Kyselyn mukaan 63 % ruotsalaisista haluaa vähemmän tulijoita

Perheeni odottaa minua Euroopan Unionissa.

Mielipidemittauksen mukaan enemmistö ruotsalaisista haluaisi vähemmän turvapaikanhakijoita. Asia tulee ilmi SVT:n Novuksella teettämässä mielipidekyselyssä.

Tuhannelta ihmiseltä kysyttiin ”Pitääkö Ruotsin ottaa enemmän tai vähemmän turvapaikanhakijoita?”. 63 % vastanneista kertoi, että he haluavat vähemmän turvapaikanhakijoita kuin vuonna 2019, jolloin maasta turvaa haki noin 22 000 henkilöä. Kun asiaa kyseltiin viimeksi vuonna 2018 niin silloin 56 % vastaajista halusi vähemmän tulijoita. Mielipidemittausten mukaan muutamassa vuodessa ihmisten määrä, jotka haluavat vähemmän turvapaikanhakijoita, on hieman noussut.

Niitä, jotka haluavat enemmän turvapaikanhakijoita, on nyt 8 % vastaajista. Aikaisemmin heitä oli 12 %. Yhtä paljon tulijoita haluaa 19 % kun aikaisemmin luku oli 22 %. Vastaajista 9 % ei osaa sanoa.

Kun kysyttiin, että jos Ruotsin pitäisi laittaa jokin raja turvapaikanhakijoiden määrälle, niin kuinka paljon heitä voitaisiin ottaa vastaan vuodessa, luvut vaihtelivat paljon. Enemmistö 29 % vastasi, että ei tiedä, kun toisella sijalla eli 28 % vastanneista halusi maahan + 10 000 turvapaikanhakijaa vuosittain. Vastaajista 2 % halusi yli 50 000 tulijaa vuodessa ja 1 % yli 100 000 tulijaa.

Huomattavaa on se, että 11 % vastaajista halusi, että ei ole mitään rajaa tulijoiden määrälle ja vastapainoksi 16 % halusi ei yhtään tulijaa.

Koiranpentukatseella sulattaa turvapaikka-aktivistin sydämen.

 

Kommentti: Pitäisikö luvuista nyt riemastua ja iloita? Ei tietenkään. Ruotsalaiset äänestävät jatkossa kuten ennenkin. Sosiaalidemokraatit tulevat voittamaan seuraavatkin vaalit, Moderaatit ovat kakkosena pienellä marginaalilla Sverigedemokraatteihin. Alternativ för Sverige pysyy edelleen muutaman tuhannen äänen pienpuolueena ja Keskusta huutaa naama punaisena keskisuurena puolueena lisää tulijoita Ruotsiin. Mitään muutosta ei siis ole näköpiirissä.

Sitäpaitsi, näitä asioita ei voi enää muuttaa parlamenttaarsin keinoin.

Kannattaa pitää sekin mielessä, että Ruotsissa on kymmeniä kaupunkeja, joissa tulijoiden määrä on pahimmillaan yli puolet ja yhtä monta kaupunkia, joissa tulijoiden määrä on melkein puolet. Tukholmassakin on isoja alueita, joista voi puhtaasti sanoa niiden olevan enklaaveja.

Tätä taustaa vasten on aivan yhdentekevää haluaako x määrä ihmisiä ottaa vastaan x-tuhatta tai xx-tuhatta tulijaa. Kyselyillä ohjaillaan ihmisiä harhaa. Oikeat kysymykset olisivat esimerkiksi sellaisia, joissa kysellään millä perusteella turvapaikanhakijoita voidaan alkaa palauttamaan kotimaihinsa.

Subscribe
Notify of
guest
18 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Göran Bakbulle af Mellanben
Göran Bakbulle af Mellanben
5.7.2020 12:34

Oikeita kysymyksiä on, koska sharia-lait otetaan käyttöön ? Koska lippu vaihdetaan ja kuningas heitetään linnastaan pihalle kalifin tieltä ?

Fatwantarkistaja
Fatwantarkistaja
5.7.2020 21:04

Se tapahtuu joka tapauksessa, joten minä haluan kaiken nyt heti. Ruotsalaiset orjiksi, nuo fakin rotat (huom valkoiset)!

PastoriNikulainen
PastoriNikulainen
5.7.2020 12:54

Ja loput 37% on suvakkoja, vajakkeja ja matuloisia.
Aaamen…

kansankynttilä
kansankynttilä
5.7.2020 13:30

”Suomessa maahanmuuttajataustaiset oppivat huonommin kuin muut, tutkijan mukaan syrjintä rehottaa”https://yle.fi/uutiset/3-11431717

Meillä taas yritetään siis jälleen väittää että vika ei ole kehitysmaamuslimeissa, vaan vika on kotouttamisen puutteellisuudessa. Niin, ja luku 2 on muuten oikeasti 5.

Valtsu
Valtsu
5.7.2020 13:41

Mitäpä tuolla nyt enää niin on väliä?

Minä
Minä
5.7.2020 23:43
Vastaa...  Valtsu

Niin, merkittävä määrä ”maahanmuuttajia” tulee nykyään kohdun kautta Ruotsissa. Rajojen sulkemisella voi hidastaa tuhoa, mutta ei estää.

Piikki lihassa
Piikki lihassa
5.7.2020 13:48

Ei se vaadi muuta kuin tukien maksun lopettamisen niin lössi lähtee muualle loisimaan.

Qroquius Kad
Qroquius Kad
5.7.2020 15:08
Vastaa...  Piikki lihassa

Miksi lähtisivät? He ovat jo tehneet kantaruotsalaisten ryöstelystä sen kuuluisan Uuden Normaalin, joten miksi he eivät vain laajentaisi sitä ruotsalaisten koteihin ja yrityksiin, jos Taikaseinä lakkaisikin toimimasta?

Fatwantarkistaja
Fatwantarkistaja
5.7.2020 21:13
Vastaa...  Piikki lihassa

Tanska sulkee sen yhden sillan ja tunnelin. Mihinköhän nuo mahtaisivat lähteä… Jäljelle jäävä porukka tietty aloittaa pienen sissisodan kantiksia vastaan. E-Afrikasta kuullut näitä, että vauva pataan ja lämpö hellaan, ja johan löytyy jotain antaa parempiväriselle.

Miksiköhän nuo muuten haluavat lisää porukkaa muslimitkin? Jizzya juoksee ja laki kohtelee heitä eri tavoin jo nyt. Kun tulee lisää muslimuutta, homma kusee jossain vaiheessa. Kannattaisi nauttia olostaan kalifaatissa, kun orja kantaa ruoan pöytään.

Swedustan
Swedustan
5.7.2020 13:55

Liian myöhäistä. Myöhemmin imaamit jne esittävät kysymykset omiltaan koskien vääräuskoisia. Tai eivät kysele. Vaan ohjeistavat.

Munattomat valkonaamat
Munattomat valkonaamat
5.7.2020 14:06

Ei ole kysymys pelkästään ruotsalaisten tykkäämisistä tai tykkäämättä jättämisistä. EU, Merkele ja Makarooni painavat päälle minkä kerkiävät ja onhan jopa Ruotsikin saanut EUltä moitteita ”epähumaanisuudestaan”.

On utopiaa kuvitella että maahanmuutosta päästäisiin eroon koska sellaista yhtenäisyyttä ja ”munaa” ei löydy kansalaisista, ei Suomessa eikä Ruotsissa.

Fatwantarkistaja
Fatwantarkistaja
5.7.2020 21:22

On myös Puola, Unkari, Eesti, jopa Venäjä.. nykyisellään ne voivat vaikuttaa asioihin. Joku mainitsee Kreikan, turhaan. He päästävät kaikki tulemaan, jos toimivat vain kauttakulkumaana ja saavat siitä lisää panssarivaunuja. Siihen maahan en luota lainkaan.

Sami
Sami
6.7.2020 01:56

Äänestäjien tahto/valinta on tehty jo kymmenien vuosien ajan. Äänestys valintaa ei voi enää muuttaa.

Juha II
Juha II
5.7.2020 16:08

Niin, Ruotsi ottaa jokaisen ”päivällisen” päälle vielä ”Marskin maljan” niin kuin tapana on. Ja se on kyselyistä ja turinoista huolimatta se ainoa, joka ei tule kaatumaan koskaan!

Nordfront
Nordfront
5.7.2020 19:06

No, mutta ne on sen verran lapatossuja että eivät tee mitään asian eteen. Jos haluaa muuttaa asioita, pitää tehdä muutos.

Suomessa ja Ruotsissa kaikki odottaa että ”joku” tekee ”jotain”. Mutta kukaan ei halua lähteä muuttamaan omaa asuinympäristöään. Tästä Nordfrontille pojot. Ne sentää tekee jotain.

Fatwantarkistaja
Fatwantarkistaja
5.7.2020 21:28

Ai niin. Se vitun säälikuva otetaan yläviistosta. Kun joku pikkulikka (päätä lyhyempi, en tarkoita ikää) seisoo edessäni ja katsoo minua ylöspäin silmiin, niin arvatkaa, miltä vanhasta pervosta tuntuu. Ette polvistu enää ikinä, vaan kameraan vaikka jatkovarsi.

Loogista
Loogista
6.7.2020 01:43

Tämän perusteella Ruotsalaiset ovat itsetuhoista kansaa ja kärsivät ehkä Saksan syndroomasta, jossa ruoskitaan itseä hullun vimmalla menneiden takia.Eivät vaan tajua että ruoskivat itsensä kansakuntana kohti lopullista tuhoa.Ei sen puoleen, sen jälkeen nousee vahvempia maita jotka hallitsevat noita matujen kansoittamia ja tuhoamia maita, kuten kansakuntina vahvistuvat itä-euroopan maat ja keräävät sen perinnön ja osaamisen joka noista on siirretty mm. töiden osalta.Suomi alkaa olla etelä-suomen osalta samalla linjalla.

Hulluuden markkinat
Hulluuden markkinat
6.7.2020 06:38

Ruotsi alkaa saavuttaa sen Orgasmin huipun,nyt seuraa valtava katumus,sekä muiden syyttely omista teoistaan.Talot palaa,sekä Suvakki rintamalla,että myös valloittajien toimesta,valkoihoiset juoksevat karkuun autettaviaan,mitään kauniinpaa asiaa ja toimintaa ei voi enää olla olemassa.