli puukko, joku juoksi karkuun, joku juoksi paikalle, täyttä ”blattekaaosta” (ählykaaosta). En ehtinyt puhelinta kaivamaan esille kun kaikki oli jo ohi. Sen jälkeen porukka sitten hajaantui ja kentällä makasi useita henkilöitä. Paikalle tuli joku mies, joka kertoi olevansa lääkäri ja aloitti ensiavun. Minua ei kiinnostanut ensiavun antaminen vaan poistuin paikalta ja toivoin, että ne olisivat tappaneet toisensa, silminnäkijä kertoo.

Poliisi tutkii tapahtumaa murhan yrityksenä ja murhana. Ainakin yksi henkilö on otettu kiinni.

 

Subscribe
Notify of
guest
9 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Pähkinä purtavaksi

Nyt herää kysymys. Kuka on otettu kiinni? Toinen sairaalaan joutuneista vai se kylmäksi mennyt vai ensi avunantaja??

SNIPER

Saatana ku osusivat kunnolla ees puukolla. Mut eihän noista oo ku perseraiskaamaan ja akkoja tappamaan.

Tuumailija

Aivan odotettavissa ollut lopputulos, ei nuo osaa pitää kuin sitä älämölöään, muut taidot ovatkin aika heikot, mustalaisilla on aivan sama vika.
Tämä osoittaa sen, miksi lähi-itä on asekauppiaiden paratiisi siinä missä afrikkakin, tappotaidot kun ovat nollassa niin sitä sitten vain roiskitaan sinne päin mistä ääntä kuuluu.
Kymmeniltä videoilta on ollut todistettavissa, että silloin kun sattuu osumaan jollain tavalla on riemu ylimmillään ja allahu akbarit raikaa, riemusta päätellen harvoin.
Naisia, lapsia ja eläimiä kohdellaan mahdollisimman törkeästi, jotta edes jollain tavalla tuntisi itsensä arvoiseksi, mutta kun vastaan tulee mies/tasaveroinen vastustaja niin sählääminen ja ankara älämölön pitäminen alkaa.
Siksi näitä ei tule väistää eikä lähteä keskustelemaan mistään, he ovat täällä vieraina ja on opittava tavoille.

Se on ULOS!

Ei kun ulos!

Tuumailija

Erittäin totta, viikon jälkeen vieraat ja silakat alkavat haista.

Heroiiniverkosto räyhää

Pojat ovat aina poikia, varsinkin nämä Lööperin erikoissuojeluksessa olevat lukiopojat ikävälillä 15-60 vuotta.

Juha II

Kyllä tämä vaatii nyt jotain umpi-sosiaalidemokraattista hanketta pystytettäväksi. Sehän onkin jo täysin korvannut ääärrrioikeistolaisen juhannussalon pystyttämisen,0 mikä ei olekkaan yhtään mitään minkään rinnalla!

Vyöhakkelus uusi Olympialaji

Mielenkiintoista on myös afgaanikulttuuriin kuuluva vöillä mäiskiminen jota tapahtui tässäkin tapauksessa. Kun riita alkaa niin housuista vedetään vyö irti ja se on sellainen vyö missä on iso solki. Sillä sitten mätkitään vastustajaa kuin apinat konsanaan.

Vuosituhansien harjoittelu antaa tulosta, vrt. esim. kivenheittoon ja kivilinkoon.

Sirpa-Tuula

Impulsiivista ja ihanan intohimoista jengiä! Ja niin seksikkäitäkin! Ihanaa nähdä kaupungilla uudessa leikkisän eroottisessa läpikuultavassa xxxl kesämekossani liikkuessa silmiä hivelevää mieskauneutta parhaimmillaan mmmm..Varmastikin kinastelivat siitä että kuka heistä oli ollut koulussa eniten tällä viikolla ja kenellä oli pisimmät ja yksityiskohtaisimmat muistiinpanot joista ammentaa tulevaa kovaa henkilökohtaista, omalla ajalla suoritettavaa viikonloppuopiskelua jotta sopeutuminen ruotsalaiseen yhteiskuntaan sujuisi nopeammin. Sitten joku ohikävelevä ruotsalainen rasistinatsi sanoi jotain verisesti loukkaavaa, alentavaa ja superdissaavaa ja tilanne eskaloitui! Tämä järjetön, systemaattinen valkoisten ruotsalaisten harjoittama rasismi on saatava loppumaan!!!