Alingsåsissa hurja joukkotappelu, jopa autoilla ajettiin toisten päälle

Göteborgin kupeessa sijaitsevassa pikkukaupungissa Alingsåsissa oli hurja viikonloppu, joka huipentui sunnuntai-iltana periaatteessa puhtaaseen sotatoimeen, jossa kaksi toisilleen vihamielistä poolia taisteli tosissaan.

Kyse ei siis ollut mistään ennesvanhaisesta nuorukaisten kylätappelusta vaan Alingsåsissa hommassa oli mukana tappamisen meininkiä. Taistelun pääpaikka sijoittuu Stadsskogenin kaupunginosaan, jossa molemmat osapuolet asettautuivat rintamalinjaan.

Sen jälkeen alkoivat tositoimet. Porukka löi, puukotti, putkitti, heitti kiviä ja: uutena ilmiönä ajettiin autoilla toisten päälle (!).

”Uutena ilmiönä ajettiin autoilla toisten päälle!”

 

Kaikenlisäksi jopa yksi taksiksi rekisteröity auto oli mukana päälleajohommissa. Lisäksi päälleajohommiin osallistui ainakin yksi Volvo V40, BMW 320 ja VW Passat. Kaikki rekisteröity kolmansista maista tulleiden tulijoiden nimiin.

Kun päätaistelu oli ohi niin soitettiin poliisit paikalle. Taistelutantereelta kerättiin ainakin kaksi miestä, jotka lennätettiin helikopterilla Göteborgiin sairaalaa. He olivat jääneet auton alle. Vammat vakavanpuoleisia. Pari muuta miestä ambulanssilla lähisairaalaan paikattavaksi.

Poliisi kertoo mm. SVT:n uutisissa, että kyseessä on ”kaksi ryhmittymää”, jotka ovat sotajalalla. Jotta ei jää epäselväksi millaisista ryhmittymistä on kyse, niin tässä kuva kahdesta automiehestä. Klikkaa kuva esille.

Ihan tarkkaan ei tule selville keitä nämä ryhmittymät ovat ja miksi he ovat sotajalalla. Tietojen mukaan kuitenkin Lähi-idän suunnalta. Afrikkalaisia ei tällä kertaa ole mukana. Samat joukkueet ovat joukkotapelleet jo aiemmin viikolla paikallisen huoltoaseman pihalla. Alingsåsista tulevien huhujen mukaan kyse ei ole mistään gansterisodasta, sillä sotaporukassa on ihan työssäkäyvääkin porukkaa, kuten taksikuskit. Onko kyse puhtaasti vain monikulttuurisuudesta?

Poliisi tutkii asiaa törkeinä pahoinpitelyinä, tapon yrityksinä ja sen sellaisina. Muutama tyyppi on otettu kiinni kuulusteluja varten.

On siis oletettavaa, että Alingsåsin suunnalta kuullaan lähipäivinä lisää vastaavia tapahtumia. Joten seurataan tilannetta.

 

 

Subscribe
Notify of
guest
10 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
sähköä, suihkeita ja sheriffejä
sähköä, suihkeita ja sheriffejä
6.7.2020 08:20

Globalisaatio yhdenmukaistaa ensiksi yhteiskuntarauhat (=rauhattomuudet) ja seuraavaksi elintasot (=köyhyyden) maailman maiden keskiarvon mukaisiksi.

h44
h44
6.7.2020 09:12

Olisiko Fatima käynyt vieraissa?

Juha II
Juha II
6.7.2020 09:42

Ei muuta kuin pannu porisemaan!

Ruåtsistanin U-land BKT -10
Ruåtsistanin U-land BKT -10
6.7.2020 09:59

Ne harvat noista jotka käyvät töissä ovat tänään soittaneet uskomatonta taqiyyaa työpaikoilleen:

”Minun kimppuuni kävi viikonloppuna suuri joukko RASISTEJA ja yksin sain taistella 20 RASISTIA vastaan muuta voitin ne kaikki koska Allan on antanut minulle parhaimman auton, terävimmän puukon ja kiukkuisimman luonteen. Valitettavasti minun on nyt otettava kuukauden sairasloma.”

Kusbä Zibuliz
Kusbä Zibuliz
6.7.2020 10:04

Onhan meillä suomessakin ollut näitä irakilaisten keskinäisiä taisteluita, pk-seudulla useaan otteeseen sunni vs shiia kähinää ja välillä molemmat vs kurdit.

Välillä kurdit muutenvaan tukkii ajokaistat manskulla ja potkii autoja + pieksee ohikulkijoita koska protesti – idiootit tekee enemmän hallaa omalle asialleen tuolla riehunnalla kuin asiallisella käytöksellä. Mutta eihän ne osaa, kun käpy palaa näillä pienestäkin risauksesta.

Ei tarvitse edes muun maalaisia olla mukana, saavat ihan keskinäisiä kahinoita viriteltyä helposti.

Riku Rantala
Riku Rantala
6.7.2020 10:37

MUT NE TEKEE TÖRKEEN SIISTII SAFKAA !!!!!!

Jessikka
Jessikka
6.7.2020 10:43

Mikä siinä oikein on, että kumpikaan osapuoli ei saa ensimmäistäkään hengiltä? Tunarointia vai huonoa onnea?

Daavidin poika
Daavidin poika
6.7.2020 12:56

Tätä se ilmastonmuutos teettää. Onneksi Suomessa rakentelevat kaaranalaivoja.

Fatwantarkistaja
Fatwantarkistaja
6.7.2020 20:49
Vastaa...  Daavidin poika

Sitä ei ole vielä käytetty. Kommunistit säästävät parhaan selityksen tulevaisuuteen. Ilmastonmuutos laittaa sitten sadat miljoonat ihmiset liikkeelle. Aivan sama, mistä ne sitten tulevat, mutta tuhoavat Euroopan lopullisesti. Sitten kommareiden utopia alkaa, joku hieno yhteiskunta nousee vanhan tilalle.

Kilttimies
Kilttimies
6.7.2020 22:36

Kaipa ne enne koitosta ymmärsivät polvistua, koska blm?