Tanska alkaa perumaan syyrialasten oleskelulupia ja palauttamaan heitä kotiin

Tanskan hallitus kertoo tiedotteessaan, että Tanska aloittaa syyrialaisten pakolaisten tilanteen uudelleen arvioinnin, että voidaanko useiden satojen Damaskoksen provinssista tulleiden tulijoiden oleskeluluvat peruuttaa.

https://uim.dk/nyheder/regeringen-saetter-gang-i-genvurdering-af-syriske-flygtninges-behov-for-beskyttelse

Tiedotteen mukaan Damaskoksessa vallitseva tilanne ei ole enää niin vakava, että sieltä tulleiden tulijoiden väliaikaisia turvapaikkaperusteella myönnettyjä oleskelulupia voitaisiin jatkaa. Pakolaislautakunta on tehnytkin touko-kesäkuun aikana ensimmäisiä päätöksiä, että Damaskoksesta kotoisin olevat syriaanot eivät tarvitse enää suojelua ja heidän on lähdettävä Tanskasta.

Maahanmuutto- ja kotouttamisministeri Mattias Testfaye kertoo:

– Syyriaan on palannut viime vuonna 100 000 pakolaista lähialueilta. Heidän maanmiehensä, joille Euroopassa on myönnetty suojelua, on tietenkin myöskin palattava kotiin, sikäli kuin Syyrian olosuhteet sen sallivat. Pakolaislautakunta on todennut, että tilanne Damaskoksessa on parantunut ja siksi meidän on nyt nopealla aikataululla tutkittava ketkä ovat suojelun tarpeessa ja ketkä eivät tarvitse enää Tanskan suojelua, ministeri sanoo.

– Tarjoamme myös kotiinpaluurahaa niille, jotka lähtevät takaisin kotiinsa rakentamaan elämäänsä Syyriaan.

 

 

 

Subscribe
Notify of
guest
15 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Aappa

”meidän on nyt nopealla aikataululla tutkittava ketkä ovat suojelun tarpeessa… tarjoamme myös kotiinpaluurahaa niille, jotka lähtevät takaisin kotiinsa”

Hehehehe

Fatwantarkistaja

Ihmeellistä. Vihdoin jotain, joka ei kuulosta täysin mielisairaalta. Olisipa Suomessakin näin, somalit vaikka nyt ekana kammettava hemmettiin täältä ja rahat mukaan vaikka teepuotiin. Voisin mennä Somaliaan katsomaan heitä näin halutessani.

Narsistit valopylväisiin

Pakko myöntää että minä en lähtisi jos perhekin on jo täällä, elämä täällä on monin tavoin helpompaa.
Ei heitä voi moittia, mutta meidän päättäjillä on paskaa päässä.

Kilttimies

”Syyriaan on palannut viime vuonna 100 000 pakolaista lähialueilta. Heidän maanmiehensä, joille Euroopassa on myönnetty suojelua, on tietenkin myöskin palattava kotiin..”

Kuvittele Haavisto Ohisalo Marin juttelemassa näitä … ja herää ikävään todellisuuteen. Ei tule, ei tapahdu!

Tuumailija

Herttinen, eihän suomi voi luopua kultaa kalliimmasta työvoimareservistä, niitähän pitää saada tänne paikkaamaan työvoimapulaa korkeakoulutetuille aloille.
Työperäinen maahanmuutto ei sinällään tule kysymykseen, koska he eivät käy reservin kautta (ja jää sinne), koska se on liian kotrolloitua.

toni lajos

kotiinpaluurahaa tarjottava kohtuullisesti, vaikkapa 10 euroa/perhe, tuntuu sopivalta, näin Tansakassa.

Valkoinen Tanska

Tanskalaiset on taas kehityksen kärjessä. Ensimmäisinä ne otti turvapaikkaa hakevilta niiden omaisuuden ja käytti niiden yllpitoon. Se vähensi huomattavasti kiinnostusta jäädä Tasnkaan. Ja nyt tämä. Se voi vielä olla että Tanska on se pohjolan maa joka ensimmäisenä puhdituu pankolaiaista. Ja hyvä niin. Jonkun on aina näytettävä esimerkkiä.

Muut haluavat päästä eroon, Ruotsi lisää pökköä

Ruotsin poliittisen maailman vanhat eläkeläis- ruutiukot ovat nyt pompahtaneet esille naftaliinista ja vaativat että Lööperin lukiovetkuttamat afgaanipojat- ja ukot saisivat pysyvät oleskeluluvat kaiken aiheuttamansa vaivan ja harmin kukkuraksi:

https://www.dn.se/debatt/stark-svensk-humanitet-lat-de-ensamkommande-stanna/

Ei saa sohia synnytyskonetta, se lisää kierroksia

Miten helposti ne tulivatkaan Junttilaan tupaan ja nyt istuvat ikuisesti seinässä. Taitaa olla viime hetket käsillä kun EDES repatrieeraaminen auttaa, pelkkä rajat kiinni ei enää auta.

Jos synnytyskonetta ärsytetään se sylkee viiden sijasta 10 tai 15. Ja nauraa pirullisesti päälle.

Öresund Allah

Eli Syyrialaiset ottavat nyt runsaat refugee-salaryt ”kotimatkaa varten”, ja muuttavat Malmööhön. Laitetaan vaan yksi lisä-Mohammed nimeen ja pistetään turvapaikkahakemus Sverigessä vetämään. Tilataan vitusti uutta tavaraa velaksi ja leppoisa lois-elämä jatkuu entistä mukavampana. NOU HÄTÄ! Allah pelastaa tässäkin tilanteessa.

Juha II

Tanskassa ei ”suvakki-kuppa” ole vielä tuhonnut aivan totaalisesti aivoja. Siis ”ei mätää Tanskan maalla”.

Tosin Tanskakin on jo liemessä, mutta edes joskus aurinko pilkahtaa pilvien välistä toisin kuin Ruotsissa ja Suomessa, jotka ”ovat kuin täi tervassa”.

Ruotsia ja Suomea ei pelasta enää mikään ellei sitten korkeammat voimat puutu asiaan nimenomaan Suomessa! Ruotsi menee pommin varmasti kohti omaa tuhoaan sellaisena kuin se on joskus tunnettu.

Somalit kotiin

Somalit on kutsuttu kotiin aikoja sitten. Mitä ne vielä täällä tekevät?

Somalian ulkoministeri vetoaa kansalaisiin ja pyytää heitä palaamaan.

Ulkoministeri Ahmed Isse Awad pyysi Yhdysvalloissa antamassaan haastattelussa maanmiehiään palaamaan kotiin auttaakseen Somalian jälleenrakentamisessa. NPR-radiokanavalla Isse Awad sanoi, että Minnesotan somalialaiset ovat jo auttaneet maataan taloudellisesti. Yksi tapa jatkaa tätä sitoutumista olisi ulkoministerin mukaan palaaminen kotimaahan todistamaan siellä tapahtunutta kehitystä. Al-Shabab -terroristiryhmä ei enää hänen mukaansa ole uhka kenellekään, eikä kukaan näe nälkää. – Maa on nyt valmis tyttäriensä ja poikiensa osallistumiseen saavutetun kehityksen säilyttämiseen, ulkoministeri sanoi. Ulkoministeri Isse Awad puhui paluumuutosta ”käänteisenä aivovuotona”, jossa ulkomailla asuvat voimavarat palaavat kotimaahansa mukanaan uusia arvokkaita osaamisia ja tietoja.

https://www.kansalainen.fi/somalian-ulkoministeri-pyytaa-kansalaisia-palaamaan-kotimaahan/ 
https://www.kansalainen.fi/norja-palauttaa-1-600-somalia-kotimaahansa/
https://www.kansalainen.fi/tanskan-maahanmuuttoministeri-somalit-menkaa-kotiin-rakentamaan-omaa-maatanne/

JAKAKAA LINKKEJÄ JA TULOSTAKAA UUTINEN PAPERILLE JA PISTÄKÄÄ KIRJASTOISSA JA KAUPPAKESKUKSISSA ILMOITUSTAULULLE.

Tuumailija

Kevyen jarrun asiaan laittoi liimatukka Li, joka myönsi suuressa viisaudessaan suomen somaliliitolle 500.000€ tukiaisia ja otti suomalaisuuden liitolta vuosittaisen 100.000€ pois. Miksi lähteä täydestä vastikkeettomasta ylläpidosta tekemään töitä?
Tuo on kyllä hyvä idea laittaa uutinen julkisille paikoille tasapäiden luettavaksi.

PastoriNikulainen

Hyvä, hyvä! Toivottavasti vetureissa on aina tilaa vielä yhdelle turhalle sluikulle!
Aaamen!

Koneita tankataa jo

Hienoa että jollain maalla on järkeä. Kotiin mars, ovat lomailleet ihan tarpeeksi ja nyt on aika palata kotiin.