Filmi: Black lives matter suojelee ympäristöä

Eurooppalaiset vihreät puolueet vaativat kansalaisiltaan paljon toimia ympäristönsuojelemiseksi. Esimerkiksi Ruotsissa muovipillejä on vaikea saada kaupasta. Kaupasta ostettavien muovikassien hinnat nousivat 0,65 kruunuun eli noin 60 senttiin kappale. Afrikassa Ghanassa ollaan ympäristöasioissa edelläkävijöitä. Viemäritekniikka rulaa.

15 Kommenttia
Uusimmat
Vanhimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
ZzZ
ZzZ
3.7.2020 04:22

Hyvän jutun olet tehnyt, tämä kun saataisiin suuren yleisön tietoon. Onkohan kruunun/euron kurssissa pilkkuvirhe?

Moonman
Moonman
3.7.2020 02:31

Yhden eliniän päästä tämäkin näkymä on varmaan arkipäivää helsingissä kun kutistuva suomalaisväestö on paennut jonnekin maakuntiin. Paitsi jos venäjä marssii sitä ennen rajan yli ja pyyhkäisee huulipunahallitukset ja ihmisoikeudet pois.

Woah
Woah
3.7.2020 01:30

Tästähän oli jossain YLE:n ohjelmassa juttua ja siihen tulokseen tultiin että länsimaat ovat syyllisiä kehitysmaiden roskaongelmaan.Siellä kun ei olisi tätä ongelmaa jos länsimaat eivät pakkaisi kaikkia muoviin. Siis mitä vittua, baananin lehtiikö ne pitäisi pakata. Nuo viskovat kaikki luontoon kun jättekäsittelyä ei ole ja noissa maissa riittää porukkaa kuluttamaan ja sotkemaan luonto ja lisää syntyy kuin liukuhihnalta.

Tuumailija
Tuumailija
2.7.2020 18:39

Näin hienosti sydafrikassa ja samalla tavoin toimii lähi-idän jätehuolto. Vai onko joku kuullut koskaan afganistanin,turkin yms. maiden jätteenpoltto-/uudelleenkäsittelylaitoksista tai vedenpuhdistamoista, intiasta ja siltä kolkalta puhumattakaan?
Skandinaviassa ja euroopassa kuluttajille vain lisää pakotteita paitsi elintarviketeollisuudelle, meidän vikahan se on.
Tässä sitä luonnosuojelua namibiassa (ainoa että valkoiset siellä taas korjaavat jäljet):
https://www.youtube.com/watch?v=kBV7xZC68mw

Isä Pilvinen
Isä Pilvinen
2.7.2020 16:33

Niin se ympäristön suojelu edistyy joka maassa

ruotsi.png
Commando
Commando
2.7.2020 18:27
Vastaa...  Isä Pilvinen

Juu. Siinä sivussa sahlin vingutti veronmaksajien rahoja omaan hyvään tarkoitukseen. Esim oliko peräti katumaasturi Mersu tms. Sehän on se vitsi jotta,: ” miksi sanotaan rehellistä poliitikkoa? Mahdottomudeksi. ”

Isä Pilvinen
Isä Pilvinen
3.7.2020 04:56
Vastaa...  Commando

Demareilla on perinteisesti ollut käsi jonkun toisen taskulla…

PastoriNikulainen
PastoriNikulainen
2.7.2020 15:58

Ja sitten tuonlaisista lakupekoista pitäisi mukamas välittää?
Siinä kokonainen joki ilmeisesti 24\7 virtaa neekerin vaippaa sun muuta kivaa merien jätepyörteisiin lillumaan.
Sinne menivät kehitysrahat suoraan kankkulan jokeen.
Aaamen…

Työmotia
Työmotia
2.7.2020 12:34

Ulkoministeriö lisäsi kehari rahaa 25 miljoonaa. Tuollaiseen paskaan nekin verorahat menevät.

Aappa
Aappa
2.7.2020 11:45

Paikallisella asiantuntija-filmiryhmällä kuulostaa olevan hauskaa tuossa, harmi kun ei ole tekstitystä.

hieno homma
hieno homma
2.7.2020 11:16

Voi rähmä, kehitysapu on mennyt todella kekseliääseen infraan….

pöh
pöh
2.7.2020 11:14

Valkoisen länsimaalaisen syytä aivan varmasti. Lisätään kehitysapua ja hävetään lisää olemassaoloamme.

hieno homma
hieno homma
3.7.2020 14:40
Vastaa...  pöh

Meikäläinen ajatteli hävetä valkoisuuttani vasta sitten kun akka lähtee yövuoroon hoitamaan potilaitaan…. luulee vielä meitsiä suvakiksi jos polvistun sen aikaan ja kyllä tuo afrikkakomissaari hoitelee tuonne lisää pätäkkätä notta saavat kaivettua ojaa vähän leviämmäksi….

Juha II
Juha II
2.7.2020 10:35

Siispä Suomen on entisestään ”kiristettävä vyötä”, että tämäkin ”tasataan!”

Luonto pakottaa pehittymään
Luonto pakottaa pehittymään
2.7.2020 10:15

Tuon likaviemärin alajuoksulle kun rakentaisi lämpövoimalan niin se tuottaisi niin paljon sähkö- ja lämpöenergiaa että veikkaan suuren osan maata saavan siitä energiansa. Polttoaine olisi ilmaista. Mutta ei… Älykkyys maissa joissa luonto ei pakota kehittymään, pysyy alhaisena.