12-vuotias osti itsensä raiskaajaltaan vapaaksi

Viime syksynä elettiin kahdessa ruotsalaisessa perheessä jännittäviä hetkiä kun perheiden 11- ja 12-vuotiaat pojat saivat maistaa monikulttuurisuutta.

Tapahtuma-aikaan viime vuoden marraskuun 27. päivä 12-vuotias poika oli iltahämärissä liikkeellä jalan kun poika kuuli, että joku tuli nopeaa vauhtia takaapäin. Tulija oli 16-vuotias somalinuorukainen, tai mikä hänen oikea ikä mahtaa ollakaan, sillä syksyllä häntä etsintäkuulutettiin parikymppisenä jorkkina.

Somalilla pullotti puntissa.

Somali otti 12-vuotiaasta takaapäin kuristusotteen toisella kädellä ja toisella kädellä hän availi lapsen housut. Lapsi yritti koko ajan taistella vastaan, mutta lopulta ei ollut paljon tehtävissä kun somali laittoi lapsen kurkulle puukon tehostaakseen toimintaa.

Sen jälkeen somali raiskasi pojan – keskellä pyörätietä. Lapsi yritti raiskauksen jälkeen ”ostaa itsensä vapaaksi” ja tarjosikin somalille viikkorahojaan. Lapsi pelkäsi, että somali ei ollut saanut tarpeekseen. Lunnaita vastaan, noin paria sataa kruunua, somali päästi pojan jatkamaan matkaa.

Poika juoksi kotiin, josta hälytettiin poliisit, mutta somalia ei vielä silloin saatu kiinni.

Parin viikon päästä sama homma. Nyt uhrina oli 11-vuotias poika. Tällä kertaa 11-vuotias säästyi neuvokkuutensa tai onnensa ansiosta pahemmalta ”kosketukselta”.

Somali yllätti 11-vuotiaan niin ikään takaapäin, mutta kaikki ei mennyt kuin Strömsössä. Lapsi onnistui jotenkin luikertelemaan irti somalin otteesta ja pääsi karkuun. Lapsi juoksi kotiin ja nyt pojan vanhemmat laittoivat toimeksi.

Somali löydettiinkin lähistöltä ja vanhemmat tekivät kansalaispidätyksen. Somali laitettiin autoon istumaan odottamaan poliiseja.

Tapahtumapaikkana oli molemmilla kertaa Tukholman pohjoispuolella Upplands Väsbyn kunta.

Näyttö somalia vastaan oli tänään alkavilla käräjillä hyvänpuoleinen. Molemmista lapsista saatiin tekijän DNA:ta. Nuorukainen kiistää lapsiraiskauksen mutta myöntää 11-vuotiaan kohdalla jotakin sen tapaista tapahtuneen kuin yllä kuvattiin.

16-vuotias on Somalian kansalainen ja ollut joitakin vuosia Ruotsissa. Viimeisen vuoden aikana hänelle on kertynyt mukava lista syytteitä: yhteensä mainittujen seksirikosten lisäksi 35 muuta syytekohtaa, joka sisältää kaikenlaista pikkusäheltämistä. On mummojen potkimista ja postilaatikon rikkomista.

Kaiken kaikkiaan siis reipas nuorukainen ruotsalaisten veronmaksajien elätettäväksi.

Subscribe
Notify of
guest
27 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Punavihernatsimafia

Tervetuloa! Meillä on tilaa!

Minä

Tilaa, vaikka housuissa?

Risto Jääskeläinen

Eiköhän homoseksuaalisesti suuntautunut somali ole haavoittuvista haavoittuvin, uhrihierarkian huippu? Mitenkä olisi, jos se 11-vuotiaskin suorittaisi kuitenkin saman maksun ja asian annettaisiin sitten olla?

Turhaantunut

Onneksi nykypersut ei ole kaltaisiasi.
Olet jäänne soinista.

pöh

Niinhän se asia annetaankin olla.
Tiedossa somalille ”tuomioksi” lisää kotoutumisrahaa ja sossutätien paijausta.

Kolmannen valtakunnansyyttäjä

Seksuaalinen hätätila ei katso sukupuolia. Montako kymmentä niitä nyt tällä hetkellä jo onkaan..

Aappa

Ihmisoikeusaktivistit ehkä laiminlyöneet maskottinsa hoitamisen.

Los6666

niin, olishan se ollu harmi, jos vanhemmat olis sotkenu sompun suohon ja homma olis satavarmasti loppunu.
eiköhän se oo tollekkin vaan soosoo ja vapaalle jatkamaan perseilyä

Juha II

HY SAATANA!!

Ja kaiken kukkuraksi lukiessani koko ajan odotin, että ”kansalaispidätyksen” tehneet ”svensson -vanhemmat” laitetaan linnsaan lusimaan kunniakansalaisen vapauden riistosta!

Niin hulluksi ja irvokkuutta täynnä olevaksi on tämä aina niin rupinen maailma mennyt. Raakuutta ja sotiiahan on aina ollut, mutta ne ovat olleet institutionaalisia kuin ”olympialaiset”, jossa kansakunnat ovat ”kilvoitelleet” aikansa ja sitten on palattu ns. normaaliin, jossa viranomaiset ja poliisi on taistellut järjestäytyneen yhteiskunnan puolesta eikä ollut perseilemässä terroristijärjestöjen kanssa keskellä toria!

Puosuvaari

Ja oli muuten päässyt ”nuorisohoitoon” jotta pääsisi irti huonoista tavoistaan – ja ruotsalaiset veronmaksajat kustansivat tämänkin hoidon (mikä ei näköjään paremmin toiminut).

K J

Vankilaanhan se kaiketi joutuu, ellei median suvaitsevaisuuspainostus ylety oikeusasteisiin.

TAPAHTUU MITÄ TAPAHTUU, PITÄÄ TÄMÄ MULKKU KARKOITTAA RUOTSISTA SOMALIAAN JONKUN VIHAISEN KLAANIPÄÄLLIKÖN ORJAKSI.

Rukoilen, vaikka olen ateisti, ettei somali keksi pyytää Suomesta turvapaikkaa.

K J

Jos olisi oma lapsi kyseessä, voi olla että kansalaispidätyksen jälkeen minä olisin joutunut vankilaan.

Joppos123

Jos olisi ollut oma lapsi tai lapsenlapsi niin tuota mulkkua ei olisi koskaan löydetty ja kiimakin olisi loppunut kuin seinään.

PastoriNikulainen

Hirteen.
Aamen…..

Terhomatti Hämeenkorpi

Voihan vittusaatana ! Tämä on sitä siistiä kieltä, jota netti ymmärtää!

kansalainen

SIIS VITTU. VOIKO TÄÄ OLLA TOTTA. aivan järjetöntä. ei enempää nekkejä tai ählyjä kiitos.

Fatwantarkistaja

Eipähän ole järin fiksu somali, 12-vuotiaana ei olisi tullut oikein mitään seuraamuksia, nyt sai varmaankin nuorisohoitoa. Onnekseen saa jatkaa sarjahomoraiskaajan uraansa lopun elämäänsä Ruåttissa.

Kunnon ympärileikkaus

Joko Allahin papitar on kommentoinut?

Joppos123

Allahin oma punapappi on kiidätetty lataamoon jo aikoja sitten, puhelimet ja muut härpäkkeet on otettu pois.

Pakkokeinot ovat ihmisoikeuksien polkemista.

Kai monen maan Amnesty-aktivistit on jo saatu protestoimaan tätä aiheetonta vapaudenriistoa.

Kilttimies

Tosiuskovaisella äitivainaalla oli käypähoitosuositus tällaisen (ja paljon lievemmänkin) varalle: munat pois ja linnaan. Sille pohjanakalle ei kyllä perseilty seurauksitta, minuakin kilttiä vesseliä ukasi lyödä ”niin että päivä reiästä paistaa”. Linnassa se istuisi vihapuheesta ja -teosta tässä suvakkisuomessa ilman muuta. RIP.

joonas hautamäki

https://www.bitchute.com/video/GP05Ic3ooFge/

katsokaa tämä video!!

Toki tämä on tärkeä video niinkuin moni muu! Mutta mailmamme ei silti ole pallo! Alla todella hyvä tubettaja vaikkakin uskoo palloon!

https://www.youtube.com/user/kathodosdotcom/videos

toinen hyvä sivusto!

https://grizzom.blogspot.com/

WLM

Siis JUMALAUTA! Mitä se tekee pojan psyykkeelle tulla neekerihomoraiskatuksi.. En vähättele kaikkia niitä satoja miljoonia naisia jotka päivittäin tulevat raiskatuiksi, mutta tämä on jo PRO-meininkiä. Kiva käydä duunissa ja maksella tuommoisten adidaksia. Minä oikein toivon että kohta kaikki maat saavat näistä ”pakolaisista” ja ”turvapaikanhakijoista” tarpeekseen. Kun rasistikortin heiluttelu ei enää onnistu niin sitten ovat nuo sairaat LOISET kusessa.

Zoomali

Uhrit muistavat tapahtuman vielä vanhana pappanakin. Ehkä somppukin muistaa ja on YLPEÄ.

Vanhempien syy

Sen enempää somalia puolustelematta totean että suurin syy näihinkin tapahtumiin oli lasten vanhemmilla. Mitä tekevät 11 ja 12 vuotiaat lapset yksin iltahämärillä kylillä? Tuon ikäisten pitäisi olla jo kotona valmistautumassa nukkumaan. Eikä toikkaroida pitkin kyliä.

Ilman vanhempien vliinpitämätöntä kasvatusta, näitäkään ei olisi tapahtunut.

O tempora o mores

Näistä miinusmerkkisistä klikeistä voidaan havaita miten vääristynyt suomalaisten ihmisten mieli on. Eihän se ole matujen syy jos raiskaukset mahdollistetaan. Se on niitä maahantuoneiden- ja raiskauksen mahdllistaneiden syy. On aina helpompi syyttää muita kuin nähdä virheet omissa teoissa.

Esimerkkinä voidaan sanoa että se ei ole liukkaan tien ongelma jos talvella lähdetään ajamaan autoa kesärenkailla ja alkoholin vaikutuksen alaisena ja sattuu kuolemaan johtanut onnettomuus. Se on sen kuskin syy joka lähti ajamaan.

Tässäkin tapauksessa vanhemmat eivät ole olleet riittävän kiinnostuneita siitä missä heidän lapsensa ovat ja milloin. Eivätkä ole tehneet sitä työtä mikä vanhempien pitäisi tehdä: Kasvattaa ja opettaa. Todennäköisesti vanhemmat ovat olleet lapsilleen enemmän kavereita kuin vanhempia. Uusia kännyköitä ja rahaa annetaan jotta lapset olisivat suosittuja kavereidensa keskuudessa.

Ja siinä vaiheessa kun suomalaiset eivät ymmärrä syyllistää varsinaista tahoa, tämä maa on menetetty.

Hillitty sylkäisy

Vaaditun siististi ja hillitysti sylkäisen mainittua lastenraiskaajasomalia päin naamaansa. Pshyt!