Kimi Räikkönen ei osallistunut Formuloissa värillisten rotutervehdykseen

Räikkönen kuvassa auton oikealla puolella seisomassa.

Formula ykkösissä vietettiin tänään ennen kisoja jonkinlaista hiljaista hetkeä rasismia vastaan. Osa porukasta osallistui tapahtumaan värillisten rotupolvistuksella, mutta Kimi Räikkönen yhtenä kuudesta seisoi.

Kun suurin osa rotupolvistui niin kuusi kuljettajaa: Kimi Räikkönen, Antonio Giovinazzi, Charles Leclerc, Carlos Sainz, Daniil Kvjat ja Max Verstappen seisoivat.

Itävallan osakilpailun alussa kaikilla kuljettajilla oli päällä musta paita kera tekstin ”End Racicm”. Värillinen kuljettaja Lewis Hamilton kuitenkin otti rotuaatteen astetta jyrkemmin ja ilmaisi black lives matter-paidallaan sympatiaa värillisille rotumellakoitsijoille.

Jokainen sai itse valita miten ottaako osaa rotutervehdykseen.

Subscribe
Notify of
guest
44 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
pöh

F1 on minun mielestä aivan pskaa, mutta kunnioitus räikköstä nousi 1000%

Kilttimies

Miljonäärikuljettaja sai päähänsä pukeutua kommunistisen neekerikapinallisen paitaan.

Turhaantunut

Kyseinen henkilö on myös poseerannut rynnäkkökivääri kädessä samanä päivänä kun maailmalla tehtiin erittäin raaka terrori-isku muutamia vuosia sitten, joten ei kyllä ihmetä että piti ihan aattensa mukaisesti lähes terroristeihin verrattavien paitaa.

Jorma

Oliver Panis Jos Verstappen antaisi.

Erjan toive

Häkkisen aikaan oli Häkkinen panis takagi.

Terhomatti Hämeenkorpi

No, on siinä Räikkösessä sentään jotain munaa !

Tuumailija

Ei se puhe, vaan ne teot jotka tekevät miehestä miehen.

Särmääjä

Onneksi edes Räikkönen edustaa tuolla Suomea ylväästi kun taas Bottas luikertelee polvillasn muiden jaloissa.

Qroquius Kad

Itse olen kyllä arvostanut Räikkostä hänen F1-uransa alusta asti sekä tekojen että myös puheiden mukaan.
F1-uransa alussa mies näytti tyhjäntoimittelijoille niin minimaalisilla vastauksillaan kuin torjuvalla kehonkielelläänkin heidän tyhjänjankkaamisensa olevan merkityksetöntä, ja välitti sen näin myös katsojille.

Tästähän tyhjäntoimittelijat luonnollisesti saivat lievää suuremman syyn yrittää mustamaalata Räikköstä parhaansa mukaan.
Sen suuremmaksi tarve kasvoi, kun Räikkönen sanoi suoraan ettei välitä vähääkään mitä jotkut tuntemattomat hänestä ajattelevat.

Myöhemmillä vuosillaan perheenisänä hän on pehmennyt medialle, joskin on sanonut heille lopulta suoraan useammankin kerran, ettei arvosta heitä vähääkään samoine tyhmine kysymyksineen yhä uudestaan ja uudestaan.

Kaiken huippu kohdattiin tässä MiiiTuuu-hysterian huipulla, kun muuan latinoamerikkalainen kapakkahuora yritti alkaa kiristää Räikköstä raiskausväitteillä.
Ikäänkuin asianomainen ei olisi ymmärtänyt, mistä liikanimi ”Jäämies” tulee…
Eipä siitä kapakkahuorasta ole sittemmin kuultu.

Ja tämä viimeisin kruunaa kaiken:
pidetään tilaisuus, jossa kunnioitetaan hetki jotain. Mikäpä siinä, pidetään toki.
Joidenkin mielestä se onkin vedettävä nöyristelyksi. Sen kun, totesivat Räikkönen ja muutama kilpaveljensä;

Pidetään kunnioitushetki.
Mutta nöyristelkööt ne, joilla siihen on tarvetta.
Hänellä ei.

vihainen

Kyllä meidän suvaitsevaisten pitää nyt lähteä marssille ja boikotoida Kimiä.
Näyttäisin ruudulle keskisormea jos nyt ylipäätään formulat kiinnostaisivat.

Pirtsakka

Sarkasmia? Toivottavasti.

PastoriNikulainen

Vittu en minäkään osallistuisi, perkele!
Aaamen ja syvä kumarrus Kimille munakkaasta vedosta!!!

Klarsyn

Tällaiset tapaukset ovat niitä, joissa jyvät erotetaan akanoista. Ihmisiä, jotka seisovat omilla jaloillaan, ja ihmisiä, jotka nöyristelevät yleistä hysteriaa. Hyvä Räikkönen, et osallistunut julkiseen itsesi häpäisyyn. Lewis Hamilton on identiteettimarxisti, ja ääriliikkeen kannattaja. Pisteet putosivat. Uskon, että monet lopettavat formuloiden katsomisen. Mikäli ymmärsin oikein (en seuraa alaa tarkasti) USAn NASCAR-autourheilukilpailujen suosio laski, kun ukot alkoivat polvistumaan.

Särmääjä

Metoon aikana ei taidettu pitää ihan noin kovaa showta mitä nyt kun siellä on Hamilton vielä painostamassa ja promoomassa. Käyttää itseksensä vielä sen ääriliikkeen symboleitakin varmaankin yksinoikeudella kun on musta.

Last edited 3 vuotta sitten by Särmääjä
GLGL

Lewis vieläpä kilkkasi Albionin pois radalta. Olisiko ollut rasistinen teko (”Albion” viittaa jotenkin valkoiseen?). Botts varmaan polvistui ihan vain tallikaverin vuoksi (tai naisystävän vaatimuksesta). Radalla sitten näytti että kumartelut oli sitten siinä.Varmaan kannattaa alkaa myös katselemaan uutta naista kainaloon, jos nykyinen osoittautuu kovinkin hysteeriseksi. Siinä menee ajohommat saveen jos nalkutus alkaa tunkemaan kypärän sisään.

S. Ranka

Vastaava tilanne jossa jyviä erotettiin akanoista oli Soinin kausi, tosin,
ei löytynyt muuta kuin akanoita, akkoja.
Tampiot meni vielä palkitsemaan lirihousuja uusintakausilla ke:na.

Juha II

Nyt taitaa Selänne saada olla hetken aikaa rauhassa?

Peukku räikköselle

Joo. Onko kirjaroviot tulossa? Räikkösen elämänkerta kirjat kokoksi.

GLGL

Ei tule roviota. Vihervasemmistolle Hotakaisen kirjat ovat pyhiä.

K J

Varmasti kouluissa ja lastentarhoissa opetetaan tätä BLM-polvistumista. Ei ole kukaan tuntemani enää ko laitoksissa, mutta ainakin ennen moniosaajamiehiä kuljetettiin Suomessa jopa lastentarhoihin. Niistä on kuvia todisteena ja pikkuveljeni kielsi joskus alakoululaisen poikansa lähtemisen luokkaretkelle vokkiin. LUOKKARETKI VOKKIIN – EI HYVÄÄ PÄIVÄÄ!

Last edited 3 vuotta sitten by K J
kansankynttilä

Kun yltäkylläistä rauhan aikaa jatkuu tarpeeksi pitkään, sosiaalipsykologiset lainalaisuudet alkavat unohtua ja syntyy illuusio siitä että ihmislaji on jotenkin ”jalostunut” henkisesti. Suuri osa maailmasta elää kuitenkin köyhyydessä ja kuuntelee luotien laulua. Realiteettien unohtuessa voi joku saada päähänsä järjestää vaikka tuollaista vokkikivaa.

timo

Rasismi länsimaissa lopetetaan tehokkaimmin siten että estetään rasistien maahanpääsy.comment image

Lähde: https://www.kansalainen.fi/poliisin-tilastot-osoittavat-etta-sudanilaiset-suomessa-ovat-jopa-80-kertaa-rasistisempia-kuin-suomalaiset/

Last edited 3 vuotta sitten by timo
pöh

Noi tilastotkin on vielä ”siivottu”
Joka ainoa raiskauskin on rasismia oikeasti, koska ei ne raiskais omaa kaapulahkolaista, vaan ainoastaan valkoihoisen.

timo

Lisäksi ”suomessa syntynyt” tai ”suomen kansalainen” voi olla esim. somali.
Mikä vääristää tilastoja vielä lisää.

Last edited 3 vuotta sitten by timo
Anna-Maria Korhonen

Polvistuminen on feodalismin ajoilta peräisin oleva alamaisuuden osoittamista symboloiva ele. Korkeintaan se menee kosinnassa, jos halutaan olla vanhanaikaisella tavalla romanttisia. Tarkoituksena tässä on kuitenkin nöyryyttää valkoisia ja kasvattaa näin lisää vihaa. Mikäli mustien ja valkoisten tasa-arvoa haluttaisiin edistää, ei kummankaan tarvitsisi polvistua.

Juuso Karhu

Noin se on ja minä väitän, että valtaosa värillisistä ymmärtää sen alistumiseleenä, eikä solidaarisuuden osoituksena. He riemuitsevat, että nyt valkoiset alistuvat joukolla, me saamme pian tehdä heille mitä haluamme.
Solidaarisuus vieraita rotuja kohtaan nimittäin on heille lähes tuntematon asia. Solidaarisia ollaan omaa väkeä kohtaan ja muut ovat, noh, jotakin, jolla ei ole väliä, alempia, tai vihollisia.

polvivesi

Keskivertomuslimit ovat pahempia kuin mitkään rasistit, sillä ”vääräuskoisia” ja ”alempisukupuolisia” on maailmassa paljon enemmän kuin ”vääränvärisiä”.

Särmääjä

Hyvä tietää ainakin ketkä noista kuskeista on suoraselkäsiä, jotka ei alistu minkään rotuväkivallan edessä. Harmi sinänsä kuinka paljon tota suvakkipaskaa on nyt alettu sekottaan formuloihinkin Liberty Median toimesta ja kaikki kuskit on pakotettu pitään tollasta typerää paitaa vaikka muutenkin on jo koronan takia ollu vaikeeta ja kisat siksi poikkeusjärjestelyillä. Ennen vaan monirotusessa jalkapallossa on ollu noita rasisminvastusteluja. Sitten vielä jotain pridevärityksiäkin siellä oli niin ei vittu oikeesti.

Jardekka

Hyvä Kimi! Rassukat polvistuu,miehet seisoo!!

Hämis, köyhä ja sorrettu

Ensi viikonlopun kisojen alla pitää polvistujien pestä Hämiksen jalat.

Aappa

Se on aina positiivista, kun suosittu julkisuuden henkilö ei osallistu kommunististen rasistinegrojen peleihin.

KaikilleAnsioidensaMukaan

Miksi työssä käyvän kristityn valkoisen miehen pitäisi polvistella muun väristen ja äärivasemmiston lietsoman mellakoinnin vuoksi?

Rasismi saadaan ihmisten päähän samanlaisella äärivasemmistomedian aivopesulla kuin ilmastonmuutoskin!

Jollakin on sentään järkeä

Miksi polvistua jos ei syrji muita ihmisiä, itse koen sen polvitumisen lähinnä anteeksipyyntönä.
Räikkönen teki oikean päätöksen kun ei syyttä ala matelemaan, Kimihän ei tunnetusti ole rasisti, vaan rento mukava mies.

Näin kävi

Silloin kun F1 primadonna hamilton tätä suunnitteli, sanoin ettei Kimi ainakaan polvistele eikä nöyristele nekrujen edessä.Jotenkin vituttaa kun tuota ainoaa värillistä on käsitelty silkkihanskoin koko uran ajan, lähes kaikki törkeydet on annettu anteeksi ja osin varmaan rasismi pelon takia.

Ränk Sappa

Omien sanojensa mukaan Hamilton ei itse tuonut asiaa esille vaan kuskiyhdistys otti asian puheeksi. Toki lähti varmasti innolla mukaan naurettavaan ja typerään touhuun.
Toisekseen, koko F1 ajan talleissa on ollut ykköskuskeja ja Hamilton on sellaiseksi valikoitunut mutta luultavimmin ajotaitojensa eikä rasismin pelon takia.
En milloinkaan ole ollut Hamilton fani ja usein on kaverin suoritukset aiheuttanut massiivista vitutusta, varsinkin kun on päihittänyt suomalaisen kilpakumppaninsa mutta siitä huolimatta arvostan Hamiltonin ajotaidon yhdeksi parhaista mitä nyky formuloiden aikana on ja on ollut.

Daavidin poika

Minä en ymmärrä, että miksi tätä polvistumista levitetää joka saralle. Asiahan on niin, että tummaihoisten pitää itse taistella omien etujensa puolesta.

Hulluuden markkinat

Suvakkien sairauden ei anneta enää levitä,kohta he mustien Afrojen ohella vaativat valkoihoisia polvistumaan kadulla,kun ohittavat heidät.

Timo

Hyvä Kimi!!

Rockitman

Usassa kuolee joku kriminaali musta pidätyksen yhteydessä,maailmalla vedetään polviasentoon ja riehutaan kaduilla,kaadetaan patsaita,huudetaan torvi suorana törkeyksiä ihmisille.Mikä vittu tätä maailma vaivaa?

Smile

Vastaus on Trump. Vaalit lähestyy eikä ole mitään poliittista vastusta Trumpille joten sisällis sotaa haetaan jos se auttais, seuraavat neljävuotta suonkuivatusta muuttaa maailman.

kanander

Väärin polvistuttu. Ainakaan suomalaisella ei ole mtään syytä polvistua amerikkalaisen taparikollisen muistolle. Mielenosoittajat ovat jenkeissä ampuneet kuoliaaksi myös mustan poliisin. Miksi hänet on jätetty muistamatta?

Clarissa

Respectiä Kimille! Ei lähtenyt munattomien nöyristelyyn mukaan. Kyllä se on niin, että värillisten ja värittömien on itse otettava vastuu itsestään ja teoistaan ja vain sillä tavalla voi elämässä päästä eteenpäin ja saada itsekin sitä respectiä.Jos vain syyttää muita omista epäonnistumisista (kuten eräissä ihmisryhmissä on tapana), niin ei liene ihmekään, että ei mitään kehitystä tapahdu elämässä

Suksikoot jorpakkoon

Jos tässä jonkun kuuluu kumartaa niin mahantunkeutuvien elättien, saatana miten kehtaavat.

Suksikoot jorpakkoon

Niin kauan kuin Suomi on jollekin pummille turvapaikka ja saa täällä täyden ylläpidon,
voi pitää turpansa kiinni taikka lähteä kotiinsa rasisteeraamaan.

Rasistit pitää palauttaa kotimaihinsa.