Kimi Räikkönen ei osallistunut Formuloissa värillisten rotutervehdykseen

Räikkönen kuvassa auton oikealla puolella seisomassa.

Formula ykkösissä vietettiin tänään ennen kisoja jonkinlaista hiljaista hetkeä rasismia vastaan. Osa porukasta osallistui tapahtumaan värillisten rotupolvistuksella, mutta Kimi Räikkönen yhtenä kuudesta seisoi.

Kun suurin osa rotupolvistui niin kuusi kuljettajaa: Kimi Räikkönen, Antonio Giovinazzi, Charles Leclerc, Carlos Sainz, Daniil Kvjat ja Max Verstappen seisoivat.

Itävallan osakilpailun alussa kaikilla kuljettajilla oli päällä musta paita kera tekstin “End Racicm”. Värillinen kuljettaja Lewis Hamilton kuitenkin otti rotuaatteen astetta jyrkemmin ja ilmaisi black lives matter-paidallaan sympatiaa värillisille rotumellakoitsijoille.

Jokainen sai itse valita miten ottaako osaa rotutervehdykseen.