Seinäjoella ammattivarkaita, kultasepänliikkeestä kunnon potti

Pohjanmaan poliisi pyytää havaintoja kolmesta, mahdollisesti ulkomaalaisesta miehestä ja heidän käyttämästään ajoneuvosta Seinäjoella 2.7.20 tapahtuneeseen kultasepänliikkeen Kultatähden törkeään varkauteen liittyen.

Tekijät saivat saaliiksi suuren erän mm. kultasormuksia ja kultaketjuja, joiden arvo on lähemmäs 200.000 euroa. Kolmikko on poistunut paikalta Nurmon Prisman alueelta 2.7. noin klo 07.00 jälkeen.

Kommentti: Huomionarvoista asiassa on se, että kenelläkään kolmikosta ei näytä olevan hanskoja käsissään. Kahdella miehistä on jopa lyhythihaiset paidat, jotta voivat jättää mahdollisimman paljon DNA:ta ympäristöön. On käsittämätöntä, että ammattivarkaat liikkuvat ilman hanskoja ja ilman kommandopipoja työmaalla.

Toinen pohtimisen arvoinen asia on se, että miksi kultasepänliikkeen hälyttimet eivät hälyttäneet? Kultasepänliike sijaitsi Prisma tavaratalon yhteydessä. Miksi Prisman käytävillä eli kassojen ulkopuolella olevat hälyttimet eivät hälyttäneet? Onko niin, että koko Prismassa ei ole ollenkaan hälyttimiä? Hälyttimen kiertäminen ei kuitenkaan onnistu ihan keltä tahansa.

 

Subscribe
Notify of
guest
19 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Turhaantunut
Turhaantunut
3.7.2020 12:14

”Mahdollisesti ulkomaalaisia” Kuinka helvetin tyhmiksi poliisi suomalaisia luulee.
Näkee huononäköinenkin että ilman epäilyjä jokainen noista on ulkomaalainen kameliinsekaantuja.

Turhaantunut
Turhaantunut
3.7.2020 17:29
Vastaa...  Admin Pt-media

Tuo taisi olla sarkasmia.

Camel.JPG
Pirtsakka
Pirtsakka
4.7.2020 08:13
Vastaa...  Turhaantunut

Niin no. Kas kun on suomalaisia ja sitten on niitä suomalaisia…

mokusetus
mokusetus
3.7.2020 12:58

Kuten marionettiministerien eurolärvit v.2015 toistelivat: ”monikulttuurisuus on rikkautta”.
Tuossa rikastuivat nyt selvästikin Kasper, Jesper ja Joonatan.

toni lajos
toni lajos
3.7.2020 13:08

Mikäli vallesmanni erehtyy tuntomerkkejä laatiessaan ilmoittamaan, että kyseiset konnat ovat ulkomaalaistaustaisia, maamme viranomaisien mukaan se tarkoittaa, että kaikkia maassamme maleksivia ryysyäläisiä on pidettävä mahdollisena rosvona, saattaisi vallesmannin tuntomerkki seuraava ilmoitus olla muotoon, farkut ja t-paita.

Rokkiukko
Rokkiukko
3.7.2020 14:40

Näyttää kokoomuksen kannattajilta

Piikki lihassa
Piikki lihassa
3.7.2020 15:52

Äijät on jo häipyneet maasta. Siitä lähtien, kun rajat avattiin 1995 tällaiset pitkäkyntiset on köyhdyttäneet sekä yrityksiä että yksityishenkilöitä varmaan jo 500 miljoonan euron edestä.

Oloneuvos
Oloneuvos
3.7.2020 20:08
Vastaa...  Piikki lihassa

Politiikkoja kiinnostaa ku kilo paskaa.

M. Ångååli
M. Ångååli
3.7.2020 16:46

Veikkaisin jotain Borat-landia.

Pököpääsuvakkien neronleimaus
Pököpääsuvakkien neronleimaus
3.7.2020 23:05

Ruotsissa laitettiin Nukkemuseo keskelle Fisksätran ghettojen-ghettoa. Nyt on 20-30 arvokkainta nukkea varastettu, arvo useampi satatuhatta kruunua, voine voine. oivoi. Ja Haramia koko paska.

”22:17 i gårMarcus Älverbrandt
Värdefulla dockor stulna från museum
Dockor för hundratusentals kronor har stulits från Leksaksmuseet i Fisksätra. Under natten till onsdag tog sig personer in genom taket till museet för att slå sönder en monter och stjäla dockor ur en samling från 1800-talet och framåt, rapporterar SVT Nyheter Stockholm.

– Det är en tragedi. Det är en docksamling som är helt unik som nu är raserad, säger Leksaksmuseets rådgivare LG Nilsson till SVT.

Det är mellan 20 och 30 av museets mest värdefulla dockor som har stulits. Polisen har inlett en förundersökning om grov stöld. (TT)”

Pirtsakka
Pirtsakka
4.7.2020 08:41

Joskus kauan sitten olin perheen kanssa etelä-Ranskassa yhdessä pienessä kylässä. Aamusella lähdettiin koiran kanssa lenkille läheiselle vuorelle, ja ihmeteltiin kun yhden vähän syrjässä sijaitsevan talon pihassa näkyi poliisiautoja. Myöhemmin selvisi, että varkaat olivat purkaneet kattoa ja päässeet sitä kautta taloon sisälle ja vieneet kaiken, minkä irti saivat. Tuon tapahtuman jälkeen kyläläiset pysäyttivät meidät yhtenä iltana, kun jälleen kävimme koiralenkillä, ja kysyivät mitä tekemistä meillä on sillä tiellä. Kun vastattiin, että koiraa viedään lenkille, niin kysyivät ”tähän aikaanko?” Kello ei ollut vielä yhdeksääkään illalla. Kylässä oli vain 800 asukasta, mutta jo tuolloin kaikkien omakotitalojen ympärillä oli muurit, ja kadunvarren taloissa ikkunaluukut. Monin tavoin oli varauduttu kutsumattomiin vieraisiin. Muurien päällä oli monesti vielä piikkilankaa, ja joissakin oli muurattu rikottua lasia päällimmäiseen kerrokseen. Tuli mieleen vankilan muurit…Ulkomaalaisiin suhtauduttiin äärimmäisen varauksellisesti.
Tuosta nukkemuseosta sen verran, että me pohjoisen asukkaat, niin Suomessa, Ruotsissa kuin Norjassakin saamme opetella kantapään kautta sen tosiasian, että liiasta hyväuskoisuudesta joutuu maksamaan. Se nyt vain ei tahdo mennä kaikille ihmisille perille, minullekin on joskus huomautettu ”olen mieluummin idealisti kuin kyynikko”. Mutta on kai siinä joku välimuotokin – ei ole pakko olla kumpaakaan, mutta nykyään tuntuu siltä, että joiltakin puuttuu ihan pelkkä terve järkikin. Idealismi ja kova propaganda ihmisarvosta ovat syöneet sen.
Kovastihan sitä yritetään maailmasta häivyttääkin – siis järkeä. Taannoin pohjois-Suomessa liikkui Norjassa rekisteröity iso tila-auto, jonka kaikki ulkopinnat oli peitetty tekstein ”Poistakaa rajat” eri kielillä. Autosta pursusi ryhmä ihmisiä, joiden alkuperäinen kotimaa jäi hämärän peittoon, sillä en tunnistanut heidän puhumaansa kieltä. Kaukaa kuitenkin olivat ulkomuotonsa perusteella.
Vielä on sanottava, vaikka ehkä ei pitäisi: olen sitä mieltä, että ihmisarvo ja kunnioitus on ansaittava. Jos käyttäytyy kuin villieläin vaistojensa varassa, mistä sen ihmisarvon silloin on ansainnut? Ei kai se kuitenkaan riitä, että on sattunut syntymään ihmiseksi, jos teot ovat ihmisyyden ja ihmisarvon vastaisia? Täh?

Kansalaisen oikeus
Kansalaisen oikeus
4.7.2020 02:15

Romanian romaneja, heitähän suojellaan valtiovallan ja poliisin taholta että saavat ryöstellä kaikessa rauhassa. Taitaa olla pahin vieraslaji ja vitsaus jo Suomessakin.

Vitun perkele
Vitun perkele
4.7.2020 13:48
Vastaa...  Admin Pt-media

Niin no toinen teoria on että kebab paikkojen liikevaihto on laskenut rajusti koronan takia ja verottaja vaatii osansa( nyt saa nauraa), josta johtuen ulkomaan ihmeidentekijät käteisvarojen puutteesta johtuen ovat lähteneet keppostelemaan. Poliisi ottaa kiinni porukan viimeistään huomenna ja vie heidät kahville Ruotsin mallin mukaan (Ohisalon määräys) ja selittää ettei näin oikein saisis tehdä. Lupaavat korjata tapojaan ( nyt saa taas nauraa)

Pirtsakka
Pirtsakka
4.7.2020 14:08
Vastaa...  Vitun perkele

Pahus. Ei vaan naurata, vaikka kuinka yrittää…Yhdellä keskustelupalstalla on tyyppi, joka lopettaa kommenttinsa aina sanoihin ”nauretaan yhdessä”. Ei silloinkaan yleensä naurata. Enimmäkseen tekee jotain muuta *latelee kaikki tuntemansa kirosanat*

Pirtsakka
Pirtsakka
4.7.2020 08:47

Paavo hoi, tuo palstan kello ei pidä paikkaansa…Ei kai Ruotsikaan nyt sentään kolmea tuntia ole jäljessä Suomesta.

PastoriNikulainen
PastoriNikulainen
5.7.2020 13:05

”Maahdollisesti ulkomaalais..” Niin, voihan se olla niin, notta nuo ovat suomessa paskannettu pihalle ja siksi noin päivettyneitä ”Suomalaisia”.
Aaamen…